ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Τετάρτης 26 Φεβρουαρίου 2020

Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και ζητήματα της οικογένειας έρχονται στο προσκήνιο που παίζουν σημαντικό ρόλο για εσένα. Προσπάθησε να μην αφήσεις την κυκλοθυμία και τη νευρικότητα να κυριαρχήσουν σε πιθανές συζητήσεις με οικεία πρόσωπα γιατί θα εμποδίσουν τις λύσεις και θα προκαλέσουν εντάσεις στις σχέσεις.

Κριός 

Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου και νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να κάνεις σημαντικά βήματα που θα οδηγήσουν στην εξέλιξή σου σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Νιώθεις ότι όλο περιστρέφονται γύρω από εσένα και αποζητάς την προσοχή των γύρω σου, όμως αυτό μπορεί να κουράσει και τελικά να προκαλέσει εκνευρισμό με συνεργάτες και σύντροφο. Το πρωί το τετράγωνό της με τον Άρη στον Αιγόκερω μπορεί να οδηγήσει σε συγκρούσεις με σημαντικά πρόσωπα της καριέρας σου καθώς λόγω επιθετικής διάθεσης και απότομου τρόπου πιθανά να αντιδράσουν σε ότι εκφράζεις.

Σήμερα μην επιτρέψεις στη νευρικότητα να κυριαρχήσει και δυναμιτίσει την ατμόσφαιρα στην σχέση σου οδηγώντας σε μετωπικές συγκρούσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η ο εκνευρισμός που επικρατεί δεν σε αφήνει να απολαύσεις πιθανή νέα γνωριμία.

 

Ταύρος 

Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και επιδιώκεις να κλειστείς στον εαυτό σου καθώς είναι σημαντικό για εσένα να απομονωθείς από το περιβάλλον σου. Η διάθεση πέφτει αφού οι αναμνήσεις καταστάσεων που δεν είναι ευχάριστες κάνουν την εμφάνισή τους και επηρεάζουν σημαντικά την ψυχολογία σου. Προσπάθησε να ασχοληθείς με πρακτικά πράγματα για να ισορροπήσεις. Το πρωί το τετράγωνό της με τον Άρη στον Αιγόκερω θολώνει την σκέψη σου και δεν σε βοηθά να συγκρατήσεις τα νεύρα σου με πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντός σου. Προσοχή γιατί η ρήξη είναι κοντά και η απογοήτευση θα εντείνει τις πληγές.

Σήμερα νιώθεις να βουλιάζεις στην δυσαρέσκεια και σε θολές σκέψεις που τριβελίζουν το μυαλό σου και επηρεάζουν αρνητικά την σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πρόσωπο από το παρελθόν επιστρέφει και προκαλεί εντάσεις και ξεσπάσματα. 

 

Δίδυμοι

Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και θέλεις να βρεθείς με πρόσωπα από το φιλικό περίγυρο καθώς είναι σημαντικό για εσένα να συναναστραφείς τους φίλους σου, να εκφράσεις τις σκέψεις και τις απόψεις σου, να περάσεις όμορφες στιγμές που θα σε χαλαρώσουν μαζί τους. Πρωτοπόρες ιδέες μπορεί να γίνουν κοινοί στόχοι και να υπάρξει ομαδική προσπάθεια για την επίτευξή τους. Το πρωί το τετράγωνό της με τον Άρη στον Αιγόκερω μπορεί να εγείρει ανασφάλεια και καχυποψία απέναντι σε φιλικά πρόσωπα, κάτι που θα προκαλέσει σημαντικούς τριγμού και ένταση στις σχέσεις.

Σήμερα δεν αποκλείεται να αντιπαρατεθείς έντονα με το ταίρι σου διαφωνώντας για στόχους που μπορεί να έχετε θέσει από κοινού. Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες μπορεί να υπάρξουν μέσα από το φιλικό περιβάλλον, σημαντικό είναι να αποφύγεις τις συγκρούσεις για ιδεολογικούς λόγους. 

 

Καρκίνος

Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό ανεβάζοντας τις επαγγελματικές υποχρεώσεις στα ύψη και δίνοντάς σου την αίσθηση ότι για να μπορέσεις να επιτύχεις ότι επιδιώκεις θα πρέπει να εργαστείς σκληρά και μεθοδικά. Καλά θα κάνεις να δείξεις τις ικανότητές σου, καθώς φαίνεται να μπορείς ανταποκριθείς σε ότι αναλάβεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, αρκεί να αποφύγεις ανταγωνιστικές επιβλητικές τάσεις που θα ενοχλήσουν. Το πρωί το τετράγωνό της με τον Άρη στον Αιγόκερω εκτοξεύει τον εκνευρισμό και μπορεί να προκαλέσει συγκρούσεις με συνεργάτες που θα επηρεάσουν την κοινή σας πορεία σε επαγγελματικό επίπεδο.  

