ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Πέμπτης 5 Μαρτίου 2020

Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και νιώθεις την αυτοπεποίθησή σου να χτυπάει κόκκινο καθώς πιστεύει στον εαυτό σου και αυτό είναι κάτι που γίνεται εμφανές σε όποιο περιβάλλον και αν βρεθείς και κυρίως στην προσωπική σου ζωή.

Κριός 

Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και ήρθε η στιγμή να αντιμετωπίσεις ζητήματα της οικογένειάς σου που μπορεί να σε απασχολούν έντονα. Είναι καθοριστικό να αντιληφθείς ότι η κυκλοθυμία και τα σκαμπανεβάσματα της ψυχολογίας σου μπορεί να παίξουν αρνητικό ρόλο στην επίλυση πιθανών θεμάτων που πρέπει να αντιμετωπίσεις. Το πρωί το τρίγωνό της με τον Ήλιο στους Ιχθύες και σε βοηθά να πατήσεις τα πόδια σου καθώς σου δίνει την απαραίτητη αυτοπεποίθηση για να διεκπεραιώσεις ότι πιθανά έχεις επωμιστεί. Μην χάσεις την ευκαιρία για τη επίλυση ζητημάτων του παρελθόντος είναι πιθανό να υπάρξει και να είναι οριστική και αμετάκλητη.

Σήμερα η τρυφερότητα και ο ρομαντισμός απογειώνουν τη σχέση και δίνουν την ευκαιρία να κλείσεις με το ταίρι σου θέματα του παρελθόντος. Αν είσαι ελεύθερος/η ο έντονος συναισθηματισμός μπορεί να φέρει κοντά σου πρόσωπα από το οικείο περιβάλλον που θα δείξουν τις ευαισθησίες τους.

 

Ταύρος 

Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και αυτό που επιδιώκεις κυρίως είναι να βρεθείς με πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος καθώς είναι σημαντικό για εσένα να εκφράσεις πιθανές απόψεις και να συζητήσεις ζητήματα που σε απασχολούν έντονα. Μην χάσεις την ευκαιρία να προωθήσεις εμπορικά ζητήματα και θέματα δημοσίων σχέσεων καθώς η επικοινωνιακή σου ευχέρεια σήμερα δημιουργεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις για σημαντικές συμφωνίες. Το πρωί το τρίγωνό της με τον Ήλιο στους Ιχθύες μπορεί να φέρει κοντά σου πρόσωπα μέσα από το φιλικό περιβάλλον που να βοηθήσουν στο να περάσεις καλά αλλά και να έρθεις πιο κοντά από ποτέ σε συνεργασίες που θέλεις να επιτυχείς.

Σήμερα η καλή επικοινωνία πρωταγωνιστεί στην προσωπική σου ζωή και σε βοηθά να έρθει σε κοινούς στόχους με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η  πρόσωπα μέσα από κοινωνικές εκδηλώσεις εμφανίζονται και απογειώνουν το επικοινωνιακό παιχνίδι και τη διασκέδαση. 

 

Δίδυμοι

Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να επικεντρωθείς σε ότι αφορά τις υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες καθώς είναι σημαντικό για εσένα να μπορέσεις να ισορροπήσεις τόσο οικονομικά όσο και συναισθηματικά. Η αυτοπεποίθησή σου θα παίξει σημαντικό ρόλο την πορεία των προσωπικών σου σχέσεων αλλά και σε οικονομικές υποθέσεις και προσπάθειες που θέλεις να αναπτυχθείς. Το πρωί το τρίγωνό της με τον Ήλιο στους Ιχθύες δεν αφήνει περιθώρια για χαμένες συζητήσεις σε ότι αφορά το εισόδημά σου και δεν αποκλείεται μία πιθανή αύξηση να έρθει από το επαγγελματικό περιβάλλον.

Σήμερα νιώθεις σταθερότητα και ζεστασιά στη σχέση σου και αυτό δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να κάνεις σημαντικά βήματα ως προς τον κοινωνικό περίγυρο. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή είναι νέα γνωριμία που μπορεί να παίξει καθοριστικό ρόλο καθώς φαίνεται να αλλάζει ριζικά την δημόσια εικόνα σου. 

