ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Κυριακής 22 Μαρτίου 2020

Ο Κρόνος περνά στον Υδροχόο και θα βρίσκεται σε αυτήν τη θέση μέχρι την 1η Ιουλίου. Φεύγουν τα μεγάλα εμπόδια και οι αγχωτικές δυσκολίες, ανοίγει ο δρόμος για επικοινωνία, για νέες συνεργασίες και για άμεσες λύσεις.

Κριός 

Γενικά

Κριέ, ο έντονος συναισθηματισμός που σε διακατέχει σήμερα μπορεί να σε οδηγήσει στο να κλειστείς στον εαυτό σου και στις σκέψεις σου. Εκμεταλλεύσου την ημέρα για να λύσεις θέματα του παρελθόντος που μπορεί να σε προβληματίζουν καθώς οι ιδέες που έχεις θα είναι οι ιδανικές για να προχωρήσεις.

Αισθηματικά

Αιφνιδιαστικές συζητήσεις με το ταίρι σου για εκκρεμότητες που μπορεί να απασχολούν ακόμα τη σχέση σας μπορεί να οδηγήσουν σε εξαιρετικά συμπεράσματα στο να ανακουφιστείς ψυχολογικά. Ο αδέσμευτος καλείσαι να διαχειριστείς ξαφνικές επικοινωνίες με πρόσωπα του παρελθόντος. Αναβιώνουν μοναδικά συναισθήματα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Δεν αποκλείεται να κληθείς να διαχειριστείς θέματα που μπορεί να εκκρεμούν για να απασχολούν έντονα την επαγγελματική σου ζωή. Οι πρωτοποριακές σου ιδέες είναι αυτές που μπορούν να δώσουν τις απαιτούμενες λύσεις για αυτό μην διστάσεις να τις εμπιστευτείς. Οικονομικά θέματα φαίνεται να λύνονται και οι εκκρεμότητες που μπορεί να είχες παύουν πια να σε απασχολούν τόσο έντονα.

 

Ταύρος 

Γενικά

Ταύρε, η διάθεση να επικοινωνήσεις με τα φιλικά σου πρόσωπα είναι έντονη για αυτό δεν θα διστάσεις να χρησιμοποιήσεις κάθε τρόπο για να έρθει σε επαφή μαζί τους. Οι ιδέες που προκύπτουν από τις μεταξύ σας συζητήσεις μπορεί να είναι άκρως ευεργετικές και να σε φέρνουν πιο κοντά στους στόχους και τις φιλοδοξίες σου.

Αισθηματικά

Η συναισθηματική αποστασιοποίηση είναι κάτι που θα προβληματίσει το ταίρι σου καθώς φαίνεται να έχει έντονη την ανάγκη να απομακρυνθείς για να δεις τα πράγματα με ρεαλιστικούς όρους. Ο αδέσμευτος εκμεταλλεύσου τη συγκυρία για επικοινωνία με νέα πρόσωπα που μπορεί να δημιουργήσουν έντονες ανατροπές στη ζωή σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Ο Κρόνος περνάει στον Υδροχόο και ανοίγει μπροστά σου μία περίοδος που καλείσαι να αναλάβεις σημαντικές ευθύνες σε επαγγελματικό επίπεδο. Είναι γεγονός ότι αυτό μπορεί να επηρεάσει την ψυχολογία σου, να θυμάσαι όμως ότι ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για να δείξεις πραγματικά τη εξηγείς μέσα από τη σκληρή δουλειά και την πειθαρχία που απαιτείται. 

 

Δίδυμοι

Γενικά

Δίδυμε, η κατήφεια και η απαισιοδοξία κάνουν έντονα την εμφάνιση τους και θα πρέπει να διαχειριστείς αυτά σου τα συναισθήματα με ρεαλισμό και λογική για να καταφέρεις να ισορροπήσεις. Μην επιτρέψεις στο πιεστικό σου πρόγραμμα να επηρεάζει την ψυχολογία σου καθώς αυτό θα λειτουργήσει ανασταλτικά σε όλες σου τις δραστηριότητες.

Αισθηματικά

Η ένταση που βιώνεις μπορεί να εκτονωθεί στο ταίρι σου, κάτι που δεν θα βοηθήσει να απολαύσεις τις στιγμές μαζί του και να χαλαρώσεις αφήνοντας πίσω ότι μπορεί να σε έχει προβληματίσει. Ο αδέσμευτος δεν αποκλείεται να υπάρξουν κοινωνικές υποχρεώσεις που να σε φέρουν σε επαφή με νέα πρόσωπα άκρως ενδιαφέροντα για εσένα. 

