ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Κυριακής 29 Μαρτίου 2020

Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα. Απελευθερώνονται οι διαθέσεις, οι αποκαλύψεις θα φέρουν θετικές εξελίξεις και ευχάριστες εκπλήξεις. Η Αφροδίτη βρίσκεται στον Ταύρο και ο Πλούτωνας παραμένει στον Αιγόκερω, το τρίγωνο που σχηματίζουν μεταξύ τους θα είναι ιδιαιτέρως βοηθητικό κυρίως σε συναισθηματικό επίπεδο

Κριός 

Γενικά

Κριέ, η διάθεσή σου είναι σημαντικός παράγοντας καθώς φαίνεται να απολαμβάνεις την παρέα με τα κοντινά σου πρόσωπα και να νιώθεις καλύτερα από ποτέ. Επικεντρώσου στο να περάσεις όμορφα και να αφήσεις πίσω τυχόν ανασφάλειες που πιθανά σε ταλαιπωρούν ή ξεσπάσματα που δημιουργούν προβλήματα στις σχέσεις σου.

Αισθηματικά

Νιώθεις ότι ήρθε η ώρα να δείξεις τα έντονα συναισθήματα που έχεις για το ταίρι σου και είναι βέβαιο ότι αυτό θα αποδώσει σημαντικά οφέλη στην προσωπική σου ζωή. Ο αδέσμευτος έχεις την ευκαιρία να επικεντρωθείς σε γνωριμίες που εντείνουν τον αισθησιασμό και σε βοηθούν να απολαύσεις την κάθε στιγμή.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οικονομικές συναλλαγές μπορεί να εξελιχθούν θετικά αρκεί να καταφέρεις να αντιληφθείς πως πρέπει να κινηθείς για να κερδίσεις τα μέγιστα. Το εμπόριο, οι δημόσιες σχέσεις, η επικοινωνία σου κεντρίζουν την προσοχή και μπορείς να δημιουργήσεις εξαιρετικές συμφωνίες που θα αποδώσουν σημαντικά και στην αυτοπεποίθησή σου. 

 

Ταύρος 

Γενικά

Ταύρε, η αυτοπεποίθησή σου είναι στα ύψη και αυτό σε βοηθά να βρεις τον δρόμο που θέλεις να ακολουθήσεις και σε ικανοποιεί πλήρως. Η στροφή στα οικονομικά θα σε βοηθήσει να δεις πώς να διαχειριστείς πιθανούς φόβους που έχεις και μπορεί να σου προκαλούν έλλειμμα αυτοπεποίθησης.

Αισθηματικά

Οι μοναδικές στιγμές που μπορείς να περάσεις με το ταίρι σου δίνει ώθηση στη σχέση σου και δημιουργούν τις προϋποθέσεις για έντονα συναισθήματα και πάθος. Ο αδέσμευτος έχεις την ευκαιρία να νιώσεις με ένταση το ενδιαφέρον προσώπων που θέλουν να μπουν στη ζωή σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η οικονομική διαχείριση έρχεται στο προσκήνιο καθώς καλείσαι να τακτοποιήσεις λογαριασμός που μπορεί να εγείρουν ανασφάλειες. Οι συνεργασίες έχουν να δώσουν πολλά αρκεί να ακούσεις το ένστικτό σου και να εμπιστευτείς αυτό που σου λέει. Η ικανοποίηση που θα εισπράξεις θα είναι σε όλα τα επίπεδα. 

 

Δίδυμοι

Γενικά

Δίδυμε, το να πάρεις πρωτοβουλίες σήμερα είναι κάτι σημαντικό για εσένα για αυτό και δεν θα διστάσεις να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα που θεωρείς κοντά σου. Διεκδικείς την προσοχή των γύρω σου και αυτό μπορεί να γίνει με έντονο τρόπο διχάζοντας με την συμπεριφορά σου και τους χειρισμούς που επιλέγεις.

Αισθηματικά

Τα συναισθήματα είναι πιο έντονα από ποτέ και μπορεί να δημιουργούν πρωτοφανή εσωτερική θύελλα, επικεντρώσου στον αισθησιασμό και τον ρομαντισμό και δεν θα χάσεις. Ο αδέσμευτος στρέφεις την προσοχή σου στις ανάγκες σου, είναι σημαντικό να βρεθεί το κατάλληλο πρόσωπο για να τις καλύψει. 

