ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις του Σαββάτου 7 Μαρτίου 2020

Σήμερα το έντονο ερωτικό στοιχείο στη σχέση δημιουργεί την κατάλληλη ατμόσφαιρα για να περάσεις όμορφες στιγμές με το ταίρι σου ανανεώνοντας τη μεταξύ σας επικοινωνία. Αν είσαι ελεύθερος/η έντονη χημεία μπορεί να υπάρξει με πρόσωπα που έρχονται στη ζωή σου για να σου τονίσουν μοναδικά συναισθήματα.

Κριός 

Η Σελήνη βρίσκεται στον Λέοντα και αυτό που σε ευχαριστεί κ είναι να βρεθείς με την παρέα σου και το ταίρι σου ή πιθανή νέα γνωριμία που μπορεί να υπάρξει για να περάσεις όμορφα και να διασκεδάσεις μαζί τους. Το να απολαύσεις την κάθε στιγμή είναι, κάτι που σε ευχαριστεί και σου κεντρίζει το ενδιαφέρον γι’ αυτό και δεν θα διστάσεις να είσαι ο πρωταγωνιστής στο περιβάλλον που θα κινηθείς. Είναι σημαντικό να μπορέσεις να εκφραστείς μέσω της τέχνης και να προωθήσεις ταλέντα που πιθανά έχεις. Μία θεατρική παράσταση ή μία καλή κινηματογραφική ταινία μπαίνουν στο πρόγραμμά σου καθώς νιώθεις ότι μέσα από αυτή εκφράζεις τον εαυτό σου για τις ιδιαιτερότητες που μπορεί να έχει σαν χαρακτήρας.

Σήμερα το έντονο ερωτικό στοιχείο στη σχέση δημιουργεί την κατάλληλη ατμόσφαιρα για να περάσεις όμορφες στιγμές με το ταίρι σου ανανεώνοντας τη μεταξύ σας επικοινωνία. Αν είσαι ελεύθερος/η έντονη χημεία μπορεί να υπάρξει με πρόσωπα που έρχονται στη ζωή σου για να σου τονίσουν μοναδικά συναισθήματα.

 

Ταύρος 

Η Σελήνη βρίσκεται στον Λέοντα και σου δίνεται η ευκαιρία να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα του περιβάλλοντός σου και κυρίως της οικογένειάς σου. Δεν αποκλείεται να έρθουν στην επιφάνεια οικογενειακά ζητήματα που πρέπει να λύσεις ή θέματα ακίνητης περιουσίας που πολύ πιθανά έχουν προκύψει και καλείσαι να τα διαχειριστείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Πρόσεξε γιατί η ανάγκη για απομάκρυνση από όλους και πιθανό απολογισμό πεπραγμένων μισού του τελευταίου διαστήματος μπορεί να οδηγήσει σε κυκλοθυμία και ένταση που θα επηρεάσει τους οικείους σου και τις σχέσεις που έχεις μαζί τους.

Σήμερα η οικειότητα και η ζεστασιά που εκδηλώνεται μέσα από τη σχέση σου είναι τελικά αυτή που σε ικανοποιεί κυρίως και σε εκφράζει πλήρως. Αν είσαι ελεύθερος/η πρόσωπα μέσα από το οικείο φιλικό περιβάλλον έρχονται για να σου τονίσουν την ανάγκη για σταθερότητα που θέλεις στη ζωή σου. 

 

Δίδυμοι

Η Σελήνη βρίσκεται στον Λέοντα και επιδιώκεις να επικοινωνήσεις με πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος καθώς είναι σημαντικό για εσένα να εκδηλώσεις ζητήματα που σε απασχολούν και να τα συζητήσεις μαζί τους. Η διάθεση να επικοινωνήσεις σε οδηγεί σε επαγγελματικούς δρόμους που μπορεί να δώσουν σημαντικές εμπορικές συμφωνίες που μπορούν να αποδώσουν σημαντικά οφέλη για εσένα. Εκμεταλλεύσου πιθανές προσκλήσεις για πάρτι και κοινωνικές εκδηλώσεις που θα δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για να διασκεδάσεις αλλά και για να γνωρίσεις νέα άτομα όπου έχεις να μάθεις πολλά.

