ΖΩΔΙΑ

Αυτά τα 4 ζώδια συχνά "κολλάνε" σε αυτούς που δεν μπορούν να έχουν

Υπάρχουν πολλοί ανεκπλήρωτοι έρωτες και έρωτες που είναι καταδικασμένοι να αποτύχουν, υπάρχουν όμως και ανέφικτοι έρωτες αφού ορισμένα άτομα συχνά τρώνε κόλλημα με άτομα που δεν μπορούν να έχουν (και το ξέρουν). 

Σύμφωνα με το astrology αυτά είναι τα 4 ζώδια που τρώνε... κολλήματα και ερωτεύονται άτομα που ποτέ δεν μπορούν να έχουν.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος γενικά τρώει κολλήματα και αυτό είναι γνωστό. Ειδικά αν βρει έναν άνθρωπο με τον οποίο θεωρεί ότι ταιριάζει τότε… τρώει χοντρό σκάλωμα και κάνει τα αδύνατα δυνατά για να τον αποκτήσει. Δεν έχει καμία σημασία αν θα φάει χυλόπιτα ή όχι. Το πείσμα του και η ξεροκεφαλιά του είναι ισχυρότερα από οτιδήποτε άλλο και φυσικά τον καθοδηγούν.  

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Καρκίνος «κολλάει» με ανθρώπους που θαυμάζει και τους θεωρεί ιδανικούς -όχι απαραίτητα για οικογένεια- αλλά για συντρόφους. Αν πιστέψει ότι το άτομο εκείνο μπορεί να τον καλύψει σε συναισθηματικό επίπεδο τότε θα είναι εκεί και θα επιμένει μέχρι να γίνει κάτι ή μέχρι να βρει κάποιον άλλο που θα τον θεωρεί ακόμα καλύτερο. Μάλιστα αρκετά συχνά, οι Καρκίνοι μπορεί να κολλούν σε έναν παιδικό ή εφηβικό έρωτα και να τον επαναφέρουν στο μυαλό τους διαρκώς. Να τον συγκρίνουν με τον νέο έρωτα της ζωής του και μόνιμα στο... ζύγι ο παλιότερος υπερτερεί του νεώτερου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο/η Παρθένος έχει θέμα με την τελειότητα. Εάν συναντήσει το ιδανικό άτομο γι' αυτήν/ όν (έτσι όπως έχει κρίνει και συγκρίνει τα υπέρ και τα κατά), τότε θα φάει κόλλημα μεγάλο. Μόλις διαπιστώσει ότι ταιριάζει στην νοοτροπία και την αντίληψή της/του, στα πρότυπα ομορφιάς , στα στάνταρ και ανταποκρίνεται στα θέλω του/της, θα ερωτευτεί και πολύ μάλιστα. Μπορεί να μην είναι καν διαθέσιμο αυτό το άτομο, ωστόσο ο Παρθένος δύσκολα θα ξεκολλήσει, αν  έχει θεοποιήσει το κόλλημά της στο μυαλό της.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Ιχθύς είναι το ζώδιο που ζει για να ερωτεύεται είτε πραγματικά είτε πλατωνικά, οπότε, στην δεύτερη περίπτωση, μπορεί και να μην συναντήσει ποτέ στην ζωή του το συγκεκριμένο άτομο. Ενίοτε, θαυμάζει και κολλάει με έναν ηθοποιό, έναν τραγουδιστή, γενικότερα κάποιον καλλιτέχνη, όταν, αυτός, μέσα από το έργο του, τον αγγίξει συναισθηματικά ή βρει κοινά που θα ταυτιστεί μαζί του. Με τον ίδιο τρόπο λειτουργεί και για κάθε πρόσωπο, το οποίο θεωρεί "ιδανικό", εξάρει τη φαντασία του και τον κάνει να νιώθει ότι θα ζήσουν ένα παραμύθι. 

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!