ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Τρίτης 25 Φεβρουαρίου 2020

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στους Ιχθύες και το εξάγωνό της με τον Κρόνο στον Αιγόκερω σου δίνει την ευκαιρία να τακτοποιήσει ζητήματα οικονομικής φύσεως του παρελθόντος που μπορεί ακόμα να εκκρεμούν και να σου δημιουργούν ιδιαίτερο άγχος και ψυχολογική φόρτιση. 

Κριός 

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στους Ιχθύες και το εξάγωνό της με τον Κρόνο στον Αιγόκερω σου δίνει την ευκαιρία να κλείσεις ζητήματα σε επαγγελματικό επίπεδο που εκκρεμούν εδώ και καιρό και μπορεί να σου έχουν δημιουργήσει άγχος και την ανάγκη να απομονωθείς για να σκεφτείς την αντιμετώπισή τους. Αργά το βράδυ η Σελήνη περνάει στο ζώδιό σου και σου δίνει την ευκαιρία να βγεις, να διασκεδάσεις, να περάσεις μοναδικά σε όποια παρέα κι αν βρεθείς. Έχεις τον πρωταγωνιστικό ρόλο στα πράγματα όμως φρόντισε να δείξεις διαλλακτικότητα και να ξεφύγεις από τον υποκειμενισμό που θα προκαλέσει δυσαρέσκεια.

Σήμερα η ανάγκη να τραβήξεις την προσοχή του/ης συντρόφου σου μπορεί να οδηγήσει σε συμπεριφορές που δεν θα αρέσουν. Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες έρχονται για να σου θυμίσουν ότι ο δυναμισμός σου είναι αυτός που κυρίως εντυπωσιάζει.

 

Ταύρος 

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στους Ιχθύες και το εξάγωνό της με τον Κρόνο στον Αιγόκερω δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να βάλεις γερές βάσεις σε στόχους και φιλοδοξίες που θέλεις να πραγματοποιήσεις. Φιλικά πρόσωπα παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στις προσωπικές του επιδιώξεις και στην ανάγκη σου για διεύρυνση και εξέλιξη. Αργά το βράδυ η Σελήνη περνάει στον Κριό και επιδιώκεις να απομονωθείς και να κλειστείς μακριά από όλους και όλα καθώς έρχεσαι αντιμέτωπος με ζητήματα του παρελθόντος που ξεπηδούν και μπορεί να χαλάνε την ψυχολογία σου. Η τέχνη είναι αυτή που θα σε βοηθήσει να ισορροπήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Σήμερα οι ανασφάλειές σου μπορεί να οδηγήσουν σε ξεσπάσματα που θα ενοχλήσουν το ταίρι σου γι’ αυτό φρόντισε να τις περιορίσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η πρόσωπα από το παρελθόν μπορεί να επιστρέψουν για να σου θυμίσουν τις μοναδικές στιγμές που έχετε περάσει μαζί. 

 

Δίδυμοι

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στους Ιχθύες και το εξάγωνό της με τον Κρόνο στον Αιγόκερω σου δίνει την ευκαιρία να προωθήσεις ζητήματα επαγγελματικού επιπέδου που έχεις καιρό στο μυαλό σου και που μπορεί ανάλογα με την προσπάθεια που έχει καταβάλει να αποδώσουν σημαντικά και σε οικονομικό επίπεδο. Αργά το βράδυ η Σελήνη περνάει στον Κριό και στρέφεις το ενδιαφέρον σου στις φιλικές σου παρέες καθώς είναι σημαντικό για εσένα να ξεφύγεις από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις και να αφιερωθείς στα πρόσωπα που μπορείς να ανταλλάξεις απόψεις και σκέψεις και μπορούν να συναντηθούν πλήρως.

Σήμερα η έξοδος με φιλικά πρόσωπα θα είναι ιδανική για εσένα και το ταίρι σου καθώς θα λειτουργήσει ανανεωτικά στην ψυχολογία σας. Αν είσαι ελεύθερος/η μέσα από το φιλικό περιβάλλον έρχονται πρόσωπα που θα παίξουν ανατρεπτικό ρόλο στα προσωπικά σου. 

