ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Δευτέρας 9 Μαρτίου 2020

Η Πανσέληνος στον άξονα Ιχθύων – Παρθένου που ολοκληρώνεται σήμερα δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να ολοκληρώσει ζητήματα οικονομικής φύσεως σε σχέση με τρίτους ή για να προχωρήσεις σημαντικά σε ότι αφορά επιχειρηματικές επιλογές που θέλεις να κάνεις.

Κριός 

Η Πανσέληνος στον άξονα Ιχθύων – Παρθένου που ολοκληρώνεται σήμερα σε καλεί να επικεντρωθείς κυρίως σε ότι αφορά την καθημερινότητα και ζητήματα ρουτίνας που μπορεί να σε απασχολούν έντονα. Είναι σημαντικό να μπορέσεις να αποφύγεις τις καταλυτικές αποφάσεις που πιθανόν να επηρεάσουν τη δουλειά σου καθώς φαίνεται να μην μπορεί να δεις αντικειμενικά τι πρέπει να κάνεις. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε πρόσωπα που πιθανά να προσπαθήσουν να σε κατευθύνουν με λανθασμένο τρόπο κάτι που θα επηρεάσει τόσο την ψυχολογία σου όσο και πιθανά επιλογές που τελικά μπορεί να σε εκθέσουν.

Σήμερα η ένταση στην καθημερινότητα θολώνει τη σκέψη και δεν αφήνει περιθώρια για να δεις αντικειμενικά πώς πρέπει να χειριστείς το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία δεν αποκλείεται να υπάρξει, πρόσεξε όμως γιατί μπορεί να φαίνεται ιδανική, όμως να υπάρχουν πράγματα που δεν δείχνει και να σε παραπλανά.

 

Ταύρος 

Η Πανσέληνος στον άξονα Ιχθύων – Παρθένου που ολοκληρώνεται σήμερα δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να κλείσεις οριστικά θέματα που μπορεί να απασχολούν την προσωπική σου ζωή και τις φιλικές σου σχέσεις. Σε αυτό όμως θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός καθώς φαίνεται να μην βλέπεις αντικειμενικά πώς είναι τα πράγματα και να έχεις την τάση να ωραιοποιήσεις πρόσωπα και καταστάσεις. Καλά θα κάνεις λοιπόν να αποφύγει σημαντικά βήματα οι αποφάσεις που μπορεί να επηρεάσουν κυρίως την προσωπική σου ζωή καθώς το πιθανότερο είναι να κάνεις λάθη που μετά θα μετανιώσεις

Σήμερα οι κόντρες με το ταίρι σου μπορεί να οδηγήσουν σε πληγές και απογοήτευση καθώς δεν έχεις ευκολία να δεις αντικειμενικά πως είναι η όποια κατάσταση διαχειρίζεσαι τις σχέσεις σου. Αν είσαι ελεύθερος/η προσοχή σε νέα πρόσωπα που έρχονται στη ζωή σου καθώς φαίνεται να μην είναι ξεκάθαρα και ειλικρινή απέναντί σου. 

Δίδυμοι

Η Πανσέληνος στον άξονα Ιχθύων – Παρθένου που ολοκληρώνεται σήμερα επικεντρώνει κυρίως την προσοχή σου σε ότι αφορά ζητήματα της οικογένειας αλλά και της επαγγελματικής ζωής και καλείσαι να διαχειριστείς καταστάσεις με έντονα συναισθηματική φόρτιση και κυκλοθυμία. Άρα είναι προτιμότερο να αποφύγεις τα σημαντικά βήματα και τις αποφάσεις που τελικά μπορεί να επηρεάζουν κομβικά την οικογένεια και τις σχέσεις μέσα σε αυτήν. Φρόντισε να μην εμπιστεύεσαι πρόσωπα σε επαγγελματικό επίπεδο καθώς δεν αποκλείεται να σε καθοδηγούν λανθασμένα και τελικά να απογοητευτείς λόγω των παρασκηνιακών διεργασιών εις βάρος σου.

Σήμερα ο έντονος συναισθηματισμός και τα σκαμπανεβάσματα δεν αφήνουν περιθώρια για να δεις αντικειμενικά πώς πρέπει να διαχειριστείς ζητήματα στη σχέση σου, να είσαι προσεκτικός. Αν είσαι ελεύθερος/η η συναισθηματική φόρτιση το πιθανότερο είναι να σε οδηγήσει στη μοναχικότητα και όχι σε νέες γνωριμίες. 

