ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Τετάρτης 4 Μαρτίου 2020

Η Σελήνη έχει περάσει στον Καρκίνο και επικεντρώνει στην προσοχή σου κυρίως σε ότι αφορά τις υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες καθώς είναι σημαντικό για εσένα να μπορέσεις να εξασφαλίσεις το κατάλληλο εισόδημα για να νιώσεις ασφάλεια και αυτοπεποίθηση.

Κριός 

Η Σελήνη έχει περάσει στον Καρκίνο και στρέφεις την προσοχή σου σε οικογενειακά ζητήματα που πιθανά σε απασχολούν έντονα και θέλεις να δώσεις λύσεις. Ζητήματα ακίνητης περιουσίας δεν αποκλείεται να έρθουν επίσης στο προσκήνιο που καλά θα κάνεις να αντιμετωπίσεις με τη διαίσθηση σου γιατί είναι αυτή που μπορεί να σου δώσει μοναδικές λύσεις. Νωρίς το πρωί το τρίγωνό της με τον ανάδρομο Ερμή στους Ιχθύες δημιουργεί τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για να λύσει ζητήματα από το παρελθόν που θα βοηθήσουν στην εξέλιξη των οικογενειακών σχέσεων και στο να ξεπεράσεις τα όποια προβλήματα μπορεί να υπήρξαν παλαιότερα.

Σήμερα είναι σημαντικό να εκφράσεις πιθανά παράπονα στο ταίρι σου γιατί έχεις την ευκαιρία να τα αφήσεις πίσω σου και να μην προβληματίζεσαι πια στη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πρόσωπα μέσα από το οικείο φιλικό περιβάλλον έρχονται και δημιουργούν την αίσθηση της οικειότητας και την ανάγκη της επικοινωνίας.

Ταύρος 

Η Σελήνη έχει περάσει στον Καρκίνο και σου δίνεται η δυνατότητα να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος καθώς είναι σημαντικό για εσένα να εκφράσεις σκέψεις και απόψεις που πιθανόν να σε προβληματίζουν και να περάσεις χαλαρές στιγμές μαζί τους. Σε ότι αφορά τα επαγγελματικά σου το εμπόριο είναι κάτι που σε κεντρίζει το ενδιαφέρον και μπορεί να αποδώσει σημαντικά για εσένα. Νωρίς το πρωί το τρίγωνό της με τον ανάδρομο Ερμή στους Ιχθύες δημιουργεί τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για να πραγματοποιήσεις συμφωνίες που μπορεί να είχαν αρχίσει παλαιότερα και τώρα ήρθε η στιγμή να ολοκληρωθούν.

Σήμερα η επικοινωνία θα παίξει καθοριστικό ρόλο στη σχέση σου καθώς σου δίνεται η ευκαιρία να συζητήσεις πιθανούς προβληματισμούς και ζητήματα που θέλεις με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες μπορεί να προκύψουν σε κοινωνικές εκδηλώσεις που σου δίνουν την αίσθηση ότι έχετε συναντηθεί και πάλι και επικοινωνείτε μοναδικά. 

Δίδυμοι

Η Σελήνη έχει περάσει στον Καρκίνο και επικεντρώνει στην προσοχή σου κυρίως σε ότι αφορά τις υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες καθώς είναι σημαντικό για εσένα να μπορέσεις να εξασφαλίσεις το κατάλληλο εισόδημα για να νιώσεις ασφάλεια και αυτοπεποίθηση. Παράλληλα όμως θα πρέπει να αποφύγεις σπατάλες που μπορεί να οδηγήσουν σε προβλήματα τον προϋπολογισμό σου. Νωρίς το πρωί το τρίγωνό της με τον ανάδρομο Ερμή στους Ιχθύες μπορεί να φέρει στο προσκήνιο και πάλι συζητήσεις με πρόσωπα του επαγγελματικού περιβάλλοντος που θα παίξουν καταλυτικό ρόλο για καλύτερους οικονομικούς όρους στη δουλειά σου.

