ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Πέμπτης 12 Μαρτίου 2020

Η Σελήνη περνάει στον Σκορπιό και σου δίνεται η ευκαιρία να επικεντρωθείς στο να περάσεις καλά με φιλικά πρόσωπα που δημιουργούν τις προϋποθέσεις για να λειτουργήσετε σαν ομάδα σε κοινούς στόχους που μπορεί να έχετε. Προσοχή γιατί μπορεί να γίνεις ιδιαίτερα εριστικός και επιθετικός με όποιον διαφωνεί μαζί σου γι’ αυτό φρόντισε να ρίξεις τους τόνους και να είσαι διαλλακτικός. Το απόγευμα η αντίθεση της με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να φέρει ξαφνικά νέες γνωριμίες που θα ανατρέψουν το πρόγραμμά σου ή θα σε βάλουν σε μία διαδικασία νέων στόχων άκρως δημιουργικών για σένα.

 

Κριός 

Η Σελήνη περνάει στον Σκορπιό και σου δίνεται η ευκαιρία να ασχοληθείς με οικονομικά ζητήματα με τρίτους και επιχειρηματικές κινήσεις που πιθανά σε ενδιαφέρον. Είναι σημαντικό να μπορέσεις να διαχειριστείς την καχυποψία και την ανασφάλεια που μπορεί να εκδηλώσεις για να μην υπάρξουν αδικίες και συγκρούσεις με τα πρόσωπα που συναλλάσσεσαι. Στην προσωπική σου ζωή το πάθος κυριαρχεί και τα έντονα συναισθήματα βάζουν φωτιά στη σχέση σου. Το απόγευμα η αντίθεση της με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να δημιουργήσει εκρηκτικές καταστάσεις που να προκαλέσουν συγκρούσεις και τελικά να υπάρχει απόσταση με το ταίρι σου.

Σήμερα οι ανατροπές μπορεί να οδηγήσουν σε ένταση και αντιπαραθέσεις στη σχέση σου που τελικά θα λειτουργήσουν αρνητικά. Αν είσαι ελεύθερος/η αιφνιδιαστικές νέες γνωριμίες έρχονται για να ξεσηκώσουν συναισθηματική θύελλα και να οδηγήσουν σε πρωτόγνωρες καταστάσεις.

 

Ταύρος 

Η Σελήνη περνάει στον Σκορπιό δίνοντάς σου την ευκαιρία να ασχοληθείς με τις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς είναι σημαντικό για εσένα να μπορέσεις να ισορροπήσεις με τα πρόσωπα που είναι σημαντικά στη ζωή σου, όπως οι συνεργάτες ή το ταίρι σου. Καλό είναι βέβαια να εκδηλώσεις τα συναισθήματα και τις ανάγκες σου για να μην καταπιέζεσαι και νιώθεις αδικημένος. Το απόγευμα η αντίθεση της με τον Ουρανό στο ζώδιό σου δημιουργεί τις προϋποθέσεις για αιφνιδιαστικές νέες γνωριμίες που μπορούν να οδηγήσουν σε ανατρεπτικές καταστάσεις στα επαγγελματικά σου και πρωτόγνωρες σε ότι αφορά τα συναισθηματικά σου.

Σήμερα φρόντισε να μην αντιπαρατεθείς με το ταίρι σου γιατί είναι αυτό που θα οδηγήσει στο να πάρεις αποστάσεις από αυτό και να προκληθούν προβλήματα εξισώσεων. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα πρόσωπα έρχονται στη ζωή σου κεραυνοβόλα και δημιουργούν μία νέα πορεία στην προσωπική σου ζωή. 

 

Δίδυμοι

Η Σελήνη περνάει στον Σκορπιό και σου δίνεται η ευκαιρία να ασχοληθείς με ζητήματα της καθημερινότητας που μπορεί να έχουν έρθει στην επιφάνεια και καλείσαι να τα διεκπεραιώσεις. Το άγχος μπορεί να κυριαρχήσει γι’ αυτό θα πρέπει να είσαι ψύχραιμος και να δείξεις ωριμότητα, διαφορετικά να είσαι βέβαιος ότι οι συγκρούσεις και οι αντιπαραθέσεις θα δημιουργήσουν προβλήματα στον συναδελφικό περίγυρο. Το απόγευμα η αντίθεση της με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να φέρει αιφνιδιαστικά ζητήματα του παρελθόντος στο προσκήνιο που θα επηρεάσουν την ψυχολογία σου και θα οδηγήσουν σε ρήξεις στο εργασιακό πεδίο.

