ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Τρίτης 18 Φεβρουαρίου 2020

Η Σελήνη περνάει στον Αιγόκερω και νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να αφιερωθείς στην προσωπική σου ζωή καθώς είναι σημαντικό για εσένα να περάσεις όμορφες στιγμές πάθους με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Τα συναισθήματα κυριαρχούν και η ανάγκη να δημιουργήσεις την κατάλληλη ατμόσφαιρα μπορεί να οδηγήσει σε έντονα μοναδικές και αισθησιακές στιγμές μαζί του.

Κριός 

Η Σελήνη περνάει στον Αιγόκερω δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για να ασχοληθείς με την επαγγελματική σου σταδιοδρομία καθώς φαίνεται να αυξάνονται σημαντικά οι υποχρεώσεις που πρέπει να ανταποκριθεί στην καριέρα σου. Αυτό βέβαια μπορεί να οδηγήσει σε σημαντικές εξελίξεις καθώς έχεις τη δυνατότητα να δείξεις ποιος πραγματικά είσαι και τι μπορεί να καταφέρεις. Η σύνοδός της με τον Άρη αυξάνει την επιθυμία για δράση και δεν αποκλείεται να μπεις σε μία διαδικασία σχεδίων επαγγελματικής φύσεως που θα λειτουργήσουν άκρως θετικά. Φρόντισε βέβαια να περιορίσεις την ένταση για να μην υπάρξουν συγκρούσεις.

Σήμερα η νευρικότητα που κυριαρχεί στην επαγγελματική σου ζωή μπορεί να οδηγήσει σε εντάσεις με το ταίρι σου που καλό είναι να αποφύγεις. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανό είναι να υπάρξουν νέες γνωριμίες που θα παίξουν κυρίαρχο ρόλο στη ζωή σου μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον, ο έντονος εκνευρισμός δεν βοηθά στην εξέλιξη τους.

 

Ταύρος 

Η Σελήνη περνάει στον Αιγόκερω και σου δίνεται η ευκαιρία να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού περιβάλλοντος καθώς κυριαρχεί η διάθεση να περάσεις μοναδικές στιγμές μαζί τους και να διασκεδάσεις απολαμβάνοντας την κάθε στιγμή. Το πνεύμα και οι φιλοσοφικές του αναζητήσεις θα παίξουν κυρίαρχο ρόλο στο να ασχοληθείς με αυτά που διευρύνουν τους ορίζοντές σου και σε κάνουν να αισθάνεσαι όμορφα. Η σύνοδός της με τον Άρη ανεβάζει την επιθυμία σου να βρεθείς με πρόσωπα που έχεις καιρό να δεις και να περάσεις έντονες στιγμές χαράς και ξεφαντώματος μαζί τους, κάτι που ανεβάζει τη διάθεση σου.

Σήμερα το πάθος και η θετική διάθεση κυριαρχούν σε προσωπικό επίπεδο και σου δίνουν την ευκαιρία να περάσεις υπέροχα με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανό είναι να υπάρξουν νέες γνωριμίες που θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον σου και θα σε δραστηριοποιηθούν έντονα. 

 

Δίδυμοι

Η Σελήνη περνάει στον Αιγόκερω και στρέφεις την προσοχή σου σε ότι αφορά οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους που μπορεί να καλείσαι να αντιμετωπίσεις ή σε θέματα επιχειρηματικής φύσεως που σε απασχολούν έντονα και θέλεις να δραστηριοποιηθείς. Να θυμάσαι ότι το να αντιμετωπίζεις με καχυποψία τους άλλους μπορεί να οδηγήσει σε συγκρούσεις που δεν θα σε βοηθήσουν στην επίτευξη των στόχων σου. Η σύνοδός της με τον Άρη εντείνει τον εκνευρισμό και φέρνει με ευκολία ανασφάλειας και φόβου στην επιφάνεια οδηγώντας σε σε μετωπικές αντιπαραθέσεις με το ταίρι σου ή με πρόσωπα που συναλλάσσεσαι.