 

 

Καρκίνος

Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου και σου δίνεται η ευκαιρία να παίξεις τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην προσωπική και επαγγελματική σου ζωή καθώς φαίνεται ότι μπορείς να διεκδικήσεις με δυναμικό τρόπο την προσοχή των γύρω σου. Αυτό βέβαια μπορεί να οδηγήσει σε συγκρουσιακές καταστάσεις λόγω έντονο εγωισμού που τελικά θα δημιουργήσει προβλήματα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις για αυτό απέφυγε το. Το πρωί το τρίγωνό της με τον Ήλιο στους Ιχθύες απογειώνει το κέφι και την αισιοδοξία και δημιουργεί τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για να πάρεις αποφάσεις που θα λειτουργήσουν θετικά και θα σε βοηθήσουν να διευρυνθείς σε όλα τα επίπεδα.

Σήμερα ο αισιόδοξος τρόπος που εκφράζεις πιθανές απαιτήσεις και η θετική σου μάτια θα παίξουν σημαντικό ρόλο στο να σε ικανοποιήσει το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η λάμπεις και δεν είναι εύκολο κανένας να παρακάμψει την παρουσία σου σε όποιο περιβάλλον και αν βρεθείς, πολλοί θα είναι αυτοί που θα εκδηλώσουν τον θαυμασμό τους.

 

Λέων

Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να απομακρυνθείς από όλους και όλα καθώς έρχονται στο μυαλό σου πιθανά ζητήματα του παρελθόντος που ακόμα δεν έχεις αντιμετωπίσει και καλείσαι να τα διαχειριστείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Προσοχή στην καθημερινότητα γιατί θα λάθη είναι πιθανά και δεν είναι εύκολο να ξεφύγεις λόγω ελλείμματος αυτοσυγκέντρωσης. Το πρωί το τρίγωνό της με τον Ήλιο στους Ιχθύες εντείνει την ανάγκη σου να κλείσεις θέματα που μπορεί νεκρά μόνο από το παρελθόν και να έχουν σχέση με οικονομικές απαιτήσεις ή επιχειρηματικές δράσεις που θέλεις να εμπλακείς.

Σήμερα εκμεταλλεύσου το πάθος και τον απόλυτο αισθησιασμό που μπορεί να κυριαρχήσει στη σχέση και μην αφήνεις περιθώρια για συγκρούσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η πρόσωπα επιστρέφουν και πάλι για να σου θυμίσουν το έντονο ερωτικό σκηνικό που βιώσατε μεταξύ σας. 

  

Παρθένος

Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και σου δίνεται η ευκαιρία να έρθεις σε επαφή με τα φιλικά σου πρόσωπα καθώς είναι σημαντικό για εσένα να επικοινωνήσεις πιθανούς νέους στόχους που μπορεί να έχεις μαζί τους και να γίνουν κοινοί σκοποί και φιλοδοξίες όλων σας. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε αλαζονικές συμπεριφορές που τελικά μόνο προβλήματα θα δημιουργήσουν και καλό είναι να αποφύγεις. Το πρωί το τρίγωνό της με τον Ήλιο στους Ιχθύες δημιουργεί τις προϋποθέσεις για νέες γνωριμίες μέσα από το φιλικό περίγυρο που μπορεί να εξελιχθούν σε σημαντικές συνεργασίες σε επαγγελματικό επίπεδο αλλά και καθοριστικές προσωπικές σχέσεις.

Σήμερα η καλή παρέα μπορεί να απογειώσει τη σχέση σου και να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για όμορφες στιγμές με φιλικά πρόσωπα και το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανό είναι να προκύψουν νέα πρόσωπα στη ζωή σου που θα έρθουν για να παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο σε προσωπικό επίπεδο νιώθοντας ότι έχετε πολλά να μοιραστείτε. 

