ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Κυριακής 16 Φεβρουαρίου 2020

Η Σελήνη έχει περάσει στον Τοξότη και σου δίνεται η ευκαιρία να έρθεις πιο κοντά μου πρόσωπα του κοντινού του περιβάλλοντος καθώς είναι σημαντικό για εσένα να ανταλλάξεις απόψεις, σκέψεις και ιδέες για ζητήματα που πιθανά σε απασχολούν. 

Κριός 

Η Σελήνη έχει περάσει στον Τοξότη και ανεβάζει κατακόρυφα τη διάθεσή σου καθώς είναι σημαντικό για εσένα να περάσεις μοναδικές στιγμές διασκέδασης και χαράς με το ταίρι σου ή με πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού του περιβάλλοντος. Επικεντρώνεσαι πιθανά σε σπουδές και σεμινάρια που σε ενδιαφέρουν, σε επαφές με πρόσωπα στο εξωτερικό που ανοίγουν νέους ορίζοντες μπροστά σου και σε γεμίζουν χαρά και προσμονή. Φρόντισε βέβαια να μην αφήσεις τις υποχρεώσεις σου στην άκρη γιατί η τάση του να τεμπελιάζεις μπορεί να σε οδηγήσει στο να εκτεθείς λόγω λαθών ή αμέλειας που μπορεί να δείξεις..

Σήμερα η ευτυχία είναι αυτή που καθορίζει την προσωπική σου ζωή και δίνει ώθηση για όμορφες στιγμές με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η  το χιούμορ και ο ιδιαίτερα ευχάριστος χαρακτήρας σου είναι αυτό που θα δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για πολλές.

 

Ταύρος 

Η Σελήνη έχει περάσει στον Τοξότη και στρέφεις την προσοχή σου κυρίως σε ότι αφορά ζητήματα οικονομικής φύσεως, επιχειρηματικές δράσεις και πιθανές επενδύσεις που μπορεί να σε απασχολούν. Η καχυποψία είναι κάτι που μπορεί να κυριαρχήσει στη σχέση σου για αυτό θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός καθώς δεν θα διστάσεις να σκεφτείς περίεργα και να μην είσαι αντικειμενικός λόγω των ανασφαλειών και το άγχος που έρχεται στο προσκήνιο. Προσοχή δείξε σε ότι αφορά την προσωπική σου ζωή καθώς δεν αποκλείεται να εκτονωθείς  στο ταίρι σου λόγω της έντασης που νιώθεις για να δυναμιτίζοντας την ατμόσφαιρα.

Σήμερα αφέσου στο πάθος και στον έντονο αισθησιασμό των στιγμών και μην επιτρέψεις τα απωθημένα σου να αλλάζουν το  μοναδικό κλίμα που έχεις στη σχέση σου αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή εσωστρεφή και καχυποψία να μην αφήσουν περιθώρια για να αφεθείς σε νέες γνωριμίες. 

 

Δίδυμοι

Η Σελήνη έχει περάσει στον Τοξότη και εσύ επικεντρώνεσαι κυρίως στις σημαντικές στη ζωή σου καθώς είναι σημαντικό για εσένα να ασχοληθείς με τους συνεργάτες και το ταίρι σου και να αποκαταστήσεις πιθανές παρεξηγήσεις ή εντάσεις που μπορεί να έχουν προκύψει τον τελευταίο καιρό. Είναι σημαντικό να καταλάβεις βέβαια ότι είναι απαραίτητο να δείξεις και εσύ τι είναι αυτό που νιώθεις γιατί διαφορετικά έχεις την τάση να καταπιέζεις τον εαυτό σου σε καταστάσεις που πιθανότατα δεν σε ενδιαφέρουν. Καλά θα κάνεις να δείξεις ποιος είσαι και να δημιουργήσεις τις κατάλληλες ισορροπίες για να είστε όλοι ευχαριστημένοι.

