GOSSIP

H Νέγκα δέχτηκε bullying επειδή δεν έκανε το τεστ για κορωνοϊό [βίντεο]

Η Αθηναΐς Νέγκα, τις τελευταίες ώρες, δέχτηκε βροχή μηνυμάτων, επειδή πρόσφατα ανακοίνωσε μέσω Instagram, πως έχει συμπτώματα που θυμίζουν αυτά του κορωνοϊού, αλλά δεν έκανε το σχετικό τεστ. 

Αρχικά η ραδιοφωνική παραγωγός ανέβασε στα social media μια φωτογραφία από το σαλόνι του σπιτιού της λέγοντας τα ακόλουθα: «Εγώ στο σαλονάκι, μόνο που η φωτογραφία τραβήχτηκε στην αρχή της καραντίνας δηλαδή πριν 12χρονια – τόσο δεν είμαστε μέσα; Είμαι στην κρεβατοκάμαρα μου τώρα” σημείωσε με τον γνώριμο χιούμορ η Αθηναϊς Νέγκα.

“Με επισκέφτηκε κι έμενα ο παλιό ιός διαφορετικά δεν θα είχα πυρετό κάθε βράδυ δεν θα ένιωθα σαν να έχω φάει ξύλο. Ήπιο ξύλο βέβαια, διότι είναι πράγματι ήπια τα συμπτώματα μου. Έχω περάσει πολύ χειρότερες γρύπες στο πόδι, οι μαμάδες θα με καταλαβαίνουν όμως τώρα οφείλω να κάτσω κλεισμένη. Κότα. Θα ακούσω την γενική οδηγία σύμφωνα με την οποία οποίος το περνάει χαλαρά – όσο νιώθει καλά – και δεν έχει προβλήματα, δεν χρειάζεται να κάνει τεστ, ώστε τα τεστ να είναι διαθέσιμα (δεν θα σχολιάσω επιλογές, ο καθένας ξέρει το ιστορικό του και τις ανησυχίες του) όμως θα εξαντλήσω και θα υπερβώ τις 14 ημέρες καραντίνας που μου συνέστησαν…. άραγε θα έρθει πάλι εκείνη η μέρα;

Θα βγούμε; και όταν βγούμε, τι θα βρούμε; Ίσως να έχουν νόημα αργότερα τα αξιόπιστα τεστ ανόσιας – αν υπάρξουν, ώστε κάποιοι να δουλέψουμε και να βοηθήσουμε εκείνους που έχουν ανάγκη… και τώρα λίγη ποίηση. Διότι η κουλτούρα μας τρέφει -αν κ είναι αδύνατο, να ξέρετε, με την ζαλάδα του πυρετού, να διαβάσεις λογοτεχνικά αριστουργήματα -μέχρι toyboy στο netflix δηλαδή»

 

Αμέσως δέχτηκε καταιγισμό μηνυμάτων, όπου φυσικά οι περισσότεροι απλά της εύχονταν περαστικά, αλλά υπήρξαν και πολλοί που την "έκραξαν" επειδή δεν έκανε το τεστ και "απαίτησαν" να το κάνει, ενώ κάποιοι έφτασαν στο σημείο να τη κατηγορούν πως όλο αυτό το έκανε επιδιώκοντας τη δημοσιότητα.

 

Έτσι η Νέγκα, επανήλθε αναρτώντας 3 βίντεο (πατήστε το βελάκι δεξιά να τα δείτε και τα τρία) για να δώσει εξηγήσεις και να πει πως είναι σε συνεννόηση με το γιατρό της, πως δεν αγχώνεται και πως ακολουθεί τις συμβουλές των ειδικών να μην σπεύδουμε στα νοσοκομεία με το παραμικρό σύμπτωμα για να μην επιβαρύνουμε το σύστημα υγείας, οι αντοχές του οποίου δοκιμάζονται με την πανδημία.

«Και σε βιντεοταινία λοιπόν διότι ό,τι και να γράψω... σαν να μην διαβάζουν μερικοί» έγραψε όλο νόημα η Νέγκα πλάι στα βίντεο

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @athinaisnega on Mar 28, 2020 at 7:44am PDT

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!