GOSSIP

Ο Τσιτσιπάς απάντησε στα αρνητικά σχόλια που δέχεται τις τελευταίες μέρες

Πολλά αρνητικά σχόλια έχει δεχτεί το τελευταίο διάστημα, ο, κατά τα άλλα, ιδιαίτερα δημοφιλής τενίστας, Στέφανος Τσιτσιπάς και ο ίδιος θέλησε να απαντήσει και να δώσει εξηγήσεις.

Συγκεκριμένα, ο Τσιτσιπάς, δέχτηκε σφοδρή κριτική από πολλούς για τα πολλά ταξίδια που κάνεις το τελευταίο διάστημα και τις μετακινήσεις του, την ίδια εποχή που όλοι μας συστήνουν να μένουμε όσο γίνεται περισσότερο σπίτι.


Ο Στέφανος, τις τελευταίες μέρες ταξίδεψε από την Καλιφόρνια στη Νέα Υόρκη και από εκεί πέταξε για Λονδίνο, και μέσω social media μας έδειξε πως ταξιδεύει και πως κυκλοφορεί και σε δημόσιους χώρους, παρά τα αυστηρά πλέον μέτρα και τις συστάσεις που υπάρχουν για τον κορωνοϊό.


Με ένα κείμενο, ο Στέφανος θέλησε να απαντήσει σε αυτά τα σχόλια.

Γεια σας. Τελευταία, παρατηρώ πολλά σχόλια σχετικά με την υγεία και την ασφάλειά μου, λόγω των ταξιδιών τις τελευταίες εβδομάδες. Θέλω να σας πω ότι η υγεία είναι η πρώτη μου προτεραιότητα και προσπαθώ κυρίως να μείνω μέσα, όσο το δυνατόν περισσότερο. Σας διαβεβαιώ ότι κατά τη διάρκεια των ταξιδιών μου, παίρνω όλα τα απαραίτητα μέτρα προκειμένου να μείνω ασφαλής και να ελαχιστοποιήσω την έκθεσή μου σε άλλους.

Παρ' όλα αυτά, ως αθλητής, είναι πολύ σημαντικό να μείνω ενεργός και είναι πρωταρχικό για μένα. Υπάρχουν πολλές στιγμές μέσα στην ημέρα όπου νιώθω την ανάγκη να εξασκηθώ και να γυμναστώ, με οποιονδήποτε ασφαλή τρόπο. Οπότε, θέλω να ξέρετε ότι παίρνω πολύ σοβαρά την κατάσταση και ξέρω ότι ο καθένας μας έχει το ρόλο του στην καταπολέμηση αυτού του ιού, προκειμένου να ξεπεράσουμε αυτή τη δύσκολη στιγμή, το συντομότερο δυνατό. Μείνετε ασφαλείς όλοι" ήταν το μήνυμα του Στέφανου Τσιτσιπά.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!