GOSSIP

Η Τσιμτσιλή αποκάλυψε πως έμαθε η Φαίη Σκορδά πως έχει κορωνοϊό

Η αποκάλυψη πως η παρουσιάστρια Φαίη Σκορδά έχει βρεθεί θετική στον κορωνοϊό έχει προκαλέσει πολλά σχόλια.

Η γνωστή παρουσιάστρια αποκάλυψε μόνη της μέσω social media πως νοσεί και έκτοτε έγινε χαμός στα social media, με πολλούς να την κατηγορούν πως επειδή η Φαίη είχε ταξιδέψει πριν από 3 εβδομάδες στην Ιταλία, όφειλε να φροντίσει να κάνει το τεστ νωρίτερα και να μην συνεχίζει να κάνει εκπομπή.


Ωστόσο η Σταματίνα Τσιμτσιλή, που είναι φίλη της Φαίης, έσπευσε σήμερα μέσα από την εκπομπή της να πει πως η Φαίη δεν παρουσίαζε κανένα απολύτως σύμπτωμα και να πει πως ακριβώς έμαθε η Φαίη πως έχει κορωνοϊό και ποια ήταν η αντίδρασή της.
 

“Η Φαίη Σκορδά είναι τελείως ασυμπτωματική. Μέχρι χθες το απόγευμα που μιλήσαμε στο τηλέφωνο δεν είχε το παραμικρό σύμπτωμα. Μπήκε στη διαδικασία να κάνει το τεστ επειδή ανησύχησε με όλη αυτή την κουβέντα που γινόταν στα Στούντιο Κάπα με τα πιθανά κρούσματα στο YFSF, έκανε προληπτικά το τεστ. Θεωρούσε βέβαιο ότι θα βγει αρνητικό. Όταν την πήραν από το νοσοκομείο και της είπαν “τα παιδιά σας είναι αρνητικά αλλά εσείς είστε θετικοί στον κορονοϊό”, σοκαρίστηκε. Αμέσως ενημέρωσε τους πάντες, όλοι οι συνάδελφοί της είναι σε καραντίνα”, είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!