Σήμερα η ένταση που βιώνεις στην δουλειά μπορεί να οδηγήσει σε εκτόνωση στο ταίρι σου, μην τραυματίζεις την σχέση σου λόγω επαγγελματικής πίεσης. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει, όμως το κέφι δεν είναι υπαρκτό και αυτό μπορεί να απομακρύνει.

 

 

Λέων

Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και νιώθεις την αισιοδοξία να σε κατακλύζει καθώς φαίνεται να απολαμβάνεις να συναναστρέφεσαι πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντός σου που σε γεμίζουν χαρά. Πιθανό είναι να επιδιώξεις να κλείσεις ταξίδια ή να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα από το εξωτερικό που σου δίνουν ιδέες και νέες προοπτικές. Το πρωί το τετράγωνό της με τον Άρη στον Αιγόκερω μπορεί να χαλάσει προσωρινά την διάθεσή σου καθώς φαίνεται να υπάρχουν καθημερινές υποχρεώσεις που σε πιέζουν και δεν σε αφήνουν να νιώσεις ανάλαφρος και χαρούμενος.

Σήμερα η χαρά στη σχέση μπορεί να χαθεί λόγω της έντασης που βιώνεις και πιθανά να οδηγήσει σε συγκρούσεις με το ταίρι σου . Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει, όμως η νευρικότητα που θα υπάρξει μπορεί να χαλάσει την θετική εξέλιξη. 

  

Παρθένος

Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό στρέφοντας την προσοχή σου σε οικονομικά ζητήματα που μπορεί να σε απασχολούν έντονα και πρέπει να τακτοποιήσεις. Είναι σημαντικό να δραστηριοποιηθείς σε επιχειρηματικές δράσεις που σε κεντρίζουν καθώς ενστικτωδώς μπορείς να κερδίσεις πολλά, ψυχικά και οικονομικά. Το πρωί το τετράγωνό της με τον Άρη στον Αιγόκερω μπορεί να εγείρει κόντρες σε ότι αφορά τη σχέση και την εμπιστοσύνη που έχεις στο ταίρι σου, καθώς φαίνεται η ανασφάλεια να σε κυριεύει και να προκαλεί εντάσεις που δεν είναι εύκολο να ξεπεραστούν.

Σήμερα ο έρωτας μπορεί αν σου δώσει πολλά αρκεί να προστατεύσεις την σχέση σου από τις εντάσεις που θα προκαλέσουν θυμό και κόντρες. Αν είσαι ελεύθερος/η η νευρικότητα είναι στα ύψη και δύσκολα θα ασχοληθείς με ένα νέο ταίρι. 

 

 

Ζυγός

Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να αφιερωθείς στο ταίρι σου ή να λύσεις ζητήματα που μπορεί να απασχολούν τις συνεργασίες σου. Είναι ανάγκη να αποκαταστήσεις τις πολυπόθητες ισορροπίες καθώς φαίνεται να μην είναι εύκολο για εσένα να διαχειριστείς πιθανές κόντρες και ανασφάλειες. Μην αφήνεις τα θέλω σου σε δεύτερη μοίρα καθώς αυτό θα είναι αρκετό για να δυσαρεστηθείς. Το πρωί το τετράγωνό της με τον Άρη στον Αιγόκερω μπορεί να προκαλέσει νευρικότητα λόγω οικογενειακών καταστάσεων που πιθανά σε απασχολούν και επηρεάζουν τις διαπροσωπικές σου σχέσεις.

Σήμερα ο εκνευρισμός που επικρατεί μπορεί να επηρεάσει αρνητικά την σχέση σου και να οδηγήσει σε ατέρμονες κόντρες. Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες μπορεί να προκύψουν, σημαντικό είναι για να ευοδώσουν το να συγκρατήσεις την απότομη στάση σου. 

 

 

Σκορπιός

Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και βλέπεις τις καθημερινές σου υποχρεώσεις να αυξάνονται σημαντικά καθώς φαίνεται να μπαίνουν επιπλέον αγγαρείες στις οποίες θα πρέπει να ανταποκριθείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Προσοχή σε πιθανή νευρικότητα που θα επηρεάσει τις σχέσεις με πρόσωπα που συναναστρέφεσαι σε καθημερινό επίπεδο. Το πρωί το τετράγωνό της με τον Άρη στον Αιγόκερω μπορεί να εγείρει υπερένταση και ανατροπές στο πρόγραμμα που θα προκαλέσουν αντιπαραθέσεις με συναδέλφους, φρόντισε να τις αποφύγεις για να μην χάσεις το μέτρο και απογοητεύσεις με την συμπεριφορά σου. 

Σήμερα η ένταση της καθημερινότητας είναι υπερβολική και δεν θα είναι δύσκολο να επηρεάσει αρνητικά την σχέση σου, δείξε προσοχή. Αν είσαι ελεύθερος/η δύσκολα θα ασχοληθείς με την προσωπική σου ζωή και τον έρωτα, καθώς η νευρικότητα δεν επιτρέπει για φλερτ και δράση.