 

 

Καρκίνος

Η Πανσέληνος στον άξονα Ιχθύων – Παρθένου που ολοκληρώνεται σήμερα δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να κλείσεις οριστικά θέματα που μπορεί να απασχολούν οι σχέσεις με το κοντινό και ευρύτερο περιβάλλον σου, όμως είναι επιτακτική ανάγκη να χρησιμοποιήσεις την διαίσθησή σου και να μην αφεθείς στον συναισθηματισμό που το πιθανότερο είναι να σε καθοδηγήσει με λάθος τρόπο. Φρόντισε να αποφύγεις σημαντικές κινήσεις που θα επηρεάσουν καταλυτικά τις σχέσεις σου με το στενό περιβάλλον ή να αποφύγεις επίσης εμπορικές συμφωνίες με πρόσωπα που πιθανά εξιδανικεύουν την όποια κατάσταση εμπλέκεσαι και τελικά μπορεί να οδηγήσουν στην απογοήτευση.

Σήμερα δεν είναι οι καλύτερες συνθήκες για σημαντικές συζητήσεις με το ταίρι σου που μπορεί να οδηγήσουν σε παραπλανητικά συμπεράσματα. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες κάτω από ιδιαίτερα θετικές συνθήκες, πρόσεχε όμως γιατί δεν αποκλείεται να μην δείχνουν τις πραγματικές τους προθέσεις.

Λέων

Η Πανσέληνος στον άξονα Ιχθύων – Παρθένου που ολοκληρώνεται σήμερα σε καλεί να δεις κατάματα ζητήματα που μπορεί να απασχολούν τα οικονομικά σου και να πρέπει να βρεις την αυτοπεποίθησή σου μέσα από ιδιαίτερα ρευστές καταστάσεις και ζητήματα σε σχέση με το εισόδημά σου που σου δημιουργούν ανασφάλεια. Φρόντισε να είσαι προσεκτικός σε πιθανές συμφωνίες που καλείσαι να κλείσεις οι οικονομικές δεσμεύσεις που αναλαμβάνεις καθώς φαίνεται να υπάρχουν πρόσωπα που δεν δείχνουν με ρεαλιστικό τρόπο τι μπορεί αυτό να σημαίνει και τι πιθανές επιπτώσεις μπορεί να υπάρχουν τον προϋπολογισμό σου.

Σήμερα οι ανασφάλειες κυριαρχούν και στην προσωπική σου ζωή καθώς φαίνεται να μην βλέπεις αντικειμενικά την πραγματική σου άξια. Αν είσαι ελεύθερος/η οι φόβοι θολώνουν τη σκέψη και μπορεί να οδηγήσουν  το να κλειστείς στον εαυτό σου και όχι να φλερτάρεις με σκοπό έναν νέο έρωτα. 

  

Παρθένος

Η Πανσέληνος στον άξονα σου με τους Ιχθύες που ολοκληρώνεται σήμερα στρέφει την προσοχή σου κυρίως στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και καλείσαι να αντιμετωπίσεις θέματα που μπορεί να απασχολούν συνεργασίες και την προσωπική σου ζωή. Όμως είναι γεγονός ότι δεν μπορείς να δεις αντικειμενικά τα πράγματα καθώς φαίνεται να εξιδανικεύεις τα πρόσωπα που έχεις απέναντί σου και αυτό σε οδηγεί σε λανθασμένες συμπεριφορές και εκτιμήσεις. Είναι προτιμότερο να μην προβείς σε σημαντικές αποφάσεις που θα επηρεάσουν κομβικά τα επαγγελματικά σου καθώς το πιθανότερο είναι να είναι σε λάθος δρόμο και τελικά να οδηγήσουν σε απογοητευτικά αποτελέσματα.

Σήμερα μην επιδιώξεις να λύσεις σημαντικά ζητήματα τη σχέση σου σήμερα καθώς φαίνεται ότι έχεις λάθος εικόνα και κατεύθυνση ή το ταίρι σου δεν δίνει ρεαλιστική προσέγγιση στα πράγματα. Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες μπορεί να προκύψουν, καλά θα κάνεις να κρατήσεις μικρό καλάθι μέχρι να δεις τις πραγματικές τους προθέσεις. 

