ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις του Σαββάτου 22 Φεβρουαρίου 2020

Σήμερα ο έντονος εκνευρισμός από τις πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις δεν αποκλείεται να επηρεάσει αρνητικά τη σχέση σου και να υπάρχουν σημαντικές αντιπαραθέσεις με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η δεν αποκλείεται να υπάρξει μία γνωριμία που θα αποτελέσει κομβική και για την επαγγελματική αλλά και για την προσωπική σου ζωή. 

Κριός 

Η Σελήνη παραμένει στον Υδροχόο δίνοντάς σου την ώθηση να ασχοληθείς με ομαδικές προσπάθειες που μπορεί να σε ενδιαφέρουν και να θέλεις να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό για να επιτευχθούν οι από κοινού στόχοι. Είναι σημαντικό να συναναστρέφεσαι τους φίλους σου για αυτό επιδιώκεις να βρεθείς με τις παρέες σου και να περνάς καλά μαζί τους, όμως αυτό μπορεί να σε οδηγήσει στο να απομακρυνθείς από το ταίρι σου ή πιθανή νέα γνωριμία που μπορεί να υπάρξει καθώς φαίνεται να είσαι ιδιαίτερα ανεξάρτητος και αυτό μπορεί να ενοχλήσει. Φρόντισε να μην παίρνεις αποστάσεις από τα συναισθήματά σου γιατί η ένταση πιθανά να κυριαρχήσει.

Σήμερα η έντονη επαναστατικότητα που σε διέπει μπορεί να ενοχλήσει το ταίρι σου, φρόντισε να βρεις κοινά ενδιαφέροντα για να μπορείτε να λειτουργήσετε μαζί. Αν είσαι ελεύθερος/η πρωτοποριακά πρόσωπα έρχονται στη ζωή σου για να δώσουν μία εναλλακτική πτυχή της.

Ταύρος 

Η Σελήνη παραμένει στον Υδροχόο και σου δίνεται η ευκαιρία για να αναδειχθείς σε ότι αφορά τα επαγγελματικά σου καθώς φαίνεται να έχεις τη διάθεση να προσπαθήσεις για την προσωπική σου εξέλιξη. Η μεθοδικότητα, η υπευθυνότητα και η εργατικότητα που σε διέπει εντυπωσιάζουν τους γύρω σου και κυρίως πρόσωπα που είναι υψηλά ιστάμενα δίνοντάς σου τα ένσημα. Βέβαια πιθανό είναι να υπάρξει ιδιαίτερο άγχος και εκνευρισμός για να μπορέσεις να ανταποκριθείς σε όλα με τον καλύτερο τρόπο, αυτό θα πρέπει να τεθεί σε έλεγχο για να μην οδηγηθείς σε αντιπαραθέσεις και προστριβές που μόνο προβλήματα θα προκαλέσουν.

Σήμερα ο έντονος εκνευρισμός από τις πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις δεν αποκλείεται να επηρεάσει αρνητικά τη σχέση σου και να υπάρχουν σημαντικές αντιπαραθέσεις με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η δεν αποκλείεται να υπάρξει μία γνωριμία που θα αποτελέσει κομβική και για την επαγγελματική αλλά και για την προσωπική σου ζωή. 

 

Δίδυμοι

Η Σελήνη παραμένει στον Υδροχόο και δεν αποκλείεται να υπάρξουν επαφές με πρόσωπα από το εξωτερικό που μπορεί να ανοίγουν νέες διαδρομές για το μέλλον που θέλεις να ακολουθήσεις. Φρόντισε να προωθήσεις νομικά ζητήματα που σε ενδιαφέρουν καθώς φαίνεται να είναι οι ιδανικές συγκυρίες για εσένα και να πετύχεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Η αισιόδοξη και θετική στάση σου εντυπωσιάζει τις παρέες που θα βρεθείς και το πιθανότερο είναι να συναναστραφείς πρόσωπα με τα οποία σας φέρουν πιο κοντά οι πνευματικές του αναζητήσεις. Άλλωστε το να πάρεις νέες γνώσεις είναι αυτό που σου δίνει μεγάλη ευχαρίστηση.

