ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις του Σαββάτου 28 Μαρτίου 2020

Η Αφροδίτη σχηματίζει τρίγωνο με τον Δια. Ανοίγει ο δρόμος για δεσμεύσεις και αποφάσεις μελλοντικής εξέλιξης. Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Δία είναι μία θετική όψη που θα φέρει δημιουργικές εξελίξεις τόσο σε αισθηματικά ζητήματα, όσο και σε οικονομικά.

Κριός 

Γενικά

Κριέ, αυτό που θέλεις πραγματικά είναι να νιώσεις μεγαλύτερη ασφάλεια και αισιοδοξία και σήμερα έχεις την ευκαιρία να το πετύχεις. Η αυτοπεποίθησή σου είναι στα ύψη και αυτό παίζει σημαντικό ρόλο στο να απολαύσεις όμορφες στιγμές και πρόσωπα που έχεις κοντά σου.

Αισθηματικά

Η προσωπική σου ζωή βιώνει μία άκρως αισιόδοξη και θετική περίοδος και είναι αυτό που σε βοηθά να ξεπεράσει άγχη και ανασφάλειες. Φρόντισε να εκμεταλλευτείς τις συνθήκες για να περάσεις όμορφα. Ο αδέσμευτος μπορείς να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα που απογειώνουν την ψυχολογία σου και σε γεμίζουν με τα συναισθήματα που σου δημιουργούν.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Έχεις την ευκαιρία να διεκδικήσεις την καλύτερη δυνατή εξέλιξη στα επαγγελματικά σου για αυτό μην απογοητεύεσαι και γίνεσαι κατηφής. Μπορείς να έχεις και καλύτερες οικονομικές απολαβές για αυτό επεδίωξε να μπεις σε συζητήσεις που μπορούν να αποδώσουν σημαντικά κέρδη.

 

Ταύρος 

Γενικά

Ταύρε, ο πρωταγωνιστικός ρόλος είναι δικό σου καθώς φαίνεται να θέλεις να επικεντρωθούν όλοι πάνω σου. Είναι σημαντικό βέβαια ότι είσαι δοτικός και θετικός και αυτό έχει αντίκρισμα. Η καλή σου διάθεση εκτιμάται από το περιβάλλον σου και δημιουργεί τις καλύτερες προϋποθέσεις για την ημέρα.

Αισθηματικά

Είναι γεγονός ότι θέλεις να επικεντρωθείς στις προσωπικές σου ανάγκες και ευελπιστείς αυτό να κάνει και το ταίρι σου. Η αισιοδοξία και το πάθος πρωταγωνιστούν σε προσωπικό επίπεδο και απογειώνουν τη σχέση του. Ο αδέσμευτος δεν πτοείσαι από τις δυσκολίες και πιθανό είναι να ασχοληθείς με νέα πρόσωπα που θέλουν να εισβάλουν στη ζωή σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Με το βλέμμα στο μέλλον μπορεί να κάνεις κινήσεις που θα εξασφαλίσουν σου ιδιαίτερα θετικές εξελίξεις στις συνεργασίες σου. Είναι βέβαιο ότι μπορείς να αντιληφθείς πως πρέπει να κινηθείς και να δεις μελλοντικά τι μπορεί να σου αποφέρει. Η καλή διάθεση κυριαρχεί και με τους συνεργάτες σου που δείχνουν να εμπιστεύονται τις πρωτοβουλίες σου. 

 

Δίδυμοι

Γενικά

Δίδυμε, η αναστάτωση που πιθανά σου δημιουργούν καταστάσεις του παρελθόντος παίρνουν τέλος καθώς φαίνεται να συμβιβάζεσαι και να ξεπερνάς ότι μπορεί να σε έχει πληγώσει μέχρι στιγμής. Βρίσκεις τη δύναμη να αντιμετωπίσεις με θετική διάθεση τις όποιες δυσκολίες και να τις αφήσεις πίσω σου.

Αισθηματικά

Η θετική διάθεση είναι αυτή που θα πρωταγωνιστήσει σε προσωπικό επίπεδο και θα δώσει ώθηση στη σχέση σου για μεγάλο πάθος και μοναδικές εξομολογήσεις. Ο αδέσμευτος σου δίνεται η ευκαιρία να έρθει σε επαφή με πρόσωπο που ανακινεί μοναδικά συναισθήματα και εντείνει τον ρομαντισμό. 