Επαγγελματικά – οικονομικά

Φρόντισε να διαχειριστείς με ψυχραιμία τα οποία επαγγελματικά ζητήματα έχουν προκύψει καθώς το άγχος είναι κακός σύμβουλος και μπορεί να οδηγήσει σε συγκρουσιακές διαθέσεις. Ο επαγγελματισμός και η μεθοδικότητα σου θα διαπρέψουν αρκεί να καταβάλεις όλη την προσπάθεια που απαιτείται για να δώσεις λύσεις και να αποφύγεις τις εντάσεις με τους ανωτέρους σου. 

 

Καρκίνος

Γενικά

Καρκίνε, η θετική ψυχολογία συνεχίζεται και είναι αυτή που σε στηρίζει ακόμα και σε πιθανές δυσκολίες που καλείσαι να αντιμετωπίσεις. Τα πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού περιβάλλοντος είναι εκεί για εσένα για αυτό μην διστάσεις να επικοινωνήσεις καθώς θα είναι ιδανικό για να περάσεις όμορφα συζητώντας μαζί τους.

Αισθηματικά

Η προσωπική σου ζωή βιώνει όμορφες στιγμές και αυτό είναι κάτι που σου δίνει την ώθηση που χρειάζεται για να δεις την αισιόδοξη πλευρά της ζωής. Το ταίρι σου παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο σε αυτό. Ο αδέσμευτος γοητεύεις με το χιούμορ και το κέφι σου και είναι βέβαιο ότι θα τραβήξεις την προσοχή ανθρώπων που θα εκδηλώσουν τα αισθήματά τους για εσένα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Το να είσαι αμελής δεν θα σε βοηθήσει στο να τακτοποιήσεις επαγγελματικά ζητήματα καθώς τα λάθη είναι πιθανά και μπορεί να σε φέρουν σε δύσκολη θέση. Η επικοινωνία και η διαφήμιση είναι τα αντικείμενα που μπορεί να διαπρέψεις για αυτό εκμεταλλεύσου πιθανές ευκαιρίες που μπορεί να έρθουν από το πουθενά και να είναι πολλά υποσχόμενες.

 

Λέων

Γενικά

Λέοντα, ο εκνευρισμός είναι εμφανής από το πρωί καθώς φαίνεται να έρχονται στην επιφάνεια συναισθήματα και φοβίες που συνήθως έχεις καλά κρυμμένα μέσα σου. Μην αφήσεις την ένταση να κυριαρχήσει γιατί το πιθανότερο είναι να εκτονωθείς στους γύρω σου και αυτό να έχει αρνητικές προεκτάσεις.

Αισθηματικά

Η καχυποψία και η ζήλια δεν βοηθούν στο να επικρατήσει ηρεμία στη σχέση σου και αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να χαλιναγωγήσεις για να αποφύγεις τις αντιπαραθέσεις. Ο αδέσμευτος δεν αποκλείεται να έρθει σε επαφή με πρόσωπα που θα σε εντυπωσιάσουν και θα γεννήσουν πρωτόγνωρα συναισθήματα για εσένα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Πάρε πρωτοβουλίες για να λύσεις οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τράπεζες και δημόσιο που μπορεί να σε απασχολούν έντονα. Είναι βέβαιο ότι η διαίσθησή σου μπορεί να σε καθοδηγήσει με εξαιρετικό τρόπο και να είσαι κερδισμένος από τις όποιες συναλλαγές. Ξαφνικές συζητήσεις έρχονται στο προσκήνιο με πρόσωπα από το επαγγελματικό περιβάλλον που δίνουν ώθηση στα οικονομικά σου. 

 

 

 

  

Παρθένος

Γενικά

Παρθένε, νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να επικοινωνήσεις με τα σημαντικά πρόσωπα της ζωής σου και να προσπαθήσεις να καλύψεις πιθανές ανάγκες που έχουν. Φρόντισε να μην σε οδηγούν οι φόβοι σου σε συμπεριφορές και καταστάσεις που τελικά δεν σε ικανοποιούν γιατί αυτό είναι πολύ εύκολο να συμβεί και τελικά να εγκλωβιστείς σε κάτι που σε δυσαρεστεί.

Αισθηματικά

Το ταίρι σου παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στην ημέρα και δεν αποκλείεται να υπάρξουν συζητήσεις που θα δημιουργήσουν ένα ευχάριστο κλίμα μεταξύ σας και θα βοηθήσουν στο να λύσετε θέματα που μπορεί να σας έχουν ταλαιπωρήσει. Ο αδέσμευτος έχεις την ευκαιρία να πρωταγωνιστήσεις με την γοητεία και την επικοινωνιακή σου δεινότητα εντυπωσιάζοντας νέα πρόσωπα που μπαίνουν στη ζωή σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Σου δίνεται η ευκαιρία να εκμεταλλευτείς πιθανές συζητήσεις με πρόσωπα από τον επαγγελματικό περίγυρό και να προχωρήσεις σε σχέδια που μπορεί να έχεις και μπορούν να αποδώσουν τα μέγιστα. Το γεγονός ότι δείχνεις να αντιλαμβάνεσαι και τις ανάγκες των άλλων θα βοηθήσει στο να επικρατήσει η ισορροπία και να μην υπάρξει κανείς που θα είναι δυσαρεστημένος. 

