GOSSIP

Συγκινεί η Ηλιάννα Παπαγεωργίου μιλώντας για τον κολλητό της που έχει καρκίνο

Το γνωστό μοντέλο και κριτής του GNTM, Ηλιάννα Παπαγεωργίου συγκίνησε τους πάντες όταν μέσω social media μίλησε για έναν από τους καλύτερους φίλους της ο οποίος διαγνώστηκε με καρκίνο σε τέταρτο στάδιο.

Ο κολλητός φίλος της Ηλιάννας, είναι ο Τζον Λίγκας και η ίδια έσπευσε να εξηγήσει πόσο σημαντικό είναι αυτό το πρόσωπο στη ζωή της και να προτρέψει τους followers της μέσω Instagram story, να βοηθήσουν και να στηρίξουν τον κολλητό της, για τον οποίο έχει δημιουργηθεί και λογαριασμός στο gofundme.com

«Αυτός είναι ο John Ligas, ο καλύτερος μου φίλος εδώ και πέντε χρόνια. Πάντα με αφήνει να βάζω φίλτρα στο πρόσωπο του και να βγάζω φωτογραφίες. Είναι ο προπονητής μου και ο παρτενέρ μου στο χορό. Αγαπάει τα παγωτά, τα λουλούδια, τα πάρτι με εσώρουχα, τα βίντεο, τα boomerang και τον καφέ. Αγαπάει τις βόλτες με το ποδήλατο και φοβάται το τρενάκι του τρόμου. Τον αφήνω να σκεφτεί ένα νέο ελληνικό τραγούδι και πραγματικά του αρέσει πολύ. Ο John διαγνώστηκε με καρκίνο στο τέταρτο στάδιο και έκανε μετάσταση στην υπατική λεκάνη. Είναι πολύ δυνατός και το παλεύει κάθε μέρα με θετικό μυαλό και τεράστια καρδιά, γεμάτη από αγάπη. Έχει ένα μήνυμα για όλους εσάς. Η ζωή είναι τόσο μικρή, αφήστε όλα τα πικρά πίσω και επιλέξτε την αγάπη. Κοιτάξτε μπροστά, μοιράστε αγάπη και πάντα να κοιτάτε στη φωτεινή πλευρά της ζωής», έγραψε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου λέγοντας στους διαδικτυακούς της φίλους να κάνουν μια δωρεά για τον John Ligas, για να κάνουν τη ζωή του καλύτερη.

Δείτε τις παρακάτω φωτογραφίες που ανέβασε η Ηλιάννα στο story της και τις αναδημοσίευσε το fthis.gr.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!