GOSSIP

H Ελένη Ράντου έγραψε τις σκέψεις της για τον κορωνοϊό

Η πανδημία του κορωνοϊού έχει αλλάξει τις ζωές όλων μας και η ηθοποιός Ελένη Ράντου, θέλησε να μοιραστεί τις σκέψεις της και τα όσα νιώθει και βιώνει αυτές τις δύσκολες μέρες.

Η δημοφιλής ηθοποιός εδώ και πάνω από 10 μέρες, μένει και αυτή στο σπίτι της και σε ένα κείμενο της, που ανέβασε στο Facebook, τονίζει πως αυτό το διάστημα και εκείνη φοβήθηκε, παρά τις σαφείς οδηγίες να μην υπάρχει πανικός και τρόμος: “Μετά τη ματαίωση όλων των επαγγελματικών υποχρεώσεων το πρώτο που αισθάνεσαι είναι αμηχανία πώς να διαχειριστείς την απώλεια στόχου και να αλλάξεις πρόγραμμα και συνήθειες από τη μια στην άλλη. Χώθηκα μέσα στα δελτία ειδήσεων και μέτρησα ένα ένα τα κρούσματα και τις απώλειες. Φοβήθηκα και πανικοβλήθηκα παρά τις σαφείς οδηγίες να μην το πάθω. Μπερδεύτηκα άλλο τόσο με τις αντιφατικές πληροφορίες”.

Μεταξύ άλλων, αναφέρει πως το χιούμορ βοηθάει στο να περάσει πιο ομαλά η κατάσταση που βιώνουμε: “Το χιούμορ που μας απέμεινε παλεύει να ξορκίσει το κακό μέσα από βιντεάκια που στέλνουμε ο ένας στον άλλο”.

“Θυμήθηκα σενάρια επιστημονικής φαντασίας κι ένοιωσα σα να παίζω να παίζω σε μια παρόμοια ταινία, σκέφτηκα πως η έννοια της εξέλιξης γελοιοποιήθηκε εύκολα από έναν ιο της γρίπης, πως το 2020 ξαναγυρίσαμε πάλι στις σπηλιές. Χάρηκα που τώρα έχουμε κοινό εχθρό, έχουμε βάλει τις υπόλοιπες έχθρες μας σε προσωρινή καραντίνα!”, καταλήγει και αναφέρει πως νιώθει ευγνωμοσύνη  που η οικογένεια της είναι καλά στην υγεία της.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!