Σήμερα το να βρεθείς με το ταίρι σου και πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντος σου σε παρέες θα ομορφύνει τη βραδιά και θα λειτουργήσει ανανεωτικά για τη σχέση. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές είναι νέες γνωριμίες καθώς εντυπωσιάζεις με την χαρούμενη και γεμάτη θετικότητα στάση σου. 

 

Καρκίνος

Η Σελήνη παραμένει στον Υδροχόο και μπαίνεις στη διαδικασία να ασχοληθείς κυρίως με ζητήματα που μπορεί να απασχολούν τα οικονομικά σου και δη αυτά που σχετίζονται με τρίτους. Είναι σημαντικό για εσένα να κάνεις καθοριστικές συναλλαγές για αυτό και δεν θα διστάσεις να «ακουμπήσεις» στο ένστικτό σου για να σε καθοδηγήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε κτητικές τάσεις και ζήλια που μπορεί να κουράσουν το ταίρι σου και να οδηγήσουν σε συγκρούσεις που θα εκτοξεύσουν τη νευρικότητα. Είναι καθοριστικό να αφεθείς στον έντονο ερωτισμό που μπορεί να δώσει πολλά.  

Σήμερα νιώθεις μοναδικά με το ταίρι σου και το καρδιοχτύπι γεννά πρωτόγνωρα συναισθήματα. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία μπορεί να έρθει στη ζωή σου που θα δώσει άλλη διάσταση στον έρωτα και θα παίξει καθοριστικό ρόλο στο πως βιώνεις το πάθος.

 

 

Λέων

Η Σελήνη παραμένει στον Υδροχόο και νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να αντιμετωπίσεις ζητήματα που μπορεί να απασχολούν την προσωπική σου ζωή και τις συνεργασίες σου. Οι σημαντικές σχέσεις της ζωής σου έρχονται σε πρώτο πλάνο, όμως εσύ έχεις την ανάγκη να επικρατήσει αρμονία με κάθε κόστος. Αυτό μπορεί να σε οδηγήσει στο να εγκλωβιστείς και να καταπιέσεις συναισθήματα και ανάγκες για να υπάρξει ηρεμία. Καλά θα κάνεις να βάλεις σε άμεση προτεραιότητα και τον εαυτό σου, καθώς φαίνεται ότι τελικά μπορεί οι γύρω σου να είναι ικανοποιημένοι, όχι όμως εσύ.

Σήμερα δώσε την ευκαιρία στο ταίρι σου να εκφράσει αυτά που νιώθει και αποζητά από εσένα, όμως φρόντισε να καλύψεις και αυτά που επιθυμείς για να μην υπάρξουν προβλήματα. Αν είσαι ελεύθερος/η το έντονο φλερτ και το επικοινωνιακό σου ταπεραμέντο κεντρίζουν την προσοχή πολλών που θα εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους. 

  

Παρθένος

Η Σελήνη παραμένει στον Υδροχόο και έχεις την ευκαιρία να τακτοποιήσεις ζητήματα που μπορεί να σε απασχολούν σε καθημερινό επίπεδο και πιθανά λειτουργούν πιεστικά στο πρόγραμμά σου. Είναι σημαντικό να μπορέσεις όμως να διαχειριστείς την ένταση και το άγχος που μπορεί να νιώσεις γιατί είναι αυτά που θα οδηγήσουν σε έντονες συγκρούσεις κυρίως με πρόσωπα από το συναδελφικό περιβάλλον. Ένα νέο πρόγραμμα διατροφής θα είναι ιδανικό για να σου δώσει την απαραίτητη ενέργεια ώστε να ανταποκριθείς με ιδανικό τρόπο στην έντονη καθημερινότητα και τις πολλές απαιτήσεις της.

Σήμερα κοινές δράσεις με το ταίρι σου μπορούν να ομορφύνουν την καθημερινότητα και να αφήσουν στην άκρη την ρουτίνα που τόσο κουράζει την σχέση. Αν είσαι ελεύθερος/η δεν θα σου είναι εύκολο να βγεις και να διασκεδάσεις αφού η κούραση και η νευρικότητα κυριαρχούν. 

