ΖΩΔΙΑ

Αυτά τα 5 ζώδια θα ζοριστούν πολύ όλο τον Μάρτιο

Ο πρώτος μήνας της Άνοιξης πλησιάζει και μπορεί η φύση... να ξυπνά από το χειμερινό λήθαργο αλλά κάποια ζώδια, θα ζοριστούν πολύ το ερχόμενο διάστημα και δεν θα σηκώσουν εύκολα κεφάλι!

Το astrology.gr, παραθέτει μια λίστα με τα ζώδια, για τα οποία ο ερχόμενος μήνες μόνο εύκολος δεν θα είναι για διαφορετικούς και ποικίλους λόγους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Κλάψε με μάνα, κλάψε με!

Με τον Άρη, όλο τον Μάρτιο, στον 7ο οίκο σου, το κλίμα στις σχέσεις σου, επαγγελματικές και ερωτικές, θα είναι τεταμένο και οι καβγάδες, ανάμεσα σε σένα και την άλλη πλευρά, θα είναι στο ημερήσιο πρόγραμμα, φτάνοντάς σε αρκετές φορές στα πρόθυρα νευρικής κρίσης, αφού ό,τι κι αν κάνεις ή λες, θα δημιουργεί θέμα. Και να ανασάνεις -που λέει ο λόγος- θα πρέπει να πάρεις άδεια, ενώ αν διαμαρτυρηθείς, θα την ακούσεις κιόλας. Το δίκιο σου δε θα το βρεις, όσο κι αν κοπανιέσαι. Αν είσαι ελεύθερος/η, θα τραβάς πάνω σου άτομα αυταρχικά ή επιθετικά και δε θα μπορείς να κάνεις χωριό. Το κερασάκι στην τούρτα θα είναι το πέρασμα του Κρόνου στον Υδροχόο και 8ο οίκο σου, που πρακτικά σημαίνει ότι θα αυξηθούν κι οι οικονομικές σου υποχρεώσεις ή, αν δεν έχεις κάνει το κουμάντο σου, θα σε "εξαφανίσει" με πληρωμές, έξοδα ή παλιές αμαρτίες που θα κληθείς να πληρώσεις τώρα.  

ΖΥΓΟΣ: Σε αναμμένα κάρβουνα

Ο Άρης βρίσκεται στον 4ο οίκο σου κι ήδη έχεις αντιληφθεί ότι η ηρεμία και η αρμονία στο περιβάλλον σου είναι παρελθόν, αφού με το παραμικρό ξεσπούν καβγάδες μεταξύ των μελών της οικογένειάς σου, που σε αναγκάζουν να πάρεις τη θέση ή να κρατήσεις τα δίκια. Επιπλέον, οι συχνές παρεμβάσεις τους στην προσωπική σου ζωή, θα σε κάνουν έξαλλο, γι' αυτό οφείλεις να βάλεις όρια, ενώ ανακατώματα και τσακωμούς θα έχεις και σε περιουσιακά θέματα. Ζημιές στο σπίτι σου, τεχνικές εργασίες που θα χρειαστεί να κάνεις, αλλά και βλάβες του οικιακού σου εξοπλισμού, όχι μόνο θα σου στοιχίσουν ακριβά, αλλά θα προκαλέσουν κι αναστάτωση. Έχεις και μια Νέα Σελήνη απέναντί σου, στον Κριό, να βάζει φωτιά στις σχέσεις σου, αλλά και έναν Κρόνο στον 5ο ηλιακό σου οίκο, στον Υδρόχοο, να δυσκολεύει τα ερωτικά σε σένα που είσαι γεννημένος τις πρώτες μέρες του ζωδίου σου, ε, δε χρειάζεσαι κάτι άλλο...

ΚΡΙΟΣ: Γίνεσαι στόχος

Με τον Άρη όλο τον Μάρτιο στον 10ο οίκο, ο επαγγελματικός σου χώρος σου θα αναστατωθεί από διάφορα σκηνικά ανάμεσα σε σένα και το αφεντικό σου, καθώς είναι πιθανό να σε φορτώσει με επιπλέον ευθύνες και καθήκοντα ή να έρθεις αντιμέτωπος με έχθρες, αντιπαλότητες και έντονο ανταγωνισμό, είτε εκτός είτε και εντός του περιβάλλοντός σου, οπότε είναι λογικό κάποια στιγμή να περάσεις κι εσύ στην επίθεση, εφ' όσον στοχοποιείσαι ή για να προστατεύσεις τη θέση ή τα δικαιώματά σου. Δεν αποκλείεται μάλιστα κάποια στιγμή να υπάρξει κι ανοιχτή ρήξη, καθώς η υπομονή και η στωικότητα δεν είναι στοιχεία του χαρακτήρα σου ή αν είχε ήδη ραγίσει το γυαλί, να σπάσει τελείως. Κι εσύ όμως μπορεί να γίνεις ανταγωνιστικός, εμπαθής ή εγωιστής ή να θέλεις να ανεξαρτητοποιηθείς.

ΛΕΩΝ: Όχι άλλο κάρβουνο

Στη δουλειά σου, με την παρουσία του Άρη στον Αιγόκερω, τα πράγματα μόνο ρόδινα δεν τα λες, αυτόν τον καιρό, καθώς οι τσακωμοί και οι μπηχτές ανάμεσα σε σένα και τους συναδέλφους ή υπαλλήλους σου χαλούν συχνά-πυκνά το κλίμα και είσαι μέσα στην τσίτα, αφού δεν ξέρεις από πού θα σου σκάσει τι. Παράλληλα, το φόρτωμα εργασιών, που ξεφυτρώνουν συνεχώς σαν λαγοί από το καπέλο του ταχυδακτυλουργού θα είναι τέτοιο, που δεν υπάρχει περίπτωση να μην αγχωθείς ή να μη νιώσεις την αφόρητη πίεση του χρόνου, οπότε λογικό είναι το στρες να έχει επιπτώσεις και στην υγεία σου. Αν είσαι γεννημένος τις πρώτες μέρες του ζωδίου σου, τα βάσανά σου τώρα ξεκινούν, καθώς ο Κρόνος θα περάσει απέναντί σου στον Υδροχόο, βγάζοντας ένα κάρο προβλήματα σε επαγγελματικές, αλλά και συντροφικές ή ερωτικές σχέσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μοναξιά μου όλα

Μπορεί να σου είχαν "χρεώσει" τον Κρόνο, σαν συγκυβερνήτη, μιας και δεν είχε ανακαλυφθεί ο Ουρανός ακόμα, ωστόσο, οι σχέσεις σου με τον συγκεκριμένο πλανήτη είναι ελάχιστες κι αυτό θα το καταλάβεις πολύ καλά με το που θα πατήσει το ποδάρι του πάνω σου, εσύ που έχεις γεννηθεί στις αρχές του ζωδίου σου. Μη σου πούμε ότι θα σε πιάσει το αντικοινωνικό σου ή το μελαγχολικό σου, θα θέλεις να αποσυρθείς από παντού, θα έχεις θέματα προσωπικά, θα αυξηθούν οι ανασφάλειές σου για τη ζωή σου, για την εμφάνισή σου ή θα αρχίσεις να αντιμετωπίζεις προβλήματα με τους γύρω σου, κάνοντας όλο και πιο δύσκολο το να αποδεχτείς ή να σε αποδεχτούν. 


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!