ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Κυριακής 23 Φεβρουαρίου 2020

Η Νέα Σελήνη στους Ιχθύες που πραγματοποιείται σήμερα στρέφει την προσοχή σου κυρίως σε ότι αφορά τα οικονομικά σου καθώς φαίνεται ότι ήρθε η ώρα να αναλογιστείς και να αντιμετωπίσεις παλαιότερα ζητήματα που έρχονται στο προσκήνιο και σου δημιουργούν ανασφάλεια. 

Κριός 

Η Νέα Σελήνη στους Ιχθύες που πραγματοποιείται σήμερα δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να κλείσεις ζητήματα του παρελθόντος που μπορεί να σε απασχολούν έντονα και να λειτουργούν πιεστικά σε ψυχολογικό επίπεδο. Αυτό μπορεί να γίνει με αρκετά δυναμικό τρόπο καθώς το εξάγωνο των Φώτων με τον Άρη στον Αιγόκερω σε βοηθά να βρεις την αυτοπεποίθησή σου και να πάρεις δυναμικές πρωτοβουλίες για να λήξεις παλιότερες καταστάσεις. Προσοχή θα πρέπει να υπάρχει σε ότι αφορά τα συναισθηματικά σου και τον τρόπο σπατάλης οικονομικών πόρων καθώς οι υπερβολές είναι βέβαιο ότι θα οδηγήσουν σε δυσκολίες.

Σήμερα ο έντονος συναισθηματισμός μπορεί να οδηγήσει στο να αφήσεις πίσω ζητήματα με το ταίρι σου που έχουν πληγώσει τη σχέση σας και να προχωρήσετε δυναμικά μπροστά. Αν είσαι ελεύθερος/η επιστροφές προσώπων του παρελθόντος έρχονται για να ξεκινήσουν ένα νέο κύκλο επαφών.

 

Ταύρος 

Η Νέα Σελήνη στους Ιχθύες που πραγματοποιείται σήμερα δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να κάνεις μία νέα αρχή σε ότι αφορά ζητήματα του παρελθόντος που μπορεί να αφορά τις φιλικές σου σχέσεις αλλά και στόχους και φιλοδοξίες που μπορεί να έχεις δρομολογήσει και τελικά να ανακαλύπτεις ότι δεν εξελίσσονται όπως θα ήθελες. Το εξάγωνο των Φώτων με τον Άρη στον Αιγόκερω δημιουργεί δυναμισμό και σε ωθεί να πάρεις τις απαραίτητες πρωτοβουλίες ώστε να δρομολογήσεις εκ νέου καταστάσεις που μπορεί να λειτουργήσουν βοηθητικά τόσο με φιλικά πρόσωπα όσο και στα όνειρά σου.

Σήμερα επανεξέτασε με το ταίρι σου κοινές φιλοδοξίες που μπορεί να έχετε καθώς φαίνεται ότι με διορθωτικές κινήσεις θα έχουνε απορία. Αν είσαι ελεύθερος/η πρόσωπα έρχονται στη ζωή σου μέσα από το φιλικό περίγυρο για να σου θυμίσουν την ανάγκη για επαναστατικότητα και έντονο ερωτικό παιχνίδι. 

Δίδυμοι

Η Νέα Σελήνη στους Ιχθύες που πραγματοποιείται σήμερα σε καλεί να κάνεις μία νέα αρχή σε ότι αφορά την επαγγελματική του διαδρομή καθώς φαίνεται να έρχονται στο προσκήνιο ζητήματα που εκκρεμούν από το παρελθόν και πρέπει να λύσεις. Κυρίως μπορεί να απασχολούν σχέδια επαγγελματικής φύσεως ή και σχέσεις με τους ανωτέρους σου που φαίνεται να έχουν διαταραχθεί. Το εξάγωνο των Φώτων με τον Άρη στον Αιγόκερω σου δίνει την ευκαιρία να δραστηριοποιηθείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και να πάρεις πρωτοβουλίες ώστε να διορθώσεις καταστάσεις που μπορεί να μη σε οδηγούν στην επίτευξη της καριέρας που ονειρεύεσαι.

