ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Τετάρτης 18 Μαρτίου 2020

Η Σελήνη σε σύνοδο με τον Άρη και τον Δία. Έντονη θα είναι η ανάγκη για δράση αλλά και για επιβολή, προσοχή στις αντιπαραθέσεις.

 

Κριός 

Γενικά

Κριέ, είναι γεγονός ότι οι υποχρεώσεις είναι πολλές κυρίως σε κοινωνικό επίπεδο. Η νευρικότητα που σε διακατέχει είναι αυτή που τελικά μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα και να έρθεις στην αντιπαράθεση. Προσοχή ιδιαίτερα το απόγευμα καθώς φαίνεται ότι εντείνονται οι ανασφάλειές σου και αυτό επιφορτίζει την ψυχολογία σου.

Αισθηματικά

Απέφυγε τα ξεσπάσματα στο ταίρι σου καθώς το μόνο που θα προκαλέσουν είναι προβλήματα και διαμάχες. Φρόντισε να το έχεις δίπλα σου σε πιθανές κοινωνικές υποχρεώσεις που πρέπει να παρευρεθείς. Αυτό θα ανακουφίσει την ψυχολογία σου. Ο αδέσμευτος απολαμβάνεις την προσοχή των γύρω σου και δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέες γνωριμίες από τον επαγγελματικό περίγυρο.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι ευθύνες που έχεις αναλάβει είναι σημαντικές και μπορεί να σου δημιουργούν έντονο άγχος. Στην προσπάθειά σου να πείσεις τους γύρω σου για τις απόψεις σου μπορεί να γίνεις επιβλητικός και απόλυτος. Αυτό θα ενοχλήσει και θα δημιουργήσει προβλήματα στην εξέλιξη της επαγγελματικής του πορείας. Πάρε αποφάσεις όπου χρειαστεί με γνώμονα τη λογική αλλά και την διαίσθηση.

 

 

 

 

Ταύρος 

Γενικά

Ταύρε, η θετικότητα παραμένει και νιώθεις ότι μπορείς να ανταποκριθείς σε ότι και αν προκύψει στη ζωή σου. Αυτό είναι κάτι που το μεταδίδει στους γύρω σου και ιδιαίτερα στα πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού σου περιβάλλοντος. Καλά θα κάνεις να επικεντρωθείς στη γνώση και σε πιθανά αντικείμενα που σε εξιτάρουν.

Αισθηματικά

Βιώνεις μοναδικά συναισθήματα και στιγμές με το ταίρι σου, κάτι που λειτουργεί άκρως ευεργετικά για την σχέση σου. Η αισιοδοξία που σε κατακλύζει μεταδίδεται και στον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου απογειώνοντας τη σχέση. Ο αδέσμευτος έχεις την ευκαιρία να γνωρίσεις το ταίρι που θα εκτοξεύσει την ψυχολογία σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η επικοινωνία και η διαφήμιση βρίσκονται στο στόχαστρο των επαγγελματικών σου σχεδίων. Γεγονός είναι βέβαια ότι θέλεις να ασχοληθείς με κάτι δεν αφήνει τη ρουτίνα να κυριαρχήσει. Το να εκφράσεις μελλοντικά σχέδια στους συνεργάτες σου είναι ιδανικό καθώς φαίνεται ότι βρίσκεις πρόσφορο έδαφος και θετική στάση. 

 

Δίδυμοι

Γενικά

Δίδυμε, νιώθεις οι φόβοι να έρχονται στην επιφάνεια και να λειτουργούν επιβαρυντικά στην ψυχολογία σου. Εκμεταλλεύσου τη συγκυρία για βαθύτερη ενδοσκόπηση καθώς θα σε βοηθήσει στο να δεις πραγματικά τι είναι αυτό που σου δημιουργεί ανασφάλεια. Αυτό θα λειτουργήσει ανακουφιστικά στην διάθεσή σου.

Αισθηματικά

Δίνεις την άσκηση στο ταίρι σου ότι προσπαθείς να έχεις τον απόλυτο έλεγχο του. Αυτό μόνο σύγκρουση μπορεί να προκαλέσει για αυτό φρόντισε να ελέγξεις τις προσωπικές σου ανασφάλειες. Ο αδέσμευτος κινείσαι βάσει της ψυχολογίας σου και αυτό δεν αφήνει περιθώρια για νέα πρόσωπα στη ζωή σου

Επαγγελματικά – οικονομικά

Πάρε πρωτοβουλίες για επιχειρηματικές κινήσεις που πιθανόν να σε ενδιαφέρουν καθώς φαίνεται ότι η διαίσθησή σου σε κατευθύνει με άκρως θετικό τρόπο. Φρόντισε βέβαια να ελέγξεις την έντονη καχυποψία που σε διακατέχει γιατί είναι αυτή που μπορεί να δυναμιτίσει την ατμόσφαιρα με τους συνεργάτες σου. Οικονομικά ζητήματα φαίνεται να παίρνουν το δρόμο τους. 

