ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Τρίτης 10 Μαρτίου 2020

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στην Παρθένο και το τρίγωνό της με τον Κρόνο στον Αιγόκερω σου δίνει την ευκαιρία να κλείσεις ζητήματα του παρελθόντος που μπορεί να έχουν σχέση με την οικογένειά σου δίνοντας οριστικές λύσεις που θα σε βοηθήσουν να πατήσεις γερά στα πόδια σου. 

Κριός 

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στην Παρθένο και το τρίγωνό της με τον Κρόνο στον Αιγόκερω σου δίνει την ευκαιρία να δώσεις σημαντικές λύσεις στη δουλειά σου που θα σε βοηθήσουν να καθιερωθείς στον επαγγελματικό σου χώρο. Το μεσημέρι περνάει στον Ζυγό και στρέφεις πια το ενδιαφέρον σου στις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς είναι σημαντικό για εσένα να μπορέσεις να κρατήσεις ισορροπίες με τους συνεργάτες και το ταίρι σου. Πρόσεξε μόνο γιατί η τάση του να καταπιέζεις του να εαυτό σου σε οδηγεί σε καταστάσεις που δεν σε καλύπτουν. Πιθανές είναι οι προτάσεις για νέες συνεργασίες.

Σήμερα  η ανάγκη για συντροφικότητα εκδηλώνεται άμεσα σε προσωπικό επίπεδο και μπορείς να ικανοποιήσεις σε απόλυτο βαθμό το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανό είναι να προκύψει νέα γνωριμία καθώς το έντονο φλερτ η γοητεία σου ελκύουν πρόσωπα που δείχνουν το ενδιαφέρον τους για εσένα.

 

Ταύρος 

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στην Παρθένο και το τρίγωνό της με τον Κρόνο στον Αιγόκερω δημιουργεί τις προϋποθέσεις για σταθερότητα και μακροχρόνια πορεία σε προσωπικό επίπεδο που θα ικανοποιήσει εσένα και το ταίρι σου. Το μεσημέρι περνάει στον Ζυγό στρέφοντας την προσοχή σου κυρίως σε ζητήματα της καθημερινότητας που πιθανά σε απασχολούν έντονα.  Φρόντισε να καταφέρεις να διαχειριστείς το άγχος που μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στις σχέσεις με τους γύρω σου και κυρίως με συναδελφικά πρόσωπα που συναναστρέφεσαι σε καθημερινό επίπεδο. Η γυμναστική και ένα νέο πρόγραμμα διατροφής θα σε βοηθήσουν να ισορροπήσεις και να βρεις την ενέργεια που απαιτείται.

Σήμερα επικεντρώσου σε καθημερινά ζητήματα της σχέση σου που μπορείς να λύσεις με το ταίρι σου με μεγάλη ευκολία. Αν είσαι ελεύθερος/η η άνεση είναι νέες γνωριμίες μέσα από τον εργασιακό χώρο, καλά θα κάνεις να μην κολλάς σε μικρά πράγματα που τελικά μπορεί να μη σου επιτρέπουν να δεις όλη την εικόνα. 

 

Δίδυμοι

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στην Παρθένο και το τρίγωνό της με τον Κρόνο στον Αιγόκερω σου δίνει την ευκαιρία να κλείσεις ζητήματα οικογενειακής φύσεως που μπορεί να έχουν επίπτωση και στον οικονομικό τομέα. Το μεσημέρι περνάει στον Ζυγό ανεβάζοντας κατακόρυφα την διάθεσή σου και επικεντρώνοντας πια την προσοχή σου στον έρωτα και την διασκέδαση. Καλλιτεχνικές εκδηλώσεις και παραστάσεις θεάτρου ή κινηματογράφου μπαίνουν στο πρόγραμμα σου καθώς η τέχνη και η δημιουργικότητα σε ευχαριστούν ιδιαίτερα. Προσοχή σε υπερβολές λόγω της έντονης ανάγκης για αυτοπροβολή.

