GOSSIP

Τρεις διάσημες τραγουδίστριες στέλνουν μηνύματα για τον κορωνοϊό

Καθώς ο κορωνοϊός εξαπλώνεται στις ΗΠΑ, πασίγνωστοι σταρ μένουν στα σπίτια τους και στέλνουν τα δικά τους μηνύματα για τον κορωνοϊό, παρακαλώντας τους αναρίθμητους φαν τους να περιορίσουν τις μετακινήσεις και τις επαφές.

Η Jennifer Lopez έστειλε το ακόλουθο μήνυμα μέσω Instagram: «Είναι τόσες πολλές οι σκέψεις στο μυαλό μας. Μην ξεχάσετε να φροντίσετε τον εαυτό σας. Σκεφτείτε. Κινηθείτε. Προσευχηθείτε. Κάνετε κάτι σκόπιμο με τον χρόνο σας και παραμείνετε θετικοί κατά τη διάρκεια αυτού του τρομακτικού χρόνου. Μείνετε ασφαλείς».


Την ίδια ώρα η διάσημη τραγουδίστρια Taylor Swift μας έδειξε τη γάτα της, που λέγεται Meredith, και έγραψε: «για την Meredith η καραντίνα στο σπίτι είναι τρόπος ζωής - Γίνε σαν τη Meredith".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

For Meredith, self quarantining is a way of life. Be like Meredith.

A post shared by Taylor Swift (@taylorswift) on Mar 16, 2020 at 2:48pm PDT


Η δε Lady Gaga μένει για 6η μέρα στο σπίτι της μαζί με τον σύντροφό της και μέσω Instagram μας είπε πως περνά το χρόνο της παίζοντας videogames, χαρτιά και φροντίζοντας τους εαυτούς τους και ζήτησε από όλους να μείνουν στο σπίτι γιατί αυτή είναι η πιο ευγενική κίνηση που μπορούν να κάνουν προς τον κόσμο όλο.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!