Σήμερα εκμεταλλεύσου τη δυνατότητα που σου δίνεται για να περάσεις καλά με το ταίρι σου και να λύσεις ζητήματα καθώς η επικοινωνία και η συνεννόηση είναι σε ιδανικό επίπεδο. Αν είσαι ελεύθερος/η πρόσωπα που έρχονται στη ζωή σου δημιουργούν τις προϋποθέσεις για άκρως ανανεωτικές στιγμές σε προσωπικό επίπεδο. 

 

Καρκίνος

Η Σελήνη βρίσκεται στον Λέοντα και επικεντρώνεις την προσοχή σου κυρίως σε ότι αφορά οικονομικά ζητήματα που σε απασχολούν έντονα και καλείσαι να δώσεις λύσεις. Παράλληλα δεν αποκλείεται να έχεις σχέδια για νέους φόρους εισοδήματος που δημιουργούν τις προϋποθέσεις για να νιώθεις ασφάλεια και σταθερότητα και να ανακτήσεις την αυτοπεποίθησή σου. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε περιττά έξοδα που μπορεί να παρασυρθείς γιατί είναι αυτά που τελικά θα δημιουργήσουν προβλήματα στον προϋπολογισμό σου. Αφιερώσουν στο ταίρι σου και σε μοναδικές στιγμές που μπορεί να περάσεις που έχουν πολλά να σου δώσουν.

Σήμερα η αίσθηση ασφάλειας που ζητάς από το ταίρι σου είναι εμφανής και είναι αυτή που δημιουργεί τις προϋποθέσεις για υπέροχες στιγμές μαζί του. Αν είσαι ελεύθερος/η πρόσεξε πιθανούς φόβους και ανασφάλειες γιατί είναι αυτά που τελικά θα σε εμποδίσουν να εκφραστείς σε πιθανή νέα γνωριμία.

 

Λέων

Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου και σου δίνεται η ευκαιρία να βγει δυναμικά στο προσκήνιο και να διεκδικήσει στην προσοχή των συνεργατών ή του προσώπου που βρίσκεται δίπλα σου στον έρωτα. Είναι σημαντικό να μπορέσεις να δείξεις τι πραγματικά θέλεις από τους άλλους επιδιώκοντας προφανώς να σε ικανοποιήσουν στον απόλυτο βαθμό, όμως θα πρέπει να θυμάσαι ότι καλείσαι και εσύ να δώσεις ανάλογο χρόνο και να δείξεις αντίστοιχη προθυμία για να καταλάβεις τους άλλους για να υπάρξει η πολυπόθητη ισορροπία που θέλεις σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο .

Σήμερα να θυμάσαι ότι ο εγωισμός δεν θα σε βοηθήσει να λύσει ζητήματα με το ταίρι σου, δείξε διαλλακτικότητα και δεν θα χάσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η πρόσωπα έρχονται στη ζωή σου και προσπαθούν να κεντρίσουν το ενδιαφέρον σου καθώς η γοητεία σου δεν τους αφήνει αδιάφορους. 

  

Παρθένος

Η Σελήνη βρίσκεται στον Λέοντα και νιώθεις τις αναμνήσεις να πλημμυρίζουν το μυαλό σου γι’ αυτό και το πιθανότερο είναι να επιδιώξεις να απομακρυνθείς από όλους και όλα αποφασίζοντας να κλειστείς στον εαυτό σου λόγω της περίεργης ψυχολογίας σου. Καλά θα κάνεις να στραφείς στην τέχνη και τον διαλογισμό πού μπορούν να σε βοηθήσουν να ισορροπήσεις και να διεκπεραιώσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο καθημερινές υποχρεώσεις και θέματα ρουτίνας. Άλλωστε είναι ο τομέας που πρέπει να δείξεις ιδιαίτερη προσοχή καθώς το έλλειμμα αυτοσυγκέντρωσης μπορεί να οδηγήσει σε λάθη που δεν θα είναι εύκολο να διορθώσεις.

