ΖΩΔΙΑ

Από αύριο 7 ζώδια θα δουν τομείς της ζωής τους να επηρεάζονται σημαντικά

Η Νέα Σελήνη στον Κρίο αναμένεται να φουντώσει στο μυαλό 7 ζωδίων, ιδέες και την ανάγκη για νέα ξεκινήματα στη ζωή τους, σε πολλά επίπεδα.

Σύμφωνα με το astrology.gr, η αυριανή Νέα Σελήνη επηρεάζει κυρίως τους εκπροσώπους του Παρορμητικού σταυρού (Κριούς, Ζυγούς, Καρκίνους και Αιγόκερους) κυρίως αυτούς που έχουν γενέθλια το α' δεκαήμερο και όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτές τις θέσεις και γύρω στις συγκεκριμένες μοίρες.

Θετική είναι η παρέμβαση του Κρόνου στον Υδροχόο, αφού κάθε ενέργειά μας, αν είναι σωστά οργανωμένη, θα έχει και την ανάλογη επιτυχία.

ΚΡΙΟΣ

Ένα "γιούργια" θα σου βγεί αυθόρμητα με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου να σε καλεί να πάρεις φόρα και να αλλάξεις το κάθε τι στην προσωπική σου ζωή, κυρίως να κόψεις μαχαίρι ό,τι δε σου αρέσει ή σε πιέζει. Σε έχει πιάσει για τα καλά η... άνοιξη, είσαι δραστήριος, έχεις ενθουσιασμό, δυναμισμό και ένταση, καθώς συνειδητοποιείς ότι δεν υπάρχει καιρός για χάσιμο κι ό,τι είναι να κάνεις πρέπει να το κάνεις... χθες. Καλό θα ήταν όμως να ελέγξεις τις παρορμήσεις σου και να πας όπου επιθυμείς εσύ κι όχι αυτές. Ένα ξεκαθάρισμα και στο φιλικό σου περιβάλλον είναι πιθανό, όπως επίσης και μια καινούργια γνωριμία που έχει τις προϋποθέσεις για να εξελιχθεί ακόμα και σε ερωτική σχέση. Άλλωστε η σεξουαλικότητα δε σου λείπει. Μια παρέμβαση στην εμφάνισή σου, θα ανεβάσει κι άλλο την αυτοπεποίθησή σου, αλλά και την πέρασή σου στο αντίθετο φύλο.

ΖΥΓΟΣ

Η Νέα Σελήνη, που γίνεται στον 7ο ηλιακό σου οίκο, καθώς θα προκαλέσει αναστάτωση στις σχέσεις σου. Προβλήματα συνεννόησης, αντιδράσεις και καβγάδες θα σε βγάλουν κάποια στιγμή από τα ρούχα σου, ενώ είναι πιθανό να ακούσεις και το "με πρήζεις και δεν μπορώ άλλο"... Τόσο το ταίρι σου, όσο και ένας συνεργάτης σου θα σε δυσκολέψουν αρκετά, καθώς θα έχουν τάσεις ανεξαρτητοποίησης και ό,τι τους κατεβαίνει στο κεφάλι, θα θέλουν να το κάνουν εκείνη τη στιγμή, χωρίς βέβαια να ρωτήσουν την άποψή σου ή να πάρουν τη σύμφωνη γνώμη σου. Από την άλλη, όμως, κι εσύ μπορεί να πάρεις επιτέλους την απόφαση και να ξεκολλήσεις από πρόσωπο που σε ταλαιπωρεί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τη Νέα Σελήνη στον 10ο οίκο σου, να περιμένεις εξελίξεις κυρίως όσον αφορά στα επαγγελματικά σου. Το κλίμα θα είναι έντονο, είτε λόγω ότι θα υπάρχουν αρκετά πράγματα που πρέπει να γίνουν άμεσα και σε λίγο χρόνο είτε γιατί εξ αιτίας προβλημάτων κάποιος ή κάποιοι ανώτεροί σου θα ξεσπούν σε σένα. Το χειρότερο βέβαια είναι να σε κατηγορήσουν για πράγματα που δεν ευθύνεσαι κι εκεί σίγουρα θα είσαι εσύ αυτός που θα εξεγερθεί.  Στην παρούσα φάση, οφείλεις να είσαι ψύχραιμος και να μην αντιδράσεις με το συναίσθημα της στιγμής. Μπορεί να σου έρχεται να πεις "δεν πάτε να πνιγείτε όλοι", αλλά μην το κάνεις, αν δεν έχεις εναλλακτική. Υπάρχει βέβαια και το ενδεχόμενο, να αρχίσεις να σκέφτεσαι σοβαρά να ξεκινήσεις κάτι δικό σου, για να μη δίνεις λογαριασμό σε κανέναν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γεγονότα που σχετίζονται με την οικογένεια και το σπίτι σου φέρνει η Νέα Σελήνη στον 4ο ηλιακό σου οίκο. Τα θέματα που θα ανακύψουν είναι αρκετά, τα οποία θα σε αναγκάσουν να ξεχάσεις τα δικά σου και να ασχοληθείς είτε με ένα αγαπημένο σου πρόσωπο και τα προβλήματά του είτε με το να τρέχεις να διορθώνεις τις βλακείες του. Παρεμβάσεις στη ζωή σου, "αντάρτικο" και ξεροκεφαλιά θα δημιουργούν εντάσεις ανάμεσά σας, οπότε ή θα πατήσεις πόδι ή θα σε πάρουν φαλάγγι. Επιπλέον, αλλαγές, βλάβες, αναγκαστικές μετακομίσεις ή φιλοξενία θα σε φέρουν στα όριά σου. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, κάποια από αυτά να σου στοιχίσουν και το κάτι παραπάνω, οπότε, προνόησε από τώρα, βάλε προτεραιότητες για να μην πιαστείς στον ύπνο. 