 

Ζυγός

Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και σου δίνεται η δυνατότητα να τακτοποιήσεις ζητήματα επαγγελματικής φύσεως που μπορεί να έχουν προκύψει καθώς έχεις επωμιστεί υποχρεώσεις και ευθύνες που μπορεί να λειτουργούν πιεστικά σε ψυχολογικό επίπεδο. Φρόντισε να αποφύγεις τις εντάσεις με τους ανωτέρους σου για να μην βάλεις επιπλέον εμπόδια στην επαγγελματική σου εξέλιξη. Το πρωί το τρίγωνό της με τον Ήλιο στους Ιχθύες σε βοηθά να πατήσεις γερά στα πόδια σου και να πάρεις σημαντικές αποφάσεις που θα σε βοηθήσουν να αποσυμφορήσεις την καθημερινότητά σου και να λύσεις ζητήματα επαγγελματικού χαρακτήρα με επιτυχημένο τρόπο.

Σήμερα εκφράζοντας αυτά που νιώθεις είναι βέβαιο ότι θα βοηθήσεις το ταίρι σου να καταλάβει τη βιώνεις αυτή την περίοδο στην καριέρα σου και να σε στηρίξει. Αν είσαι ελεύθερος/η  μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον μπορεί να προκύψει νέο πρόσωπο που θα παίξει κομβικό ρόλο στο να αναθεωρήσεις την καθημερινότητα και τη ρουτίνα σου. 

 

Σκορπιός

Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο ανεβάζοντας τη διάθεσή σου κατακόρυφα και δίνοντάς σου την ευκαιρία να επικεντρωθείς κυρίως σε ότι αφορά την πνευματική σου διεύθυνση για αυτό και δεν θα διστάσεις να ασχοληθείς με σπουδές και επιμόρφωση που σε χαροποιούν ιδιαίτερα. Οι προσκλήσεις από πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού του περιβάλλοντος θα είναι πολλές, φρόντισε να διασκεδάσεις με την ψυχή σου. Το πρωί το τρίγωνό της με τον Ήλιο στους Ιχθύες εντείνει τον ερωτισμό και τη διάθεση να πρωταγωνιστείς σε όποιο περιβάλλον και αν βρεθείς καθώς η αυτοπεποίθησή σου χτυπάει κόκκινο και αυτό είναι κάτι που δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο.

Σήμερα εκμεταλλεύσου τις συνθήκες για να περάσεις μοναδικές στιγμές με το ταίρι σου όπου η διασκέδαση και το πάθος εναρμονίζονται με απόλυτο τρόπο. Αν είσαι ελεύθερος/η πολλοί είναι αυτοί που θα δείξουν το έντονο ερωτικό ενδιαφέρον τους για εσένα αφού δεν μπορούν να αντισταθούν στη γοητεία σου.

 

Τοξότης

Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και καλά θα κάνεις να ασχοληθείς με οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους ή επιχειρηματικές κινήσεις που πιθανά σας διαφέρουν καθώς η έντονη διαίσθηση σου μπορεί να καθοδηγήσει μοναδικά στην επίτευξη των στόχων σου. Το έντονο ερωτικό στοιχείο κυριαρχεί και σε προσωπικό επίπεδο, προσοχή σε ζήλια και κτητικότητα που θα δημιουργήσουν εντάσεις. Το πρωί το τρίγωνό της με τον Ήλιο στους Ιχθύες εντείνει την ανάγκη να βιώσεις την τρυφερότητα και την ασφάλεια που αποζητάς σε συνδυασμό με το πάθος, κάτι που μπορεί να λειτουργήσει άκρως ανανεωτικά για την προσωπική σου ζωή.

Σήμερα το ότι θέλεις να νιώσεις πιο κοντά από ποτέ με το ταίρι σου είναι αυτό που τελικά μπορεί να οδηγήσει τη σχέση σε μοναδικές στιγμές. Αν είσαι ελεύθερος/η έντονα συναισθήματα μπορεί να προκαλέσουν νέες γνωριμίες που θα αλλάξουν ριζικά τον τρόπο σκέψης σου.