 

Ζυγός

Γενικά

Ζυγέ, οι υποχρεώσεις είναι πολλές και είναι αυτές που μπορεί να σου δημιουργήσουν έντονη νευρικότητα καθώς θέλεις να τις διεκπεραιώσεις όσο το δυνατόν καλύτερα. Φρόντισε να αποκτήσεις την απαιτούμενη ψυχραιμία για να αποφύγεις ένταση που είναι άσκοπη. Εκμεταλλεύσου πιθανές ιδέες που θα δώσουν μοναδικές λύσεις και θα σε ηρεμήσουν. 

Αισθηματικά

Η ανάγκη για ανατροπή της καθημερινότητας μπορεί τώρα να κυριαρχήσει και να επηρεάσει θετικά τη σχέση σου καθώς φαίνεται να έχεις ιδέες που να αλλάξουν τα δεδομένα με αισιόδοξο τρόπο. Ο αδέσμευτος δεν αποκλείεται να μπεις σε διαδικασία συζητήσεων με πρόσωπα από τον εργασιακό περίγυρο  που σου δίνουν έντονα το ενδιαφέρον.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Σου δίνεται η ευκαιρία να δώσεις τις απαιτούμενες λύσεις στη δουλειά σου καθώς φαίνεται η γρήγορη αντίληψη των πραγμάτων που έχει να βοηθάει ιδιαίτερα. Οι προτάσεις σου θα είναι ευφάνταστες και αυτό θα βοηθήσει στο να διεκπεραιώσεις ότι έχεις αναλάβει με ιδιαίτερα θετικό τρόπο, αφήνοντας το άγχος και την γκρίνια στην άκρη που μόνο προβλήματα και εμπόδια θα δημιουργήσουν.

 

Σκορπιός

Γενικά

Σκορπιέ, το ηθικό είναι ακμαιότατο και αυτό είναι τελικά που μπορεί να βοηθήσει σε πιθανές δυσκολίες και καταστάσεις που μπορεί να είναι απογοητευτικές. Το ότι βλέπεις τα πράγματα από τη θετική τους σκόπια αντανακλάται και στο περιβάλλον σου και αυτό είναι κάτι που εκτιμούν οι γύρω σου ιδιαίτερα.

Αισθηματικά

Επικεντρώσου σε ότι αφορά τις συζητήσεις με το ταίρι σου που μπορεί να αποδώσουν σημαντικά καθώς φαίνεται να ανατρέπουν τα δεδομένα στην προσωπική σου ζωή με θετικό τρόπο. Ο αδέσμευτος δεν αποκλείεται να έρθει σε επαφή με πρόσωπα που θα σε αιφνιδιάσουν από το έντονο ενδιαφέρον που δείχνουν για εσένα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Νιώθεις ότι μπορείς να ανταποκριθείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε ότι και αν έχεις αναλάβει. Η αυτοπεποίθησή σου είναι στα ύψη και αυτό σε βοηθά να πατήσεις γερά στα πόδια σου. Ξαφνικές προτάσεις για συνεργασίες έρχονται και θέλεις να δεις αναλυτικά αν είναι αυτές που μπορούν να δώσουν το καλύτερο δυνατό για εσένα. Μείνε μακριά από τον εγωκεντρισμό και δεν θα χάσεις.

 

Τοξότης

Γενικά

Τοξότη, ήρθε η στιγμή να επικεντρωθείς στο οικείο περιβάλλον και να δώσεις την οικογένεια την προσοχή που της πρέπει. Είναι αυτό που θα βοηθήσει και εσένα στο να νιώσεις σταθερότητα και ασφάλεια και να είσαι έτοιμος συναισθηματικά να δεχτείς την τρυφερότητα και τη ζεστασιά που αποζητά σε  αυτές τις μέρες σαν άνθρωπος.

Αισθηματικά

Δημιούργησε την κατάλληλη ατμόσφαιρα στον προσωπικό σου χώρο καθώς φαίνεται να μπορείς να απολαύσεις μοναδικές στιγμές με το ταίρι σου που θα λειτουργήσουν ευεργετικά για τη σχέση σας. Ο αδέσμευτος δεν αποκλείεται να αιφνιδιαστεί της από πρόσωπα του οικείου φιλικού περιβάλλοντος δείχνουν άμεσα τι νιώθουν για εσένα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι πρωτότυπες ιδέες που μπορεί να έχει για ζητήματα που απασχολούν τα επαγγελματικά σου θα βοηθήσουν στο να δώσεις τις κατάλληλες δυνατές λύσεις. Άλλαξε τρόπο διαχείρισης των καταστάσεων στην καθημερινότητα γιατί αυτό επηρεάζει και τις σχέσεις με συναδέλφους και εργοδότες. Οι ειλικρινείς συζητήσεις θα βοηθήσουν στην καλύτερη αντιμετώπιση των όποιων θεμάτων. 

