ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Τετάρτης 11 Μαρτίου 2020

Η Σελήνη βρίσκεται στον Ζυγό και σου δίνεται η ευκαιρία να επικεντρωθείς στην προσωπική σου ζωή καθώς είναι σημαντικό για σένα να περάσεις όμορφες στιγμές με το ταίρι σου που δημιουργούν θετική διάθεση η ανάγκη και διασκέδαση. Προσοχή σε εγωκεντρικές συμπεριφορές που θα ενοχλήσουν τους γύρω σου και θα προκαλέσουν εντάσεις στη σχέση σου.

Κριός 

Η Σελήνη βρίσκεται στον Ζυγό και επιδιώκεις να λύσεις ζητήματα που μπορεί να προκύψει με πρόσωπα που συνεργάζεσαι ή με το ταίρι σου. Οι διαπροσωπικές σου σχέσεις είναι σημαντικές για αυτό και προσπαθείς να ισορροπήσεις και να επιβάλει στην αρμονία με κάθε τρόπο. Αυτό βέβαια μπορεί να οδηγήσει στο να καταπιέζεις τον εαυτό σου και τα θέλω σου προκαλώντας εσωτερική ένταση. Το τετράγωνό της με τον Άρη στον Αιγόκερω ανεβάζει το θερμόμετρο κατακόρυφα και δεν αποκλείεται να υπάρξουν συγκρούσεις με συνεργάτες ή ανωτέρους τους στη δουλειά που καλό είναι να διαχειριστείς με ψυχραιμία για να μην ξεφύγουν.

Σήμερα η ένταση είναι στα ύψη και μπορεί να επηρεάσει αρνητικά το ταίρι σου φρόντισε να αποφύγεις τις κόντρες. Αν είσαι ελεύθερος/η δεν αποκλείεται να προκύψουν νέες γνωριμίες ο προσωπικός εκνευρισμός θα αποτελέσει εμπόδιο στην όλη διαχείριση.

 

Ταύρος 

Η Σελήνη βρίσκεται στον Ζυγό και ασχολείσαι με ζητήματα της καθημερινότητας που πιθανά και απασχολούν έντονα καθώς φαίνεται να έχεις επωμιστεί νέες αγγαρείες και υποχρεώσεις στις οποίες πρέπει να ανταποκριθείς. Προσοχή στο άγχος γιατί μπορεί να οδηγήσει σε παράλογες συμπεριφορές και τελικά σε ένταση με πρόσωπα του συναδέλφου περιβάλλοντος. Το τετράγωνό της με τον Άρη στον Αιγόκερω σου προκαλεί έντονο εκνευρισμό καθώς φαίνεται να μην θέλεις να ασχοληθείς με πράγματα που σε καταπιέζουν και οδηγούν στη ρουτίνα. Η νευρικότητα καραδοκεί, προσπάθησε να ρίξεις τους τόνους.

Σήμερα καλά θα κάνεις να είσαι προσεκτικός γιατί δεν αποκλείεται να εκτονωθείς στο ταίρι σου κολλώντας εμμονικά σε λεπτομέρειες που δυσκολεύουν τη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανό είναι να υπάρξουν νέες γνωριμίες μέσα από τον εργασιακό χώρο, η περίεργη διάθεση σου δεν βοηθά στο να εξελιχθούν θετικά. 

 

Δίδυμοι

Η Σελήνη βρίσκεται στον Ζυγό και σου δίνεται η ευκαιρία να επικεντρωθείς στην προσωπική σου ζωή καθώς είναι σημαντικό για σένα να περάσεις όμορφες στιγμές με το ταίρι σου που δημιουργούν θετική διάθεση η ανάγκη και διασκέδαση. Προσοχή σε εγωκεντρικές συμπεριφορές που θα ενοχλήσουν τους γύρω σου και θα προκαλέσουν εντάσεις στη σχέση σου. Το τετράγωνό της με τον Άρη στον Αιγόκερω σε αναστατώνει καθώς έρχονται ανασφάλειες και απωθημένα στην επιφάνεια και το πιθανότερο είναι να χαλάσουν τη διάθεση σου. Προσπάθησε να περιορίσεις σκηνές και καυγάδες που θα  επηρεάσουν την ατμόσφαιρα στη σχέση σου.

