ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Παρασκευής 6 Μαρτίου 2020

 Σελήνη περνάει στον Λέοντα και επικεντρώνεις την προσοχή σου κυρίως σε ότι αφορά πιθανές επαγγελματικές υποχρεώσεις και ευθύνες που έχεις αναλάβει. Το άγχος είναι αυξημένο αφού θέλεις να είσαι άψογος σε ότι καλείσαι να διεκπεραιώσεις και αυτό είναι κάτι που σου δημιουργεί ένταση. 

Κριός 

Η Σελήνη περνάει στον Λέοντα και σε γεμίζει χαρά, αυτοπεποίθηση και ζωντάνια για την ημέρα που έρχεται. Είναι σημαντικό για εσένα να περάσεις όμορφα με την παρέα σου και το πρόσωπο που ενδιαφέρεσαι σε προσωπικό επίπεδο. Πιθανό είναι να βάλεις στο πρόγραμμά σου μία καλλιτεχνική δραστηριότητα που σου ταιριάζει καθώς απολαμβάνεις να εκφράζεσαι μέσω της τέχνης και της δημιουργίας. Το τετράγωνο της με τον Ουρανό στον Ταύρο το απόγευμα μπορεί να σε αναστατώσει και δεν αποκλείεται να εκδηλώσεις έντονο εκνευρισμό που θα δημιουργήσει προβλήματα στη σχέση σου. Προσπάθησε να κρατήσεις χαμηλούς τόνους.

Σήμερα η συγκρουσιακή διάθεση που υπάρχει θα επηρεάσει αρνητικά την προσωπική σου ζωή αν δεν καταφέρεις να την διαχειριστής. Αν είσαι ελεύθερος/η ξαφνική νέα γνωριμία μπορεί να έρθει και να δημιουργήσει εκρηκτικό κλίμα καθώς φαίνεται να εξιτάρει με την παρουσία της.

Ταύρος 

Η Σελήνη περνάει στον Λέοντα και επικεντρώνεις την προσοχή σου κυρίως σε θέματα της οικογένειάς σου που έρχονται για να σου τονίσουν ότι πρέπει να δώσεις λύσεις. Πιθανό είναι να προκύψουν θέματα ακίνητης περιουσίας που καλείσαι να διαχειριστείς, καλά θα κάνεις να εμπιστευτείς το ένστικτό σου και το υπολογιστικό μυαλό σου που θα δώσουν ιδανικής λύσεις για εσένα. Το τετράγωνο της με τον Ουρανό στο ζώδιό σου το απόγευμα δεν αποκλείεται να δημιουργήσει ξαφνικά γεγονότα που θα αναστατώσουν τις οικογενειακές σχέσεις και πιθανό είναι να οδηγηθεί σε κόντρες και αντιπαραθέσεις λόγω της έντασης που εμφανίζεται.

Σήμερα είναι σημαντικό να συγκρατήσεις τα νεύρα σου γιατί ζητήματα που προκύπτουν μπορεί να επηρεάσουν αρνητικά και την προσωπική σου ζωή. Αν είσαι ελεύθερος/η ο εκνευρισμός και η μεταβαλλόμενη διάθεση σου δύσκολα θα σου επιτρέψουν να ασχοληθείς με το ερωτικό παιχνίδι. 

 

Δίδυμοι

Η Σελήνη περνάει στον Λέοντα και σου δίνεται η ευκαιρία να έρθεις πιο κοντά από ποτέ με πρόσωπα που βρίσκονται στο στενό σου περίγυρο καθώς είναι σημαντικό για εσένα να συζητήσεις μαζί τους πιθανά ζητήματα που σε απασχολούν και να περάσεις όμορφες και χαλαρές στιγμές. Το εμπόριο και η επικοινωνία πρωταγωνιστούν σε επαγγελματικό επίπεδο και δίνουν τον ρυθμό σε επικείμενες συμφωνίες που θέλεις να πραγματοποιήσεις. Το τετράγωνο της με τον Ουρανό στον Ταύρο το απόγευμα δεν αφήνει περιθώρια για χαλαρές συζητήσεις και πιθανό είναι αιφνιδιαστικά γεγονότα να αλλάξουν την πορεία συμφωνιών που θέλεις πολύ να πετύχεις.