 

Ζυγός

Η Σελήνη παραμένει στον Υδροχόο και ο δυναμισμός σου είναι στα ύψη καθώς φαίνεται ότι πατάς γερά στα πόδια σου και αυτό έχει αντίκτυπο και στο περιβάλλον σου. Η προσωπική σου ζωή παίζει καθοριστικό ρόλο και αυτό θα σε οδηγήσει σε μοναδικές στιγμές πάθους που μπορεί να σηματοδοτήσουν τη σχέση σου. Πιθανές νέες γνωριμίες μπορεί να υπάρξουν, αυτό που θα πρέπει να θυμάσαι μόνο είναι να ελέγξεις την ανάγκη για προβολή και τον εγωκεντρισμό που θα προκαλέσουν δυσαρέσκεια. Εκμεταλλεύσου προσκλήσεις για καλλιτεχνικά δρώμενα που θα σε ευχαριστήσουν και θα περάσεις όμορφα.

Σήμερα η ανάγκη να περάσεις μοναδικά με τον άνθρωπό σου μπορεί να οδηγήσει στο να εκφράσεις άμεσα και έντονα τα συναισθήματά σου. Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες μπορεί να παίξουν σπουδαίο ρόλο στην προσωπική σου ζωή καθώς έρχονται για να νιώσεις πράγματα που θα λειτουργήσουν καθοριστικά στον έρωτα. 

 

 

Σκορπιός

Η Σελήνη παραμένει στον Υδροχόο και μπορείς να ασχοληθείς με θέματα της οικογένειάς σου καθώς φαίνεται να σε απασχολούν έντονα και να θέλεις να δώσεις λύσεις. Έντονη είναι η εσωστρέφεια που σε διακρίνει καθώς φαίνεται να αναπολείς το παρελθόν και να εντείνεται η κυκλοθυμία. Σημαντικό είναι να ελέγξεις τα ξεσπάσματα που μπορεί να υπάρξουν λόγω του έντονου συναισθηματισμού που θα επηρεάσουν τις οικογενειακές σχέσεις και θα δημιουργήσουν προβλήματα. Μία ήρεμη συζήτηση με τους δικούς σου ανθρώπους θα είναι άκρως εποικοδομητική για τις σχέσεις σας. 

Σήμερα η διάθεση να ελέγξεις και να χειριστείς το ταίρι σου μπορεί να προκαλέσει εντάσεις που καλό είναι να περιορίσεις για να μην χαλάσεις τις έντονα ρομαντικές στιγμές. Αν είσαι ελεύθερος/η το παρελθόν και η μελαγχολία που πιθανά σε διέπει μπορεί να οδηγήσουν στο να κλειστείς στον εαυτό σου και να μην αφεθείς στο έντονο φλερτ.

 

Τοξότης

Η Σελήνη παραμένει στον Υδροχόο δίνοντάς σου την δυνατότητα να προωθήσεις θέματα γνώσεων, εμπορίου και επικοινωνίας που πιθανά υπάρχουν και σε ενδιαφέρουν έντονα. Καλά θα κάνεις να αναδείξεις τα επιχειρήματά σου σε πιθανές συμφωνίες καθώς φαίνεται να μπορείς να πείσεις και τον πλέον δύσπιστο για τις προθέσεις σου. Είναι προτιμότερο να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα του στενού σου περίγυρου καθώς με αυτά μπορείς να ανταλλάξεις απόψεις και να σε συμβουλεύσουν για θέματα που σε ενδιαφέρουν. Προσκλήσεις για διασκέδαση θα ομορφύνουν το βράδυ σου. 

Σήμερα εκφράζοντας παράπονα και συναισθήματα θα καταφέρεις να εξομαλύνεις καταστάσεις που μπορεί να έχουν προβληματίσει την σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες έρχονται για να σου τονίσουν την έντονη διάθεση για κοινωνικότητα και ερωτικό παιχνίδι.

