ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Πέμπτης 27 Φεβρουαρίου 2020

Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και σου δίνεται η ευκαιρία να ασχοληθείς με ζητήματα που πιθανά απασχολούν την οικογένεια ή θέματα ακίνητης περιουσίας που πρέπει να διαχειριστείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Κριός 

Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου και σου δίνεται η ευκαιρία να πρωταγωνιστείς σε όποια παρέα κι αν βρεθείς καθώς φαίνεται να θέλεις να δείξεις άμεσα ότι νιώθεις και επιθυμείς να σου δώσουν γύρω σου. Φροντίζεις να εκδηλώσεις συναισθήματα και ανάγκες στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, όμως καλά θα κάνεις να μην είσαι υποκειμενικός και υπερβολικός σε ότι εκφράζεις για να μπορέσεις να αναλάβεις την καλύτερη δυνατή απάντηση. Το βράδυ η σύνοδός της με την Αφροδίτη και γεμίζει γοητεία και δεν μπορεί κανένας να αντισταθεί σε αυτά που ζητάς καθώς μαγνητίζεις και κατακτάς τα πρόσωπα που βρίσκονται γύρω σου.

Σήμερα ο έντονος ερωτισμός παίζει κυρίαρχο ρόλο σε ότι αφορά τη σχέση σου καθώς φαίνεται να γοητεύεις και να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον του/ης συντρόφου σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανό είναι να προκύψουν νέες γνωριμίες καθώς είσαι ακαταμάχητος και δεν μπορεί κανείς να σου αντισταθεί.

 

Ταύρος 

Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και σου δίνεται η ευκαιρία να ασχοληθείς με ζητήματα του παρελθόντος που έρχονται στο προσκήνιο και πιθανά σου δημιουργούν ένταση και κατήφεια. Πιθανό είναι να επιδιώξεις να απομονωθείς από όλους και όλα αντιμετωπίζοντας έτσι φόβους και ανασφάλειες που έρχονται στην επιφάνεια και σε ταλαιπωρούν. Το βράδυ η σύνοδός της με την Αφροδίτη σε βοηθά να εξισορροπήσεις την περίεργη η ψυχολογία σου για να νιώσεις όμορφα παρ’ όλες τις δυσκολίες που έρχονται στο μυαλό σου. Η άμεση εκδήλωση των συναισθημάτων σου παίζει σημαντικό ρόλο στη σχέση σου.

Σήμερα νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό στο ταίρι σου και να δημιουργήσεις μοναδική ατμόσφαιρα για να περάσετε έντονα αισθησιακές στιγμές μαζί. Αν είσαι ελεύθερος/η επιστροφές προσώπων από το παρελθόν μπορεί να προκύψουν που θα σε γεμίσουν έντονα συναισθήματα. 

 

Δίδυμοι

Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και επιδιώκεις να βρεθείς με πρόσωπα από το φιλικό σου περιβάλλον καθώς είναι σημαντικό για εσένα να έχεις την αποδοχή τους και να εκφράσεις πιθανές ιδέες που μπορεί με ενδιαφέρουν και να γίνουν κοινός σκοπός. Το να είσαι αλαζονικός είναι κάτι που θα ενοχλήσει γι’ αυτό προσπάθησε να το περιορίσεις και να προσπαθείς να αντιλαμβάνεσαι και την αντίθετη άποψη από τη δική σου. Το βράδυ η σύνοδός της με την Αφροδίτη δημιουργεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να προωθήσεις όνειρα και στόχους που μπορεί να έχεις καθώς γοητεύεις με τον τρόπο έκφρασης και παρουσίασης τους.

Σήμερα νιώθεις ότι μπορείς να δώσεις μοναδικές στιγμές με το ταίρι σου, κάνε την ανατροπή και πρωτοτύπησε στη σχέση γιατί αυτό είναι κάτι που θα λειτουργήσει άκρως ανανεωτικά. Αν είσαι ελεύθερος/η δεν αποκλείεται να υπάρξουν φιλικά πρόσωπα που θα εκφράσουν τα συναισθήματά τους για εσένα αφού γοητεύεις τους πάντες και δεν μπορείς να περάσεις απαρατήρητος. 