 

Ζυγός

Η Πανσέληνος στον άξονα Ιχθύων – Παρθένου που ολοκληρώνεται σήμερα μπορεί να φωτίσει ζητήματα του παρελθόντος που έρχονται και σε επηρεάζουν σε καθημερινό επίπεδο, η ψυχολογία σου είναι αυτή που θα παίξει καθοριστικό ρόλο στο πώς θα κινηθείς. Ο έντονος συναισθηματισμός  δεν αφήνει περιθώρια για να δεις ξεκάθαρα πιθανά ζητήματα του παρελθόντος που πρέπει να επιλύσεις, για αυτό καλά θα κάνεις να μην βιαστείς να πάρεις αποφάσεις που τελικά αργότερα μπορεί να μετανιώσεις καθώς το πιθανότερο είναι να οδηγηθείς σε λανθασμένα συμπεράσματα και τελικά να απογοητευτείς.

Σήμερα ο έντονος συναισθηματισμός επηρεάζει σημαντικά την σχέση σου και δεν σε αφήνει να δεις ξεκάθαρα πως πρέπει να διαχειριστείς ζητήματα που προκύπτουν ξανά και πρέπει να μιλήσεις με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές είναι επιστροφές προσώπων του παρελθόντος που σε φορτίζουν συναισθηματικά και δημιουργούν αυταπάτες. 

 

 

Σκορπιός

Η Πανσέληνος στον άξονα Ιχθύων – Παρθένου που ολοκληρώνεται σήμερα επικεντρώνει την προσοχή σου κυρίως σε ότι αφορά τις σχέσεις με το φιλικό σου περιβάλλον καθώς και δεν αποκλείεται να προκύψουν ζητήματα στην προσωπική σου ζωή που θα πρέπει να διαχειριστείς με προσοχή. Η διάθεση για να εξιδανικεύεις πρόσωπα και καταστάσεις μπορεί να οδηγήσει σε λανθασμένα μονοπάτια και τελικά σε επιλογές που θα στοιχίσουν σε στόχους και φιλοδοξίες που μπορεί να έχεις. Φρόντισε να αποφύγεις σημαντικά βήματα αυτή την περίοδο καθώς τα λάθη είναι πολύ πιθανά και θα σου στοιχίσουν και σε ψυχολογικό επίπεδο.

Σήμερα δεν αποκλείεται να υπερβάλει σε συγκρούσεις με το ταίρι σου που τελικά θα οδηγήσουν σε λάθος συμπεράσματα και θα στοιχίσουν σημαντικά στη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η μέσα από το φιλικό περιβάλλον μπορεί να έρθουν πρόσωπα, δώσε χρόνο για να δεις τι πραγματικά ζητάνε από εσένα.

 

Τοξότης

Η Πανσέληνος στον άξονα Ιχθύων – Παρθένου που ολοκληρώνεται σήμερα επικεντρώνει την προσοχή σου κυρίως σε ότι αφορά την επαγγελματική και την οικογενειακή σου ζωή και δεν αποκλείεται να κληθείς να κάνεις επιλογές στην καριέρα σου κάτω από πολλές συνθήκες και έντονο συναισθηματικό φορτίο. Αυτό θα παίξει καθοριστικό ρόλο σε πιθανές αποφάσεις για αυτό καλά θα κάνεις να αποφύγεις οι σημαντικές κινήσεις που μπορεί τελικά να οδηγήσουν σε λάθη και να στοιχίσουν στην καριέρα σου και σε πιθανές επιλογές επαγγελματικής φύσεως. Προσοχή σε πρόσωπα που μπορεί να υπόσχονται πολλά όμως δεν είναι διατεθειμένα για να τα δώσουν.

Σήμερα οι εξελίξεις σε επαγγελματικό επίπεδο σε επηρεάζουν σημαντικά και δεν αποκλείεται να οδηγήσουν σε ξεσπάσματα που θα προβληματίσουν τη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία μέσα από τον επαγγελματικό περίγυρο μπορεί να φαίνεται ονειρεμένη, ο χρόνος θα δείξει αν πραγματικά είναι αυτό που δείχνει.