Σήμερα η καθημερινότητα δημιουργεί ένταση στην σχέση σου και ανατροπές στο πρόγραμμα δεν αποκλείεται να επηρεάσουν αρνητικά εσένα και το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η ο εκνευρισμός που επικρατεί λόγω των πολλών υποχρεώσεων δεν αφήνει περιθώρια για έντονο φλερτ. 

 

 

Καρκίνος

Η Σελήνη περνάει στον Σκορπιό και νιώθεις την αυτοπεποίθησή σου να απογειώνεται καθώς είναι σημαντικό για εσένα να μπορέσεις να δείξεις τον δυναμισμό που νιώθεις και να τραβήξεις τα βλέμματα των γύρω σου. Ο έρωτας κυριαρχεί και σου δίνεται η ευκαιρία να περάσεις μοναδικά με το ταίρι σου ή με πιθανή νέα γνωριμία που μπορεί να προκύψει. Το απόγευμα η αντίθεση της με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να φέρει αιφνιδιαστικές νέες γνωριμίες που να γεννήσουν μοναδικά συναισθήματα και να δημιουργήσουν συνθήκες για μία νέα σημαντική σχέση στη ζωή σου. Προσοχή στην ένταση που θα επηρεάσει την ήδη υπάρχουσα σχέση σου.

Σήμερα φρόντισε να εκπλήξεις θετικά το ταίρι σου για να δώσεις ανανεωτική χροιά και πορεία στη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα πρόσωπα έρχονται ξαφνικά στη ζωή σου για να τονίσουν την ανάγκη του να νιώσεις μοναδικές καταστάσεις.

 

Λέων

Η Σελήνη περνάει στον Σκορπιό και επικεντρώνεις την προσοχή σου κυρίως σε οικογενειακά ζητήματα που έρχονται στο προσκήνιο και δημιουργούν τις προϋποθέσεις για να υπάρξει αναστάτωση στο οικογενειακό πεδίο. Θέματα ακίνητης περιουσίας μπορεί να προκύψουν που καλείσαι να αντιμετωπίσεις με έξυπνο τρόπο και ακούγοντας το ένστικτό σου. Το απόγευμα η αντίθεση της με τον Ουρανό στον Ταύρο δεν αποκλείεται να φέρει ξαφνικές ανατροπές στον οικογενειακό προγραμματισμό θα δημιουργήσουν εκρηκτικές καταστάσεις και θα οδηγήσουν οι αντιπαραθέσεις που καλό είναι να αποφύγεις αν θέλεις να προστατεύσεις τις σημαντικές στη ζωή σου.

Σήμερα μπορείς να αιφνιδιάσεις θετικά το ταίρι σου δημιουργώντας την κατάλληλη ατμόσφαιρα στο προσωπικό σου χώρο για ρομαντικές στιγμές. Αν είσαι ελεύθερος/η μέσα από το οικείο φιλικό περιβάλλον έρχεται ξαφνικά νέα γνωριμία που ανατρέπει βασικά πιστεύω τη ζωή σου. 

  

Παρθένος

Η Σελήνη περνάει στον Σκορπιό στρέφοντας την προσοχή σου σε ότι αφορά την επικοινωνία και το εμπόριο καθώς είναι σημαντικό για εσένα να προχωρήσεις σε συμφωνίες που μπορούν να αποδώσουν πολλά σε επαγγελματικό επίπεδο. Η επικοινωνία με τα κοντινά σου πρόσωπα παίζει σημαντικό ρόλο για σένα καθώς θέλεις να ακούσεις την άποψή τους για καταστάσεις που σε απασχολούν. Το απόγευμα η αντίθεση της με τον Ουρανό στον Ταύρο δεν αποκλείεται να προκύψουν ξαφνικές προσκλήσεις για διασκέδαση που καλό είναι να εκμεταλλευτείς γιατί το πιθανότερο είναι να περάσεις υπέροχα με τις παρέες που θα βρεθείς.