 

Τοξότης

Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και σου δίνεται η ευκαιρία να δείξεις την αυτοπεποίθησή σου καθώς φαίνεται να απολαμβάνεις αυτό που νιώθεις και πως κεντρίζεις το ενδιαφέρον των γύρω σου. Ο έρωτας παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο καθώς θέλεις να αφιερωθείς στο ταίρι σου ή σε πιθανή νέα γνωριμία δίνοντας τον καλύτερό σου εαυτό. Περιόρισε μόνο εγωκεντρικές τάσεις και δεν θα χάσεις. Το πρωί το τετράγωνό της με τον Άρη στον Αιγόκερω εγείρει ανασφάλειες και έλλειμμα αυτοεκτίμησης και αυτό μπορεί να προκαλέσει τριγμούς στην προσωπική σου ζωή με την νευρικότητα να κυριαρχεί. 

Σήμερα προσοχή στις αντιδράσεις σου καθώς είναι αυτές που μπορούν με ευκολία να δυναμιτίσουν την ατμόσφαιρα στη σχέση. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα πρόσωπα έρχονται στη ζωή σου, η συμπεριφορά σου όμως δεν σου επιτρέπει να απολαύσεις την συντροφιά τους.

  

Αιγόκερως

Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και ζητήματα της οικογένειας έρχονται στο προσκήνιο που παίζουν σημαντικό ρόλο για εσένα. Προσπάθησε να μην αφήσεις την κυκλοθυμία και τη νευρικότητα να κυριαρχήσουν σε πιθανές συζητήσεις με οικεία πρόσωπα γιατί θα εμποδίσουν τις λύσεις και θα προκαλέσουν εντάσεις στις σχέσεις. Το πρωί το τετράγωνό της με τον Άρη στο ζώδιό σου ανεβάζει το θερμόμετρο κατακόρυφα και δεν θα είναι δύσκολο να γίνεις επιθετικός και απότομος με όποιον θεωρήσεις ότι θέλει να επιβάλλει δικές του απόψεις. Οι οικογενειακές και οι διαπροσωπικές σου σχέσεις διαταράσσονται.

Σήμερα η σύγκρουση μπορεί να είναι σφοδρή με το ταίρι σου αν δεν καταφέρεις να δείξεις ψυχραιμία και διαλλακτικότητα. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία μέσα από το οικείο περιβάλλον μπορεί να προκύψει, πρόσεξε τις αντιδράσεις σου γιατί είναι αυτές που θα δημιουργήσουν αρνητικό κλίμα.

 

 

 

Υδροχόος

Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και σου δίνεται η ευκαιρία να έρθεις σε επαφή με δικά σου άτομα καθώς μαζί τους απολαμβάνεις την παρέα και τις όμορφες συζητήσεις που μπορούν να σου δώσουν λύσεις σε προβλήματα που πιθανά αντιμετωπίζεις. Η κοινωνικότητα είναι στα ύψη και δεν χάνεις πρόσκληση που προμηνύει διασκέδαση και πάρτι. Το πρωί το τετράγωνό της με τον Άρη στον Αιγόκερω φέρνει με ορμή ζητήματα του παρελθόντος στο προσκήνιο και μπορεί να οδηγήσει σε συγκρούσεις που τελικά να δημιουργήσουν εκρηκτική ατμόσφαιρα και κόντρες με κοντινά σου πρόσωπα. 

Σήμερα μπορείς να γίνεις απότομος και εριστικός με το ταίρι σου και αυτό να προκαλέσει έντονες αντιδράσεις και αναταραχή στη σχέση. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές είναι νέες γνωριμίες που μπορεί να σου κεντρίσουν το ενδιαφέρον, όμως η επιθετική σου στάση θα απογοητεύσει αν δεν είσαι προσεκτικός.

 

Ιχθύες

Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και σκέφτεσαι συνεχώς πως μπορείς να βελτιώσεις την οικονομική σου κατάσταση, καθώς είναι σημαντικό για εσένα να υπάρχει ευχέρεια που σου δημιουργεί ασφάλεια και σε γεμίζει αυτοπεποίθηση. Παράλληλα όμως οι σπατάλες δεν θα βοηθήσουν να ισορροπήσει ο προϋπολογισμός σου και πιθανά να δημιουργήσουν προβλήματα. Το πρωί το τετράγωνό της με τον Άρη στον Αιγόκερω μπορεί να εκτείνει το πείσμα και την διάθεση να συγκρουσθείς με όποιον δεν αποδέχεται τις απόψεις και τις κινήσεις σου, καλά θα κάνεις να κρατήσεις την ψυχραιμία σου για να μην προκληθούν αχρείαστες εντάσεις.

Σήμερα η έντονη κτητική σου διάθεση εκδηλώνεται με άκομψο τρόπο και μπορεί να οδηγήσει σε απόλυτη σύγκρουση με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η ανασφάλειες, φοβίες και εκνευρισμός δεν αφήνουν περιθώρια για να χαρείς τον έρωτα. 

 

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​ 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!