ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Τετάρτης 19 Φεβρουαρίου 2020

Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και το εξάγωνό της με τον ανάδρομο Ερμή στους Ιχθύες και σου δίνεται η ευκαιρία να εκφράσεις ζητήματα προς το ταίρι σου που μπορεί να σε απασχολούν καιρό δημιουργώντας τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για την επίλυσή τους. 

Κριός 

Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και το εξάγωνό της με τον ανάδρομο Ερμή στους Ιχθύες και σου δίνεται η ευκαιρία να λύσεις ζητήματα από το παρελθόν που μπορεί να απασχολούν την επαγγελματική σου πορεία. Η επικοινωνία και η έντονη κατανόηση που υπάρχει μπορεί να δώσουν σημαντικές ευκαιρίες που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην προσωπική σου εξέλιξη. Μετά το μεσημέρι το τετράγωνό της με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου πιθανά να σου δημιουργήσει έντονη αναστάτωση καθώς φαίνεται οι επαγγελματικές υποχρεώσεις να λειτουργούν πιεστικά στην ψυχολογία σου και να μην μπορείς να διασκεδάσεις και να αφεθείς σε αυτά που θέλεις.

Σήμερα είναι προτιμότερο να προσπαθήσεις να ισορροπήσεις την ένταση που νιώθεις λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων ή αμφιβολιών για το τι πραγματικά θέλεις στην προσωπική σου ζωή. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει μέσα από το επαγγελματικό πεδίο, φαίνεται να μην ξέρεις τι θέλεις πραγματικά, κάτι που επηρεάζει αρνητικά.

 

Ταύρος 

Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και το εξάγωνό της με τον ανάδρομο Ερμή στους Ιχθύες δημιουργεί τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για να τακτοποιήσεις θέματα που εκκρεμούν μετά από το παρελθόν με πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού του περιβάλλοντος ή με φιλικά πρόσωπα που πιθανά σε έχει ενοχλήσει. Μετά το μεσημέρι το τετράγωνό της με την Αφροδίτη στον Κριό σε αναστατώνει καθώς φαίνεται ο συναισθηματισμός να γίνεται υπέρμετρος και να υπάρχουν ξεσπάσματα. Φρόντισε να ισορροπήσεις τις ευαισθησίες με την ανάγκη για να ξεφύγεις από ότι πιθανά λειτουργεί  καταπιεστικά στην ψυχολογία σου 

Σήμερα η αισιοδοξία χάνεται λόγω καταστάσεων που δεν έχεις λύσει με το ταίρι σου και τις αφήνεις να εκκρεμούν, φρόντισε να το κάνεις. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανό είναι να επιστρέψουν πρόσωπα που θα σε γεμίσουν χαρά αλλά και εκνευρισμό παράλληλα μην μπορώντας να το διαχειριστείς. 

 

Δίδυμοι

Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και το εξάγωνό της με τον ανάδρομο Ερμή στους Ιχθύες σου δίνει την ευκαιρία να τακτοποιήσεις θέματα οικονομικής φύσεως που μπορεί να εκκρεμούν από το παρελθόν και να αφορούν στην επαγγελματική σου εξέλιξη. Πιθανές παλαιότερες διεκδικήσεις τώρα μπορούν να γίνουν πραγματικότητα. Μετά το μεσημέρι το τετράγωνό της με την Αφροδίτη στον Κριό δημιουργεί έντονη ανάγκη για έλεγχο παράλληλα όμως και για προσωπική ανεξαρτησία στη σχέση κάτι που δεν είναι εύκολο να γίνει αποδεκτό από το σύντροφό σου. Προσοχή γιατί τα προβλήματα που θα δημιουργηθούν θα οδηγήσουν σε συγκρούσεις.

Σήμερα η ανάγκη για να χειριστείς το ταίρι σου συγκρούεται με την προσωπική ανάγκη για ελευθερία στη σχέση. Κάτι που μπορεί να δημιουργήσει έντονες αντιπαραθέσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η η εσωστρέφεια και τα σκαμπανεβάσματα στη συμπεριφορά σου δεν επιτρέπουν σε νέα πρόσωπα να δείξουν το ενδιαφέρον τους. 