Σήμερα η συντροφικότητα παίζει καθοριστικό ρόλο στη σχέση σου και μπορεί να δημιουργήσει μοναδικές στιγμές για τον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου. Αν είσαι ελεύθερος/η φλερτάρεις και γοητεύεις και αυτό είναι βέβαιο ότι θα φέρει νέα πρόσωπα πολύ σημαντικά στη ζωή σου. 

 

Καρκίνος

Η Σελήνη έχει περάσει στον Τοξότη και βλέπεις τις απαιτήσεις της καθημερινότητας να αυξάνονται αφού είναι σημαντικό να τακτοποιήσεις ζητήματα ρουτίνας που μπορεί να σου δημιουργούν άγχος. Η δουλειά για σένα παίζει πολύ σημαντικό ρόλο καθώς θέλει να είσαι τυπικός με ότι έχεις αναλάβει και αυτό τελικά είναι κάτι που μπορεί να λειτουργήσει πιεστικά στην ψυχολογία σου. Φρόντισε να εκτονώσεις την οποία ένταση μέσα από τη γυμναστική ή ένα είδος άσκησης που σε ικανοποιεί καθώς είναι αυτό που θα ισορροπήσει την ψυχολογία σου και θα σου δώσει νέα ώθηση και ενέργεια να αντιμετωπίσεις τα πράγματα.

Σήμερα πιθανές εμμονές και γκρίνια να ενοχλήσουν το ταίρι σου και να δημιουργήσουν προβλήματα στη σχέση. Αν είσαι ελεύθερος/η μην επικεντρώνεσαι στη λεπτομέρεια και δώσε την αίσθηση ότι είσαι ανοιχτή στο ερωτικό παιχνίδι καθώς μπορεί να έρθει με πρόσωπο μέσα από το εργασιακό περιβάλλον.

 

 

Λέων

Η Σελήνη έχει περάσει στον Τοξότη και αυτό που κυρίως σε απασχολεί είναι να περάσεις όμορφες στιγμές με το ταίρι σου καθώς είναι σημαντικό να βιώσεις τον έρωτα στον απόλυτο βαθμό του. Νιώθεις η αυτοπεποίθησή σου να ξεχειλίζει και αυτό κάνει την εμφάνιση του κυρίως σε όποιο περιβάλλουν συναναστρέφεσαι δημιουργώντας τον κατάλληλο μαγνητισμό γύρω σου. Η διασκέδαση είναι κάτι που σε ενδιαφέρει όπως επίσης και η τέχνη για αυτό δεν αποκλείεται να βάλεις στο πρόγραμμά σου μία θεατρική παράσταση, όπου σου δημιουργεί ιδιαίτερη ευφορία και σε ανεβάζει σε άλλη πνευματική διάσταση.

Σήμερα ο έντονος ερωτισμός δίνει την αίσθηση ότι μπορείς να κάνεις τα πάντα με το ταίρι σου και να περάσεις υπέροχες στιγμές μαζί του. Αν είσαι ελεύθερος/η πολλοί θα είναι αυτοί που θα δείξουν το ενδιαφέρον τους για εσένα καθώς κυριαρχείς σε όλα τα επίπεδα. 

  

Παρθένος

Η Σελήνη έχει περάσει στον Τοξότη και σου δίνεται η ευκαιρία να επικεντρωθείς στην οικογένεια και σε ζητήματα που πιθανόν να απασχολούν πρόσωπα του οικείου περιβάλλοντός σου. Αυτό μπορεί βέβαια να οδηγήσει σε έντονη κυκλοθυμία ή στην ανάγκη για εσωστρέφεια που μπορεί να σε οδηγήσει στο να εκδηλώσεις νευρικότητα και να επηρεάσει τις σχέσεις με τους γύρω σου. Μην αφήνεις τις αναμνήσεις του παρελθόντος που πιθανά σε έχουν πληγώσει να επηρεάσουν την ψυχολογία σου και έδωσε την ευκαιρία στα πρόσωπα της οικογένειας να δείξουν τη ζεστασιά που τόσο έχεις ανάγκη.