ΙΧΘΥΕΣ

Με τη Νέα Σελήνη στον 2ο ηλιακό σου οίκο η κατάσταση στα οικονομικά σου μπορεί να αλλάξει. Δεν αποκλείεται να σου παρουσιαστεί μια ευκαιρία να αυξήσεις το εισόδημά σου, να πάρεις χρήματα που σου χρωστούσαν ή να έχεις ένα κέρδος. Μπορεί να τολμήσεις να κάνεις μια κίνηση ή να προχωρήσεις σε μια συμφωνία που θα σου φέρει κάποια λεφτά άμεσα, προκειμένου να καλύψεις συγκεκριμένες ανάγκες. Καλό θα ήταν πάντως να μην ενδώσεις στις παρορμήσεις σου και τα σκορπίσεις σε αχρείαστες αγορές γιατί μια καταναλωτική μανία θα σε πιάσει. Κι ερωτικά όμως θα ανεβάσεις στροφές, οπότε είναι πιθανό να κάνεις εσύ το πρώτο βήμα και να πλησιάσεις αυτόν ή αυτή που σου αρέσει. Αν όχι, φυσικά... λόγω ιού, με άλλο τρόπο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σεξ και χρήματα θα είναι αυτά που θα συγκεντρώσουν το ενδιαφέρον σου με Νέα Σελήνη στον 8ο οίκο σου και οι κινήσεις σου, το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, οφείλουν να είναι άμεσες, αλλά όχι χωρίς να έχεις κάνει πρώτα ένα πλάνο, κυρίως στο οικονομικό κομμάτι. Μπορεί να έχεις την τάση να ξεφορτωθείς βάρη και να κλείσεις με υποχρεώσεις σου, όμως αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να τα δώσεις όλα, τώρα και να μείνεις χωρίς μία. Βάλε προτεραιότητες, από τα πιο επείγοντα στα λιγότερο και τέλειωνε με ένα τη φορά. Επιπλέον, υπάρχει κι η περίπτωση να εμφανιστεί στο δρόμο σου κάποιος/α που θα σε φλερτάρει επίμονα και θα θέλει να σε κατακτήσει. Θα σε ελκύσει αρκετά κι ίσως μετά από έντονη διεκδίκηση πεις το πολυπόθητο "ναι", με τις απαραίτητες πάντα... προφυλάξεις. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Κυρίως στα ερωτικά σου επιδρά η Νέα Σελήνη! Έρωτας στα χρόνια του κορωναϊού! Κι όμως! Άλλωστε, αυτό δε σημαίνει ότι δε δημιουργούνται συναισθήματα και λόγω του περιορισμού των κινήσεών σου (και μας) γίνονται ακόμα πιο έντονα. Χαρά σε εσένα που είσαι ήδη ζευγαρωμένος, αφού θα έχεις τη δυνατότητα να μείνεις με το ταίρι σου μέσα και να του δώσεις να καταλάβει. Καβγαδάκια και διαφωνίες θα ανάψουν περισσότερο τα αίματα και κάπως έτσι η... απομόνωση θα γίνεται λιγότερο βαρετή. Εσύ που είσαι μόνος, θα έχεις ένα θεματάκι, ίσως γιατί θα σου λείπει κάποιος/α που σου αρέσει. Σκέψου όμως ότι όταν περάσουν όλα αυτά, όπως γίνεται συνήθως, θα είσαι φωτιά και λαύρα και κανείς δε θα μπορεί να σε φρενάρει και να τον/ην διεκδικήσεις ανοιχτά και να το κερδίσεις. Αν έχεις παιδιά, θα σου θυμίσουν κάτι... από σένα, αφού θα είναι μέσα στον αυθορμητισμό, την ξεροκεφαλιά και την αντίδραση. Λίγο υπομονή χρειάζεται!

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!