 

 

Καρκίνος

Γενικά

Καρκίνε, η ανάγκη για συντροφικότητα και αποδοχή από τους γύρω σου χαρακτηρίζει τη διάθεση σου και σε οδηγεί στο να συμβιβάζεσαι με καταστάσεις. Το να ισορροπείς και να προσαρμόζεσαι σε κάτι που δεν σου αρέσει είναι βέβαια ότι αργότερα θα δημιουργήσει ένταση συναισθηματική πού θα μεταφερθεί στο περιβάλλον σου.

Αισθηματικά

Προσπαθείς να ικανοποιήσεις τον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου, μην ξεχνάς όμως και τον εαυτό σου γιατί αυτό τελικά είναι που θα παίξει ρόλο στο να υπάρξει η απόλυτη αρμονία στη σχέση. Ο αδέσμευτος έχεις την ευκαιρία να γνωρίσεις νέα πρόσωπα που θα λειτουργήσουν αναγεννησιακά στην προσωπική σου ζωή.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι συνεργάτες σου φαίνεται να αντιδρούν σε προτάσεις σου και δεν αποκλείεται να υπάρχουν ανταγωνιστικές συμπεριφορές που θα σε απογοητεύσουν. Μην επιτρέψεις σε κανέναν να σε χειραγωγήσει εξυπηρετώντας προσωπικές βλέψεις και αδιαφορώντας για το τι πραγματικά θέλεις εσύ στην επαγγελματική σου ζωή. 

 

 

Λέων

Γενικά

Λέοντα, η καθημερινότητα είναι δύσκολη καθώς το πρόγραμμά σου είναι πιεστικό και προσπαθεί να ανταπεξέλθει σε ότι έχεις αναλάβει. Πιθανό είναι το άγχος να κυριεύσει την διάθεση σου και αυτό να δημιουργήσει προβλήματα στο περιβάλλον σου αφού γίνεσαι επικριτικός και απότομος.

Αισθηματικά

Δεν αποκλείεται να καταβάλεις προσπάθειες για την επίλυση λεπτομερειών και ζητημάτων που ενοχλούν στη σχέση σου. Το ότι προσπαθείς να επιβληθείς είναι αυτό που θα ενοχλήσει και θα δημιουργήσει κόντρες. Ο αδέσμευτος έχεις πολλά που πρέπει να διευθετήσεις και σήμερα αφήνεις την προσωπική σου ζωή στην άκρη.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Δραστηριοποιείσαι έντονα στη δουλειά καθώς είναι η ιδανική ημέρα για να δώσεις λύσεις και να ολοκληρώσεις θέματα που μπορεί να σε απασχολούν. Η νευρικότητα που σε διέπει θα δημιουργήσει ένταση και αντιπαραθέσεις αν δεν καταφέρεις να την ελέγξεις. Να θυμάσαι ότι προσπαθώντας να επιβάλεις την άποψή σου μπορεί να ξεσηκώσεις θύελλα αντιδράσεων, απέφυγε το. 

 

  

Παρθένος

Γενικά

Παρθένε, η χαρούμενη διάθεση σου αποτελεί κίνητρο και για τους γύρω σου και είναι βέβαιο ότι δεν θα αφήσεις ανεκμετάλλευτες τις στιγμές. Είναι ευκαιρία για να περάσεις όμορφα και θα κάνεις τα πάντα για να διασκεδάσεις με τους γύρω σου. Η δημιουργικότητα απογειώνεται και αυτό σε ικανοποιεί έντονα.

Αισθηματικά

Νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να δείξεις τα βαθύτερα συναισθήματα σου στο ταίρι σου, καθώς η ένταση τους είναι αυτή που θα του δώσει να καταλάβει τι πραγματικά τι σημαίνει για εσένα. Ο αδέσμευτος εντυπωσιάζεις με την ευδιάθετη στάση σου και η γοητεία σου δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η ανάγκη να δημιουργήσεις νέους δρόμους σε επαγγελματικό επίπεδο σε βοηθά στο να επικεντρωθείς στα σχέδιά σου. Ο δυναμισμός και η θετική στάση σου είναι βέβαιο ότι θα λειτουργήσουν για τη βελτίωση των επαγγελματικών και οικονομικών όρων. Δείχνεις και εσύ μεγαλοθυμία καταλαβαίνοντας τις διαθέσεις των γύρω σου. 