 

Καρκίνος

Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και σου δίνεται η ευκαιρία να τακτοποιήσεις ζητήματα επαγγελματικής φύσεως που έρχονται στην επιφάνεια καθώς καλείσαι να διαχειριστείς υποχρεώσεις που σε βοηθούν να δείξεις τις πραγματικές σου ικανότητες. Εκμεταλλεύσου τη συγκυρία για να προωθήσεις τις φιλοδοξίες σου και μην μπεις σε αντιπαραθέσεις που μόνο προβλήματα θα δημιουργήσουν. Το βράδυ η σύνοδός της με την Αφροδίτη σε βοηθά να εντυπωσιάσεις το περιβάλλον στο οποίο κινείσαι, εκμεταλλεύσου τη συγκεκριμένη συνθήκη για να προβληθείς και να πάρεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για την καριέρα σου.

Σήμερα όμορφη μπορεί να είναι η ατμόσφαιρα με το ταίρι σου σε κοινωνικές υποχρεώσεις που πρέπει να παρευρεθείς, οι ευχάριστες στιγμές ευνοούν τη σχέση. Αν είσαι ελεύθερος/η πρόσωπα μέσα από τον επαγγελματικό περίγυρο δείχνουν το ενδιαφέρον τους καθώς ο έντονος ερωτισμός σου τους καθηλώνει.

 

Λέων

Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και σου δίνεται η ευκαιρία να βρεθείς με πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού σου περιβάλλοντος απολαμβάνοντας κάθε στιγμή μαζί τους, καθώς η διασκέδαση, η χαρά και η αισιοδοξία κυριαρχούν. Σημαντικό είναι να επικεντρωθείς σε ότι αφορά τις γνώσεις και ζητήματα επιμόρφωσης που σε απασχολούν καθώς μπορείς να κάνεις σημαντικές κινήσεις. Το βράδυ η σύνοδός της με την Αφροδίτη απογειώνει τον αισθησιασμό και τη γοητεία και είναι βέβαιο ότι θα κατακτήσεις τα βλέμματα σε όποια παρέα κι αν βρεθείς καθώς ο ερωτισμός αποπνέεις εντυπωσιάζει.

Σήμερα μοναδικές στιγμές πάθους και χαράς μπορείς να βιώσεις με το ταίρι σου αφήνοντας πίσω ότι πιθανά είχε προβληματίσει τη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία μπορεί να έρθει στη ζωή σου που θα σε γεμίσει αισιοδοξία και ζωντάνια για την κάθε στιγμή. 

  

Παρθένος

Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και έχεις τη δυνατότητα να προωθήσεις οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους, επιχειρηματικές κινήσεις και επενδύσεις που πιθανά σε ενδιαφέρουν έντονα και σου δίνουν την ευκαιρία να αποκομίσεις σημαντικά οικονομικά οφέλη. Προσοχή μόνο γιατί η περιέργεια και η καχυποψία θα οδηγήσουν σε ένταση και αντιπαραθέσεις που τελικά μόνο προβλήματα θα προκαλέσουν. Το βράδυ η σύνοδός της με την Αφροδίτη εντείνει το πάθος και τον ερωτισμό στην προσωπική σου ζωή και σου δίνει την ευκαιρία να νιώσεις μοναδικά με τον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου καθώς η απόλυτη επιθυμία να γίνεται ένα είναι πια πραγματικότητα.

Σήμερα αν αφήσεις την ανασφάλεια σου στην άκρη είναι βέβαιο ότι θα περάσεις μοναδικά με τον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου και θα έρθετε πιο κοντά από ποτέ. Αν είσαι ελεύθερος/η ο αισθησιασμός κυριαρχεί και είναι βέβαιο ότι θα εντυπωσιάσεις νέα πρόσωπα που θα δείξουν άμεσα το ενδιαφέρον τους για εσένα. 