  

Αιγόκερως

Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και σου δίνεται η ευκαιρία να έρθει σε επαφή με τα σημαντικά πρόσωπα της ζωής σου επιδιώκοντας έτσι να λύσεις ζητήματα που μπορεί να σε απασχολούν και να διαταράσσουν τις ισορροπίες σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο. Καλά θα κάνεις να εκφράζεις και αυτά που σκέφτεσαι καθώς φαίνεται να καταπιέζεις τις ανάγκες σου και αυτό να είναι άκρως αρνητικό. Το πρωί το τρίγωνό της με τον Ήλιο στους Ιχθύες σε βοηθάνε εξελίξεις σημαντικά συμφωνίες που μπορεί να υπάρχουν καθώς η επικοινωνία είναι ιδανική όπως και να διευθετήσεις θέματα με το ταίρι σου δείχνοντας και οι δύο ιδιαίτερα θετική διάθεση.

Σήμερα η έκφραση των συναισθημάτων θα παίξει καθοριστικό ρόλο στο να εναρμονιστούν πιθανές αντιθέσεις στη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η  νέες γνωριμίες μπορεί να προκύψουν που έρχονται στη ζωή σου για να τονίσουν την ανάγκη σου για χαρά, διασκέδαση και υπέροχες στιγμές πάθους.

 

 

Υδροχόος

Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και επικεντρώνεται κυρίως σε ότι αφορά την καθημερινότητά σου καθώς η ρουτίνα είναι αυτή που λειτουργεί περιοριστικά στην ψυχολογία σου. Οι πολλές αγγαρείες και υποχρεώσεις που μπορεί να έχεις αναλάβει θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στον καθημερινό προγραμματισμό σου για αυτό θα πρέπει να είσαι προσεκτικός λόγω της έντασης και της νευρικότητας που μπορεί να επικρατήσει. Το πρωί το τρίγωνό της με τον Ήλιο στους Ιχθύες σου δίνει την ευκαιρία να πραγματοποιήσεις σημαντικές συζητήσεις οικονομικού χαρακτήρα με πρόσωπα στη δουλειά σου, κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε χαρμόσυνα νέα τόσο για τη διάθεση όσο και για την τσέπη σου.

Σήμερα η σταθερότητα και το πάθος που βιώνεις τη σχέση σου απομακρύνει τη ρουτίνα και πιθανή κούραση που μπορεί να υπάρχει. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία έρχεται μέσα από τον εργασιακό χώρο για να τονίσει την ανάγκη για έντονο ερωτισμό και μοναδικές στιγμές πόθου.

 

Ιχθύες

Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και νιώθεις την αυτοπεποίθησή σου να χτυπάει κόκκινο καθώς πιστεύει στον εαυτό σου και αυτό είναι κάτι που γίνεται εμφανές σε όποιο περιβάλλον και αν βρεθείς και κυρίως στην προσωπική σου ζωή. Η ανάγκη να ασχοληθείς με την τέχνη σε σπρώχνει σε καλλιτεχνικές δράσεις ή θεατρικές και κινηματογραφικές παραστάσεις που θέλεις να παρακολουθήσεις. Το πρωί το τρίγωνό της με τον Ήλιο στο ζώδιό σου δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να περάσεις μοναδικά με το ταίρι σου καθώς φαίνεται να μπορείς να δώσεις τα συναισθήματα που χρειάζονται και να απολαύσεις τις καλύτερες δυνατές στιγμές μαζί του αποθεώνοντας τη ζωή και τον έρωτα.

Σήμερα μην χάσεις αυτή την ιδανική ευκαιρία για να απολαύσεις το κάθε λεπτό με τον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου και σου δίνει πολλά και σημαντικά. Αν είσαι ελεύθερος/η η γοητεία σου είναι απαράμιλλη και είναι αυτή που θα κεντρίσει το ενδιαφέρον πολλών που θέλουν να σε γνωρίσουν.

 

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​ 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!