Επαγγελματικά – οικονομικά

Δεν αποκλείεται να επιλέξεις να κάνεις σημαντικές κινήσεις που μπορεί να ωφελήσουν καθοριστικά σε επαγγελματικό επίπεδο. Τίποτα δεν μπορεί να σε εμποδίσει από το να πετύχεις τους στόχους σου και να οδηγήσεις τις συνεργασίες σου σε θετικότερο δρόμο. Οικονομικές συναλλαγές από το παρελθόν κλείνουν με αισιόδοξο τρόπο. 

 

Καρκίνος

Γενικά

Καρκίνε, η επαφή με φίλους και με πρόσωπα που έχεις κοινές ιδέες σε ικανοποιεί ιδιαίτερα κάτω σε φέρνει πιο κοντά στα προσωπικά σου όνειρα και στις επιδιώξεις σου. Το παρελθόν έρχεται και σε καλεί να το αντιμετωπίσεις κατάματα ενισχύοντας πιθανά απωθημένα και ενοχές από καταστάσεις που βίωσες. 

Αισθηματικά

Δημιουργούνται οι προϋποθέσεις για να περάσεις μοναδικά με το ταίρι σου αρκεί να αντιληφθείς ότι δεν πρέπει να χαθείς στις ευαισθησίες και σε αυτά που δεν σε αφήνουν να δεις ξεκάθαρα. Ο αδέσμευτος καλείσαι να διαχειριστείς επιστροφές του παρελθόντος που σε ταλανίζουν και δημιουργούν καινούργιες προκλήσεις.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η ομαδικότητα μπορεί να αποδώσει σημαντικά αποτελέσματα σε ότι αφορά τις συνεργασίες σου καθώς είναι αυτή που πιθανά θα χαράξει έναν δρόμο άκρως κερδοφόρο για εσένα. Είναι καθοριστικό να μπορείς να δεις από απόσταση πώς πρέπει να χειριστείς την κάθε κατάσταση καθώς η αντικειμενικότητα και ο ρεαλισμός θα είναι τα εφόδια σου για σήμερα.

 

 

Λέων

Γενικά

Λέοντα, έχεις την ευκαιρία έρθεις σε επαφή με πρόσωπα από το φιλικό περίγυρο που ανεβάζουν κατακόρυφα την ψυχολογία σου και σε γεμίζουν χαρά και αισιοδοξία. Το να προβληθείς σε ενδιαφέρει και επικεντρώνεσαι στο να προχωρήσεις σε κινήσεις που θα φέρουν την κοινωνική καταξίωση που αποζητάς.

Αισθηματικά

Αντιμετωπίζεις με ρεαλισμό καταστάσεις που μπορεί να έχουν προκύψει στην προσωπική σου ζωή και αυτό σε βοηθάει να κρατάς με ωριμότητα χαμηλούς τόνους, μακριά από τις προκλήσεις. Ο αδέσμευτος δώσε την ευκαιρία στον εαυτό σου να έρθεις επικοινωνία με πρόσωπο μέσα από τον επαγγελματικό περίγυρο που εκδηλώνει έντονο πάθος.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι επαγγελματικές σου επιδιώξεις είναι αυτές που σου δημιουργούν χαρά και σε βοηθούν να ισορροπήσεις βλέποντας την θετική πλευρά των πραγμάτων. Οι συζητήσεις σε ότι αφορά τα οικονομικά μπορεί να εξελιχθούν άκρως αισιόδοξα καθώς φαίνεται να διαχειρίζεσαι το ζήτημα με εξαιρετική μαεστρία. 

  

Παρθένος

Γενικά

Παρθένε, δείξτε την απαιτούμενη προσοχή που χρειάζεται στα πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντός σου που φαίνεται να σε στηρίζουν και να ανεβάσουν το κέφι σου κατακόρυφα. Η καλή διάθεση οδηγεί σε άκρως δημιουργικές καταστάσεις που σε βοηθούν να σταθείς στα πόδια σου με αυτοπεποίθηση.

