GOSSIP

Megxit 2: Οι Meghan & Harry έφυγαν από τον Καναδά

Για νέο, δεύτερο "Megxit" κάνουν λόγο το βρετανικά media, που αποκαλύπτουν πως ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ, αιφνιδίασαν τους πάντες και έφυγαν από τον Καναδά και την έπαυλη στη νήσο Βανκούβερ όπου ζούσαν το τελευταίο διάστημα, μετά το διαβόητο Megxit.

Συγκεκριμένα, η βρετανική εφημερίδα Sun, σε δημοσίευμά της αποκάλυψε, πως το διάσημο ζευγάρι έχει φύγει από τον Καναδά και πέρασε στις ΗΠΑ, πριν κλείσουν τα σύνορα των δύο κρατών λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.


Το δημοσίευμα λέει πως η Meghan Markle, ο πρίγκιπας Harry και ο γιος τους Archie, ταξίδεψαν με ιδιωτικό αεροσκάφος και βρίσκονται ήδη στην Καλιφόρνια, όπου και θα "στήσουν", κάπου στην ευρύτερη περιοχή του Λος Άντζελες, τη μόνιμη κατοικία τους.


Εκεί, βρίσκεται και το επιτελείο των μάνατζερ και των συνεργατών που έχει επιλέξει το ζευγάρι μετά το Megxit για να καθορίσει την περαιτέρω πορεία του.


Το άρθρο δε τονίζει, πως αυτή η απόφαση του ζεύγους για νέα μετακόμιση, προφανώς είχε παρθεί και είχε οργανωθεί εδώ και καιρό, αλλά και πάλι αιφνιδίασε τη βρετανική βασιλική οικογένεια, καθώς πολλοί στο παλάτι, ήλπιζαν πως οι Meghan & Harry θα επέστρεφαν στο Ηνωμένο Βασίλειο για να συμπαρασταθούν στη βρετανική βασιλική οικογένεια, ειδικά τώρα που και ο πατέρας του Harry, ο πρίγκιπας Κάρολος έχει βρεθεί θετικός στον κορωνοϊό και η χώρα μαστίζεται από την πανδημία.


Τέλος, η Daily Express, σε σημερινό δημοσίευμα, αναφέρει πως τα social media, έχουν γεμίσει με αρνητικά σχόλια Βρετανών για αυτή την απόφαση του ζεύγους και πως πολλοί διατυπώνουν την ακόλουθη απορία: ποιος πλήρωσε τα έξοδα της νέας μετακόμισης των Meghan & Harry, από τον Καναδά στην περιοχή του Λος Άντζελες στις ΗΠΑ και ποιος έχει αναλάβει τα έξοδα της φύλαξης και ασφάλειας του ζεύγους εκεί;


Θυμίζουμε πως πρόσφατα η καναδικές Αρχές είχαν ανακοινώσει πως δεν θα αναλάμβανε η κυβέρνηση του Καναδά τα έξοδα για την ασφάλεια του διάσημου ζευγαριού, μολονότι αρχικά (πριν την οριστικοποίηση του Megxit) είχε ανακοινωθεί το αντίθετο.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!