Σήμερα ένας νέος επαγγελματικός κύκλος μπορεί να επηρεάσει σημαντικά τις σχέσεις σου φρόντισε να μην επιτρέψεις στην έντονη ανεξαρτησία να κάνει αισθητή την παρουσία της στην σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πρόσωπα μέσα από τον επαγγελματικό περίγυρο δείχνουν το ενδιαφέρον τους για εσένα, η δυσκολία στην επικοινωνία και η εκλογίκευση των συναισθημάτων δεν βοηθούν στην οποία εξέλιξη. 

 

Καρκίνος

Η Νέα Σελήνη στους Ιχθύες που πραγματοποιείται σήμερα σου δίνει την ευκαιρία να μπει σε διαδικασία αναθεωρήσεων σε ότι αφορά θέματα επιμόρφωσης και σπουδών που μπορεί να σε ενδιαφέρουν. Πρόσωπα από το παρελθόν σε σχέση με το εξωτερικό επανέρχονται και μπορεί να δημιουργούν τις προϋποθέσεις για μοναδικές ευκαιρίες που ανοίγουν νέους ορίζοντες μπροστά σου. Το εξάγωνο των Φώτων με τον Άρη στον Αιγόκερω σε βοηθά να κρατήσεις το κέφι σου στα ύψη και να λειτουργήσεις εξαιρετικά δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για πιθανές συνεργασίες ή νέες γνωριμίες σε προσωπικό επίπεδο που έρχονται για να απογειώσουν τη διάθεσή σου.

Σήμερα φρόντισε να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου μακριά από τον έντονο φανατισμό και τις υπερβολές που μόνο προβλήματα θα δημιουργήσουν. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα πρόσωπα έρχονται μέσα από το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό περιβάλλον, η περίεργη διάθεση σου όμως δεν αφήνει περιθώρια για σημαντικές εξελίξεις.

 

Λέων

Η Νέα Σελήνη στους Ιχθύες που πραγματοποιείται σήμερα δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα σε ότι αφορά οικονομικές υποθέσεις σε σχέση με τρίτους που μπορεί να σε απασχολούν ή θέματα προσωπικής φύσεως που έρχονται στην επιφάνεια και σου δημιουργούν έντονες ανασφάλειες και καχυποψία για το ταίρι σου. Το εξάγωνο των Φώτων με τον Άρη στον Αιγόκερω σε βοηθά να λειτουργήσεις εξαιρετικά σε ζητήματα της καθημερινότητας που έρχονται στο προσκήνιο και πρέπει να διαχειριστείς διατηρώντας χαμηλούς τόνους και αφήνοντας την γκρίνια στην άκρη γιατί θα είναι αυτή που θα δυναμιτίσει την ατμόσφαιρα.

Σήμερα δεν είναι ιδανικές μέρες για εσένα και το ταίρι σου καθώς η ανασφάλεια πρωταγωνιστεί και δεν αφήνει περιθώρια για ξεκάθαρες σκέψεις. Αν είσαι ελεύθερος/η η κούραση σε οδηγεί στο να κλειστείς στον εαυτό σου και όχι στον αφεθεί στον έρωτα. 

  

Παρθένος

Η Νέα Σελήνη στους Ιχθύες που πραγματοποιείται σήμερα ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς φαίνεται να επιστρέφουν πρόσωπα από το παρελθόν ή να επανέρχονται ζητήματα που μπορεί να απασχολούν τις συνεργασίες και την σχέση σου. Φρόντισε να μην εγκλωβιστείς στον υποκειμενισμό που δεν θα σε βοηθήσει να δεις κατάματα πώς πρέπει να κινηθείς, κάτι που μπορεί να προβληματίσει τι συνεργασίες ή τον σύντροφό σου. Το εξάγωνο των Φώτων με τον Άρη στον Αιγόκερω εντείνει τον ερωτισμό σε προσωπικό επίπεδο και μπορεί να απογειώσει τη σχέση σου  για αυτό απόλαυσε το.