Σήμερα οι συγκρούσεις με το ταίρι σου μπορεί να είναι έντονες λόγω της ζήλειας και της καχυποψίας που έρχονται στην επιφάνεια. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα πρόσωπα μπορεί να έρθουν στη ζωή σου, η έντονη ανησυχία που έχεις δεν βοηθά στην ομαλή εξέλιξη των πραγμάτων. 

 

Καρκίνος

Η Σελήνη βρίσκεται στον Ζυγό και επιδιώκεις να βρεθείς με πρόσωπα από τον οικογενειακό περίγυρο καθώς φαίνεται να είναι αυτά που θέλεις να είναι κοντά σου λόγω της ζεστασιάς και της ασφάλειας που νιώθεις μαζί τους. Θέματα ακίνητης περιουσίας έρχονται στο προσκήνιο και καλείσαι να τα διαχειριστείς με έξυπνο τρόπο. Το τετράγωνό της με τον Άρη στον Αιγόκερω δεν αποκλείεται να φέρει στην επιφάνεια κόντρες και αντιπαραθέσεις πού καλό είναι να περιορίσεις για να μην επηρεάσουν αρνητικά τόσο τις οικογενειακές σχέσεις όσο και την προσωπική σου ζωή προκαλώντας μη διαχειρίσιμη ένταση.

Σήμερα η νευρικότητα που νιώθεις επηρεάζει αρνητικά την σχέση σου και δημιουργεί προβλήματα που καλό είναι να αποφύγεις. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανό είναι να προκύψει νέα γνωριμία μέσα από το οικείο φιλικό περιβάλλον, φρόντισε να περιορίσεις τον εκνευρισμό σου για να μπορέσεις να εκμεταλλευτείς την συγκεκριμένη συγκυρία.

 

Λέων

Η Σελήνη βρίσκεται στον Ζυγό και σου δίνεται η ευκαιρία να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα του κοντινού του περιβάλλοντος καθώς είναι σημαντικό για εσένα να συναναστραφείς μαζί τους και να ακούσεις την άποψή τους σε θέματα που σε απασχολούν. Προσοχή σε πιθανές φήμες και σχόλια που τελικά δεν θα είναι αληθή και μπορεί να σε εκθέσουν. Το τετράγωνό της με τον Άρη στον Αιγόκερω χαλάει την διάθεση σου και δεν αποκλείεται να υπάρξουν ζητήματα της καθημερινότητας που θα επηρεάσουν την ψυχολογία σου καθώς φαίνεται να καλείσαι να αντιμετωπίσεις και να μείνεις μακριά από όποια  διασκέδαση ή συνάντηση σε ευχαριστεί.

Σήμερα είναι σημαντικό να έχεις τα νεύρα σου γιατί θα γίνεις επιθετικός με το ταίρι σου και αυτό θα προκαλέσει συγκρούσεις που δεν πρέπει να επιτρέψεις να συμβούν. Αν είσαι ελεύθερος/η δύσκολα θα μπορέσεις να συντονιστεί με νέα πρόσωπα αφού ο εκνευρισμός και η ένταση κατακλύζουν τη διάθεσή σου. 

  

Παρθένος

Η Σελήνη βρίσκεται στον Ζυγό και σου επιτρέπει να ασχοληθείς με οικονομικά ζητήματα που μπορεί να σε απασχολούν έντονα. Πιθανό είναι να υπάρξουν έξοδα καλείσαι να διαχειριστείς με προσοχή ή να ασχοληθείς με λογαριασμούς που εκκρεμούν και μπορεί να σου δημιουργούν άγχος και ανασφάλεια. Το τετράγωνό της με τον Άρη στον Αιγόκερω σου δημιουργεί ιδιαίτερη ένταση που μπορεί να εκδηλωθεί στις συναλλαγές σου με τα πρόσωπα πιθανά συζητάς για νέα οικονομικά σχέδια που έχεις ή να δημιουργήσει έντονη νευρικότητα που θα επηρεάσει σημαντικά την προσωπική σου ζωή και θα προκαλέσει ανασφάλεια στο ταίρι σου.