Σήμερα απόλαυσε την κάθε στιγμή της ημέρας με το ταίρι σου που θα δώσει στη σχέση σου νέα πνοή. Αν είσαι ελεύθερος/η η γοητεία σου δεν κρύβεται και αυτή είναι τελικά που αποτελεί τον μαγνήτη για να προσεγγίσεις νέες γνωριμίες και να περάσεις μοναδικά. 

 

 

Καρκίνος

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στην Παρθένο και το τρίγωνό της με τον Κρόνο στον Αιγόκερω δημιουργεί τις προϋποθέσεις για σημαντικές εμπορικές συμφωνίες που θα παίξουν ρόλο καθοριστικό στις συνεργασίες σου. Το μεσημέρι περνάει στον Ζυγό και νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να ασχοληθείς με θέματα της οικογένειας για αυτό το πιθανότερο είναι να επιδιώξεις να βρεθείς  με οικεία πρόσωπα που θα σου δώσουν ζεστασιά και μπορείτε να ανταλλάξετε απόψεις. Η κυκλοθυμία είναι έντονη και τελικά μπορεί να παίξει ανασταλτικό ρόλο τις εξελίξεις καθώς δεν αποκλείεται να αντιδράσει σπασμωδικά σε ζητήματα που δεν το επιτρέπουν.

Σήμερα δημιουργώντας την κατάλληλη ατμόσφαιρα στο προσωπικό σου χώρο θα μπορέσεις να απολαύσεις κάθε στιγμή με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η εσωστρέφεια και κυκλοθυμία δεν επιτρέπουν να φλερτάρεις και να αφεθείς σε πιθανά νέα πρόσωπα που θέλουν να έρθουν στη ζωή σου.

 

 

Λέων

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στην Παρθένο και το τρίγωνό της με τον Κρόνο στον Αιγόκερω σου δίνει την ευκαιρία για σημαντικές συζητήσεις στο εργασιακό πεδίο που μπορεί να έχουν ιδιαίτερο όφελος και σε ότι αφορά τις οικονομικές του απαιτήσεις. Το μεσημέρι περνάει στον Ζυγό και η κοινωνικότητα σου ανεβαίνει καθώς επιδιώκεις να βρεθείς με πρόσωπα από το στενό σου περιβάλλον όπου θα επικοινωνήσεις και θα περάσεις χαλαρές στιγμές μαζί τους. Εκμεταλλεύσου την ημέρα για κοντινές αποδράσεις συνδυάζοντας και επαγγελματικές υποχρεώσεις που θα βοηθήσουν να ξεφύγεις από τη ρουτίνα και να περάσεις όμορφα.

Σήμερα η επικοινωνία παίζει σημαντικό ρόλο στην προσωπική σου ζωή καθώς φαίνεται να σου δίνει την ευκαιρία να λύσεις ζητήματα που πιθανά σε απασχολούν. Αν είσαι ελεύθερος/η η έντονη κοινωνικότητα και η καλή σου διάθεση παίζουν καθοριστικό ρόλο σε πιθανές νέες γνωριμίες. 

  

Παρθένος

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στο ζώδιό σου και το τρίγωνό της με τον Κρόνο στον Αιγόκερω σταθεροποιεί συναισθήματα και βάζει γερές βάσεις στην προσωπική σου ζωή δίνοντας την αίσθηση στο ταίρι σου ότι ήρθε για να μείνει. Το μεσημέρι περνάει στον Ζυγό και επικεντρώνεσαι κυρίως σε ότι αφορά τα οικονομικά σου καθώς δεν αποκλείεται να κάνεις κινήσεις για να βρεις νέους πόρους εισοδήματος που θα σε ανακουφίσουν στο συγκεκριμένο τομέα. Παράλληλα όμως θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός στα έξοδα σου καθώς δεν θα διστάσεις να κάνεις περιττές σπατάλες που τελικά θα δημιουργήσουν πρόβλημα στον προϋπολογισμό σου.