 

Καρκίνος

Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και το εξάγωνό της με τον ανάδρομο Ερμή στους Ιχθύες και σου δίνεται η ευκαιρία να εκφράσεις ζητήματα προς το ταίρι σου που μπορεί να σε απασχολούν καιρό δημιουργώντας τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για την επίλυσή τους. Αυτό θα σε βοηθήσει να νιώσεις ασφάλεια και σταθερότητα στη σχέση σου. Μετά το μεσημέρι το τετράγωνό της με την Αφροδίτη στον Κριό πιθανό είναι να σε φέρει σε αντιπαραθέσεις με πρόσωπα από τον επαγγελματικό περίγυρό καθώς η έντονη ανάγκη σου για αυτοπροβολή μπορεί να ενοχλεί. Φρόντισε να ισορροπήσεις μέσα σου για το τι πραγματικά θέλεις να πετύχεις καθώς φαίνεται να μην ξέρεις πραγματικά πως θέλεις να κατευθυνθείς σε ότι αφορά την καριέρα σου. 

Σήμερα λύσε ζητήματα του παρελθόντος σε προσωπικό επίπεδο που θα δημιουργήσουν την καλύτερη διάθεση και την ανάγκη για να δεις τα πράγματα από την αισιόδοξη πλευρά της σχέσης σου. Αν είσαι ελεύθερος/η   νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει που θα παίξει καθοριστικό ρόλο στο να περάσεις μοναδικά από δω και στο εξής.

 

Λέων

Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και το εξάγωνό της με τον ανάδρομο Ερμή στους Ιχθύες και σου δίνεται η ευκαιρία να κλείσεις θέματα που μπορεί να απασχολούν τον εργασιακό περίγυρο. Φρόντισε βέβαια να διεκδικήσεις το καλύτερο δυνατό και σε ότι αφορά τα οικονομικά σου καθώς φαίνεται να υπάρχουν θετικές εξελίξεις. Μετά το μεσημέρι το τετράγωνό της με την Αφροδίτη στον Κριό μπορεί να δημιουργήσει ένταση καθώς φαίνεται ενώ θέλεις να διασκεδάσεις και να περάσεις όμορφα, οι εργασιακές υποχρεώσεις να είναι πολλές και να μην σου δίνουν την ευκαιρία και το χρόνο που είναι απαραίτητος για να ξεφύγεις.

Σήμερα δύσκολα θα περιορίσεις την ένταση μέσα σου λόγω των πολλών υποχρεώσεων στη δουλειά σου που μπορεί να επηρεάσουν και την σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πρόσωπα μέσα από τον εργασιακό περίγυρό έρχονται στη ζωή σου, μην αφήσεις τις εμμονές να χαλάσουν την θετική εξέλιξη των πραγμάτων. 

  

Παρθένος

Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και το εξάγωνό της με τον ανάδρομο Ερμή στους Ιχθύες σου δίνει την ευκαιρία να εκφράσεις στο ταίρι σου αυτά που πραγματικά νιώθεις και πιθανά παράπονα για καταστάσεις του παρελθόντος που μπορεί να έχουν προβληματίσει. Τώρα είναι η στιγμή να λύσεις θέματα που σε βαραίνουν. Μετά το μεσημέρι το τετράγωνό της με την Αφροδίτη στον Κριό μόνο αυτό μπορεί να δημιουργήσει ένταση και αναστάτωση λόγω πιθανών συναισθημάτων ζήλιας που έρχονται στην επιφάνεια και που μπορεί να οδηγήσουν σε συγκρουσιακές καταστάσεις. Επικεντρώσου στο πάθος και εκτόνωσε αυτή σου την ενέργεια με άκρως δημιουργικό τρόπο.