Σήμερα οι συζητήσεις με το ταίρι σου θα παίξουν κυρίαρχο ρόλο στο να νιώσεις ασφάλεια και σταθερότητα στην προσωπική σου ζωή. Αν είσαι ελεύθερος/η δεν αποκλείεται να έρθουν νέες γνωριμίες που θα σε εμπνεύσουν ζεστασιά και θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις παλιότερους φόβους σου. 

 

Καρκίνος

Η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιό σου και έχεις τον πρωταγωνιστικό ρόλο σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο καθώς του δίνεται η δυνατότητα να πάρει σημαντικές πρωτοβουλίες που θα παίξουν καταλυτικό ρόλο στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Παράλληλα βέβαια πρέπει να αποφύγεις το να γίνεις έντονα εγωιστής γιατί αυτό θα δημιουργήσει προβλήματα και θα προκαλέσει εντάσεις. Νωρίς το πρωί το τρίγωνό της με τον ανάδρομο Ερμή στους Ιχθύες δεν αποκλείεται να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για συναντήσεις με πρόσωπα από το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό περιβάλλον που έχεις να δεις καιρό δίνοντάς σου την ευκαιρία να περάσεις όμορφες στιγμές μαζί τους.

Σήμερα η θετική στάση στα πράγματα θα βοηθήσει  εσένα και το ταίρι σου να ξεπεράσετε πιθανές καταστάσεις και να δείτε το μέλλον με αισιοδοξία στις σχέσεις σας. Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες έρχονται για να σου τονίσουν ότι ήρθε η στιγμή να αντιμετωπίσει ζητήματα του παρελθόντος και να τα αλλάξεις.

 

 

Λέων

Η Σελήνη έχει περάσει στον Καρκίνο και νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να απομονωθείς από όλους και όλα καθώς είναι έντονη η ανάγκη να βιώσεις στιγμές μοναχικότητας. Καταστάσεις του παρελθόντος έρχονται στο μυαλό σου και δημιουργούν έντονο συναισθηματικό και ψυχολογικό φορτίο που δεν είναι εύκολο να διαχειριστείς. Προσοχή στην καθημερινότητα γιατί τα λάθη είναι πολύ πιθανόν να υπάρξουν λόγω ελλείμματος αυτοσυγκέντρωσης. Νωρίς το πρωί το τρίγωνό της με τον ανάδρομο Ερμή στους Ιχθύες μπορεί να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για να λύσεις οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους που εκκρεμούν από το παρελθόν και σου δημιουργούν έντονο εκνευρισμό.

Σήμερα ήρθε η ώρα να εκφράσεις βαθύτερα συναισθήματα και παράπονα στο ταίρι σου που εκκρεμούν εδώ και καιρό και μπορεί να ταλαιπωρούν τη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η επιστροφές προσώπων του παρελθόντος μπορεί να προκύψουν που θα σου δώσουν την ευκαιρία να εκφράσεις ότι έντονο νιώθεις. 

  

Παρθένος

Η Σελήνη έχει περάσει στον Καρκίνο και αυτό που κυρίως επιδιώκεις είναι να έρθεις σε επαφή με φιλικά πρόσωπα καθώς είναι σημαντικό να συναναστρέφεσαι αυτούς που μπορούν να αντιληφθούν τις απόψεις σου και τις πρωτοποριακές ιδέες που πιθανά έχεις. Προσοχή γιατί μπορεί να γίνεις εριστικός και απαξιωτικός με όποιον δεν συμφωνεί μαζί σου δημιουργώντας προβλήματα. Νωρίς το πρωί το τρίγωνό της με τον ανάδρομο Ερμή στους Ιχθύες δεν αποκλείεται να φέρει στο προσκήνιο φιλικά πρόσωπα που μετά από συζητήσεις να επαναφέρουν προτάσεις για συνεργασίες, κάτι που θα εξελιχθεί άκρως ευνοϊκά για εσένα.

Σήμερα βρες την ευκαιρία να συζητήσει σε νέους στόχους και φιλοδοξίες που μπορεί να έχεις θέση παλιότερα με το ταίρι σου και να μην έχουν εξελιχθεί όπως πιθανά θα θέλατε. Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες μέσα από το φιλικό περίγυρό έρχονται για να παίξουν σημαντικό ρόλο σε προσωπικό επίπεδο. 