Σήμερα οι φόβοι σου έρχονται στην επιφάνεια και μπορεί να ταλαιπωρήσουν τη σχέση σου σημαντικά φρόντισε να αποφύγεις τους καβγάδες. Αν είσαι ελεύθερος/η δύσκολα θα ασχοληθείς με νέα πρόσωπα που έρχονται στη ζωή σου καθώς φαίνεται η ένταση να σε καταβάλει για να μην σου επιτρέπει να αφεθείς. 

 

 

Ζυγός

Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου και νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να εκδηλώσεις άμεσα τα συναισθήματά σου τόσο στα πρόσωπα που συνεργάζεσαι όσο και σε ότι αφορά η σχέση σου και που θέλεις να οδηγηθεί. Καλά θα κάνεις να αφήσεις τον υποκειμενισμό και τον εγωισμό στην άκρη γιατί είναι αυτά που τελικά θα δημιουργήσουν συγκρούσεις σε όλα τα επίπεδα. Το τετράγωνό της με τον Άρη στον Αιγόκερω φέρνει προβλήματα που επηρεάζουν την ψυχολογία σου και μπορεί να προέρχονται από την οικογένεια, κράτησε την ψυχραιμία σου και διαχειρίσου κάθε κατάσταση με ωριμότητα.

Σήμερα οι έντονες καταστάσεις που βιώνει μπορεί να επηρεάσουν με αρνητικό τρόπο τη σχέση σου και να δημιουργήσουν προβλήματα με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η μην επιτρέψει στον εκνευρισμό να κυριαρχήσει και να δημιουργήσει προβλήματα σε πιθανή νέα γνωριμία που μπορεί να προκύψει. 

 

 

Σκορπιός

Η Σελήνη βρίσκεται στον Ζυγό νιώθεις πιο έντονα από ποτέ την ανάγκη να απομονωθείς και να σκεφτείς πράγματα και καταστάσεις του παρελθόντος που έρχονται στο μυαλό σου. Είναι επιτακτική ανάγκη να μπορέσεις να ισορροπήσεις στην καθημερινότητα γιατί μπορεί να προκύψουν λάθη λόγω ελλείμματος αυτοσυγκέντρωσης. Το τετράγωνό της με τον Άρη στον Αιγόκερω δεν αποκλείεται να σε οδηγήσει να ξεσπάσει σε πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος για καταστάσεις που εκκρεμούν και τελικά σου δημιουργούν ιδιαίτερη ένταση. Η τέχνη θα σε βοηθήσει να κρατήσεις την απαραίτητη  ψυχραιμία.

Σήμερα ο έντονος συναισθηματισμός σε οδηγεί σε ξεσπάσματα που καλό είναι να αποφύγεις γιατί θα επηρεάσουν αρνητικά την σχέση σου και θα οδηγήσουν σε καυγάδες με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η επιστροφές προσώπων του παρελθόντος σε επηρεάζουν δυσάρεστα και σου προκαλούν αναστάτωση.

 

Τοξότης

Η Σελήνη βρίσκεται στον Ζυγό και επικεντρώνεσαι στο να εκθέσεις ιδέες και σκέψεις που μπορεί να έχεις σε φιλικά πρόσωπα καθώς δεν αποκλείεται να γίνουν κοινοί στόχοι μπορούν να σας εκφράζουν όλους. Είναι σημαντικό για εσένα να βρίσκεται σε ομαδικό πνεύμα καθώς έτσι αποδίδεις καλύτερα και μπορείς να δώσεις τα μέγιστα σε ότι σε ενδιαφέρει. Το τετράγωνό της με τον Άρη στον Αιγόκερω δεν αποκλείεται να φέρει οικονομικές διαφωνίες με φιλικά πρόσωπα που καλό είναι να διευθετήσεις ή πιθανά να φέρει έντονες ανασφάλειες και ανάγκη επιβολής που τελικά θα ενοχλήσει τους γύρω σου και θα δημιουργήσει συγκρούσεις.