Αισθηματικά

Ήρθε η στιγμή να απογειώσεις το ταίρι σου καθώς νιώθεις ότι η αισιοδοξία σε κατακλύζει και ο άνθρωπος που έχεις δίπλα σου να μπορεί να σου δώσει τώρα. Ο αδέσμευτος δεν χάνεις την αυτοπεποίθηση και την πίστη στον εαυτό σου και αυτό είναι έκδηλο σε πιθανή νέα γνωριμία που σε απασχολεί έντονα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι υποχρεώσεις σε επαγγελματικό επίπεδο μπορεί να αυξάνονται και να προκύπτουν εκκρεμότητες που θα πρέπει αργότερα να τακτοποιήσεις κάτι που σε αγχώνει ιδιαίτερα. Σκέψου καλά πως θέλεις να προχωρήσεις στην καριέρα σου γιατί είναι αυτό που θα παίξει σημαντικό ρόλο στις προσωπικές επιδιώξεις 

 

Ζυγός

Γενικά

Ζυγέ, νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να εκφράσεις αυτό που σε επηρεάζει σε ψυχολογικό επίπεδο στρεφόμενος στην οικογένειά σου για στήριξη. Είναι γεγονός ότι σου δίνεται η ευκαιρία να σταθείς στα πόδια σου και να βρεις τις πραγματικές ισορροπίες, παρ’ όλα τα σκαμπανεβάσματα και τα συναισθηματικά ξεσπάσματα. 

Αισθηματικά

Μην επιτρέψεις στις ανασφάλειες να κυριαρχήσουν και δώσε τον καλύτερό σου εαυτό στη σχέση σου καθώς είναι αυτό που θα σε βοηθήσει να δεις την πραγματική της αξία. Ο αδέσμευτος στρέφεις το ενδιαφέρον σου σε νέα γνωριμία που δημιουργεί πρωτόγνωρα και βαθύτατα συναισθήματα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Εκμεταλλεύσου τη συγκεκριμένη συγκυρία για οικονομικά ζητήματα που σε απασχολούν καθώς φαίνεται να έχουν άκρως θετική εξέλιξη και υψηλή αποδοτικότητα. Η θετική σου διάθεση αντανακλάται και στο επαγγελματικό περιβάλλον, μόνο που η εργατικότητα αμφισβητείται καθώς θέλεις να περάσεις όμορφα μακριά από υποχρεώσεις.

 

Σκορπιός

Γενικά

Σκορπιέ, εντείνονται οι φόβοι και οι ανασφάλειες και αυτό σου δημιουργεί εκνευρισμό από το πρωί. Φρόντισε να διαχειριστείς τα σκαμπανεβάσματα της διάθεσής σου διαφορετικά οι γύρω σου θα υποστούν τις συνέπειες. Η ανάγκη για ισορροπίες θα παίξει σημαντικό ρόλο για να εξομαλυνθούν οι οποίες παρεξηγήσεις.

Αισθηματικά

Το ταίρι σου κυριαρχεί στην προσωπική σου ζωή και μπορείς να κάνεις τα πάντα αρκεί να είναι ικανοποιημένο δίπλα σου. Ο αδέσμευτος αφέσου στον πάθος που υπόσχεται νέο πρόσωπο που θέλει να μπει στη ζωή σου καθώς είναι αυτό που μπορεί να αλλάξει ριζικά τον τρόπο που σκέφτεσαι στο συγκεκριμένο τομέα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι συνεργάτες είναι διατεθειμένοι να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να αποδώσουν τα επαγγελματικά σας βήματα, κάτι που σε ικανοποιεί απεριόριστα. Το εμπόριο και η επικοινωνία πιθανά να απασχολήσουν τις επαγγελματικές σου βλέψεις καθώς φαίνεται να υπόσχονται σημαντικά οφέλη.

 

Τοξότης

Γενικά

Τοξότη, νιώθεις την ανάγκη να εξισορροπήσεις καταστάσεις που μπορεί να έχουν απασχολήσει τον περίγυρό σου και να επικρατήσει η απαιτούμενη αρμονία. Η αποδοχή των άλλων είναι σημαντική και θα κάνεις τα πάντα για να την κερδίσεις, αρκεί βέβαια να μην χάσεις τον εαυτό σου. 

Αισθηματικά

Τα έντονα συναισθήματα που έχεις για το ταίρι σου σε οδηγούν στο να πάρεις πρωτοβουλίες για να περάσετε όμορφα μαζί καθώς η συντροφικότητα είναι το πρώτο σου μέλημα. Ο αδέσμευτος επικοινώνησε με πρόσωπο που θέλει να πρωταγωνιστήσει σε προσωπικό επίπεδο καθώς σε ικανοποιεί η παρουσία του στη ζωή σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Σου δίνεται η ευκαιρία να λύσεις ζητήματα της δουλειάς που μπορεί να σε προβληματίζουν έντονα καθώς φαίνεται αυτό να σε ευχαριστεί ιδιαίτερα και να σε γεμίζει αυτοπεποίθηση. Η πίστη στον εαυτό σου σε οδηγεί στο να διεκδικήσεις καλύτερους οικονομικούς όρους και δεν αποκλείεται να το πετύχεις. 

