GOSSIP

"Δεν σκοπεύαμε να σου ζητήσουμε χρήματα" απαντούν οι Meghan & Harry στον Trump

Λίγο μετά τη δήλωση του Αμερικανού προέδρου Donald Trump, πως οι ΗΠΑ εν σκοπεύουν να αναλάβουν τα έξοδα για την ασφάλεια των Meghan Markle και πρίγκιπα Harry, το διάσημο ζευγάρι έσπευσε να απαντήσει στον Trump.

Θυμίζουμε πως πρόσφατα έγινε το λεγόμενο "Megxit 2" αφού ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ, αποφάσισαν να φύγουν από τον Καναδά, όπου είχαν αρχικά μετακομίσει μετά το Megxit και να μεταβούν στη Καλιφόρνια των ΗΠΑ, όπου και τελικά θα γίνει η μόνιμη έδρα του ζεύγους.


Αμέσως αρκετοί αναρωτήθηκαν ποιος θα αναλάβει τα έξοδα που απαιτούνται για την ασφάλεια του ζευγαριού, έξοδα, που αρχικά στον Καναδά, είχαν αναλάβει οι Αρχές της χώρας, αλλά μετά αρνήθηκαν να το κάνουν.


Και χθες ο Trump με ένα tweet ξεκαθάρισε πως δεν σκοπεύει ούτε αυτός (ούτε φυσικά και η χώρα του) να αναλάβει τα έξοδα.


«Είμαι μεγάλος φίλος και θαυμαστής της Βασίλισσας και του Ηνωμένου Βασιλείου. Αναφέρθηκε πως οι Meghan & Harry που έφυγαν από την Αγγλία για να μείνουν μόνιμα στον Καναδά, τώρα έφυγαν από τον Καναδά και ήρθαν στις ΗΠΑ. Ωστόσο οι ΗΠΑ δεν θα πληρώσουν τα έξοδα ασφάλειας. Πρέπει να πληρώσουν αυτοί» έγραψε χαρακτηριστικά.


Η απάντηση δεν άργησε να έρθει, αφού επίσημος εκπρόσωπος των Meghan & Harry, έσπευσε να πει, πως το ζευγάρι δεν σκόπευε να ζητήσει χρήματα από τον Αμερικανό πρόεδρο και πως ήδη έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες ενέργειες για την ασφάλεια του ζεύγους στις ΗΠΑ, με έξοδα που θα καλυφθούν από ιδιωτικά κονδύλια του ζεύγους.


Να σημειωθεί, πως η Daily Mail, αναφέρει πως οι ειδικοί εκτιμούν ότι τα ετήσια έξοδα για την ασφάλεια του ζεύγους ανέρχονται σε περίπου 8 εκατομμύρια λίρες (σχεδόν 9 εκατομμύρια ευρώ).
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!