 

Ζυγός

Η Σελήνη έχει περάσει στον Καρκίνο και ασχολείσαι κυρίως με επαγγελματικές υποχρεώσεις που μπορεί να αυξάνονται το τελευταίο καιρό καθώς φαίνεται να αναλαμβάνεις περισσότερα πράγματα στα οποία πρέπει να ανταποκριθείς. Οι δυνατότητές σου είναι πολλές και αυτό θα παίξει σημαντικό ρόλο στο να μπορέσεις να εξελιχθεί σε ότι αφορά την καριέρα σου. Νωρίς το πρωί το τρίγωνό της με τον ανάδρομο Ερμή στους Ιχθύες δεν αποκλείεται να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για σημαντικές συζητήσεις και προτάσεις σε ότι αφορά τη δουλειά σου που έχουν έρθει από το παρελθόν και μπορεί ποια ο χρόνος να είναι κατάλληλος για να μπορέσεις να τις δεχτείς και να τις αξιοποιήσεις.

Σήμερα η καλή επικοινωνία με το ταίρι σου βοηθά στο να λυθούν ζητήματα της καθημερινότητας που μπορεί να σας ταλανίζουν. Αν είσαι ελεύθερος/η  νέα γνωριμία μπορεί να έρθει μέσα από τον επαγγελματικό περίγυρο που θα σε βοηθήσει να δεις τη ζωή από την ρεαλιστική της πλευρά. 

 

Σκορπιός

Η Σελήνη έχει περάσει στον Καρκίνο και ασχολείσαι κυρίως με ζητήματα επιμόρφωσης και σπουδών που σε απασχολούν έντονα καθώς είναι σημαντικό για εσένα να διευρύνεις τις γνώσεις σου και να ανοίξεις τους πνευματικούς ορίζοντες. Καλά θα κάνεις να δεχτείς προσκλήσεις από πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού περιβάλλοντος που θα περάσεις όμορφες στιγμές μαζί τους. Νωρίς το πρωί το τρίγωνό της με τον ανάδρομο Ερμή στους Ιχθύες δεν αποκλείεται να φέρει στο προσκήνιο πιθανή επικοινωνία με πρόσωπο από το παρελθόν που έχει παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στην προσωπική σου ζωή και να υπάρξουν έντονα συναισθήματα.

Σήμερα η αισιοδοξία και θετική σου διάθεση θα παίξουν σημαντικό ρόλο στο να ξεπεραστούν ζητήματα που πιθανά έχουν απασχολήσει στο παρελθόν της σχέσης σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανό είναι να προκύψει νέα γνωριμία που θα σου δώσει την αίσθηση του οικείου στην προσωπική σου ζωή.

 

Τοξότης

Η Σελήνη έχει περάσει στον Καρκίνο και έχεις την ευκαιρία να τακτοποιήσεις ζητήματα οικονομικής φύσεως σε σχέση με τρίτους που μπορεί να παίζουν σημαντικό ρόλο τόσο στο εισόδημά σου όσο και στην ψυχολογία σου. Φρόντισε να κρατήσει στην καχυποψία μακριά από τη σχέση γιατί είναι αυτή που μπορεί να δυναμιτίσει την όλη ατμόσφαιρα. Νωρίς το πρωί το τρίγωνό της με τον ανάδρομο Ερμή στους Ιχθύες δεν αποκλείεται να φέρει οικονομικά ζητήματα στο προσκήνιο πού να απασχολούν την οικογένεια και να μπεις σε διαδικασία συζητήσεων με οικεία πρόσωπα δημιουργώντας τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να ξεπεράσεις όλα τα εμπόδια.

Σήμερα εκφράζοντας τα βαθύτερα συναισθήματα στο ταίρι σου είναι αυτό που θα βάλει γερές βάσεις και στερεά θεμέλια στη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πρόσωπα κάνουν την εμφάνισή τους που σου δημιουργούν έντονο καρδιοχτύπι και παράλληλα την αίσθηση της ασφάλειας.