Επαγγελματικά – οικονομικά

Ήρθε η στιγμή να κλείσεις θέματα που πιθανά σε προβληματίζουν από το παρελθόν και επηρεάζουν τα οικονομικά σου. Να θυμάσαι ότι οι συναλλαγές που μπορεί να προκύψουν για οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους είναι πολύ πιθανό να φέρουν ιδιαίτερα αισιόδοξα αποτελέσματα για αυτό μην χάσεις ευκαιρίες που θα σου δοθούν. 

 

Καρκίνος

Γενικά

Καρκίνε, επικεντρώσου στον επικοινωνήσεις με φιλικά πρόσωπα που έχουν να σου δώσουν πολλά και μπορούν να σε βοηθήσουν σε στόχους και φιλοδοξίες που έχεις. Η αισιοδοξία θα σε οδηγήσει στο να δεις χωρίς προκαταλήψεις πώς μπορείς να κινηθείς για να πετύχεις τα όνειρά σου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Αισθηματικά

Νιώθεις ότι ήρθε η ώρα να δώσεις στο ταίρι σου αυτά που ζητά και να κινηθείτε μαζί σε στόχους που σας δίνουν τη δυνατότητα να λειτουργήσετε με μοναδικό τρόπο από κοινού. Ο αδέσμευτος έχεις τη δυνατότητα να έρθεις σε επαφή με πρόσωπο μέσα από το φιλικό περίγυρο που μπορεί να πρωταγωνιστήσει σε προσωπικό επίπεδο.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Κινείσαι σε ομαδικό πνεύμα και αυτό σε βοηθά να δεις πραγματικά ποιες συνεργασίες σου μπορούν να σε οδηγήσουν στο επιδιωκόμενο αποτέλεσμα. Ήρθε η στιγμή να αξιολογήσεις την βοήθεια προσώπων που επιδιώκουν να σταθούν δίπλα σου σαν αρωγοί σε κάθε σου προσπάθεια καθώς αυτή μπορεί να αποδώσει εξαιρετικά.

 

Λέων

Γενικά

Λέοντα, οι εξελίξεις σε ότι αφορά την κοινωνική σου καταξίωση θα είναι θετικές και αυτό θα είναι αρκετό για να ανέβεις κατακόρυφα σε ψυχολογικό επίπεδο και να αφήσεις το άγχος στην άκρη. Η καλή διάθεση σε βοηθά να επικεντρωθείς σε θέματα ρουτίνας που πρέπει να λύσεις.

Αισθηματικά

Το ταίρι σου φαίνεται να πρωταγωνιστεί στην ημέρα καθώς είναι γεγονός ότι θέλεις να περάσεις τις στιγμές μαζί του και να ξεπεράσετε πιθανά ζητήματα που αναστατώνουν την καθημερινότητά σας. Ο αδέσμευτος δεν αποκλείεται να έρθει σε επαφή με πρόσωπα από τον επαγγελματικό περίγυρο που θα σου κεντρίσουν έντονα το ενδιαφέρον.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να δείξεις την πραγματική σου άξια, κάτι που να είσαι βέβαιος ότι θα έχει ανταπόκριση και θα σε φέρει σε προνομιούχα θέση απέναντι στον εργοδότη ή στους ανωτέρους σου. Οι στόχοι σου μπορούν να επιτευχθούν με επιτυχία σε επαγγελματικό επίπεδο για αυτό δες την αισιόδοξη πλευρά των πραγμάτων και κινήσου με μόνο γνώμονα την θετική σκέψη. 

  

Παρθένος

Γενικά

Παρθένε, το κέφι και η χαρά δεν αφήνουν την ψυχολογία σου να επηρεαστεί από τα τεκταινόμενα και έχεις τη δυνατότητα να εκμεταλλευτείς την ημέρα για να περάσεις όμορφα επικοινωνώντας με πρόσωπα από το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό σου περιβάλλον. Είναι αυτό που θα σε βοηθήσει να ανοίξεις πνευματικά και να δεχθείς νέα ερεθίσματα.

Αισθηματικά

Είναι βέβαιο ότι δεν θα διστάσεις να δείξεις τα πραγματικά σου συναισθήματα στο ταίρι σου καθώς είναι έντονα και είναι αυτά που σε οδηγούν στο να νιώθεις μοναδικός. Ο αδέσμευτος μπορεί να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα που σου κεντρίζουν το ενδιαφέρον μέσα από τις πνευματικές αναζητήσεις και συζητήσεις που θα προκύψουν.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η δημιουργικότητα είναι αυτό που κυρίως ενδιαφέρει σε επαγγελματικό επίπεδο καθώς φαίνεται να βαριέσαι τη ρουτίνα και να μην μπορείς να λειτουργήσεις κάτω από ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα. Δείξε τον καλύτερό σου εαυτό και είναι βέβαιο ότι αυτό θα παίξει ρόλο στην μετέπειτα εξέλιξή σου. 