Σήμερα ευχάριστες ανατροπές και αιφνιδιαστικές προσκλήσεις θα οδηγήσουν σε μοναδική διασκέδαση και υπέροχες στιγμές για σένα και το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα πρόσωπα έρχονται ξαφνικά στη ζωή σου που ανεβάζουν την αυτοπεποίθηση και την θετική σου διάθεση ή κατακόρυφα. 

 

 

Ζυγός

Η Σελήνη περνάει στον Σκορπιό και στρέφεις την προσοχή σου σε ότι αφορά οικονομικά ζητήματα που μπορεί να έχουν προκύψει και να σε προβληματίζουν έντονα. Καλά θα κάνεις βέβαια να περιορίσει τις πιθανές σπατάλες που μπορεί να προκύψουν καθώς αργότερα θα αντιληφθείς ότι κακώς πραγματοποιήθηκαν και το μόνο που κατάφερες είναι να δημιουργήσεις πρόβλημα στον προϋπολογισμό σου. Το απόγευμα η αντίθεση της με τον Ουρανό στον Ταύρο δεν αποκλείεται να φέρει στην επιφάνεια ξαφνικά ζητήματα που θα απασχολήσουν τη σχέση σου και μπορεί να πυροδοτήσουν συγκρούσεις με το ταίρι μου.

Σήμερα διαχειρίσου ξαφνικές καταστάσεις που μπορεί να λειτουργήσουν εμπρηστικά στην προσωπική σου ζωή δυναμιτίζοντας την ατμόσφαιρα σχέσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η αιφνιδιαστικά έρχονται πρόσωπα στη ζωή σου που ανατρέπουν τα κακώς κείμενα και δημιουργούν άκρως διαρκές και αισθησιακές καταστάσεις. 

 

 

Σκορπιός

Η Σελήνη περνάει στο ζώδιό σου δίνοντας σου την ευκαιρία να βγεις από την εσωστρέφεια και να πρωταγωνιστείς σε όποιο περιβάλλον και αν βρεθείς. Είναι σημαντικό για εσένα να εκδηλώσεις συναισθήματα και ανάγκες στο ταίρι ή τους συνεργάτες σου καθώς θέλεις να είσαι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος και να ασχοληθούν με αυτά που καλύπτουν. Το απόγευμα η αντίθεση της με τον Ουρανό στον Ταύρο είναι πολύ πιθανό να δημιουργήσει έντονο ηλεκτρισμό και νευρικότητα σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο που καλό είναι να διαχειριστείς με ψυχραιμία για να μην απομακρυνθείς από σημαντικά πρόσωπα η ζωή σου.

Σήμερα η συγκρουσιακή διάθεση δεν βοηθά να επικρατήσει ηρεμία στη σχέση γι’ αυτό φρόντισε να αφήσει στον εγωισμό και την υπερένταση στην άκρη. Αν είσαι ελεύθερος/ην νέες γνωριμίες έρχονται αιφνιδιαστικά και δημιουργούν τις προϋποθέσεις για κεραυνοβόλους έρωτες.

 

Τοξότης

Η Σελήνη περνάει στον Σκορπιό και επικεντρώνεσαι κυρίως οι καταστάσεις του παρελθόντος που εκκρεμούν και μπορεί να σε επηρεάζουν σημαντικά σε ψυχολογικό επίπεδο. Καλά θα κάνεις να ασχοληθείς με πρακτικά ζητήματα που θα σε βοηθήσουν να γειωθείς και να δεις ρεαλιστικά την καθημερινότητα διαφορετικά τα προβλήματα που θα αντιμετωπίσεις μπορεί να είναι έντονα. Το απόγευμα η αντίθεση της με τον Ουρανό στον Ταύρο είναι πιθανόν να έρθουν στο προσκήνιο ξαφνικά ζητήματα στη δουλειά που καλείσαι να αντιμετωπίσεις όμως ο έντονος συναισθηματισμός οδηγεί σε ξεσπάσματα που προκαλούν προβλήματα με πρόσωπα του συναδελφικού περιβάλλοντος.