Σήμερα ο έντονος συναισθηματισμός πιθανά να μη σε αφήσει να δεις ζητήματα που πρέπει να λύσεις με το ταίρι σου με ρεαλιστικούς όρους και να προκαλέσει εντάσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η επιστροφές προσώπων είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν που είναι σημαντικό να διαχειριστεί την ψυχραιμία γιατί θα προκαλέσουν αναστάτωση. 

 

 

Ζυγός

Η Σελήνη βρίσκεται στον Λέοντα και σου δίνεται η ευκαιρία να έρθεις πιο κοντά από ποτέ με φιλικά πρόσωπα καθώς δεν αποκλείεται να έχεις κοινούς στόχους και φιλοδοξίες μαζί τους και να αποφασίσετε για τα επόμενα βήματα σε ότι αφορά την επίτευξη τους. Οι παρέες είναι αυτές που σου δημιουργούν χαρά και την διάθεση να εκφράσεις πιθανές σκέψεις και ιδέες που μπορεί να έχεις και πιθανόν να εντυπωσιάσουν. Προσοχή βέβαια γιατί θα πρέπει να δώσει στους γύρω σου την ευκαιρία στη διαφορετική άποψη καθώς η αλαζονεία και η εριστική σου διάθεση μπορεί να οδηγήσουν σε συγκρούσεις που καλό είναι να αποφύγεις.

Σήμερα μία έξοδος με το ταίρι σου και φιλικά πρόσωπα είναι βέβαιο ότι θα δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για να περάσεις όμορφα ανανεώνοντας τη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η δεν αποκλείεται πρόσωπο μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον να εκφράσει τα συναισθήματά του για εσένα, κάτι που θα σε ξαφνιάσει. 

 

 

Σκορπιός

Η Σελήνη βρίσκεται στον Λέοντα και επικεντρώνεσαι κυρίως σε ότι αφορά επαγγελματικές επαφές και ζητήματα που έρχονται στο προσκήνιο και λειτουργούν πιεστικά στον προγραμματισμό και στην διάθεσή σου. Οι ευθύνες που έχεις αναλάβει θα δώσουν την ευκαιρία να δείξεις τον επαγγελματισμό και τη μεθοδικότητα που σε διακρίνει παίζοντας σημαντικό ρόλο στην προσωπική σου εξέλιξη. Είναι κομβικό να αντιληφθείς ότι το να έρθεις σε σύγκρουση με ανώτερους σου θέλοντας να επιβάλεις τη δική σου άποψη θα προκαλέσεις εντάσεις και τελικά εμπόδια στις οποίες επαγγελματικές επιδιώξεις έχεις, φρόντισε να κρατήσεις χαμηλούς τόνους.

Σήμερα οι κοινωνικές υποχρεώσεις που έχεις μπορεί να είναι η αφορμή να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου παρ’ όλο το λίγο χρόνο που μπορεί να διαθέσει στη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή είναι νέα γνωριμία μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον, μην την αντιμετωπίζεις με ρεαλιστικούς όρους γιατί θα χάσεις το συναίσθημα.

 

Τοξότης

Η Σελήνη βρίσκεται στον Λέοντα και στρέφεις την προσοχή σου κυρίως σε ότι αφορά την επιμόρφωση και ζητήματα σπουδών που πιθανά σε ενδιαφέρουν καθώς είναι σημαντικό για εσένα να αναπτύξεις τις γνώσεις σου και να ανοίξεις τους πνευματικούς σου ορίζοντες. Καλά θα κάνεις βέβαια να εκμεταλλευτείς επαφές με το εξωτερικό που μπορεί να έρθουν στη ζωή σου και να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για νέα και σημαντικά μονοπάτια. Η διασκέδαση παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο καθώς είναι πιθανό να αφιερώσεις το βράδυ σου σε παρέες με πρόσωπα από το ευρύτερο περιβάλλον σου όπου θα περάσεις μοναδικά.

Σήμερα ο έρωτας κυριαρχεί και είναι βέβαιο ότι μεταδίδεις το ταίρι σου την αισιοδοξία και τη χαρά που χρειάζεται για να περάσεις όμορφες στιγμές μαζί του. Αν είσαι ελεύθερος/η πρόσωπα έρχονται στη ζωή σου για να σου τονίσουν ότι το μέλλον μαζί τους προμηνύεται ιδανικό.