Σήμερα η ένταση στην επικοινωνία είναι διακριτή και θα επηρεάσει σημαντικά την σχέση σου αν δεν καταφέρεις να συγκρατήσεις την ορμή της. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα πρόσωπα μπορεί να έρθουν αιφνιδιαστικά στη ζωή σου ανατρέποντας τα μέχρι τώρα σχέδιά σου και προκαλώντας εκρηκτικές καταστάσεις. 

 

 

Καρκίνος

Η Σελήνη περνάει στον Λέοντα δίνοντας την ευκαιρία να ασχοληθείς με τις υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες καθώς είναι σημαντικό για εσένα να εξασφαλίσεις το καλύτερο δυνατό σε οικονομικό επίπεδο. Αυτό είναι που σου δημιουργεί το αίσθημα της ασφάλειας και της αυτοπεποίθησης και μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο σε μετέπειτα κινήσεις τόσο στην προσωπική σου ζωή όσο και σε σχέδια για νέους φόρους εισοδήματος. Το τετράγωνο της με τον Ουρανό στον Ταύρο το απόγευμα δεν αφήνει περιθώρια για ομαλή εξέλιξη σε οικονομικές υποθέσεις καθώς ξαφνικά γεγονότα ανατρέπουν τους σχεδιασμούς σου και μπορεί να φέρουν έξοδα που δεν έχεις υπολογίσει.

Σήμερα η νευρικότητα που σε διακρίνει δημιουργεί ανασφάλεια στην προσωπική σου ζωή και οι εντάσεις στη σχέση σου μπορεί να οδηγήσουν σε κόντρες. Αν είσαι ελεύθερος/η ζητήματα αυτοπεποίθησης έρχονται ξαφνικά στο προσκήνιο που δεν σου επιτρέπουν να χαρείς το φλερτ.

 

Λέων

Η Σελήνη περνάει στο ζώδιό σου και νιώθεις ότι είσαι ο πρωταγωνιστής της ημέρας καθώς θέλεις να τραβήξεις όλα τα βλέμματα πάνω σου. Αυτό που κυρίως σε απασχολεί είναι να επικεντρωθείς στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και να μπορέσεις να εκφράσεις ανάγκες και απαιτήσεις που μπορεί να έχεις από το ταίρι και τους συνεργάτες σου. Προσεκτικός θα είσαι γιατί μπορεί να γίνεις υποκειμενικός και να μην βλέπεις πραγματικά πώς συμπεριφέρεσαι. Το τετράγωνο της με τον Ουρανό στον Ταύρο το απόγευμα δεν αφήνει περιθώρια για να εξελιχθούν ομαλά πιθανές επαγγελματικές κινήσεις καθώς δεν θα διστάσεις να αντιδράσεις σε πιθανή καταπίεση ή λανθασμένες συμπεριφορές των ανώτερων σου. 

Σήμερα ο έντονος εγωισμός και η νευρικότητα που σε διέπει λειτουργούν αρνητικά στην ψυχολογία σου και στο ταίρι σου δημιουργώντας προβλήματα στη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η κράτησε χαμηλούς τόνους με πρόσωπα που έρχονται αιφνιδιαστικά στη ζωή σου και θέλουν να αλλάξουν ριζικά τον τρόπο που κινείσαι. 

  

Παρθένος

Η Σελήνη περνάει στον Λέοντα και αυτό που κυρίως σε απασχολεί είναι ζητήματα του παρελθόντος που έρχονται στο προσκήνιο και λειτουργούν πιεστικά σε ψυχολογικό επίπεδο κάπως οδήγεισαι στην μελαγχολία και στο να απομακρυνθείς από όλους. Είναι σημαντικό να καταλάβεις ότι με το να εγκλωβιστείς στις σκέψεις σου δεν θα σε βοηθήσει στο να δεις αντικειμενικά τα πράγματα. Το τετράγωνο της με τον Ουρανό στον Ταύρο το απόγευμα μπορεί να φέρει ξαφνικά γεγονότα στο προσκήνιο που θα επηρεάσουν σημαντικά αναστατώνοντας σε και δημιουργώντας ιδιαίτερη νευρικότητα που θα επηρεάσει την καθημερινή σου συμπεριφορά.