Σήμερα μην αφήσεις τους φόβους να κυριαρχήσουν και προσπάθησε να απολαύσεις κάθε στιγμή της ημέρας με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα πρόσωπα μπορεί να έρθουν στη ζωή σου, η ανάγκη να ελέγξεις την όποια εξέλιξη θα ενοχλήσει σφόδρα. 

 

 

Ζυγός

Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και το εξάγωνό της με τον ανάδρομο Ερμή στους Ιχθύες και μπορείς να εκμεταλλευτείς την ευκαιρία που σου δίνεται για να εκφράσεις πιθανά ζητήματα της καθημερινότητας που σε ενοχλούν σε οικογενειακά πρόσωπα δίνοντάς σου την δυνατότητα να βρεις τις καλύτερες δυνατές λύσεις που σε εξυπηρετούν. Μετά το μεσημέρι το τετράγωνό της με την Αφροδίτη στον Κριό μπορεί να δημιουργήσει έντονη με κυκλοθυμία και μεταβαλλόμενη διάθεση που πιθανόν να επηρεάσει τις σχέσεις με πρόσωπα της οικογένειας αλλά και την προσωπική σου ζωή, καθώς φαίνεται να μην μπορείς να κατασταλάξει στις μεταξύ της εσωστρέφειας και της έντονης εσωστρέφειας που νιώθεις.

Σήμερα είναι σημαντικό να αντιληφθείς ότι η ένταξη στη σχέση σου μπορεί να σε φοβίσουν λόγω προσωπικών ανασφαλειών και συγκρούσεων που συμβαίνουν μέσα σου. Αν είσαι ελεύθερος/η το έλλειμμα σταθερότητα στη διάθεσή μπορεί να επηρεάσει πιθανή νέα γνωριμία που μπορεί να προκύψει. 

 

Σκορπιός

Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και το εξάγωνό της με τον ανάδρομο Ερμή στους Ιχθύες σου δίνει ώθηση για να λύσεις ζητήματα που μπορεί να εκκρεμούν στην προσωπική σου ζωή. Η καλή διάθεση που επικρατεί θα σε βοηθήσει στο να ξεπεράσεις τις οποίες ανασφάλειες ή εκνευρισμό μπορεί να είχαν επηρεάσει τις σχέσεις σου. Μετά το μεσημέρι το τετράγωνό της με την Αφροδίτη στον Κριό μπορεί να οδηγήσει στον εμμένεις σε απόψεις και να γκρινιάζεις σε πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος δημιουργώντας ένταση και δυσάρεστο κλίμα σε πιθανές συναντήσεις που μπορεί να υπάρξουν.

Σήμερα μην αφήνεις την ρουτίνα να κυριαρχήσει στη σχέση σου και δώσε την απαραίτητη ενέργεια που χρειάζεται για να περάσεις μοναδικά με τον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου. Αν είσαι ελεύθερος/η μπορεί να υπάρξουν νέα πρόσωπα στη ζωή σου, το άγχος και ο εκνευρισμός του εκδηλώνεις πιθανά να δυσαρεστήσουν.

 

 

Τοξότης

Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και το εξάγωνό της με τον ανάδρομο Ερμή στους Ιχθύες δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να προωθήσεις συζητήσεις για οικονομικά ζητήματα που μπορεί να εκκρεμούν από το παρελθόν και πιθανά σου δημιουργούν ανασφάλεια. Σου δίνεται η δυνατότητα θετικών εξελίξεων αρκεί να κάνεις τις σωστές κινήσεις. Μετά το μεσημέρι το τετράγωνό της με την Αφροδίτη στον Κριό μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα με το ταίρι σου καθώς οι φόβοι σου έρχονται στην επιφάνεια και πιθανά να δυναμιτίσουν τη σχέση. Άφησε τον εαυτό σου να χαρεί τις στιγμές και μην επιτρέψεις στο έλλειμμα αυτοπεποίθησης να κάνει την εμφάνισή του.

Σήμερα το να απολαύσεις κάθε στιγμή με το ταίρι σου θα σου δώσει τη δυνατότητα να περάσεις μοναδικά, αρκεί να μην επιτρέψεις στις ανασφάλειες να κυριαρχήσουν. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανό είναι να υπάρξουν νέες γνωριμίες, η προσωπική σου διαχείριση θα κρίνει την θετική ή μη εξέλιξή τους.