  

 

Αιγόκερως

Η Σελήνη βρίσκεται στον Λέοντα και νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να τακτοποιήσει ζητήματα οικονομικής φύσεως που πιθανά σε απασχολούν έντονα. Επικεντρώσου σε επιχειρηματικές κινήσεις που θέλεις να πραγματοποιήσεις καθώς φαίνεται να έχεις το ένστικτο να κινηθείς και να κερδίσεις σημαντικά πράγματα. Στην προσωπική σου ζωή το πάθος μπορεί να κυριαρχήσει αρκεί να αφήσεις στην άκρη τις ανασφάλειες και τους φόβους που μπορεί να σε οδηγούν σε σκηνές ζήλιας που θα δυναμιτίσουν την ατμόσφαιρα στη σχέση σου. Αφέσου στον αισθησιασμό καθώς είναι αυτός που μπορεί να δημιουργήσει μοναδικές στιγμές με το ταίρι σου.

Σήμερα είναι σημαντικό να δημιουργήσεις την κατάλληλη ατμόσφαιρα για να περάσεις υπέροχα και όχι να έρθεις σε συγκρούσεις και αντιπαραθέσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες μπορεί να έρθουν που θα δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για πρωτόγνωρα συναισθήματα και υπέροχες στιγμές πάθους.

 

Υδροχόος

Η Σελήνη βρίσκεται στον Λέοντα και σου δίνεται η ευκαιρία να μπεις σε μία διαδικασία διαλόγου σε ότι αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς είναι σημαντικό να μπορέσεις να καταφέρεις να λύσεις ζητήματα και να υπάρξουν οι κατάλληλες ισορροπίες που θα φέρουν την αρμονία στις συνεργασίες και στη σχέση σου. Καλά θα κάνεις να εκφράζεις όμως πιθανές απαιτήσεις ή ανάγκες που έχεις διαφορετικά αν δεν το κάνεις θα εγκλωβιστείς σε καταστάσεις που δεν σου ταιριάζουν και τελικά καταπιέζεις τον εαυτό σου. Προσπάθησε να αφήσεις στην άκρη τη διάθεση για ισορροπία που τελικά μόνο βλαπτικά λειτουργεί για εσένα.

Σήμερα η συντροφικότητα είναι αυτή που σου κινεί το ενδιαφέρον και επιδιώκεις να περάσεις όμορφες στιγμές με το ταίρι σου όπου η αρμονία θα επικρατήσει στον απόλυτο βαθμό. Αν είσαι ελεύθερος/η η ανάγκη για φλερτ και ερωτικό παιχνίδι δημιουργεί τις προϋποθέσεις για σημαντικές νέες γνωριμίες σε προσωπικό επίπεδο.

 

Ιχθύες

Η Σελήνη βρίσκεται στον Λέοντα και σου δίνεται η ευκαιρία να τακτοποιήσεις ζητήματα της καθημερινότητας που καλείσαι να διαχειριστείς και μπορεί να απασχολούν έντονα την εργασιακή σου πορεία. Σημαντικό είναι βέβαια να μπορέσεις να κατευνάσεις το άγχος και την ένταση που μπορεί να βιώνεις καθώς αυτά θα είναι η αιτία για να οδηγηθείς σε συγκρούσεις με συναδέλφους σου και να δυσχεράνεις το κλίμα στη δουλειά. Ασχολήσου με τη σωματική σου υγεία και βάλε στην καθημερινότητα τι γυμναστική καθώς είναι αυτή που θα σε βοηθήσει να εκτονωθείς και να βελτιώσεις το σώμα και την ενέργειά σου.

Σήμερα το άγχος μπορεί να οδηγήσει σε αντιπαραθέσεις στη σχέση σου που μόνο προβλήματα μπορούν να προκαλέσουν και απόσταση με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανό είναι να προκύψουν πρόσωπα μέσα από το εργασιακό περιβάλλον που θα δείξουν το ενδιαφέρον τους για εσένα, μην κολλάς σε μικροπράγματα που μπορεί να μην έχουν αξία.

 

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​ 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!