Σήμερα μην επιτρέψεις σε ότι σε ανησυχεί να μπει εμπόδιο στους κοινούς στόχους που έχεις θέσει με το ταίρι σου γιατί οι αντιπαραθέσεις δεν αποκλείονται. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία μέσα από το φιλικό περιβάλλον μπορεί να προκύψει, ο εκνευρισμός όμως δεν είναι καλός σύμβουλος για την οποία εξέλιξη.

  

Αιγόκερως

Η Σελήνη βρίσκεται στον Ζυγό και ασχολείσαι με επαγγελματικά ζητήματα που έχεις αναλάβει ή επιπλέον ευθύνες σε βοηθούν να δείξεις τις προσωπικές του δυνατότητες όμως παράλληλα σου δημιουργούν έντονο άγχος για να μπορέσεις να ανταποκριθείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Σημαντικό είναι να μην επιτρέψεις στην ένταση να οδηγήσει σε κόντρες με τους ανωτέρους σου που δεν θα σε βοηθήσουν. Το τετράγωνό της με τον Άρη στο ζώδιό σου δίνει τον εκνευρισμό και την ανάγκη να επιβάλει στους δικούς σου όρους. Αυτό να είσαι βέβαιος θα ενοχλήσει για αυτό φρόντισε να το περιορίσεις για να μην υπάρξουν συγκρούσεις που θα σταθούν εμπόδιο στην εξέλιξή σου.

Σήμερα άγχος και νευρικότητα επηρεάζουν αρνητικά την προσωπική σου ζωή, μην αφήσεις τις επαγγελματικές υποχρεώσεις να προκαλέσουν προβλήματα στη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει μέσα από τον επαγγελματικό περίγυρο, ο εγωισμός και η επιθετικότητα σου θα μπουν εμπόδιο στην οποία εξέλιξη.

 

Υδροχόος

Η Σελήνη βρίσκεται στον Ζυγό και νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να ασχοληθείς με  ζητήματα επιμόρφωσης και θέματα νομικής φύσεως που μπορεί να σε απασχολούν έντονα. Οι προσκλήσεις από το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό σου περιβάλλον μπορεί να είναι πολλές και δημιουργούν τις προϋποθέσεις για μία ευχάριστη βραδιά διασκέδασης και συζητήσεων. Το τετράγωνό της με τον Άρη στον Αιγόκερω μπορεί να φέρει ζητήματα του παρελθόντος στο προσκήνιο μου χαλάνε την αισιόδοξη διάθεση σου και δεν αποκλείεται να υπάρξουν εντάσεις της παρέας που θα βρεθείς που καλό είναι να αποφύγεις.

Σήμερα μείνε στην θετική πλευρά των πραγμάτων και μην επιτρέψεις και παλιότερα ζητήματα να χαλάσουν την όμορφη ατμόσφαιρα στη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η μπορεί να έρθουν καινούργια πρόσωπα στη ζωή σου η ένταση όμως που νιώθεις δεν σου επιτρέπει να είσαι χαλαρός μαζί τους.

 

Ιχθύες

Η Σελήνη βρίσκεται στον Ζυγό και έχεις την ευκαιρία να ασχοληθείς με οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους, πιθανά ακόμα και με επιχειρηματικές δράσεις που μπορεί να σε ενδιαφέρουν έντονα και θέλεις να  επικεντρωθείς. Το πάθος στη σχέση σου είναι τα ύψη καθώς θέλεις να γίνεις ένα με το ταίρι σου, προσοχή στη ζήλια που μόνο προβλήματα θα δημιουργηθούν στη σχέση. Το τετράγωνό της με τον Άρη στον Αιγόκερω σου προκαλεί έντονη επιθυμία ανεξαρτησίας που τελικά λειτουργεί συγκρουσιακά μέσα σου και η νευρικότητα επηρεάζει αρνητικά την προσωπική σου ζωή.

Σήμερα η εσωτερική κόντρα που νιώθεις δεν πρέπει να εκτονωθεί στην προσωπική σου ζωή καθώς φαίνεται να δημιουργεί σημαντικά προβλήματα που δεν θα είναι εύκολο να διαχειριστείς. Αν είσαι ελεύθερος/η καχυποψία και ανασφάλεια δεν σου επιτρέπουν να επικεντρωθείς σε μία νέα γνωριμία.

 

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​ 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!