 

Αιγόκερως

Γενικά

Αιγόκερε, το να συζητήσεις και να ευχαριστηθείς τις στιγμές με πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος είναι προτεραιότητα για εσένα. Είναι αυτό σε βοηθά να αφήσεις πίσω πιθανές εντάσεις που μπορεί να βιώνεις αυτή την περίοδο. Η καλή παρέα θα είναι φάρμακο στη νευρικότητα και στο άγχος.

Αισθηματικά

Καλά θα κάνεις να εκφράσεις σήμερα αυτά που νιώθεις το ταίρι σου καθώς οι συζητήσεις μπορεί να εξελιχθούν άκρως αισιόδοξα και να λειτουργήσουν καταλυτικά για θέματα που σας απασχολούν. Ο αδέσμευτος μην διστάσεις να επικοινωνήσεις με πιθανή νέα γνωριμία που κεντρίζει το ενδιαφέρον καθώς θα σε αιφνιδιάσει ευχάριστα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Ξαφνικές προτάσεις σε σχέση με εμπορικά και επικοινωνιακά συστήματα έρχονται στο προσκήνιο και καλείται με τη γρήγορη αντίληψη που έχεις να καταλάβει τι είναι αυτό που μπορεί να απογειώσει την επαγγελματική σου ζωή. Η κινητικότητα που έχει σήμερα μπορεί να μεταφραστεί και σαν νευρικότητα για αυτό φρόντισε να την περιορίσεις.

 

Υδροχόος

Γενικά

Υδροχόε, φόβοι και πιθανές ανασφάλειες έρχονται στο προσκήνιο δεν αποκλείεται να σε επηρεάσουν σημαντικά επικεντρώνοντας την προσοχή σου στην προσωπική σου άξια. Καλά θα κάνεις να πιστέψεις στον εαυτό σου γιατί σε αντίθετη περίπτωση το έλλειμμα αυτοπεποίθησης θα επηρεάσει σημαντικά τον τρόπο που συμπεριφέρεσαι.

Αισθηματικά

Φαίνεται ότι ήρθε η ώρα να βάλεις τα όριά σου καθώς ο Κρόνος μπαίνει στο ζώδιό σου και δημιουργεί τις προϋποθέσεις για ξεκαθαρίσματα σε προσωπικό επίπεδο. Ο αδέσμευτος φαίνεται να ξεφεύγεις από την απολυτότητα και να δείχνεις διαλλακτικός για νέα πράγματα που ανατρέπουν τη νοοτροπία που έχεις στα αισθηματικά σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Με τον Κρόνο να περνάει στο ζώδιό σου μπαίνεις στη διαδικασία να δεις εξονυχιστικά και συνεργασίες σου είναι αυτές που μπορούν να αποδώσουν τα μέγιστα το επόμενο διάστημα. Οι συζητήσεις κυριαρχούν σε ότι αφορά τα οικονομικά σου καθώς φαίνεται να βρίσκεις τον απαραίτητο χρόνο και την κατάλληλη ευκαιρία για να διεκδικήσεις αυτά που θεωρείς ότι δικαιούσαι.

 

Ιχθύες

Γενικά

Ιχθύες, ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για να διεκδικήσεις με δυναμισμό αυτό που θεωρείς ότι αξίζεις από τους γύρω σου, όμως ο τρόπος που θα το κάνεις είναι αυτός που θα κάνει τη διαφορά. Απέφυγε να είσαι εριστικός και υποκειμενικός καθώς αυτό είναι που θα ενοχλήσει σφόδρα.

Αισθηματικά

Η επικοινωνία με το ταίρι σου είναι αυτοί που θα κυριαρχήσει και θα σου δώσει την ευκαιρία να εκφράσεις αυτά που νιώθεις και από ζητάς από την σχέση σας. Ο αδέσμευτος νιώθεις ότι μπορείς να γίνεις στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος καθώς κεντρίζεις την προσοχή προσώπων με την ευφάνταστη στάση σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Ξαφνικές προτάσεις από πρόσωπα που κινούνται στον φιλικό σου περίγυρο σε βάζουν σε διαδικασία συζητήσεων που μπορεί να αποδώσουν σημαντικά οφέλη για εσένα. Να θυμάσαι ότι το να γίνεις απότομος και επιθετικός θα είναι αρνητικό για εσένα και θα δημιουργήσει δυσάρεστες εξελίξεις στις συνεργασίες και στην επαγγελματική σου ζωή.

 

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​ 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!