Σήμερα η εσωστρέφεια είναι έντονη και μπορεί να επηρεάσει αρνητικά την σχέση σου γιατί δεν θα διστάσεις να ξεσπάσεις το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πρόσωπα από το παρελθόν έρχονται αιφνιδιαστικά και ανατρέπουν τα μέχρι τώρα δεδομένα της ζωής σου.

  

Αιγόκερως

Η Σελήνη περνάει στον Σκορπιό και σου δίνεται η ευκαιρία να επικεντρωθείς στο να περάσεις καλά με φιλικά πρόσωπα που δημιουργούν τις προϋποθέσεις για να λειτουργήσετε σαν ομάδα σε κοινούς στόχους που μπορεί να έχετε. Προσοχή γιατί μπορεί να γίνεις ιδιαίτερα εριστικός και επιθετικός με όποιον διαφωνεί μαζί σου γι’ αυτό φρόντισε να ρίξεις τους τόνους και να είσαι διαλλακτικός. Το απόγευμα η αντίθεση της με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να φέρει ξαφνικά νέες γνωριμίες που θα ανατρέψουν το πρόγραμμά σου ή θα σε βάλουν σε μία διαδικασία νέων στόχων άκρως δημιουργικών για σένα.

Σήμερα κοινά σχέδια με το ταίρι σου ανατρέπονται γι’ αυτό φρόντισε να κρατήσεις την ψυχραιμία και να μην αφήσεις τα νεύρα μου κυριαρχήσουν. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα πρόσωπα έρχονται ξαφνικά στη ζωή μας μέσα από το φιλικό περίγυρό για να φέρω κάτι το διαφορετικό στα αισθηματικά σου.

 

 

Υδροχόος

Η Σελήνη περνάει στον Σκορπιό και βλέπεις τις υποχρεώσεις σε επαγγελματικό επίπεδο να αυξάνονται γι’ αυτό και το πιθανότερο είναι να αγχωθείς προσπαθώντας να είσαι άψογος σε ότι έχεις αναλάβει. Φρόντισε να περιορίσεις την ανάγκη να επιβάλεις την άποψή σου στους γύρω σου γιατί αυτό θα ενοχλήσει ιδιαίτερα τους ανωτέρους σου. Το απόγευμα η αντίθεση της με τον Ουρανό στον Ταύρο δεν αφήνει περιθώρια για να επικρατήσει ηρεμία σε επαγγελματικό επίπεδο καθώς ανατρεπτικές καταστάσεις έχουν ανεβάσει στα ύψη και δημιουργούν αρνητικές προϋποθέσεις για συγκρούσεις και κόντρες με πρόσωπα σημαντικά για την καριέρα σου.

Σήμερα οι ανατροπές σε επαγγελματικό επίπεδο μπορεί να επηρεάσουν αρνητικά και την προσωπική σου ζωή αν δεν καταφέρεις να το χαλιναγωγήσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία έρχεται αιφνιδιαστικά μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον να δημιουργήσει προϋποθέσεις για ένα σημαντικό έρωτα.

 

Ιχθύες

Η Σελήνη περνάει στον Σκορπιό και σου δίνεται η ευκαιρία να έρθει σε επαφή με πρόσωπα από το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό περιβάλλον καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν προκλήσεις για διασκέδαση που θα σε φέρουν πιο κοντά με πρόσωπα που έχεις καιρό να δεις. Φρόντισε να μην αμελήσεις τις υποχρεώσεις σου γιατί αυτό θα οδηγήσει στο να εκτεθείς κάτι που καλό είναι να αποφύγεις. Το απόγευμα η αντίθεση της με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να ανατρέψει ευχάριστα τα σχέδιά σου και να δεις ξαφνικά πρόσωπα που σε εμπνέουν και μπορεί να ανοίξουν νέους ορίζοντες με την παρουσία τους για τα σχέδιά σου.

Σήμερα μία ξαφνική απόδραση στην ύπαιθρο θα είναι η κατάλληλη έκπληξη  για εσένα και το ταίρι σου ώστε να περάσετε όμορφα και να ανανεώσετε τη σχέση σας. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα πρόσωπα έρχονται ξαφνικά για να δημιουργήσουν προϋποθέσεις χαράς και αισιοδοξίας στη ζωή σου.

 

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​ 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!