 

Καρκίνος

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στους Ιχθύες και το εξάγωνό της με τον Κρόνο στον Αιγόκερω σου δίνει την ευκαιρία να δεις την αισιόδοξη πλευρά της ζωής και δεν αποκλείεται να υπάρξουν πρόσωπα από το εξωτερικό που θα επιδιώξουν να έχουν συνεργασίες μαζί σου. Οι συνεργασίες αυτές θα εξελιχθούν θετικά αρκεί να καταβάλεις την προσπάθεια και την εργατικότητα που χρειάζεται. Αργά το βράδυ η Σελήνη περνάει στον Κριό και επαγγελματικά ζητήματα έρχονται στο μυαλό σου που μπορεί να σου δημιουργήσουν άγχος. Φρόντισε να απολαύσεις τις στιγμές με τους δικούς σου ανθρώπους και να αφήσεις μακριά τις υποχρεώσεις και τις ευθύνες που μπορείς να αντιμετωπίσεις από αύριο.

Σήμερα οι κοινωνικές υποχρεώσεις μπορεί να είναι πολλές και αυτό να σε οδηγήσει στο να είσαι μακριά από το ταίρι σου δημιουργώντας ένταση. Αν είσαι ελεύθερος/η δεν αποκλείεται να υπάρξει πρόσωπο μέσα από τον επαγγελματικό περίγυρό που να παίξει καθοριστικό ρόλο στην κοινωνική σου καταξίωση και στον έρωτα.

 

 

Λέων

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στους Ιχθύες και το εξάγωνό της με τον Κρόνο στον Αιγόκερω σου δίνει την ευκαιρία να διαπραγματευτεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο οικονομικά θέματα τη δουλειά σου καθώς ήρθε η ώρα να μη χαθείς ανάλογα με την προσπάθεια, τη μεθοδικότητα και την εργατικότητα που έχεις επίδειξη. Αργά το βράδυ η Σελήνη περνάει στον Κριό ανεβάζοντας κατακόρυφα το κέφι σου και δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για να περάσεις ένα μοναδικό βράδυ με πρόσωπα από το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό σου περιβάλλον. Οι πνευματικές συζητήσεις και οι φιλοσοφικές του αναζητήσεις πρωταγωνιστούν και καταλαμβάνουν μεγάλο μερίδιο της βραδιάς.

Σήμερα ο έρωτας σε γεμίζει αισιοδοξία και ο άνθρωπος που έχεις δίπλα σου  είναι το πρόσωπο που σου δίνει ώθηση για να βελτιωθείς και να βελτιώσεις τη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα πρόσωπα έρχονται στη ζωή σου για να σε ωθήσουν να δεις το μέλλον από τη θετική πλευρά του. 

  

Παρθένος

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στους Ιχθύες και το εξάγωνό της με τον Κρόνο στον Αιγόκερω σου δίνει την ευκαιρία να θέσει γερές βάσεις και θεμέλια σε πιθανές συνεργασίες που είναι άκρως δημιουργικές για σένα. Η ρεαλιστική διαχείριση ζητημάτων στη σχέση σου δημιουργεί τις προϋποθέσεις για σταθερότητα και ασφάλεια για εσένα και το ταίρι σου. Αργά το βράδυ η Σελήνη περνάει στον Κριό ανεβάζοντας κατακόρυφα το πάθος και την ανάγκη να γίνεις ένα με τον άνθρωπό σου. Αυτό βέβαια μπορεί να οδηγήσει σε έντονα ανασφαλείς συμπεριφορές και ξεσπάσματα που θα προκαλέσουν προβλήματα, φρόντισε να τα περιορίσεις.