  

Αιγόκερως

Η Πανσέληνος στον άξονα Ιχθύων – Παρθένου που ολοκληρώνεται σήμερα σε καλεί να αντιμετωπίσεις ζητήματα που μπορεί να προκύπτουν κυρίως με το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό σου περιβάλλον καθώς φαίνεται να υπάρχουν αντιπαραθέσεις που καλείσαι να διαχειριστείς. Θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός σε επιλογές που καλείσαι να κάνει και αν είναι δυνατόν να τις αποφύγεις καθώς φαίνεται να υπάρχουν πρόσωπα που μπορούν να σε οδηγήσουν με λανθασμένο τρόπο σε αποφάσεις που τελικά θα σας στοιχίσουν σημαντικά και δεν αποκλείεται να σε απομακρύνουν από πρόσωπα που έχουν παίξει σημαντικό ρόλο στη ζωή σου.

Σήμερα η έντονα φορτισμένη διάθεση δημιουργεί λανθασμένη εικόνα των πραγμάτων που επηρεάζει σημαντικά τη σχέση σου και χαλάει την όμορφη ατμόσφαιρα. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία έρχεται για να τονίσει την αισιοδοξία και τη χαρά στην προσωπική σου ζωή, καλά θα κάνεις να κρατήσεις μικρό καλάθι μέχρι να δεις ότι πραγματικά σε καλύπτει.

 

Υδροχόος

Η Πανσέληνος στον άξονα Ιχθύων – Παρθένου που ολοκληρώνεται σήμερα δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να ολοκληρώσει ζητήματα οικονομικής φύσεως σε σχέση με τρίτους ή για να προχωρήσεις σημαντικά σε ότι αφορά επιχειρηματικές επιλογές που θέλεις να κάνεις. Αυτό που πρέπει να θυμάσαι είναι ότι η μέρα δεν ενδείκνυται για βήματα που μπορεί να είναι πολύ σημαντικά καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν πρόσωπα που θέλουν να κερδοσκοπήσουν εις βάρος σου και τελικά να σε οδηγήσουν σε συμφωνίες που να μην είναι επωφελής για εσένα. Ζήλεια και έντονος συναισθηματισμός  δεν επιτρέπουν να δεις αντικειμενικά τι σου προσφέρει το ταίρι σου.

Σήμερα οι ανασφάλειές σου δεν σου επιτρέπουν να δεις με ρεαλιστικούς όρους την σχέσης σου και μπορεί να ξεσπάσεις το ταίρι σου άδικα. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία μπορεί να έρθει στη ζωή σου που θα εντείνει το συναισθηματισμό και το πάθος, φρόντισε να μην επενδύσεις και να αφήσεις το χρόνο για να δείξει πραγματικά τι είναι αυτό που θέλει από εσένα.

Ιχθύες

Η Πανσέληνος στον άξονα σου με την Παρθένο που ολοκληρώνεται σήμερα σε καλεί να δεις ζητήματα που απασχολούν τις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς φαίνεται να προσπαθείς να ισορροπήσεις μεταξύ των προσωπικών σας αναγκών και των αναγκών των συνεργατών ή του/ης συντρόφου σου. Είναι επιτακτική ανάγκη να φροντίσεις να αποφύγεις σημαντικές κινήσεις κυρίως σε επαγγελματικό επίπεδο που μπορεί να σου στοιχίσουν καθώς δεν έχει αντικειμενική θεώρηση στα πράγματα. Φρόντισε για να μην εμπιστευτείς πρόσωπα που θα σε οδηγήσουν σε λάθος επιλογές που αργότερα μπορεί να μετανιώσεις αλλά να μην είναι εύκολο να διορθώσεις.

Σήμερα η λάθος εικόνα στα πράγματα μπορεί να επηρεάσει την προσωπική σου ζωή και την σχέση σου μην βιαστείς σε συμπεράσματα που μπορεί να πληγώσουν το ταίρι σου ή να απογοητεύσουν σένα. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές οι νέες γνωριμίες που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στη ζωή σου, καλά θα κάνεις να μην δείξεις απόλυτη εμπιστοσύνη από την αρχή γιατί δεν αποκλείεται να σε απογοητεύσουν.

 

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​ 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!