 

Αιγόκερως

Γενικά

Αιγόκερε, νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να ασχοληθείς με πράγματα της καθημερινότητας που μπορεί να σε ταλαιπωρούν και να σου δημιουργούν αναστάτωση. Το κέφι σου είναι στα ύψη και αυτό λειτουργεί θετικά στο να διεκπεραιώσεις ότι έχεις αναλάβει και να μην πέσει η ψυχολογία σου.

Αισθηματικά

Μπορεί να επικεντρώνεσαι στις προσωπικές σου ανάγκες, είναι βέβαιο όμως ότι δίνεις τον χώρο στο ταίρι σου για να εκφράσει αυτά που νιώθει και θέλει από εσένα. Ο αδέσμευτος σου δίνεται η ευκαιρία να κάνεις σημαντικές κινήσεις στα προσωπικά σου καθώς φαίνεται να εντυπωσιάζεις και να γοητεύεις με τη συμπεριφορά σου. 

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι πρωτοβουλίες που παίρνει σε ότι αφορά την καριέρα σου μπορεί να σε οδηγήσουν σε άκρως θετικές εξελίξεις καθώς φαίνεται να αντιλαμβάνεσαι πως θέλεις να κινηθείς και τι θέλεις να κερδίσεις. Η εργατικότητα και η υπευθυνότητα σου είναι γεγονός ότι αναγνωρίζονται από το εργασιακό περιβάλλον και αυτό σε ικανοποιεί ιδιαίτερα

 

Υδροχόος

Γενικά

Υδροχόε, η χαρά και η παιδικότητα κυριαρχούν και έχεις την ευκαιρία να τα μεταδώσεις και στους γύρω σου δημιουργώντας το καλύτερο δυνατό περιβάλλον για όλους. Φρόντισε να αφήσεις τον εγωισμό στην άκρη γιατί με τα παιχνίδια του μπορεί να απομακρυνθείς ή να δυσαρεστήσεις κάποιους.

Αισθηματικά

Απολαμβάνεις κάθε στιγμή με το πρόσωπο που έχεις δίπλα σου και δεν χάνεις την ευκαιρία να δείξεις τι σημαίνει για εσένα και τι θέση έχει στη ζωή σου. Ο αδέσμευτος πιθανό είναι να ασχοληθείς με πρόσωπα από το παρελθόν όπου έρχονται και διεκδικούν και πάλι να απογειώσουν τον συναισθηματισμό και την τρυφερότητα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Πιστεύεις στον εαυτό σου και αυτό φαίνεται ότι μπορεί να δώσει σημαντική ώθηση στις επαγγελματικές επιδιώξεις που έχεις. Πραγματοποίησε τα απαιτούμενα βήματα που θα σου δώσουν την πρωτοβουλία των κινήσεων και μην διστάσεις να διεκδικήσεις αυτά που θεωρείς ότι σου αξίζουν γιατί μπορεί να το πετύχεις. 

 

 

Ιχθύες

Γενικά

Ιχθύες, επιδιώκεις να βρεθείς με πρόσωπα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος καθώς αυτά είναι που ανακουφίζουν την ψυχολογία σου. Η κυκλοθυμία και τα σκαμπανεβάσματα δεν θα σε βοηθήσουν να ξεφύγεις από καταστάσεις του παρελθόντος μπορεί να απασχολούν το μυαλό σου και να σε οδηγούν στην εσωστρέφεια.

Αισθηματικά

Η ανάγκη για επικοινωνία είναι αυτή που κυριαρχεί σε ότι αφορά τα συναισθηματικά σου και σε οδηγεί στο να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου εκτοξεύοντας το πάθος στα ύψη. Ο αδέσμευτος έχεις την ευκαιρία να κεντρίσεις το ενδιαφέρον και να τραβήξεις τα βλέμματα πάνω σου καθώς το χιούμορ και η γοητεία συνδυάζονται μοναδικά.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι εμπορικές και επικοινωνιακές συμφωνίες που πιθανά έχεις πραγματοποιήσει φαίνεται να αρχίζουν να αποδίδουν σημαντικά κέρδη, κάτι που σε ικανοποιεί ιδιαίτερα. Προσπάθησε να μην εγκλωβιστείς σε κόντρες και αντιπαραθέσεις που θα δημιουργήσουν εμπόδια σε θετικές εξελίξεις και επίτευξη στόχων. 

 

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​ 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!