ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Πέμπτης 20 Φεβρουαρίου 2020

Η Σελήνη παραμένει στον Αιγόκερω και η σύνοδός της με τον Πλούτωνα και τον Κρόνο μπορεί να σε βάλει στη διαδικασία να σκεφτείς σημαντικά και κομβικά ζητήματα που πιθανά απασχολούν τη σχέση σου. Μην επιτρέψεις στην κατήφεια να κυριαρχήσει, βάλε γερές βάσεις στην προσωπική σου ζωή και δεν θα χάσεις. 

Κριός 

Η Σελήνη παραμένει στον Αιγόκερω και η σύνοδός της με τον Πλούτωνα και τον Κρόνο μπορεί να λειτουργήσει πιεστικά σε ότι αφορά τα επαγγελματικά σου καθώς φαίνεται να επικρατούν παιχνίδια χειριστικά και εξουσιαστικά με πρόσωπα που είναι ανώτεροι σου. Προσοχή στις συγκρούσεις γιατί δεν θα είσαι κερδισμένος. Αργά το βράδυ περνάει στον Υδροχόο δίνοντάς σου την ευκαιρία να αφήσεις πίσω τις επαγγελματικές υποχρεώσεις και να στραφείς στο φιλικό περίγυρο καθώς έχει την ευκαιρία να βγεις, να διασκεδάσεις και να συζητήσεις για σημαντικούς στόχους και φιλοδοξίες που μπορεί να έχεις και να βρίσκεις σύμφωνους πολλούς στο περιβάλλον σου.

Σήμερα η καλή παρέα με το ταίρι σου και φιλικά πρόσωπα θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις την οποία ένταση και να απολαύσεις χαρούμενες στιγμές. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανό είναι να υπάρξει νέο πρόσωπο μέσα από το φιλικό περιβάλλον που θα σου κινήσει έντονα το ενδιαφέρον.

 

Ταύρος 

Η Σελήνη παραμένει στον Αιγόκερω και η σύνοδός της με τον Πλούτωνα και τον Κρόνο μπορεί να σε οδηγήσει σε σημαντικές αποφάσεις σε ότι αφορά σπουδές και σεμινάρια που πιθανά σε ενδιαφέρουν οι νομικές υποθέσεις που πιθανά σε αφορούν και θέλεις να δρομολογήσεις. Οι σωστοί σου χειρισμοί θα φέρουν το θετικότερο δυνατό αποτέλεσμα. Αργά το βράδυ περνάει στον Υδροχόο και μπορεί να προκύψουν επαγγελματικά θέματα που έρχονται στο μυαλό σου και πιθανά να ταλαιπωρήσουν την ψυχολογία σου. Μην χάσεις την ευκαιρία να παρευρεθείς σε κοινωνικές υποχρεώσεις που μπορεί να σου φαίνονται βαρετές όμως θα σε βοηθήσουν στην επαγγελματική σου εξέλιξη.

Σήμερα  εμφανίσου σε πιθανές υποχρεώσεις με το ταίρι σου και να είσαι βέβαιος ότι θα περάσεις όμορφες στιγμές μαζί του. Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες μπορεί να έρθουν μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον που θα απογειώσουν το πάθος και θα δώσουν ώθηση για νέα πράγματα στον έρωτα. 

 

Δίδυμοι

Η Σελήνη παραμένει στον Αιγόκερω και η σύνοδός της με τον Πλούτωνα και τον Κρόνο και σου δίνεται η ευκαιρία να ξεκαθαρίσεις τι είναι αυτό που θέλεις να πετύχεις σε ότι αφορά οικονομικές υποθέσεις ή επιχειρηματικές κινήσεις που πιθανά σε ενδιαφέρουν. Οι ελεγκτικές του διαθέσεις να ξέρεις ότι θα δημιουργήσουν προβλήματα με το ταίρι σου. Αργά το βράδυ περνάει στον Υδροχόο ανεβάζοντας τη διάθεσή σου κατακόρυφα και δίνοντάς σου ώθηση για να βγεις και να διασκεδάσεις με πρόσωπο από το ευρύτερο περιβάλλον που έχεις καιρό να. Απόλαυσε την παρέα και την συζήτηση, φρόντισε βέβαια να μην χάσεις το μέτρο

Σήμερα η φευγάτη συμπεριφορά σου και το έντονο ερωτικό στοιχείο είναι αυτά που θα δημιουργήσουν υπέροχο κλίμα στη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η μην αφήσεις καμία ευκαιρία ανεκμετάλλευτη καθώς εντυπωσιάζεις με την αισιόδοξη πλευρά του εαυτού σου και γοητεύεις με την επικοινωνιακή σου δεινότητα. 