  

Αιγόκερως

Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου και το εξάγωνό της με τον ανάδρομο Ερμή στους Ιχθύες σου δίνει την ευκαιρία να εκφράσεις άμεσα αυτά που μπορεί να σε απασχολούν σε πρόσωπα του κοντινού του περιβάλλοντος και να προέρχονται από παρελθούσες καταστάσεις που ακόμα δεν έχουν βρει την κατάλληλη λύση. Μετά το μεσημέρι το τετράγωνό της με την Αφροδίτη στον Κριό μπορεί να δημιουργήσει ένταση τόσο με πρόσωπα της οικογένειας όσο και με το ταίρι σου ή πιθανή νέα γνωριμία που μπορεί να προκύψει καθώς ρέπεις μεταξύ υποκειμενισμού και κυκλοθυμίας και δεν είναι εύκολο να το διαχειριστείς

Σήμερα ο εγωισμός δεν πρέπει να σε εγκλωβίσει σε αρνητικές συμπεριφορές που θα επηρεάσουν σημαντικά την πορεία της σχέσης σου. Αν είσαι ελεύθερος/η εκμεταλλεύσου πιθανές νέες γνωριμίες που έρχονται στη ζωή σου για να σου δώσουν και μην αφήνεις τις ανασφάλειές σου και τον υποκειμενισμό να σε οδηγήσουν λανθασμένα.

 

Υδροχόος

Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και το εξάγωνό της με τον ανάδρομο Ερμή στους Ιχθύες σου δίνει τη δυνατότητα να τακτοποιήσει ζητήματα οικονομικής φύσεως που πιθανά εκκρεμούν από παρελθούσες καταστάσεις. Εκμεταλλεύσου πιθανές παλιότερες προτάσεις για να τις προωθήσεις για να σου χαρίσουν μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και αύξηση των οικονομικών δυνατοτήτων σου. Μετά το μεσημέρι το τετράγωνό της με την Αφροδίτη στον Κριό μπορεί να σου δημιουργήσει νευρικότητα και αυτό δεν αποκλείεται να εκτονωθείς σε κοντινά σου πρόσωπα ή στον άνθρωπό σου οδηγώντας σε ξεσπάσματα που θα δονήσουν την ατμόσφαιρα

Σήμερα λύνοντας ζητήματα με το ταίρι σου που εκκρεμούν θα σε βοηθήσει να πατήσεις γερά στα πόδια σου και να μην αφήσεις τις ευαισθησίες σου να θολώνουν τη σκέψη. Αν είσαι ελεύθερος/η επιστροφές του παρελθόντος μπορεί να υπάρξουν πού θα σε οδηγήσουν σε έντονη νευρικότητα.

 

Ιχθύες

Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και το εξάγωνό της με τον ανάδρομο Ερμή  στο ζώδιό σου δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να προωθήσεις στόχους και φιλοδοξίες που μπορεί να έχεις καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν και πάλι συζητήσεις που εκκρεμούν από παρελθούσες καταστάσεις και μπορεί να σε βοηθήσουν στα επόμενα σου βήματα. Μετά το μεσημέρι το τετράγωνό της με την Αφροδίτη στον Κριό εντείνει τις ανασφάλειες και δεν αποκλείεται να ξεσπάσεις σε φιλικά σου πρόσωπα. Φρόντισε να μην συζητήσεις οικονομικά ζητήματα μαζί τους καθώς δεν αποκλείεται οι σχέσεις να διαταραχθούν.

Σήμερα η προσωπική σου φόβοι μπορεί να οδηγήσουν σε πιθανές εντάσεις αν δεν καταφέρεις να τους χαλιναγωγήσεις και να εκδηλώσεις θετικά συναισθήματα στο ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η μέσα από το φιλικό περιβάλλον μπορεί να υπάρχουν πρόσωπα που θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον σου.

 

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​ 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!