ΖΩΔΙΑ

Ανάδρομος Ερμής: Ποιοι θα... δεινοπαθήσουν μέχρι τις 10 Μαρτίου

Μέχρι και τις 10 Μαρτίου ο Ερμής είναι ανάδρομος και αυτό σημαίνει πως ειδικά ορισμένα ζώδια, θα ταλαιπωρηθούν αρκετά και θα πρέπει να προσέξουν λίγο παραπάνω τις επιλογές τους.

Το επόμενο διάστημα, μέχρι και τις 10 Μαρτίου, τίποτα δεν θα  είναι ακριβώς όπως φαίνεται: Άλλα λέω και άλλα κάνω πώς να σου το πω … Ακριβώς αυτή θα είναι η κυρίαρχη τάση αυτής της εποχής, όπου το μυαλό θα είναι κάπως πιο θολωμένο και συγχυσμένο. Οι σκέψεις φιλτράρονται από το συναίσθημα και η λογική πολλές φορές μπορεί να απέχει, δεδομένου αυτού μπορεί να παρασυρόματε από κρίσεις που δεν είναι απόλυτα σωστές. Δεν λείπουν λοιπόν οι αυταπάτες και οι λανθασμένες εκτιμήσεις που θα προκαλέσουν διαψεύσεις. Καλό θα ήταν να αποφύγουμε τα μεγάλα λόγια, σημαντικές δεσμεύσεις, σπουδαίες δηλώσεις, που λίγο αργότερα θα αναθεωρηθούν.

Καθυστέρησε σημαντικές αποφάσεις για αργότερα: Το διάστημα αυτό δεν κρίνεται ιδανικό για να παρθούν σημαντικές αποφάσεις που αφορούν το μέλλον, αφενός γιατί η κρίση θα είναι θολή, αφετέρου πολλές από τις σκέψεις ή τα σχέδια αυτής της περιόδου, θα μετανοηθούν στην πορεία. Αρκετές στιγμές αυτή την περίοδο, μπορεί να νιώσεις ότι είσαι διχασμένος, μπερδεμένος, δεν είσαι αρκετά σίγουρος για αυτό που θέλεις να ακολουθήσεις, ή μπορεί και το παρελθόν να σου δημιουργεί προσκόλληση και να μη σου επιτρέπει να πας ένα βήμα παρακάτω.

Προσοχή σε Έγγραφα και Συμφωνίες: Σε πρακτικό επίπεδο, είναι χρήσιμο αυτό το διάστημα να καθυστερήσουμε την υπογραφή σημαντικών εγγράφων / συμφωνητικών, αφενός γιατί πολλοί από τους όρους μπορεί να αναθεωρηθούν, ή να μην είναι εφικτό να τηρηθούν ή γενικότερα θα υπάρχει αργή εξέλιξη της όποιας συμφωνίας. Καθυστερήσεις, συγχύσεις, ή και λανθασμένες πληροφορίες σε έγγραφα θα δημιουργήσουν αποδιοργάνωση.

Οικονομικές Ατασθαλίες: Μεγάλη προσοχή πρέπει να δείξουμε αυτό το διάστημα στην διαχείριση των οικονομικών μας, πιο συγκεκριμένα δεν είναι η κατάλληλη εποχή για να δεσμευτούμε με ένα νέο δάνειο, ή να κάνουμε μία σημαντική αγοραπωλησία. Επιπλέον, προσοχή χρειάζεται να δείξουμε στην χρήση ηλεκτρονικών πληρωμών. Κρούσματα κλοπών θα προκαλέσουν χάος.

Άσκοπες – Περιττές ή και Ελαττωματικές Αγορές: Η περίοδος δεν είναι η ιδανική για να κάνεις μία σημαντική αγορά, ιδιαίτερα σε κινητό, υπολογιστή, ηλεκτρονική συσκευή , αυτοκίνητο ή μηχανάκι. Αλλά ακόμα και στις πιο απλές καθημερινές αγορές μπορεί να παρασυρθείς και να αγοράσεις κάτι που δεν θα σου είναι χρήσιμο ή που μπορεί να αποδειχθεί ελαττωματικό.

Αναβολές – Καθυστερήσεις – Ασυνέπεια: Το διάστημα αυτό θα είναι αρκετά δύσκολο να τηρηθεί το πρόγραμμα ή το χρονοδιάγραμμα τόσο στις απλές καθημερινές μας δραστηριότητες, όσο και στα πιο σημαντικά επαγγελματικά μας έργα. Το ημερήσιο πρόγραμμα σου, θα έχει καθυστερήσεις, αναβολές, ο χρόνος δεν θα σου φτάνει για να ολοκληρώσεις όλα όσα έχεις αναλάβει, ενώ αρκετές στιγμές θα μένουν στην μέση όλα όσα έχεις αναλάβει. Η τήρηση των ραντεβού θα είναι δύσκολη, είτε γιατί θα υπάρχει αμέλεια, είτε επειδή θα δημιουργούνται επικοινωνιακά ευτράπελα ( πχ κίνηση στους δρόμους).