Σήμερα αφέσου στα έντονα συναισθήματα και τον αισθησιασμό και μην επιτρέψεις τους φόβους σου να κυριαρχήσουν και να χαλάσουν την όμορφη ατμόσφαιρα στην προσωπική σου ζωή. Αν είσαι ελεύθερος/η η ανάγκη να κλειστείς στον εαυτό σου δεν αφήνει περιθώρια για εξωστρέφεια. 

 

 

Ζυγός

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στους Ιχθύες και το εξάγωνό της με τον Κρόνο στον Αιγόκερω σου δίνει την ευκαιρία να τακτοποιήσεις ζητήματα της καθημερινότητας που μπορεί να σε απασχολούν έντονα, καθώς φαίνεται να έχεις την αυτοπεποίθηση και το δυναμισμό που χρειάζεται για να πάρεις τις απαραίτητες πρωτοβουλίες. Δεν αποκλείεται να ξεκαθαρίσεις θέματα και σε οικογενειακό επίπεδο με θετικό τρόπο. Αργά το βράδυ η Σελήνη περνάει στον Κριό και σου δίνεται η ευκαιρία να βγεις και να διασκεδάσεις καθώς θέλεις να εντυπωσιάσεις τους γύρω σου και να επικοινωνήσεις μαζί τους. Η ανάγκη να έχεις το ταίρι σου δίπλα σου είναι κυρίαρχοι καθώς η συντροφικότητα είναι το παν για εσένα.

Σήμερα το να ικανοποιήσεις στο ταίρι σου είναι πρωταρχικός στόχος και αυτό που σε καθορίζει για να κρατήσει ισορροπία στη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η το έντονο φλερτ είναι βέβαιο ότι θα φέρει πρόσωπα που θα δείξουν το ενδιαφέρον τους για εσένα. 

 

Σκορπιός

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στους Ιχθύες και το εξάγωνό της με τον Κρόνο στον Αιγόκερω σου δίνει τη δυνατότητα να εκφράσεις τα βαθύτερα συναισθήματα σου στο ταίρι σου και να λύσετε συνθήματα με ρεαλιστικούς και λογικούς όρους που θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη της σχέσης σας. Η ωριμότητα που δείχνεις είναι αυτή που τελικά εντυπωσιάζει τον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου. Αργά το βράδυ η Σελήνη περνάει στον Κριό και σου δίνεται η ευκαιρία να ασχοληθείς με ζητήματα της καθημερινότητας που πιθανά σε απασχολούν έντονα, φρόντισε βέβαια να μην αφεθείς στην γκρίνια και στο άγχος που μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα με τα πρόσωπα που συναναστρέφεσαι σε καθημερινό επίπεδο.

Σήμερα ο εκνευρισμός και το άγχος που σε διέπει θα είναι πηγή έντασης και συγκρούσεων για τη σχέση σου, φρόντισε να το αποφύγεις. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανό είναι να υπάρξουν νέα πρόσωπα μέσα από τον εργασιακό χώρο που θα σου κεντρίσουν το ενδιαφέρον.

 

Τοξότης

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στους Ιχθύες και το εξάγωνό της με τον Κρόνο στον Αιγόκερω σου δίνει την ευκαιρία να τακτοποιήσεις θέματα οικογενειακής φύσεως που μπορεί να σε απασχολούν το τελευταίο καιρό και να δώσεις λύσεις με ώριμο και ρεαλιστικό τρόπο. Εκμεταλλεύσου τη συγκεκριμένη συνθήκη για να κλείσεις συμφωνίες για θέματα ακίνητης περιουσίας που μπορεί να αποδώσουν σημαντικά. Αργά το βράδυ η Σελήνη περνάει στον Κριό ανεβάζοντας κατακόρυφα το κέφι σου και την ανάγκη να φλερτάρεις και να περάσεις μοναδικά με όποια παρέα και αν βρεθείς. Ο έρωτας κυριαρχεί και είναι αυτό που καθορίζει το βράδυ σου.