Σήμερα ο έντονος ερωτισμός και το πάθος κυριαρχούν στην προσωπική σου ζωή και δημιουργούμε τις προϋποθέσεις για μοναδικές στιγμές με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η η ανάγκη για να βιώσεις το απόλυτο συναίσθημα σε οδηγεί σε πρόσωπα που δείχνουν αυτό που νιώθουν για εσένα. 

 

 

Ζυγός

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στην Παρθένο και το τρίγωνό της με τον Κρόνο στον Αιγόκερω σου δίνει την ευκαιρία να κλείσεις ζητήματα του παρελθόντος που μπορεί να έχουν σχέση με την οικογένειά σου δίνοντας οριστικές λύσεις που θα σε βοηθήσουν να πατήσεις γερά στα πόδια σου. Το μεσημέρι περνάει στο ζώδιό σου και βγαίνεις από την εσωστρέφεια καθώς θέλεις να κοινωνικοποιηθείς και να περάσεις καλά με πρόσωπα που παίζουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σου. Μην επιτρέψεις στον εγωισμό να κυριαρχήσει γιατί θα προκύψουν κόντρες με συνεργάτες και σύντροφο.

Σήμερα μην εγκλωβίζεσαι στις προσωπικές σου ανάγκες γιατί είναι αυτές που τελικά μπορεί να σε φέρουν σε αντιπαράθεση με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα πρόσωπα έρχονται στη ζωή σου καθώς τους ελκύει η έντονη εξωστρέφεια και ο δυναμισμός που εκπέμπεις. 

 

 

Σκορπιός

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στην Παρθένο και το τρίγωνό της με τον Κρόνο στον Αιγόκερω σου δίνει την ευκαιρία να πάρεις αποφάσεις για  στόχους και φιλοδοξίες που μπορεί να έχεις που θα βάλουν γερά θεμέλια στη μετέπειτα πορεία σου. Το μεσημέρι περνάει στον Ζυγό και νιώθεις ότι ήρθε η ώρα να απομακρυνθείς από όλους και όλα καθώς είναι σημαντικό για εσένα να απομονωθείς με τις σκέψεις σου. Ζητήματα του παρελθόντος έρχονται στο προσκήνιο και μπορεί να σε απασχολούν έντονα, φρόντισε να μη βιαστείς να δώσεις λύσεις κάτω από τον έντονο συναισθηματισμό πού μπορεί να οδηγήσει σε λάθη.

Σήμερα ο ρομαντισμός και η τρυφερότητα που βιώνεις με το ταίρι σου είναι αυτά που σε κάνουν να νιώθεις μοναδικά και ότι βρίσκεσαι σε μία παραμυθένια σχέση. Αν είσαι ελεύθερος/η πρόσωπα μπορεί να επιστρέψουν από το παρελθόν που θέλουν να είναι και πάλι δίπλα σου, μην βιαστείς να πάρεις αποφάσεις.

 

 

Τοξότης

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στην Παρθένο και το τρίγωνό της με τον Κρόνο στον Αιγόκερω δεν αποκλείεται να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για συζητήσεις σε επαγγελματικό επίπεδο που θα έχουν σημαντικό αντίκρισμα και σε ότι αφορά τα οικονομικά σου. Το μεσημέρι περνάει στον Ζυγό στρέφοντας το ενδιαφέρον σου σε φιλικό επίπεδο και στα πρόσωπα που μπορείς να συναναστραφείς και να συζητήσεις πιθανές ιδέες που μπορεί να έχεις. Οργανώσεις και σύλλογοι έρχονται σε πρώτο πλάνο και μπαίνουν στο πρόγραμμα σου καθώς απολαμβάνεις να συντονίζεσαι σε ομαδικά έργα δίνοντας τη βοήθειά σου.

