GOSSIP

O τραγουδιστής Θοδωρής Φερρής ανακοίνωσε πως έχει κορωνοϊό

Ατελείωτη μοιάζει να είναι πλέον η λίστα των Ελλήνων celebrities που πλέον ανακοινώνουν πως έκαναν το τεστ για τον κορωνοϊό, και πλέον πολλοί είναι οι εκπρόσωποι της ελληνικής σόουμπιζ που έχουν βρεθεί θετικοί στον ιό. Μεταξύ αυτών και ο τραγουδιστής Θοδωρής Φερρής.

Ο γνωστός τραγουδιστής Θoδωρής Φέρρης αποκάλυψε μέσα από τα social media πως μετά τις απαραίτητες εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε διαπιστώθηκε πως έχει νοσήσει και ο ίδιος από τον κορονοϊό.

«Φίλοι μου, μόλις ενημερώθηκα μετά τις απαραίτητες εξετάσεις ότι βρέθηκα και εγώ θετικός στον κορονοϊό. Προς το παρόν αισθάνομαι καλά έχοντας μόνο κάποια ήπια συμπτώματα. Θεωρώ χρέος μου να το μοιραστώ δημόσια προς ενημέρωση και προστασία των φίλων που έχω συναναστραφεί τελευταία, κυρίως όμως ως μια ειδοποίηση/ παρότρυνση όσον αφορά τα μέτρα που πρέπει όλοι να ακολουθήσουμε. Παιδιά είναι απαραίτητο να τηρήσουμε τους κανόνες των ειδικών κατά γράμμα για να βγούμε ασφαλείς από όλο αυτό το συντομότερο δυνατό. Ο μόνος τρόπος για να σταματήσει η εξάπλωση είναι να μείνουμε σπίτι για όσο χρειαστεί. Υπομονή και δύναμη σε όλους μας. Περαστικά σε όσους νοσούν» έγραψε στην ανάρτησή του ο τραγουδιστής.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Thodoris Ferris (@thodorisferris) on Mar 15, 2020 at 7:51am PDT

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!