Σήμερα ευκαιρία να λύσεις ζητήματα του παρελθόντος που μπορεί να απασχολούν εσένα και το ταίρι σου αφήνοντας πίσω τα όποια βαρίδια. Αν είσαι ελεύθερος/η πρόσωπο από το παρελθόν φαίνεται να επιστρέφει και να δημιουργεί τις κατάλληλες συνθήκες για να είστε και πάλι μαζί. 

 

 

Ζυγός

Η Νέα Σελήνη στους Ιχθύες που πραγματοποιείται σήμερα σε ωθεί να κάνεις μία νέα αρχή σε ότι αφορά την καθημερινότητα και την δουλειά σου καθώς φαίνεται να έρχονται και πάλι στο προσκήνιο ζητήματα που δεν έχουν οριστική λύση στο παρελθόν και πρέπει πάλι να τα αντιμετωπίσεις. Το εξάγωνο των Φώτων με τον Άρη στον Αιγόκερω σε βοηθά να λειτουργήσεις με αυτοπεποίθηση και δημιουργικότητα, όμως αυτό που θα πρέπει να χαλιναγωγήσεις είναι το έντονο άγχος και η ανάγκη να κυριαρχήσεις στο περιβάλλον που κινείσαι. Μόνο έτσι θα καταφέρεις να κλείσεις τις οποίες καταστάσεις εκκρεμούν και μπορεί να βαραίνουν τη διάθεσή σου.

Σήμερα είναι σημαντικό να λύσεις ζητήματα από το παρελθόν που απασχολούν την καθημερινότητα τις σχέσεις σου και να αφήσεις πίσω ότι κουράζει εσένα και το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η δύσκολα θα αφεθείς στην έντονη κοινωνικότητα καθώς ο εκνευρισμός κυριαρχεί. 

 

Σκορπιός

Η Νέα Σελήνη στους Ιχθύες που πραγματοποιείται σήμερα σε καλεί να αντιμετωπίσεις εκ νέου ζητήματα που μπορεί να υπάρχουν σε ότι αφορά την προσωπική σου ζωή και εκκρεμούν από το παρελθόν. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν επιστροφές προσώπων που έρχονται για να δονήσουν ξανά την ατμόσφαιρα και να σου θυμίσουν ότι η παρουσία τους έχει προσφέρει πολλά στη ζωή σου. Το εξάγωνο των Φώτων με τον Άρη στον Αιγόκερω βοηθάμε εκφράσεις άμεσα και δυναμικά τα συναισθήματά σου, φρόντισε βέβαια να μην εγκλωβιστείς στον εγωκεντρισμό και στην έντονη υποκειμενικότητα που που δεν θα βοηθήσουν στη θετική εξέλιξη των πραγμάτων.

Σήμερα είναι σημαντικό να αποκαταστήσεις θέματα που διαταράσσουν την ηρεμία της σχέσης σου με ξεκάθαρο και αντικειμενικό τρόπο. Αν είσαι ελεύθερος/η επιστροφές προσώπων σηματοδοτούν την απαρχή ενός νέου κεφαλαίου στην προσωπική σου ζωή.

 

 

Τοξότης

Η Νέα Σελήνη στους Ιχθύες που πραγματοποιείται σήμερα σε καλεί να αντιμετωπίσεις κατάματα ζητήματα της οικογένειας που μπορεί να σε απασχολούν έντονα. Δεν αποκλείεται να χρειάζεται να κάνεις μία νέα αρχή προσπαθώντας να λύσεις ότι έχει μείνει και σε ταλαιπωρεί από το παρελθόν και δεν αφήνει περιθώρια για θετικές διαστάσεις στις οικογενειακές σχέσεις. Το εξάγωνο των Φώτων με τον Άρη στον Αιγόκερω δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να νιώσεις ασφάλεια και αυτοπεποίθηση, κάτι πολύ σημαντικό για εσένα καθώς είναι αυτό που μπορεί να καθορίσει την πορεία της οποίας πρωτοβουλίας καλείσαι να πάρεις.

Σήμερα ο ρομαντισμός μπορεί να οδηγήσει σε αναμνήσεις και ζητήματα του παρελθόντος που απασχολούν ακόμα τη σχέση σου και πρέπει να κλείσουν. Αν είσαι ελεύθερος/η η εσωστρέφεια και η κυκλοθυμία είναι έντονες και δεν αφήνουν περιθώρια για έντονο ερωτικό παιχνίδι.