Σήμερα το προτιμότερο είναι να αφεθεί στο πάθος και στον αισθησιασμό, διάφορα διαφορετικά η έντονη καχυποψία θα κυριαρχήσει στη σχέση σου με αρνητικές προεκτάσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες έρχονται στη ζωή σου για να απογειώσουν τον ερωτισμό και να βιώσεις πρωτόγνωρες στιγμές. 

 

Καρκίνος

Η Σελήνη περνάει στον Αιγόκερω και επικεντρώνεις την προσοχή σου κυρίως σε ότι αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις αφού είναι σημαντικό για εσένα να μπορέσεις να κρατήσεις τις πολυπόθητες ισορροπίες με τα πρόσωπα που παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή σου. Πρόσεξε μόνο γιατί η ανάγκη του να συμβιβάζεσαι μπορεί να οδηγήσει στο να μην αντιμετωπίσεις κατάματα τι είναι αυτό που θέλεις πραγματικά και αργότερα να ξεσπάσεις απότομα. Η σύνοδός της με τον Άρη μπορεί να δημιουργήσει ιδιαίτερα ανταγωνιστικές συμπεριφορές με τους συνεργάτες και το ταίρι σου που θα πρέπει να διαχειριστείς με ψυχραιμία για να αποφύγεις τις μετωπικές αντιπαραθέσεις.

Σήμερα η ένταση μπορεί να κυριαρχήσει στην προσωπική σου ζωή δεν αφήνει περιθώρια για ξεκάθαρη σκέψη και μπορεί να δυναμιτίσει την ατμόσφαιρα. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανό είναι να υπάρξουν νέα πρόσωπα που θα έρθουν στη ζωή σου, η περίεργη διάθεσή σου όμως δεν αφήνει περιθώρια για θετικές εξελίξεις.

 

 

Λέων

Η Σελήνη περνάει στον Αιγόκερω και αυτό που κυρίως σε απασχολεί είναι να ανταποκριθείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε υποχρεώσεις και αγγαρείες της καθημερινότητας και της δουλειάς που καλείσαι να επωμιστείς και να διεκπεραιώσεις. Η νευρικότητα και το άγχος κάνουν την εμφάνισή τους καθώς θέλεις να είσαι άψογος στο αποτέλεσμα που θα δείξει στους γύρω σου και κυρίως στο συναδελφικό περίγυρο. Αυτό όμως μπορεί να σε οδηγήσει στο να γκρινιάξεις και να υπάρξει δυσαρέσκεια. Η σύνοδός της με τον Άρη εντείνει τον εκνευρισμό και αυτό μπορεί να προκαλέσει καβγάδες καθώς φαίνεται να μην σου είναι εύκολο να διαχειριστείς τις πολλές υποχρεώσεις που μπορεί να έχεις.

Σήμερα είναι επιτακτική ανάγκη να εκτονώσεις τα νεύρα σου μακριά από τη σχέση σου γιατί τελικά οι συγκρούσεις θα επηρεάσουν και την προσωπική σου ζωή με δυσάρεστο τρόπο. Αν είσαι ελεύθερος/η ο εκνευρισμός και η κούραση της ημέρας δεν αφήνουν περιθώρια για έντονο ερωτικό παιχνίδι. 

  

Παρθένος

Η Σελήνη περνάει στον Αιγόκερω και νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να αφιερωθείς στην προσωπική σου ζωή καθώς είναι σημαντικό για εσένα να περάσεις όμορφες στιγμές πάθους με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Τα συναισθήματα κυριαρχούν και η ανάγκη να δημιουργήσεις την κατάλληλη ατμόσφαιρα μπορεί να οδηγήσει σε έντονα μοναδικές και αισθησιακές στιγμές μαζί του. Η σύνοδός της με τον Άρη σου δίνει το δυναμισμό και την αυτοπεποίθησή που χρειάζεται να διεκδικήσεις την προσοχή του/ης συντρόφου σου ή και την προσοχή πιθανής νέας γνωριμίας που έρχεται στη ζωή σου για να απογειώσει τη χαρά.

