GOSSIP

O Trump είπε πως δεν θα πληρώσει την ασφάλεια των Meghan & Harry

Λίγες μέρες μετά την αποκάλυψη πως οι Meghan και Harry έφυγαν από τον Καναδά και βρίσκονται πλέον στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ, όπου θα στηθεί η νέα μόνιμη κατοικία του διάσημου ζεύγους, ο Αμερικανός πρόεδρος Donald Trump έσπευσε να ξεκαθαρίσει πως δεν θα αναλάβει τα έξοδα για την ασφάλεια του ζεύγους.

Θυμίζουμε πως αρχικά ο Καναδός πρωθυπουργός είχε πει πως η χώρα του θα αναλάμβανε τα έξοδα που απαιτούνται για την ασφάλεια των Meghan & Harry, όμως όταν οριστικοποιήθηκε το Megxit, οι καναδικές Αρχές, ανακοίνωσαν πως δεν αναλαμβάνουν τελικά αυτά τα έξοδα.


Και τώρα οι Meghan & Harry βρίσκονται πλέον στις ΗΠΑ, μετά το λεγόμενο... Megxit 2 και ο Trump μέσω twitter έκανε ξεκάθαρο πως ούτε οι ΗΠΑ θα αναλάβουν αυτά τα έξοδα.


Με ένα tweet που αναφέρει τα ακόλουθα « Είμαι μεγάλος φίλος και θαυμαστής της Βασίλισσας και του Ηνωμένου Βασιλείου. Αναφέρθηκε πως οι Meghan & Harry που έφυγαν από την Αγγλία για να μείνουν μόνιμα στον Καναδά, τώρα έφυγαν από τον Καναδά και ήρθαν στις ΗΠΑ. Ωστόσο οι ΗΠΑ δεν θα πληρώσουν τα έξοδα ασφάλειας. Πρέπει να πληρώσουν αυτοί» δήλωσε αυστηρά τη θέση του.
 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!