 

Ζυγός

Γενικά

Ζυγέ, τα συναισθήματα και η ένταση τους πια δεν σε φοβίζουν και είναι αυτά που παίζουν κυρίαρχο ρόλο σήμερα καθώς φαίνεται να ξεπερνάς τις ανασφάλειές σου και να αφήνεις τη νευρικότητα στην άκρη. Το οικογενειακό περιβάλλον παίζει κυρίαρχο ρόλο για να νιώσεις ηρεμία και σταθερότητα. 

Αισθηματικά

Ο αισθησιασμός κυριαρχεί και συνάμα με τις ευαισθησίες σου δημιουργούν μοναδική ατμόσφαιρα σε προσωπικό επίπεδο που μπορεί να απολαύσεις με τον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου. Ο αδέσμευτος έχεις την ευκαιρία να επικοινωνήσεις με πρόσωπο που δημιουργεί πρωτόγνωρα συναισθήματα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Μην χάσεις ευκαιρίες που σου δίνονται σε ότι αφορά τα οικονομικά σου καθώς δεν αποκλείεται οι συναλλαγές με τρίτους να εξελιχθούν ιδιαίτερα θετικά για εσένα. Φρόντισε να κάνεις τις κατάλληλες κινήσεις και σε επαγγελματικό επίπεδο που θα ανοίξουν ζητήματα σε ότι αφορά τις αποδοχές σου.

 

Σκορπιός

Γενικά

Σκορπιέ, η επικοινωνιακή σου δεινότητα και η θετική σου διάθεση παίζουν σημαντικό ρόλο στις σχέσεις με το περιβάλλον σου καθώς είναι αυτό που θα δώσει ώθηση στο να ξεπεραστούν γκρίνιες και να επικρατήσει η απόλυτη αρμονία. Να θυμάσαι μόνο ότι οι πολλές υποσχέσεις δεν χρειάζονται για να δείξεις τα πραγματικά σου αισθήματα.

Αισθηματικά

Φρόντισε να δείξεις στο ταίρι σου αγάπη και τρυφερότητα καθώς η μέρα ενδείκνυται. Είναι αυτό που θα σε βοηθήσει να ισορροπήσεις την σχέση σου και να περάσεις όμορφες στιγμές με το ταίρι σου. Ο αδέσμευτος δεν αποκλείεται να υπάρξει πρόσωπο που θα παίξει σημαντικό ρόλο στη ζωή σου μέσα από τις παρέες και το κοντινό σου περιβάλλον.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Φαίνεται ότι πια μπορείς να δεις πραγματικά πώς πρέπει να διαχειριστείς τις συνεργασίες σου για να αποδώσουν σημαντικά οφέλη σε όλα τα επίπεδα. Πιθανές κινήσεις σε ότι αφορά το εμπόριο θα σε ευνοήσουν για αυτό καλά θα κάνεις να εκμεταλλευτείς προτάσεις που μπορεί να είναι δελεαστικές και να υπόσχονται πολλά.

 

 

Τοξότης

Γενικά

Τοξότη, οι αγγαρείες που έχεις αναλάβει φαίνεται πια να μην σε απελπίζουν καθώς σου δίνεται η ευκαιρία να δώσεις λύσεις που δεν θα διευκολύνουν την καθημερινότητά σου και θα σε απαλλάξουν από άγχη που πιθανά είχες. Πατάς γερά στα πόδια σου και αυτό έχει ιδιαίτερα θετικό αντίκτυπο και στους γύρω σου.

Αισθηματικά

Τα μικρά και πιθανά σήματα θέματα που μπορεί να σε απασχολούσαν με το ταίρι σου τώρα μπαίνουν στην άκρη και κυριαρχεί η ανάγκη για ρομαντισμό και πάθος που απογειώνουν τη σχέση. Ο αδέσμευτος έχεις την ευκαιρία να έρθεις σε επαφή με πρόσωπο μέσα από το εργασιακό περιβάλλον που απογειώνει την αισιοδοξία.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Είναι σημαντικό να μπορέσεις να ισορροπήσεις σε ότι αφορά τη δουλειά σου κάτι που σήμερα φαίνεται να το καταφέρνεις με μεγάλη ευκολία. Η εύνοια είναι με το μέρος σου και δεν αποκλείεται να υπάρξουν συζητήσεις για την αύξηση του εισοδήματος σου που μπορεί να σε ικανοποιήσουν στον απόλυτο βαθμό. 