Σήμερα ο έντονος αισθησιασμός κατακλύζει τη σχέση και δημιουργεί τις προϋποθέσεις για μοναδικές στιγμές πάθους. Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες μπορεί να έρθουν στη ζωή σου που θα σε γεμίσουν αισιοδοξία, χαρά και έντονη διάθεση για να απολαύσεις την κάθε στιγμή.

  

Αιγόκερως

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στους Ιχθύες και το εξάγωνό της με τον Κρόνο στο ζώδιό σου σού δίνει την ευκαιρία να λύσεις θέματα που μπορεί να έχουν προκύψει με πρόσωπα του κοντινού του περιβάλλοντος. Δείχνεις την ωριμότητα και το ρεαλισμό που χρειάζεται και δεν αφήνεις περιθώρια να υπάρξουν παρεξηγήσεις που μπορεί να αναβάλλουν την επίλυση που επιδιώκεις. Αργά το βράδυ η Σελήνη περνάει στον Κριό και σου δίνεται η ευκαιρία να βρεθείς με τα πρόσωπα της οικογένειάς σου καθώς είναι σημαντικό για εσένα να έρθεις πιο κοντά με αυτούς που μπορούν να σου δώσουν την ασφάλεια που χρειάζεσαι.

Σήμερα ο προσωπικός σου χώρος είναι ιδανικός για να βρεθείς με το ταίρι σου και να περάσεις όμορφες στιγμές μαζί του. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή κυκλοθυμία και σκαμπανεβάσματα στη διάθεσή σου δεν αφήνουν περιθώρια για έντονο ερωτικό παιχνίδι.

 

 

Υδροχόος

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στους Ιχθύες και το εξάγωνό της με τον Κρόνο στον Αιγόκερω σου δίνει την ευκαιρία να τακτοποιήσει ζητήματα οικονομικής φύσεως του παρελθόντος που μπορεί ακόμα να εκκρεμούν και να σου δημιουργούν ιδιαίτερο άγχος και ψυχολογική φόρτιση. Αργά το βράδυ η Σελήνη περνάει στον Κριό ανεβάζοντας το κέφι σου και δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για έντονη κοινωνική ζωή και ανταλλαγή απόψεων σε όποια παρέα και αν βρεθείς. Νέα πρόσωπα μπορεί να έρθουν στη ζωή σου που θα σηματοδοτήσουν επαγγελματικές εξελίξεις και συνεργασίες ή ακόμα και έντονες ερωτικές περιπέτειες.

Σήμερα η ανάγκη να διασκεδάσεις με το ταίρι σου θα αποτελέσει μοναδικό εφαλτήριο για να ανανεώσεις τη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες μπορεί να προκύψουν που θα παίξουν σημαντικό ρόλο για να δεις την παιδική πλευρά της ζωής.

 

Ιχθύες

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στο ζώδιό σου και το εξάγωνό της με τον Κρόνο στον Αιγόκερω σου δίνει την ευκαιρία να κάνεις κινήσεις με δυναμικό και πρωτοποριακό τρόπο που μπορεί να παίξουν καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη των στόχων και των φιλοδοξιών που έχεις θέσει. Αργά το βράδυ η Σελήνη περνάει στον Κριό και μπαίνεις στη διαδικασία να σκεφτείς τα οικονομικά σου καθώς φαίνεται να νιώθεις ανασφαλής. Φρόντισε βέβαια να μην βρεθείς σε παρέες όπου θα σπαταλήσεις άσκοπα χρήματα γιατί τελικά αυτό είναι που θα οδηγήσει σε πρόβλημα τον προϋπολογισμό σου και θα εντείνει τους φόβους σου.

Σήμερα η απόλαυση του/ης συντρόφου σου έρχεται μέσα από το πάθος και τον έντονο ερωτισμό που διέπει τη σχέση σας. Αν είσαι ελεύθερος/η μην επιτρέψεις στο έλλειμμα αυτοπεποίθησης που νιώθεις να αποτελέσει εμπόδιο σε πιθανή νέα γνωριμία.

 

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​ 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!