 

 

 

Ζυγός

Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και σου δίνεται η ευκαιρία να επικεντρωθείς σε ότι αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς είναι σημαντικό για εσένα να καταφέρεις να ισορροπήσεις και να ξεπεράσεις καταστάσεις που μπορεί να έχουν προκαλέσει ζητήματα στην προσωπική και επαγγελματική σου ζωή. Η συνήθεια να καταπιέζεις τις ανάγκες σου μπορεί να οδηγήσει σε ξεσπάσματα που τελικά δεν θα σε βοηθήσουν, φρόντισε να εκδηλώνεις αυτό που νιώθεις. Το βράδυ η σύνοδός της με την Αφροδίτη ανεβάζει το κέφι και την κοινωνικότητα και είναι γεγονός ότι δεν θα διστάσεις να φλερτάρεις και να ανταλλάξεις απόψεις με νέα πρόσωπα που θα έρθουν στη ζωή σου και μπορούν να παίξουν σημαντικό ρόλο σε συνεργασίες και έρωτα..

Σήμερα η συντροφικότητα παίζει καθοριστικό ρόλο και αυτό είναι που τελικά δημιουργεί τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για εσένα και το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η το ερωτικό παιχνίδι είναι έντονο και η γοητεία που αποπνέει σε μαγνητίζει πρόσωπα που έρχονται για να μείνουν στη ζωή σου. 

 

Σκορπιός

Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και έχεις στρέψει την προσοχή σου σε ότι αφορά την καθημερινότητα καθώς φαίνεται να είναι σημαντικό για εσένα να τακτοποιήσεις ζητήματα στη δουλειά που λειτουργούν επιβαρυντικά για το πρόγραμμά σου. Είναι σημαντικό να μην επιτρέψεις στην γκρίνια και στο άγχος να κυριαρχήσουν γιατί αυτό θα οδηγήσει σε εντάσεις που τελικά θα χαλάσουν σχέσεις. Το βράδυ η σύνοδός της με την Αφροδίτη δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να εξομαλύνεις πιθανές εντάσεις στον εργασιακό χώρο και να βρεις λύσεις άκρως αποδεκτές που θα σε βοηθήσουν να διεκπεραιώσει στο πρόγραμμά σου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Σήμερα η καλή θέληση να λύσεις ζητήματα που ταλαιπωρούν τη σχέση σου θα δώσει ανάσα και θα σε βοηθήσει να νιώσεις ευχάριστα με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανό είναι να υπάρξουν πρόσωπα μέσα από το εργασιακό περιβάλλον που θα δείξουν το έντονο ενδιαφέρον τους για εσένα.

 

Τοξότης

Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και νιώθεις την αυτοπεποίθησή να κυριαρχεί καθώς φαίνεται να πιστεύεις σημαντικά στον εαυτό σου και αυτό να γίνεται άμεσα εμφανές σε όποιο περιβάλλον και αν βρεθείς. Καλά θα κάνεις να μην χάσεις ευκαιρία για ξεφάντωμα και παρέες που θα σου δοθεί γιατί είναι αυτό που θα ανεβάσει κατακόρυφα την ψυχολογία σου και θα φέρει κοντά σου πρόσωπα που θα κεντρίσουν το ερωτικό του ενδιαφέρον. Το βράδυ η σύνοδός της με την Αφροδίτη εντείνει τον ερωτισμό και το πάθος και δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να περάσεις μοναδικά είτε με τον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου είτε με πιθανή νέα γνωριμία που έρχεται για να δημιουργήσει υπέροχα συναισθήματα.

Σήμερα οι όμορφες στιγμές με τον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου είναι αυτές που τελικά θα γεμίσουν χαρά και ικανοποίηση την ψυχή σου. Αν είσαι ελεύθερος/η κεντρίζει το ενδιαφέρον προσώπων που κινούνται στο περιβάλλον που βρίσκεσαι καθώς η γοητεία σου είναι απαράμιλλη.