 

Ζυγός

Γενικά

Ζυγέ, οι δικοί σου άνθρωποι είναι αυτοί που κερδίζουν την προσοχή σου και είναι βέβαιο ότι δεν θα χάσεις ευκαιρία για να βρεθείς μαζί τους. Μην επιτρέψεις σε σκαμπανεβάσματα της ψυχολογίας να οδηγήσουν σε συγκρούσεις καθώς δεν θα είναι εύκολο να τις ελέγξεις. Απωθημένα του παρελθόντος έρχονται στην επιφάνεια και απασχολούν τις οικογενειακές σχέσεις.

Αισθηματικά

Είναι βέβαιο ότι τα έντονα συναισθήματα σου δημιουργούν τις προϋποθέσεις για να περάσεις μοναδικές στιγμές με το ταίρι σου στον προσωπικό σου χώρο. Φρόντισε να περιορίσεις την ανάγκη ελέγχου γιατί οι αντιδράσεις τότε θα είναι έντονες. Ο αδέσμευτος δύσκολα θα επικεντρωθείς στο φλερτ καθώς η εσωστρέφεια και η κυκλοθυμία είναι έντονες.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Τακτοποίησε θέματα που μπορεί να έχουν σχέση με ακίνητα χωρίς να επιτρέψεις στη νευρικότητα να κυριαρχήσει. Οι αντιπαραθέσεις στον επαγγελματικό χώρο μπορεί να πάρουν έκταση αν δεν προσέξεις την διαχείριση καθώς φαίνεται ότι εσύ θα είσαι αυτός που θα οδηγήσει τα πράγματα. Κράτησε χαμηλούς τόνους και άφησε την ανάγκη χειρισμού στην άκρη.

 

 

Σκορπιός

Γενικά

Σκορπιέ, νιώθεις έντονα την ανάγκη να επικοινωνήσεις για αυτό και χρησιμοποιείς όποιο μέσο μπορείς για να συζητήσεις με πρόσωπα που νιώθεις κοντά σου. Οι συμβουλές που θα δώσεις και θα λάβεις μπορεί να είναι καθοριστικές για πιθανές αποφάσεις σε όλα τα επίπεδα.

Αισθηματικά

Έχεις την διάθεση να εκφράσεις ότι νιώθεις στο ταίρι σου και να επικοινωνήσεις μαζί του λύνοντας πιθανά ζητήματα με θετικό και παράλληλα δυναμικό τρόπο. Η διαίσθηση και το πάθος δίνουν λύσεις που παίζουν σημαντικό ρόλο στη σχέση σου. Ο αδέσμευτος καταφέρνουν να τραβήξεις την προσοχή των γύρω σου με την ευχάριστη διάθεση και τις πρωτοποριακές σκέψεις.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Φαίνεται να επικεντρώνεται σε εμπορικές συμφωνίες και επικοινωνιακά ζητήματα που μπορεί να αποδώσουν σημαντικά οφέλη για εσένα. Καλά θα κάνεις βέβαια να μην προσπαθήσεις να επιβάλεις την προσωπική σου άποψη και να δείξεις διαλλακτικότητα στις οποίες συζητήσεις. Το ένστικτό σου είναι αλάνθαστο και μπορεί να σε βγάλει στην στεριά με άκρως θετικό τρόπο.

 

 

Τοξότης

Γενικά

Τοξότη, οι προσωπικές σου ανασφάλειες και το έλλειμμα αυτοεκτίμησης έρχονται στην επιφάνεια καθώς φαίνεται να γίνεσαι υπερβολικός και να αντιδράς με πείσμα σε ότι σου εκθέτουν οι γύρω σου. Πίστεψε στον εαυτό σου και δες τα βαθύτερα αίτια για τα έντονα συναισθήματα και τους φόβους που μπορεί να νιώθεις.

Αισθηματικά

Η αδιαλλαξία δεν βοηθάει στο να προχωρήσει θετικά η σχέση σου δημιουργώντας ιδιαίτερη ένταση με τον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου. Εκτόνωσε την περίεργη ψυχολογία σου μέσω του πάθους που θα δώσει άλλη διάσταση στη σχέση σου. Ο αδέσμευτος να θυμάσαι ότι οι ανασφάλειές σου θα μπουν εμπόδιο σε πιθανή νέα γνωριμία, καθώς το έλλειμμα πίστης στον εαυτό σου αποτρέπει την οποία εξέλιξη.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Εκμεταλλεύσου την ημέρα για να προχωρήσεις σχέδια για νέους πόρους εισοδήματος που μπορεί να αποδώσουν σημαντικά. Είναι αυτά που θα σε βοηθήσουν να σταθείς γερά στα πόδια σου. Οι υπερβολές στη σπατάλη ή τη συντήρηση μπορεί να οδηγήσουν σε συναισθηματική αστάθεια και εντάσεις με τα πρόσωπα που συναναστρέφεσαι. Κλείσε πιθανές οικονομικές υποθέσεις που εκκρεμούν. 