Σήμερα επικεντρώσου στο να περάσεις μοναδικά με το ταίρι σου και μην αφήνεις τον εγωισμό και την ανάγκη να επιβληθείς να κυριαρχήσουν. Αν είσαι ελεύθερος/η πρόσωπα έρχονται στη ζωή σου για να σου τονίσουν την αυτοπεποίθηση και την ιδιαίτερη επιθυμία που έχεις για να βιώσεις υπέροχες στιγμές. 

 

 

Ζυγός

Η Σελήνη περνάει στον Αιγόκερω και επικεντρώνεσαι κυρίως σε ότι αφορά την οικογένεια καθώς είναι σημαντικό για εσένα να ασχοληθείς με τα πρόσωπα που πρωταγωνιστούν στη ζωή σου και μπορούν να σου δώσουν τρυφερότητα, ασφάλεια και ζεστασιά. Ζητήματα ακίνητης περιουσίας μπορεί να έρθουν στο προσκήνιο που καλείσαι να διεκπεραιώσεις, φρόντισε να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και να αφεθείς στο ένστικτο που έχει πολλά να δώσει. Η σύνοδός της με τον Άρη ανεβάζει τον εκνευρισμό και δεν αποκλείεται να αντιπαρατεθείς με οικεία πρόσωπα διαφωνώντας σε χειρισμούς οικογενειακών υποθέσεων που σας φέρνουν σε κόντρα.

Σήμερα η ένταση που νιώθεις μπορεί να σε οδηγήσει σε χτυπήματα κάτω από τη μέση που θα κοστίσουν ψυχολογικά στο ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η ο εκνευρισμός και τα ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα δεν επιτρέπουν να ασχοληθείς με νέες γνωριμίες. 

 

Σκορπιός

Η Σελήνη περνάει στον Αιγόκερω και σου δίνεται η ευκαιρία να επικεντρωθείς στις σχέσεις με το κοντινό σου περιβάλλον καθώς είναι σημαντικό για εσένα να έρθεις σε επαφή μαζί τους και να ανταλλάξεις απόψεις για ζητήματα που σου κεντρίζουν το ενδιαφέρον. Το εμπόριο, οι δημόσιες σχέσεις και η επικοινωνία πρωταγωνιστούν σε επαγγελματικό επίπεδο και μπορούν να δώσουν σημαντικές ευκαιρίες που καλείσαι να τις αξιοποιήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η σύνοδός της με τον Άρη δεν αποκλείεται να σε οδηγήσει σε κοντινές αποδράσεις ή σημαντικές κινήσεις άκρως δυναμικές για την επίτευξη των συμφωνιών που μπορεί να επιθυμείς διακαώς.

Σήμερα η διασκέδαση απογειώνει την προσωπική σου ζωή και δίνει την ευκαιρία σε εσένα και το ταίρι σου να έρθεις πιο κοντά καθώς η επικοινωνία παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα πρόσωπα έρχονται στη ζωή σου που σου θυμίζουν ότι οι εξαιρετικές επαφές στηρίζονται στο να περνάς όμορφα με τον άλλον.

 

 

Τοξότης

Η Σελήνη περνάει στον Αιγόκερω και σου δίνεται η ευκαιρία να τακτοποιήσεις οικονομικά ζητήματα και λογαριασμούς που μπορεί να έχουν μείνει και να σου να σου δημιουργούν ιδιαίτερο άγχος. Παράλληλα όμως θα πρέπει να αφήσεις τις περιττές σπατάλες στην άκρη καθώς είναι αυτές που μπορεί να σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού και να σου δημιουργήσουν ιδιαίτερα οικονομικά προβλήματα όπως και ανασφάλειες. Η σύνοδός της με τον Άρη μπορεί να σε κάνει ιδιαίτερα επίμονο και αδιάλλακτο σε συμπεριφορές απέναντι στο ταίρι σου αλλά και σε διεκδικήσεις απέναντι σε πρόσωπα που συναλλάσσεσαι προκαλώντας ένταση ή τριγμούς.

Σήμερα αφιέρωσε την ημέρα σου στο να περάσεις μοναδικά με το ταίρι σου καθώς το πάθος μπορεί να κυριαρχήσει, αρκεί να αφήσει στην άκρη το πείσμα που δεν ταιριάζει στην ερωτική σου ζωή. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα πρόσωπα μπορεί να προκύψουν, είναι στο χέρι σου να μην αφήσεις τον εκνευρισμό να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο.