 

 

Καρκίνος

Η Σελήνη παραμένει στον Αιγόκερω και η σύνοδός της με τον Πλούτωνα και τον Κρόνο μπορεί να οδηγήσει στο να ξεκαθαρίσεις σημαντικές καταστάσεις  που πιθανά απασχολούν τη συνεργασία σου ή ακόμα και την προσωπική σου ζωή. Να θυμάσαι ότι το να γίνεις σκληρός και χειριστικός είναι αυτό που μπορεί να οδηγήσει σε συγκρούσεις. Αργά το βράδυ περνάει στον Υδροχόο και νιώθεις έντονα την ανάγκη για να απομακρυνθείς από όλους καθώς η καχυποψία και η περιέργεια καταλαμβάνουν το μυαλό σου. Πρόσεξε γιατί σκηνές ζηλοτυπίας μπορεί να δημιουργήσουν εκρηκτικό κλίμα στις σχέσεις σου.

Σήμερα επικεντρώσου στο πάθος και μην αφήσεις τις αμφιβολίες που μπορεί να έχεις να δημιουργήσουν προβλήματα με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η δύσκολα θα αφεθείς σε πιθανή νέα γνωριμία καθώς φαίνεται να κυριαρχεί η αναστάτωση και η καχυποψία.

 

 

Λέων

Η Σελήνη παραμένει στον Αιγόκερω και η σύνοδός της με τον Πλούτωνα και τον Κρόνο και σου δίνει την ευκαιρία να ξεκαθαρίσεις πώς θέλεις να κοιμηθείς σε ότι αφορά τη δουλειά σου. Φρόντισε να μην έρθεις σε συγκρούσεις με πρόσωπα που παίζουν σημαντικό ρόλο στην καθημερινότητα λόγω άγχους και υπερβολικού ζήλου. Αργά το βράδυ περνάει στον Υδροχόο και επικεντρώνεσαι στο να περάσεις όμορφες στιγμές με το ταίρι σου ή με πιθανή νέα γνωριμία που μπορεί να έχει προκύψει καθώς νιώθεις έντονα την ανάγκη να έρθεις κοντά με πρόσωπα που θέλεις να βρίσκονται στη ζωή σου και να τα ικανοποιήσεις σε απόλυτο βαθμό.

Σήμερα το ερωτικό παιχνίδι μπορεί να ανανεώσει ριζικά τη σχέση σου και να δημιουργήσει μοναδικές στιγμές χαράς και συντροφικότητας με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η γοητεύεις και λάμπεις και αυτό είναι βέβαιο ότι θα φέρει νέα πρόσωπα που θα παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην προσωπική σου ζωή. 

  

Παρθένος

Η Σελήνη παραμένει στον Αιγόκερω και η σύνοδός της με τον Πλούτωνα και τον Κρόνο μπορεί να σε βάλει στη διαδικασία να σκεφτείς σημαντικά και κομβικά ζητήματα που πιθανά απασχολούν τη σχέση σου. Μην επιτρέψεις στην κατήφεια να κυριαρχήσει, βάλε γερές βάσεις στην προσωπική σου ζωή και δεν θα χάσεις. Αργά το βράδυ περνάει στον Υδροχόο και μπαίνεις στη διαδικασία να σκεφτείς ζητήματα της καθημερινότητας που πιθανά σε απασχολούν έντονα. Αυτά όμως μπορεί να σε οδηγήσουν στο να γκρινιάζεις και να παραπονιέσαι στο ταίρι σου, κάτι που μοιραία θα φέρει ένταση και συγκρουσιακές διαθέσεις αν δεν καταφέρεις να το ελέγξεις.