Σήμερα ξαφνικά ζητήματα του παρελθόντος έρχονται και επηρεάζουν αρνητικά τις σχέσεις σου, προσοχή στις συγκρούσεις που δεν θα ωφελήσουν. Αν είσαι ελεύθερος/η πρόσωπα από το παρελθόν εμφανίζονται και δημιουργούν τις προϋποθέσεις για εντάσεις με την νευρικότητα που δείχνουν. 

 

Ζυγός

Η Σελήνη περνάει στον Λέοντα και νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να ασχοληθείς με τις φιλικές σου παρέες καθώς μέσα από αυτές το πιθανότερο είναι να υπάρξουν συζητήσεις που θα λειτουργήσουν άκρως σημαντικά και σε ότι αφορά τους στόχους σου. Οργανώσεις και συλλογή έρχονται στη ζωή σου καθώς μέσα από την ομαδική προσπάθεια λειτουργείς ιδανικά. Το τετράγωνο της με τον Ουρανό στον Ταύρο το απόγευμα φέρνει στην επιφάνεια πιθανές φοβίες και καχυποψία για πρόσωπα του φιλικού περιβάλλοντος που δεν θα διστάσεις να εκδηλώσεις. Καλό είναι να είσαι προσεκτικός γιατί η συμπεριφορά σου μπορεί να είναι έντονη και να υπάρξουν συγκρούσεις. 

Σήμερα ανατροπές σε κοινά σχέδια με το ταίρι σου μπορεί να υπάρξουν και αυτό θα δημιουργήσει έντονο εκνευρισμό στη σχέση σας. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία μέσα από το φιλικό περιβάλλον να έρχεται με απότομο και εριστικό τρόπο αιφνιδιάζοντας σε. 

 

Σκορπιός

Η Σελήνη περνάει στον Λέοντα και επικεντρώνεις την προσοχή σου κυρίως σε ότι αφορά πιθανές επαγγελματικές υποχρεώσεις και ευθύνες που έχεις αναλάβει. Το άγχος είναι αυξημένο αφού θέλεις να είσαι άψογος σε ότι καλείσαι να διεκπεραιώσεις και αυτό είναι κάτι που σου δημιουργεί ένταση. Φρόντισε να αποφύγεις επιβλητικές διαθέσεις προς τους ανωτέρους σου που τελικά θα σου κοστίσουν. Το τετράγωνο της με τον Ουρανό στον Ταύρο το απόγευμα γέννα ξαφνικά θέματα σε επαγγελματικό επίπεδο που σε αιφνιδιάζουν και δεν αποκλείεται να λειτουργήσεις εμπρηστικά σε καταστάσεις καθώς ο εκνευρισμός σου δεν είναι εύκολο να χαλιναγωγηθεί.

Σήμερα μην επιτρέψεις στις επαγγελματικές υποχρεώσεις και εντάσεις να επηρεάσουν την σχέση σου και να δημιουργήσουν προβλήματα με τον/η σύντροφό σου. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία έρχεται ξαφνικά μέσα από τον επαγγελματικό περίγυρο, η ένταση που μεταφέρει μπορεί να οδηγήσει σε αντιπαραθέσεις.

 

Τοξότης

Η Σελήνη περνάει στον Λέοντα και αυτό που κυρίως σε απασχολεί είναι να περάσεις όμορφες στιγμές με πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού περιβάλλοντος, κάτι που σε επηρεάζει άμεσα στις τρέχουσες υποχρεώσεις σου καθώς θέλεις να τεμπελιάσεις και να μην ασχοληθείς μαζί τους. Ζητήματα επιμόρφωσης και νομικών θεμάτων έρχονται στο προσκήνιο και μπορεί να χρειαστεί να δώσεις λύσεις. Το τετράγωνο της με τον Ουρανό το απόγευμα δεν αποκλείεται να φέρει αιφνιδιαστικές προσκλήσεις από πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντος, πρόσεξε όμως γιατί στις συζητήσεις μπορεί να πάρεις φωτιά και να αντιδράσεις απότομα προκαλώντας κόντρες.

Σήμερα μην επιτρέψεις σε τίποτα να χαλάσει την όμορφη και αισιόδοξη ατμόσφαιρα της σχέσης σου καθώς η νευρικότητα είναι πιθανόν να κυριαρχήσει. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία έρχεται αιφνιδιαστικά στη ζωή σου για να κλονίσει την προσωπική σου κοσμοθεωρία.

