GOSSIP

Ο Άνθιμος Ανανιάδης έδωσε εξηγήσεις για το βίντεο όπου χτυπούσε κουδούνια

Αυτές τις μέρες, πολλοί celebrities, δέχονται σφοδρή κριτική, όταν κάποιοι εντοπίζουν στις αναρτήσεις τους πως δεν τηρούν τα μέτρα που έχουν επιβληθεί εξαιτίας του κορωνοϊού. Και αυτό συνέβη και με ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram ο Άνθιμος Ανανιάδης.

Ο 34χρονος ηθοποιός, πριν λίγες μέρες είχε ανεβάσει ένα βίντεο στο οποίο φαίνονταν να έχει βαρεθεί την καραντίνα και να έχει βγει έξω στη γειτονιά και να χτυπά τυχαία κουδούνια.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anthimos Ananiadis/Anthem Moss (@anthemmoss) on Mar 21, 2020 at 11:04am PDT


Το γεγονός πως σε αυτό βίντεο, ο Άνθιμος δεν φορούσε ούτε γάντια ούτε μάσκα, είχε σαν αποτέλεσμα να δεχτεί βροχή από αρνητικά σχόλια και να τον κατηγορούν πως σπάει την καραντίνα για να κερδίσει μερικά likes!


Ο ίδιος έσπευσε να ανεβάσει ένα νέο βίντεο, και να εξηγήσει πως το επίμαχο βίντεο στο οποίο χτυπούσε κουδούνια ήταν παλιό και είχε τραβηχτεί πριν από αρκετούς μήνες.


Παράλληλα χτύπησε ξανά ένα κουδούνι (φορώντας αυτή τη φορά γάντια και μάσκα) και είπε πως θα σταματήσει αυτή τη συνήθεια μέχρι να τελειώσει η καραντίνα. Επίσης μας είπε να βράζουμε και να πίνουμε λεμόνια με νερό (!) και έτσι άφησε λεμόνια στην πόρτα ενός αγνώστου.


Συγκεκριμένα έγραψε στη λεζάντα του βίντεο: «ΚΑΡΑΝΤΙΝΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΡΑΝΤΙΝΙΩΤΙΣΕΣ ΜΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΑΠΕΙΝΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ Μήνυμα. Βράζουμε και πινουμε λεμόνια με νερό για να καθαρίσει νους και σώματι. Το επόμενο χτύπημα μόλις επανέλθουμε στη κανονική ροή ζωής μετά τη Καραντίνα...»
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anthimos Ananiadis/Anthem Moss (@anthemmoss) on Mar 23, 2020 at 7:58am PDT

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!