  

Αιγόκερως

Η Σελήνη παραμένει στον Υδροχόο και έχεις την ευκαιρία για να τακτοποιήσεις οικονομικά θέματα που μπορεί να έχουν προκύψει και να θέλεις να διευθετήσεις. Είναι σημαντικό για εσένα να προσπαθήσεις να αυξήσεις τους οικονομικούς σου πόρους γιατί είναι αυτό που μπορεί να σε βοηθήσει να νιώσεις ασφάλεια και αυτοπεποίθηση. Η καλή παρέα το βράδυ με λίγους και κοντινούς σου είναι ιδανική συνθήκη για να περάσεις όμορφα. Προσοχή στη συμπεριφορά σου σε ότι αφορά το ταίρι σου καθώς φαίνεται η κτητικότητα να οδηγεί σε αδιαλλαξία και τελικά σε προβλήματα.

Σήμερα το ρομαντικό σκηνικό που μπορεί να στήσεις με το ταίρι σου θα σε βοηθήσει να αφήσεις τους φόβους σου στην άκρη και να δείξεις απέραντη εμπιστοσύνη στον άνθρωπό σου. Αν είσαι ελεύθερος/η μπορεί να θέλεις να φλερτάρεις όμως είναι γεγονός ότι αυτό ανακόπτεται από αμφιβολίες που έχεις για τον εαυτό σου.

 

Υδροχόος

Η Σελήνη παραμένει στο ζώδιό σου δίνοντάς σου την δυνατότητα να προωθήσεις σημαντικές συμφωνίες και συνεργασίες σε ότι αφορά τα επαγγελματικά σου, καθώς φαίνεται να παίρνεις τις απαραίτητες πρωτοβουλίες που χρειάζονται. Πιθανή επιθετική και εριστική διάθεση μπορεί να πυροδοτήσει έντονες αντιδράσεις που δεν θα βοηθήσουν στην ομαλή εξέλιξη των πραγμάτων, γι’ αυτό δείξε αυτοσυγκράτηση. Προσεκτικός καλό είναι να είσαι και σε προσωπικό επίπεδο γιατί η ένταση που μπορείς να μεταδώσεις γεννά ζητήματα που θα δυσκολευτείς αργότερα να λύσεις. 

Σήμερα πάρε πρωτοβουλίες για να περάσεις καλά με το ταίρι σου και μην αφήσεις τον εγωκεντρισμό να προκαλέσει θέματα στην σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η η έντονη κοινωνική και εξωστρεφής διάθεσή σου είναι βέβαιο ότι θα κεντρίσει τα βλέμματα πολλών καθώς δεν μπορεί να περάσεις αδιάφορος.

 

Ιχθύες

Η Σελήνη παραμένει στον Υδροχόο και νιώθεις να καθορίζεται η διάθεση σου από καταστάσεις που έχουν γίνει στη ζωή σου και σε έχουν στιγματίσει. Η περίεργη ψυχολογία σου δεν βοηθά να ανταποκριθείς στην καθημερινότητα με τον καλύτερο τρόπο, όμως καλό είναι να το προσπαθήσεις για να μπορέσεις να πατήσεις με ρεαλισμό στα πόδια σου. Ο έντονος συναισθηματισμός μπορεί να οδηγήσει σε ξεσπάσματα που θα αδικήσουν πρόσωπα, φρόντισε να αποφύγεις τις σημαντικές συζητήσεις γιατί δεν έχεις ξεκάθαρη εικόνα τον πραγμάτων και θα οδηγηθείς σε λάθη.

Σήμερα οι ευαισθησίες μπορεί να κυριαρχήσουν και να σε οδηγήσουν στο να δημιουργήσεις την κατάλληλη ατμόσφαιρα για εσένα και το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανό είναι να επιστρέψει πρόσωπο που θα δείξει τα έντονα συναισθήματά του για εσένα, όμως οι ανασφάλειες και τα απωθημένα σου μπορεί να σε ωθήσουν στην απομάκρυνση.

 

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​ 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!