 

Αιγόκερως

Γενικά

Αιγόκερε, είναι βέβαιο ότι τίποτα δεν μπορεί να σε πτοήσει και να χάσεις το κέφι σου καθώς βλέπεις τη ζωή από τη θετική της σκοπιά κάτι που κανείς δεν μπορεί να σου το αφαιρέσει. Εκμεταλλεύσου τη συγκυρία για να περάσεις όμορφες στιγμές με πρόσωπα που διασκεδάζεις ερχόμενος σε επαφή μαζί τους.

Αισθηματικά

Το κέφι και η αισιοδοξία κατακλύζουν την προσωπική σου ζωή και δίνουν ώθηση στη σχέση σου, φέρνοντας σε πιο κοντά από ποτέ με τον/η σύντροφο που έχεις δίπλα σου. Ο αδέσμευτος η αυτοπεποίθησή που νιώθεις πρωταγωνιστεί και κεντρίζεις το ενδιαφέρον πολλών με την προσωπικότητά σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η καριέρα σου φαίνεται να σου δίνει τις διαβεβαιώσεις που ζητάς παρά τις δυσκολίες των καιρών. Φυσικά και εσύ δείχνεις τον δυναμισμό που απαιτείται και δεν χάνεις το κέφι και την θετική σου διάθεση, κάτι που λειτουργεί ανανεωτικά στο επαγγελματικό περιβάλλον. Προσοχή σε σπατάλες γιατί θα βγεις εκτός προϋπολογισμού.

 

Υδροχόος

Γενικά

Υδροχόε, εκμεταλλεύσου τη συγκεκριμένη συγκυρία για να ξεκαθαρίσεις ζητήματα με πρόσωπα από τον οικογενειακό περίγυρο που μπορεί να σε έχουν προβληματίσει στο παρελθόν. Είναι αυτό που θα σε βοηθήσει να σταθείς στα πόδια σου και να βρεις την αισιοδοξία να προχωρήσεις.

Αισθηματικά

Είναι σημαντικό να αρπάξεις την ευκαιρία και να περάσει όμορφες στιγμές με τον άνθρωπο που απογειώνει τη διάθεση σου και βρίσκεται δίπλα σου. Η τρυφερότητα κυριαρχεί και δίνει άλλο νόημα στη σχέση. Ο αδέσμευτος μπορείς να βρεις μέσα από τον οικογενειακό περίγυρο πρόσωπο που να ανακουφίσει τις ανασφάλειές σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Μην χάσεις την δυνατότητα που σου δίνεται για να κλείσεις ζητήματα που εκκρεμούν σε επαγγελματικό επίπεδο καθώς οι συνθήκες είναι ιδανικές και σε ευνοούν απόλυτα. Να θυμάσαι ότι η ανάγκη για να νιώσει ασφάλεια κυριαρχεί και στο επαγγελματικό πεδίο, αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι χάνεις τον δυναμισμό σου. 

 

Ιχθύες

Γενικά

Ιχθύες, νιώθεις ότι τίποτα δεν μπορεί να σταματήσει αυτά που θέλεις να πραγματοποιήσεις και αργά ή γρήγορα θα πάρεις τις πρωτοβουλίες για να επικοινωνήσεις με πρόσωπα που μπορούν να σταθούν δίπλα σου. Η καλή σου διάθεση και η αισιόδοξη στάση σου πρωταγωνιστούν και στις σχέσεις με το κοντινό περιβάλλον.

Αισθηματικά

Έχεις την ανάγκη να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου συζητώντας και δημιουργώντας ευχάριστο κλίμα μεταξύ σας. Είναι αυτό που σε βοηθά να αφήσεις τον έντονο συναισθηματισμό και τα ξεσπάσματα στην άκρη. Ο αδέσμευτος φρόντισε να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα που ανεβάζουν το κέφι σου και δείχνουν τα συναισθήματά τους για εσένα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Δεν αποκλείεται να προχωρήσεις σε σημαντικές συμφωνίες που θα παίξουν καταλυτικό ρόλο στα επαγγελματικά σου καθώς προβλέπεται να σε βοηθήσουν να έρθεις πιο κοντά στους στόχους σου. Οι οικονομικές απολαβές φαίνεται να εξασφαλίζονται και αυτό είναι κάτι που σε ικανοποιεί ιδιαίτερα.

 

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​ 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!