Σήμερα έντονες τάσεις ανεξαρτησίας μπορεί να επηρεάσουν αρνητικά τις σχέσεις σου για αυτό καλά θα κάνεις να είσαι προσεκτικός. Αν είσαι ελεύθερος/η πρόσωπα μέσα από το φιλικό περίγυρό είναι πολύ πιθανό να εκδηλώσουν τα έντονα συναισθήματα τους για εσένα, η έκπληξη θα είναι μεγάλη.

  

Αιγόκερως

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στην Παρθένο και το τρίγωνό της με τον Κρόνο στο ζώδιό σου και σου δίνει την ευκαιρία να σταθεροποιήσεις ζητήματα που αφορούν σπουδές και επιμόρφωση και να πάρεις αποφάσεις που θα παίξουν σημαντικό ρόλο από δω και στο εξής. Το μεσημέρι περνάει στον Ζυγό και στρέφεις την προσοχή σου κυρίως σε ότι αφορά την επαγγελματική σου ζωή καθώς φαίνεται να αυξάνονται οι υποχρεώσεις και οι ευθύνες που αναλαμβάνεις. Προσπάθησε να μην είσαι επιβλητικός με τους γύρω σου και κυρίως με τους ανωτέρους σου καθώς οι αντιδράσεις θα είναι έντονες και θα δημιουργηθούν προβλήματα.

Σήμερα το άγχος από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις επηρεάζει αρνητικά  την σχέση σου, βρες τρόπο να το περιορίσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η μέσα από τον επαγγελματικό χώρο μπορεί να υπάρξει πρόσωπο που πιθανά να σου κινήσει το ενδιαφέρον και να μπορεί να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο και στην προσωπική σου ζωή.

 

 

Υδροχόος

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στην Παρθένο και το τρίγωνό της με τον Κρόνο στον Αιγόκερω δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να κλείσεις οικονομικά ζητήματα του παρελθόντος που επιβάρυναν την ψυχολογία σου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για εσένα. Το μεσημέρι περνάει στον Ζυγό ανεβάζοντας κατακόρυφα τη διάθεσή σου καθώς βλέπεις τα πράγματα πια με αισιοδοξία και χαρά. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν προκλήσεις από πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού σου περιβάλλοντος που σε ενδιαφέρουν και θέλεις να περάσεις καλά μαζί τους. Καλά θα κάνεις να είσαι προσεκτικός γιατί μπορεί να γίνει αμετροεπής τα λόγια και τελικά να ενοχλήσεις με την συμπεριφορά σου.

Σήμερα είναι σημαντικό να περάσεις όμορφες στιγμές με το ταίρι σου καθώς η διασκέδαση θα σας γεμίσει αισιοδοξία για το μέλλον και την κοινή σας πορεία. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα πρόσωπα δεν αποκλείεται να εμφανιστούν και να σε γεμίσουν χαρά και θετική ενέργεια.

 

Ιχθύες

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στην Παρθένο και το τρίγωνό της με τον Κρόνο στον Αιγόκερω δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να κλείσεις συνεργασίες με φιλικά πρόσωπα που θα έχουν μακροχρόνια πορεία και θα δώσουν σημαντικά αποτελέσματα μετά από σκληρή δουλειά. Το μεσημέρι περνάει στον Ζυγό και επιδιώκεις να κλειστείς στον εαυτό σου καθώς έρχονται στο νου ή στην επιφάνεια ζητήματα οικονομικής φύσεως σε σχέση με τρίτους που σε απασχολούν έντονα. Προσπάθησε να μην αφήσεις την κυκλοθυμία να σε καταβάλει και άκου τη διαίσθησή σου που δημιουργεί τον καλύτερο δρόμο για να πάρεις τις σωστότερες αποφάσεις για εσένα.

Σήμερα ανασφάλειες και απωθημένα μπορεί να λειτουργήσουν επιβαρυντικά στην ψυχολογία σου και να εκτονωθείς το ταίρι σου άδικα, μην του επιτρέψεις. Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες μπορεί να έρθουν στη ζωή σου που θα προκαλέσουν πρωτόγνωρα συναισθήματα και ένταση.

 

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​ 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!