Σήμερα μην κολλάς στις λεπτομέρειες που μπορεί να δυναμιτίσουν την ατμόσφαιρα στη σχέση σου, δες πραγματικά τι σου προσφέρει το ταίρι σου αφήνοντας στην άκρη τη μιζέρια. Αν είσαι ελεύθερος/η η γκρίνια και πιθανή απαισιοδοξία μπορεί να οδηγήσουν στο να μείνεις σπίτι μακριά από το φλερτ και την κοινωνική ζωή. 

 

 

Ζυγός

Η Σελήνη παραμένει στον Αιγόκερω και η σύνοδός της με τον Πλούτωνα και τον Κρόνο δεν αποκλείεται να φέρει σημαντικά ζητήματα στην επιφάνεια που πιθανά απασχολούν την οικογενειακή σου εστία, πρέπει βέβαια να πάρεις σημαντικές αποφάσεις που μπορεί να είναι δύσκολες για εσένα και αυτό να λειτουργήσει πιεστικά σε ψυχολογικό επίπεδο. Αργά το βράδυ περνάει στον Υδροχόο αλλάζει άρδην την ψυχολογία σου και δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να περάσεις μοναδικά με την παρέα σου ή το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει αφήνοντας πίσω ότι μπορεί να σε έχει προβληματίσει στην ημέρα. Το ερωτικό παιχνίδι τώρα ξεκίνα.

Σήμερα το ταίρι σου είναι αυτό που θα σε βοηθήσει να ξεφύγεις από πράγματα που σε θλίβουν και θα δημιουργήσει τις κατάλληλες προϋποθέσεις για μοναδικά ερωτικές στιγμές. Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες έρχονται στη ζωή σου για να σου τονίσουν ότι για τίποτα δεν αξίζει να χαλάσει το κέφι σου. 

 

Σκορπιός

Η Σελήνη παραμένει στον Αιγόκερω και η σύνοδός της με τον Πλούτωνα και τον Κρόνο σου δίνει τη δυνατότητα να προωθήσεις και να σταθεροποιήσεις σημαντικές εμπορικές και επικοινωνιακές συμφωνίες που μπορεί να έχουν έρθει στη ζωή σου, καθώς φαίνεται να μπορείς να αντιληφθείς διαισθητικά πώς πρέπει να κινηθείς για να κερδίσεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Αργά το βράδυ περνάει στον Υδροχόο και επιδιώκεις να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα που είναι οικεία για εσένα ή με την οικογένειά σου. Πιθανή κυκλοθυμία και μεταβαλλόμενη διάθεση να οδηγήσει στο να απομονωθείς σκεπτόμενος καταστάσεις του παρελθόντος και κάνοντας τον απολογισμό σου.

Σήμερα ο ρομαντισμός μπορεί να παίξει κυρίαρχο ρόλο στη σχέση σου και να δημιουργήσει τις κατάλληλες συνθήκες για να περάσεις μοναδικά στον προσωπικό σου χώρο με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η αίσθημα μοναξιάς και σκαμπανεβάσματα στη διάθεση δεν αφήνουν περιθώρια για έντονο ερωτικό παιχνίδι.

 

 

Τοξότης

Η Σελήνη παραμένει στον Αιγόκερω και η σύνοδός της με τον Πλούτωνα και τον Κρόνο και σου δίνεται η ευκαιρία να αναλογιστείς σημαντικές οικονομικές εξελίξεις που μπορεί να υπάρχουν ή πιθανές προτάσεις για την αύξηση του εισοδήματος σου, εμπιστεύσου τη διαίσθησή σου και είναι βέβαιο ότι δεν θα χάσεις. Αργά το βράδυ περνάει στον Υδροχόο και σου δίνεται η ευκαιρία να έρθεις κοντά με πρόσωπα που είναι σημαντικά για εσένα και αποτελούν το στενό σου κύκλο. Κοινωνικές εκδηλώσεις και πάρτι έρχονται στο πρόγραμμά σου και δημιουργούν τις προϋποθέσεις για ξεφάντωμα και μοναδικές νέες γνωριμίες.

Σήμερα η επικοινωνία θα παίξει καθοριστικό ρόλο να αφήσεις πίσω την ανασφάλεια και να περάσεις υπέροχα με τον/η σύντροφό σου. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία μπορεί να έρθει στο προσκήνιο καθώς φαίνεται ότι πρωταγωνιστείς με τον τρόπο που επικοινωνείς και εντυπωσιάζεις με το κέφι σου.