  

Αιγόκερως

Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και σου δίνεται η ευκαιρία να ασχοληθείς με ζητήματα που πιθανά απασχολούν την οικογένεια ή θέματα ακίνητης περιουσίας που πρέπει να διαχειριστείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Είμαι σημαντικό να μπορέσεις να σταθεροποιήσεις την συμπεριφορά και τη διάθεσή σου γιατί αυτό θα βοηθήσει στο να δεις αντικειμενικά τα πράγματα και δεν θα οδηγήσει σε εντάσεις και προβληματισμούς. Το βράδυ η σύνοδός της με την Αφροδίτη δημιουργεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να ισορροπήσει η ψυχολογία σου και να φτιάξεις την κατάλληλη ατμόσφαιρα στον προσωπικό σου χώρο ώστε να υποδεχτείς δικά σου πρόσωπα και να περάσεις όμορφα μαζί τους.

Σήμερα το να δείξεις τα έντονα συναισθήματα και την τρυφερότητα που νιώθεις για το ταίρι σου είναι αυτό που τελικά θα δημιουργήσει τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις τον έρωτα. Αν είσαι ελεύθερος/η πρόσωπα μέσα από το οικείο φιλικό περιβάλλον γοητεύονται και δείχνουν τα συναισθήματά τους για εσένα.

 

Υδροχόος

Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και επικεντρώνεις την προσοχή σου κυρίως σε ότι αφορά το εμπόριο, τις δημόσιες σχέσεις και πιθανές επαγγελματικές προτάσεις που μπορεί να αφορούν την επικοινωνία και θέλεις να προωθήσεις. Είναι σημαντικό για εσένα να βρεθείς με τα κοντινά σου πρόσωπα και να εκφράσεις ζητήματα που σε απασχολούν καθώς νιώθεις ότι είναι τα κατάλληλα για να σε βοηθήσουν. Το βράδυ η σύνοδός της με την Αφροδίτη σε βοηθά να αφήσεις στην άκρη τη νευρικότητα και να περάσεις όμορφα σε όποια παρέα κι αν βρεθείς φλερτάροντας και διασκεδάζοντας με απόλυτο τρόπο.

Σήμερα η καλή σου διάθεση θα παίξει σημαντικό ρόλο στο να ξεπεραστούν ζητήματα που πιθανά έχουν ταλαιπωρήσει τον τελευταίο καιρό της σχέσης σου. Αν είσαι ελεύθερος/η επικοινωνείς με μοναδικό τρόπο και γοητεύεις και αυτό δεν μπορεί παρά να κεντρίσει το ενδιαφέρον πολλών.

 

Ιχθύες

Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και σου δίνεται η ευκαιρία να ασχοληθείς με τις υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες καθώς είναι σημαντικό για εσένα να νιώσεις ασφάλεια και σταθερότητα τόσο σε ότι αφορά τα οικονομικά σου όσο και σε ότι αφορά τον έρωτα. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε διάθεση σπατάλης που θα σε βάλει σε έξοδα περιττά και τελικά θα δημιουργήσει προβλήματα στην τσέπη σου. Το βράδυ η σύνοδός της με την Αφροδίτη δημιουργεί την κατάλληλη ατμόσφαιρα για να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου και πολύ δικά σου πρόσωπα απολαμβάνοντας την παρέα, το καλό φαγητό, το αγαπημένο σου στέκι.

Σήμερα καθοριστικό ρόλο θα παίξει η καλή διάθεση και η ανάγκη να έρθεις πιο κοντά από ποτέ με το ταίρι σου καθώς απογειώνει τον αισθησιασμό και το πάθος στη σχέση. Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες έρχονται στη ζωή σου για να εντείνουν τον ερωτισμό και να σε ωθήσουν να βιώσεις τον απόλυτο πόθο.

 

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​ 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!