  

Αιγόκερως

Η Σελήνη έχει περάσει στον Καρκίνο και νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να ασχοληθείς με τις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς θέλεις να κλείσεις θέματα που μπορεί να απασχολούν τις συνεργασίες και την προσωπική σου ζωή. Φρόντισε βέβαια να μην υποχωρείς σε ότι αφορά τις ανάγκες σου γιατί αυτό είναι κάτι που τελικά θα δημιουργήσει προβλήματα αργότερα καθώς δεν θα διστάσεις να εκτονωθείς με απότομο τρόπο. Νωρίς το πρωί το τρίγωνό της με τον ανάδρομο Ερμή στους Ιχθύες μπορεί να φέρει και πάλι στην επιφάνεια συνεργασίες που έχουν ξεκινήσει από το παρελθόν και ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για να αποδώσουν τα μέγιστα για εσένα.

Σήμερα εκμεταλλεύσου τη συγκυρία για να συζητήσει ζητήματα με το τέρας που πιθανά σε απασχολούν από παλιά και να τα αφήσεις πίσω σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανό είναι να προκύψουν νέες γνωριμίες που θα σε οδηγήσουν στο να σκεφτείς τα πράγματα με διαφορετικό τρόπο από το παρελθόν.

 

 

Υδροχόος

Η Σελήνη έχει περάσει στον Καρκίνο και επικεντρώνεσαι σε ότι αφορά την καθημερινότητα και αγγαρείες που έχεις αναλάβει στο εργασιακό περιβάλλον, κάτι που λειτουργεί επιβαρυντικά στην ψυχολογία σου αφού σου προκαλεί άγχος και διάθεση να συγκρουστείς με τους γύρω σου. Φρόντισε να εκτονώσεις την ένταση που νιώθεις διαφορετικά οι αντιπαραθέσεις θα είναι σφοδρές. Νωρίς το πρωί το τρίγωνό της με τον ανάδρομο Ερμή στους Ιχθύες δεν αποκλείεται να φέρει στο προσκήνιο και πάλι οι συζητήσεις για οικονομικά ζητήματα στη δουλειά σου, τώρα ήρθε η ώρα για να κλείσεις συμφωνίες και να βελτιώσεις τα οικονομικά σου κάτι που σου αξίζει.

Σήμερα οι απλές και καθημερινές συζητήσεις είναι αυτές που θα σου δώσουν την αίσθηση της σταθερότητας στη σχέση σου και θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσει ζητήματα του παρελθόντος. Αν είσαι ελεύθερος/η πρόσωπα μέσα από το εργασιακό περιβάλλον μπορεί να επιστρέψουν για να δείξουν και πάλι το ενδιαφέρον τους για εσένα.

 

Ιχθύες

Η Σελήνη έχει περάσει στον Καρκίνο και νιώθεις την αυτοπεποίθηση να απογειώνεται καθώς η λάμψη και η γοητεία σου κάνουν την εμφάνισή τους και δεν αφήνουν κανένα ασυγκίνητο. Το ερωτικό παιχνίδι παίρνει φωτιά και πρωταγωνιστείς σε όποια παρέα κι αν βρεθείς με το κέφι και το μπρίο που σε διακρίνει. Προσοχή σε εγωκεντρικές διαθέσεις που τελικά μόνο προβλήματα θα δημιουργήσουν. Νωρίς το πρωί το τρίγωνό της με τον ανάδρομο Ερμή στο ζώδιό σου μπορεί να φέρει και πάλι στο προσκήνιο συζητήσεις με το ταίρι σου που έχουν υπάρξει εδώ και καιρό, ήρθε η ώρα να λύσεις ζητήματα που μπορεί να ταλανίζουν τη σχέση σου και να τα αφήσεις πίσω σου παίρνοντας όμορφα.

Σήμερα η καλή επικοινωνία θα βοηθήσει στο να αφήσεις πίσω με το ταίρι σου οποίους προβληματισμούς μπορεί να έχουν δημιουργήσει συγκρούσεις στη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες στις οποίες θα πρωταγωνιστήσεις με την άμεση έκφραση των συναισθημάτων σου.

 

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​ 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!