GOSSIP

Η Αγγελική Δαλιάνη έγινε έξαλλη με την κριτική που δέχτηκε για έναν καφέ

Η ηθοποιός Αγγελική Δαλιάνη, ακολουθεί και αυτή τα μέτρα που έχουν επιβληθεί για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού και έτσι μένει σπίτι της.

Μάλιστα, θέλησε να στηρίξει και αυτή την καμπάνια του Ελληνικού Υπουργείου Υγείας #μένουμε_σπίτι και ανέβασε στο Instagram μια selfie όπου την βλέπουμε να πίνει καφεδάκι που έχει παραγγείλει από έξω και έστειλε το μήνυμα πως ακόμα και σε καραντίνα δεν χρειάζεται να στερηθούμε κάποια πράγματα.
«Με πήρε η χαρά γιατί μόλις ήρθε...το καφεδάκι που παρήγγειλα» 'έγραψε αναφέροντας και το όνομα της καφετέριας και συνέχισε: 
«#μένουμε_σπίτι και παραγγέλνουμε ότι χρειαζόμαστε τηλεφωνικώς από σημεία που μπορούν να μας εξυπηρετήσουν ή από το διαδίκτυο, πάντα τηρώντας τις απαραίτητες προφυλάξεις.. Μην κάνετε άσκοπες μετακινήσεις, για όλα υπάρχει λύση!!!
Keep calm & stay safe» .


Όσο και αν ακούγεται απίστευτο πολλοί έσπευσαν να κατηγορήσουν την ηθοποιό πως αδιαφορεί για την υγεία όσων κάνουν delivery!


Η ηθοποιός από την μεριά της έδωσε την δική της απάντηση: «Αν δεν βγάλετε λίγο δηλητήριο ακόμα και αυτές τις δύσκολες μέρες για όλους μας δεν μπορείτε!!!! Υπάρχουν άνθρωποι αυτές τις μέρες που για διάφορους πολύ σημαντικούς λόγους, που ίσως εσύ μάλλον με το φτωχό σου το μυαλό να μην μπορείς να καταλάβεις, πρέπει να δουλέψουν… Καλό είναι, λοιπόν, τηρώντας τις προφυλάξεις όπως είπα, να τους στηρίξουμε…».

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!