 

 

Αιγόκερως

Γενικά

Αιγόκερε, πρόσεξε σήμερα γιατί μπορεί να μην είναι εύκολο να συγκρατήσεις τον εκνευρισμό σου και να γίνεις επιθετικός με τα πρόσωπα που συναναστρέφεσαι. Φρόντισε να δείξεις την αυτοπεποίθησή σου και άφησέ την ανάγκη να επιβάλλει στους άλλους τα θέλω σου στην άκρη γιατί είναι αυτή που θα δημιουργήσει αρνητικό κλίμα για εσένα.

Αισθηματικά

Ήρθε η στιγμή να ασχοληθείς με τον εαυτό σου και τα θέλω σου και αυτό επιδιώκεις να δείξεις και το ταίρι σου. Ο τρόπος που θα το εκθέσεις είναι αυτός που θα κάνει τη διαφορά καθώς εκεί μπορεί να χάσεις το μέτρο και η ένταση να κυριαρχήσει. Ο αδέσμευτος μαγνητίζεις τους γύρω σου και είναι βέβαιο ότι θα εντυπωσιάσεις τραβώντας τα βλέμματα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Καλά θα κάνεις να πάρεις πρωτοβουλίες για να προχωρήσεις σε συνεργασίες που μπορούν να αποδώσουν πολλά καθώς είναι αυτές που πιστεύεις και μπορείς να επενδύσεις. Διαφορετικά η έντονη ενεργητικότητά θα εκδηλωθεί μέσω του εκνευρισμού και της επιθετικότητας που θα επηρεάσει αρνητικά τις όποιες υποθέσεις σου. Ήρθε η ώρα να αλλάξεις τρόπο σκέψης και διαχείρισης σε επαγγελματικό επίπεδο.

 

Υδροχόος

Γενικά

Υδροχόε, νιώθεις την ανάγκη να κλειστείς στον εαυτό σου και αυτό μπορεί να επηρεάσει αρνητικά τις σχέσεις με τους γύρω σου. Επεδίωξε να σκεφτείς τι είναι αυτό που προκαλεί συναισθηματικές αναταράξεις από το παρελθόν και σε επηρεάζει ακόμα και σήμερα στις αποφάσεις που παίρνεις. .

Αισθηματικά

Η έντονη κυκλοθυμία που μπορεί να βιώνεις λόγω τραυμάτων από το παρελθόν που έρχονται στην επιφάνεια επηρεάζουν τη αισθηματική σου ζωή και δημιουργούν προβλήματα στη σχέση σου. Άφησε τις πληγές στην άκρη και επικεντρώσου στο πως να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου. Ο αδέσμευτος καλείσαι να διαχειριστείς πρόσωπα από το παρελθόν που προκαλούν απίστευτα συναισθήματα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Φρόντισε να δραστηριοποιηθείς παίρνοντας αποφάσεις που θα λειτουργήσουν θετικά στην καριέρα σου καθώς η ευκαιρία που σου δίνεται σήμερα είναι σημαντική. Αντιμετώπισε εκκρεμότητες που σε απασχολούν και μην διστάσεις να κάνεις κινήσεις που τελικά θα σηματοδοτήσουν την οριστική λύση που πρέπει να δώσεις.

 

 

Ιχθύες

Γενικά

Ιχθύες, η ανάγκη να βρεθεί με φιλικά πρόσωπα καθορίζει την ημέρα και δεν αφήνει περιθώρια για άλλες ασχολίες. Οι πρωτοποριακές ιδέες που εκθέτεις κεντρίζουν το ενδιαφέρον και δημιουργούν τις προϋποθέσεις για να θέσεις με φίλους σου κοινούς στόχους που θα σας βοηθήσουν να δουλέψετε με μοναδικό τρόπο σε ομαδικό επίπεδο.

Αισθηματικά

Το γεγονός ότι έχετε με το ταίρι σου κοινή προσέγγιση στα πράγματα θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε στα σχέδιά σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Οι συλλογικές προσπάθειες σας κεντρίζουν το ενδιαφέρον και σας φέρνουν πιο κοντά. Ο αδέσμευτος κινείσαι στον φιλικό περίγυρο και δεν αποκλείεται να υπάρξουν πρόσωπα μέσα από αυτόν που να εκδηλώσουν την ανάγκη να σε προσεγγίσουν.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Είναι γεγονός ότι θα πάρεις πρωτοβουλίες για να λύσεις ζητήματα που θα αφορούν την ομάδα με την οποία εργάζεσαι καθώς φαίνεται να έχεις το δυναμισμό που απαιτείται για να δείξεις τον δρόμο. Φρόντισε να εμπιστευτείς το ένστικτό σου γιατί θα σου δώσει να καταλάβεις άμεσα τι πρέπει να κάνεις για να φτάσεις στην επιτυχία. Η τύχη είναι με το μέρος σου.

 

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​ 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!