  

Αιγόκερως

Η Νέα Σελήνη στους Ιχθύες που πραγματοποιείται σήμερα σε καλεί να αντιμετωπίσεις και πάλι ζητήματα του παρελθόντος που μπορεί να απασχολούν τις κοντινές σχέσεις καθώς φαίνεται να υπάρχουν προβλήματα στην επικοινωνία που καλείσαι να διαχειριστείς. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε εμπορικές συμφωνίες που καλό είναι να αποφύγεις γιατί πιθανά δεν αντιλαμβάνεσαι ξεκάθαρα τι θέλουν οι άλλοι από εσένα. Το εξάγωνο των Φώτων με τον Άρη στο ζώδιό σου δημιουργεί τον απαιτούμενο δυναμισμό ώστε να επιδιώξεις την επίλυση παλιότερων θεμάτων που έχουν ταλαιπωρήσει τις σχέσεις με το στενό σου περίγυρο.

Σήμερα ο δυναμισμός που σε χαρακτηρίζει θα βοηθήσει στο να ξεπεραστούν ζητήματα επικοινωνίας με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανό είναι να υπάρξουν επιστροφές προσώπων που θα σε γεμίσουν χαρά και ζωντάνια.

 

 

Υδροχόος

Η Νέα Σελήνη στους Ιχθύες που πραγματοποιείται σήμερα στρέφει την προσοχή σου κυρίως σε ότι αφορά τα οικονομικά σου καθώς φαίνεται ότι ήρθε η ώρα να αναλογιστείς και να αντιμετωπίσεις παλαιότερα ζητήματα που έρχονται στο προσκήνιο και σου δημιουργούν ανασφάλεια. Το εξάγωνο των Φώτων με τον Άρη στον Αιγόκερω μπορεί να δημιουργήσει τις κατάλληλες προϋποθέσεις και να σε ωθήσει στο να πάρεις πρωτοβουλίες για να κλείσεις λογαριασμούς που εκκρεμούν ή να προχωρήσει σε διεκδικήσεις που υπάρχουν εδώ και καιρό όμως δεν έχεις δει καμία εξέλιξη. Επιστροφές χρημάτων δεν αποκλείεται να υπάρξουν για αυτό φρόντισε να εκμεταλλευτείς  στην συγκεκριμένη συνθήκη.

Σήμερα μην εγκλωβίζεσαι στο πείσμα και στον υποκειμενισμό που δεν σε βοηθά να δεις πραγματικά τι θέλει το ταίρι σου από σένα. Αν είσαι ελεύθερος/η οι φοβίες και η κτητικότητα μπορεί να λειτουργήσουν αρνητικά με νέα πρόσωπα που έρχονται στη ζωή σου.

 

Ιχθύες

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου που πραγματοποιείται σήμερα σε καλεί να αντιμετωπίσεις κατάματα εκ νέου ζητήματα που απασχολούν κυρίως τις συνεργασίες και την προσωπική σου ζωή και ευρύτερα την προσωπικότητά σου. Ήρθε η στιγμή να αναλογιστείς αν ο τρόπος που διαχειρίζεσαι τις όποιες καταστάσεις προκύπτουν στη ζωή σου σε καλύπτει και να πάρεις τις απαιτούμενες πρωτοβουλίες προς θετική κατεύθυνση. Το εξάγωνο των Φώτων με τον Άρη στον Αιγόκερω σε βοηθά να δείξεις την αυτοπεποίθηση που χρειάζεται και να κάνεις κινήσεις προς την επίτευξη των στόχων σου.

Σήμερα έχεις τον πρωταγωνιστικό ρόλο στη σχέση σου όμως φαίνεται να εγκλωβίζεσαι στον εγωισμό και αυτό να μην επιτρέπει σημαντικές εξελίξεις με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανό είναι να επιστρέψουν πρόσωπα στη ζωή σου που θα σε αναγκάσουν να δεις πώς πρέπει να αλλάξεις για να είσαι καλά μαζί τους.

 

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​ 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!