  

Αιγόκερως

Η Σελήνη παραμένει στο ζώδιό σου και η σύνοδός της με τον Πλούτωνα και τον Κρόνο μπορεί να σε οδηγήσει στο να βγάλεις σκληρά συμπεράσματα και να θέλεις να αλλάξεις ριζικά τον τρόπο που κινείσαι τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Φρόντισε να μην έρθεις σε αντιπαράθεση με σημαντικά πρόσωπα της ζωής σου γιατί το αποτέλεσμα μπορεί να είναι  οριστικό. Αργά το βράδυ περνάει στον Υδροχόο και σου δίνεται η ευκαιρία να ασχοληθείς με οικονομικά ζητήματα που μπορεί να έχεις παραμελήσει καθώς μπορείς να σκεφτείς πως πρέπει να κινηθείς για να εξασφαλίσεις το καλύτερο δυνατό εισόδημα για εσένα.

Σήμερα το πάθος και ο αισθησιασμός μπορεί να κυριαρχήσουν σε προσωπικό επίπεδο και να δημιουργήσουν την καλύτερη δυνατή η ατμόσφαιρα για εσένα και το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές ανασφάλειες έρχονται στην επιφάνεια και δεν σου επιτρέπουν να φλερτάρεις όπως θα ήθελες.

 

 

Υδροχόος

Η Σελήνη παραμένει στον Αιγόκερω και η σύνοδός της με τον Πλούτωνα και τον Κρόνο και σου δίνεται η ευκαιρία να ξεκαθαρίσεις ζητήματα του παρελθόντος που μπορεί να έχουν έρθει στο προσκήνιο και να ταλαιπωρούν την ψυχολογία σου. Μην εγκλωβιστείς στην κατήφεια και στην εσωστρέφεια  γιατί η διάθεσή σου θα βαρύνει σημαντικά. Αργά το βράδυ περνάει στο ζώδιό σου και σου δίνεται η ευκαιρία να βγεις, να διασκεδάσεις και να πρωταγωνιστήσεις σε όποιο κοινωνικό περίγυρο και αν βρεθείς. Μόνο που να θυμάσαι ότι ο υποκειμενισμός και η διάθεση να παρεξηγείς τις οποίες καταστάσεις μπορεί να οδηγήσει σε μπελάδες.

Σήμερα διεκδικείς τον πρωταγωνιστικό ρόλο στη σχέση σου και στη ζωή του/ης συντρόφου σου, μείνε μακριά από εγωισμούς και δεν θα χάσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η δεν θα είναι εύκολο να μην τραβήξεις τα βλέμματα καθώς μαγνητίζεις με τη συμπεριφορά και την αυτοπεποίθησή σου.

 

Ιχθύες

Η Σελήνη παραμένει στον Αιγόκερω και η σύνοδός της με τον Πλούτωνα και τον Κρόνο και έχεις την ευκαιρία να ξεκαθαρίσεις ποιους στόχους και φιλοδοξίες θέλεις να προωθήσεις, καθώς είναι σημαντικό για εσένα να προχωρήσεις με ρεαλιστικά βήματα σε μία ουσιαστική αναγέννηση που έχει να σου δώσει πολλά. Αργά το βράδυ περνάει στον Υδροχόο και επιδιώκεις να κλειστείς στον εαυτό σου καθώς φαίνεται να έρχονται στο μυαλό αναμνήσεις και τραύματα που ακόμα δεν έχεις ξεπεράσει. Επικεντρώσου στην τέχνη καθώς είναι αυτή που θα αποτελέσει την καλύτερη δυνατή διέξοδο για να ανέβεις ψυχολογικά.

Σήμερα η τρυφερότητα και η παραμυθένια διάθεση μπορεί να κυριαρχήσει στη σχέση σου και να σε βγάλει από τα σκοτεινά κομμάτια του εαυτού σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανό είναι να επιστρέψουν πρόσωπα που μπορεί να δημιουργήσουν πρωτόγνωρα συναισθήματα με την εμφάνισή τους.

 

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​ 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!