Λάθη απροσεξίας Βλάβες και ζημιές : Ιδιαίτερα την περίοδο που ο Ερμής θα κινείται φαινομενικά ανάδρομος στους Ιχθείς, χαρακτηριστικά θα είναι τα λάθη απροσεξίας και έλλειψης συγκέντρωσης. Προσοχή σε ατυχήματα στις μετακινήσεις, στο μεταφορικό μέσο και στην συντήρησή του, αλλά και στη χρήση αιχμηρών αντικειμένων. Οι ζημιές σε ηλεκτρονικές συσκευές ή και τα υδραυλικά προβλήματα θα αποσυντονίσουν αλλά και θα προκαλέσουν εκνευρισμό. Προσοχή όμως πρέπει να δείξεις και στα πιο απλά καθημερινά πράγματα πχ να μην ξεχάσεις να κλειδώσεις το σπίτι ή το αυτοκίνητο, να μην χάσεις τα κλειδιά σου, να μην ξεχάσεις το κινητό σου ή ακόμα και να μην στείλεις ένα μήνυμα στον λάθος άνθρωπο! Βλάβες σε ηλεκτρονικές συσκευές ή και στο αυτοκίνητο είναι πολύ πιθανό να προκαλέσουν σύγχυση.

Ζάλη του Μυαλού: Αρκετές στιγμές θα νιώθεις αυτό το διάστημα σαν να έχεις πιει ένα πολύ βαρύ κοκτέιλ το οποίο και σου έχει δημιουργήσει ζάλη. Το μυαλό δεν θα συγκεντρώνεται εύκολα, θα επιστρέφει σε νοσταλγικές σκέψεις του παρελθόντος, ενώ ασυνείδητες σκέψεις θα βγαίνουν τώρα στην επιφάνεια, προκειμένου να τις αναγνωρίσεις και να εργαστείς πάνω σε αυτές.

Με άλλα λόγια να αγαπιόμαστε: Το διάστημα αυτό θα σου είναι εξαιρετικά δύσκολο να συνενοηθείς με το περιβάλλον σου… Άλλα θα σκέφτεσαι, άλλα θα λες, άλλα θα κατανοούν, άλλα θα αντιλαμβάνεσαι ενώ οι λεκτικές παρεξηγήσεις θα δίνουν και θα παίρνουν, προκαλώντας συνάμα ένα κύμα ευσυγκινησίας αφού χαρακτηριστική η τάση θα είναι να τα παίρνεις όλα πολύ προσωπικά. Χαρακτηριστικές αυτή την περίοδο θα είναι και οι αποκαλύψεις μυστικών, για αυτό φύλλαξε καλύτερα όλα όσα δεν θες να βγουν στην επιφάνεια.

Υπόθεση επανασύνδεση: Φιλίες και Έρωτες από το παρελθόν κάνουν τώρα την επανεμφάνισή τους αγγίζοντας μία ευαίσθητη χορδή στην ψυχή σου. Μην υπερεκτιμάς όμως αυτό το διάστημα ανθρώπους, σχέσεις ή και συναισθήματα και θυμήσου όπως σου είπα και παραπάνω ότι τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται.

Ποιοι επηρεάζονται περισσότερο από τον Ανάδρομο Ερμή 17/2-10/3;

Η επιρροή του ανάδρομου Ερμή θα είναι αισθητή σε όλους μας, ωστόσο ως τις 4 Μαρτίου πιο έκδηλη θα είναι η επιρροή στους Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες του 1ου και 2ου δεκαημέρου. Σε αυτό το διάστημα μία ερωτική επανασύνδεση μπορούν να έχουν οι Παρθένοι, οι Ιχθύες αλλά και οι Σκορπιοί του 1ου και 2ου δεκαημέρου. Επαφές και εικοινωνίες με το παρελθόν οι Ταύροι, Καρκίνοι, Αιγόκεροι του 1ου και 2ου δεκαημέρου.

Την περίοδο από τις 4-10 Μαρτίου ο Ερμής θα κινείται φαινομενικά ανάδρομος στην 29η και 28η μοίρα του Υδροχόου. Επηρεάζονται περισσότερο οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι του 3ου δεκαημέρου. Μία ερωτική επανασύνδεση μπορούν να προσμένουν οι Λέοντες, Υδροχόοι και οι Ζυγοί του 3ου δεκαημέρου. Επαφές με άτομα του Παρελθόντος θα έχουν οι Κριοί – Ζυγοί – Δίδυμοι – Τοξότες του 3ου δεκαημέρου.

Πηγή: astrokoukous.oroskopos.gr

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!