  

Αιγόκερως

Η Σελήνη περνάει στον Λέοντα και επικεντρώνεσαι κυρίως στο να ασχοληθείς με οικονομικά ζητήματα που αφορούν τράπεζες και ασφαλιστικούς οργανισμούς ή με πιθανές κινήσεις επιχειρηματικής φύσεως που μπορεί να σε ενδιαφέρουν και θέλεις να ασχοληθείς. Σημαντικό είναι να καταλάβεις ότι δεν πρέπει να λειτουργήσεις με καχυποψία αλλά με τη διαίσθηση σου που είναι μοναδική. Το τετράγωνο της με τον Ουρανό στον Ταύρο το απόγευμα δεν αποκλείεται να σε αναστατώσει φέρνοντας ξαφνικά γεγονότα στο προσκήνιο που θα οδηγήσουν στο να εκδηλώσεις όλες σου τις ανασφάλειες και της ζήλιας το ταίρι σου. Φρόντισε να μην δυναμιτίσεις την ατμόσφαιρα στη σχέση σου.

Σήμερα οι φοβίες και τα απωθημένα σου έρχονται αιφνιδιαστικά στο προσκήνιο και δημιουργούν συγκρουσιακές καταστάσεις που πιθανά να ενοχλήσουν το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η η ένταση που νιώθεις λειτουργεί αποτρεπτικά στο να ασχοληθείς με νέες γνωριμίες που μπορεί να σε ενδιαφέρουν.

 

Υδροχόος

Η Σελήνη περνάει στον Λέοντα και στρέφεις το ενδιαφέρον σου κυρίως σε ότι αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς είναι σημαντικό για εσένα να ασχοληθείς με το να λύσεις προβλήματα που μπορεί να έχουν προκύψει στις συνεργασίες ή στην προσωπική σου ζωή. Είναι σημαντικό να εκδηλώσεις άμεσα αυτά που θέλεις γιατί με το να τα καταπιέζεις μόνο προβλήματα δημιουργούνται. Το τετράγωνο της με τον Ουρανό στον Ταύρο το απόγευμα μπορεί να δημιουργήσει σημαντική αναστάτωση με ζητήματα που προκύπτουν και δυναμιτίζουν την ατμόσφαιρα τόσο στις συνεργασίες όσο και στην σχέση σου.

Σήμερα προσοχή σε κόντρες που μπορεί να αναπτυχθούν στην προσωπική σου ζωή και να προκαλέσουν συγκρουσιακές καταστάσεις με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα πρόσωπα έρχονται αιφνιδιαστικά στο προσκήνιο για να αλλάξουν ριζικά τον τρόπο που διαχειρίζεσαι τις διαπροσωπικές σου σχέσεις.

 

Ιχθύες

Η Σελήνη περνάει στον Λέοντα και βλέπεις τις καθημερινές απαιτήσεις να αυξάνονται σημαντικά καθώς αναλαμβάνεις περισσότερες αγγαρείες και υποχρεώσεις στη δουλειά σου και αυτό λειτουργεί πιεστικά στο πρόγραμμά σου. Προσπάθησε να αφιερώσεις χρόνο για την ευεξία του σώματος και του πνεύματος σου γιατί είναι αυτό που θα σε βοηθήσει να ανταποκριθείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε ότι έχεις αναλάβει να διεκπεραιώσεις. Το τετράγωνο της με τον Ουρανό στον Ταύρο το απόγευμα πιθανά με ανατρέπει προγραμματισμούς και διαδικασίες σε εργασιακά θέματα, κάτι που οδηγεί σε προσωπικές εκρήξεις και νευρικότητα.

Σήμερα δεν είναι η κατάλληλη ημέρα να ασχοληθείς με λεπτομέρειες της σχέσης σου αφού η ένταση κυριαρχεί και οι συγκρούσεις μπορεί να είναι σφοδρές. Αν είσαι ελεύθερος/η το άγχος και ο έντονος εκνευρισμός σου πιθανά να οδηγήσουν στο να ξεκουραστείς παρά στο να φλερτάρεις.

 

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​ 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!