  

Αιγόκερως

Η Σελήνη περνάει στο ζώδιό σου και σου δίνεται η ευκαιρία να βγει δυναμικά στο προσκήνιο διεκδικώντας από τους συνεργάτες και το ταίρι σου την προσοχή τους και την διάθεση να καλύψουν τις ανάγκες σου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Φρόντισε βέβαια να μην εγκλωβιστείς εγωκεντρικές διαθέσεις που δεν βοηθάνε στην εξέλιξη της προσωπικής και επαγγελματικής του ζωής και δημιουργούν ένταση και συγκρουσιακές καταστάσεις. Η σύνοδός της με τον Άρη σε κινητοποιούν έντονα σε διεκδικήσεις που μπορεί να έχει και να παίζουν σημαντικό ρόλο σε σχέδια και όνειρα που θέλεις να κάνεις πραγματικότητα.

Σήμερα η ενεργητικότητά και η μαχητικότητα σου δεν αφήνουν περιθώρια για να μην περάσεις μοναδικές στιγμές με το ταίρι σου, αρκεί να αφήσεις τις ανταγωνιστικές διαθέσεις την άκρη. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές είναι νέες γνωριμίες που έρχονται στη ζωή σου για να παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο και να σου δώσουν ώθηση για μεγάλα πράγματα.

 

Υδροχόος

Η Σελήνη περνάει στον Αιγόκερω δίνοντάς σου την ευκαιρία να ασχοληθείς με ζητήματα του παρελθόντος που μπορεί να σε ταλαιπωρούν ακόμα, καθώς ήρθε η ώρα να τα ξεπεράσεις και να τα αφήσεις πίσω σου. Αυτό βέβαια δεν είναι μία εύκολη διαδικασία και δεν αποκλείεται να αφεθείς στην εσωστρέφεια και τη μελαγχολία που εντείνουν τις σκέψεις σου. Η σύνοδός της με τον Άρη αυξάνει κατακόρυφα την ένταση και δεν αποκλείεται να μπεις σε αντιπαραθέσεις με πρόσωπα που έχουν παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή σου καθώς φαίνεται να εκτονώνεις απωθημένα και νευρικότητα για ζητήματα που μπορεί να σε έχουν πληγώσει.

Σήμερα μην επιτρέψεις στο παρελθόν να κυριαρχήσει στην προσωπική σου ζωή και να εκτονώσεις απωθημένα και ενοχές δημιουργώντας πρόβλημα στο ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πρόσωπα από το παρελθόν έρχονται και αυξάνουν κατακόρυφα την ένταση και τη διάθεση να συγκρουστεί μαζί τους.

 

Ιχθύες

Η Σελήνη περνάει στον Αιγόκερω και αφιερώνεις κυρίως την προσοχή σου στο να έρθει σε επαφή με φιλικά πρόσωπα και παρέες που μπορεί να σας ενδιαφέρουν κοινοί στόχοι και φιλοδοξίες. Το να εκφράσεις με δυναμισμό τις απόψεις σου μπορεί να οδηγήσει στο να κεντρίσεις το ενδιαφέρον των γύρω σου και να υπάρξουν θετικές εξελίξεις ως προς την επίτευξη των ονείρων σου. Η σύνοδός της με τον Άρη δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να δραστηριοποιηθείς έντονα σε ομαδικές προσπάθειες και να σου δοθεί η ευκαιρία να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο δίνοντας τα φώτα σου στο σύνολο. Προσοχή σε αλαζονικές διάθεσης που θα ενοχλήσουν.

Σήμερα οι κοινές επιδιώξεις σας φέρνουν πιο κοντά από ποτέ με το ταίρι σου και μπορείτε να λειτουργήσετε μοναδικά απογειώνοντας τη σχέση σας. Αν είσαι ελεύθερος/η φιλικά πρόσωπα πιθανό είναι να έρθουν και να δείξουν τον θαυμασμό και το έντονο πάθος που νιώθουν για εσένα.

 

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​ 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!