Σήμερα ο προσωπικός χώρος μπορεί να φιλοξενήσει το υπέροχο συναίσθημα και το ρομαντισμό που θέλετε να δείξετε ο ένας για τον άλλον με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η η ανάγκη να κλειστείς στον εαυτό σου και να αναπολήσεις τα περασμένα δεν αφήνει περιθώρια για έντονη κοινωνική ζωή. 

 

 

 

Ζυγός

Η Σελήνη έχει περάσει στον Τοξότη και σου δίνεται η ευκαιρία να έρθεις πιο κοντά μου πρόσωπα του κοντινού του περιβάλλοντος καθώς είναι σημαντικό για εσένα να ανταλλάξεις απόψεις, σκέψεις και ιδέες για ζητήματα που πιθανά σε απασχολούν. Φρόντισε να προωθήσει ζητήματα εμπορικών συμφωνιών που πιθανά σε ενδιαφέρουν καθώς είναι ιδανικό για να κερδίσεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για εσένα. Η πειθώ και γρήγορη αντίληψη των πραγμάτων βοηθούν στο να δημιουργήσεις ένα πλαίσιο εμπιστοσύνης γύρω σου. Εκμεταλλεύσου την ημέρα για κοντινές αποδράσεις που μπορεί να λειτουργήσουν άκρως ευεργετικά στην ψυχολογία σου.

Σήμερα η επικοινωνία κυριαρχεί στην προσωπική σου ζωή και δίνει άλλη διάσταση στη σχέση με το ταίρι σου καθώς εκφράζεις άμεσα αυτά που νιώθεις. Αν είσαι ελεύθερος/η η έντονη κοινωνική ζωή και οι προσκλήσεις θα είναι η αφορμή για πιθανές νέες γνωριμίες που θα σου κινήσουν το ενδιαφέρον. 

 

Σκορπιός

Η Σελήνη έχει περάσει στον Τοξότη και νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να πάμε εξετάσεις ζητήματα που αφορούν τις υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες καθώς είναι σημαντικό για εσένα να νιώθεις αυτοπεποίθηση μέσω του εισοδήματός σου και των οικονομικών πόρων που μπορείς να εξασφαλίσεις. Αυτό βέβαια να ξέρεις ότι τελικά αδικεί τον εαυτό σου καθώς ήρθε η ώρα να αναγνωρίσεις στην προσωπική σου αξία μακριά από τα υλικά αγαθά που έχεις. Προσοχή πρέπει να δείξεις σε περιττές σπατάλες γιατί είναι αυτές που τελικά μπορεί να δημιουργήσουν πρόβλημα στον προϋπολογισμό σου εντείνοντας την ανασφάλεια σου.

Σήμερα πάθος και αισθησιασμός κυριαρχούν στην προσωπική σου ζωή και δίνουν σημαντική ώθηση στη σχέση σου για να έρθετε πιο κοντά με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η ναι γνωριμία μπορεί να προκύψει μέσα από πρόσωπα δικά σου που θα δείξουν πόσο μοναδικά νιώθουν για σένα.

 

 

Τοξότης

Η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιό σου και βγαίνεις δυναμικά στο προσκήνιο για να δείξεις ότι ήρθε η στιγμή οι γύρω σου να επικεντρωθούν στις δικές σου ανάγκες. Καλό είναι να αντιληφθείς άμεσα ότι με το να γίνεις επιθετικός και εριστικός με πρόσωπα όπως οι συνεργάτες ή το ταίρι σου δεν θα βοηθήσει στο να καλυφθούν αυτά που θέλεις. Πάρε πρωτοβουλίες σε ότι αφορά τα επαγγελματικά σου καθώς είναι βέβαιο ότι μπορείς να πετύχεις σημαντικές συμφωνίες λόγω του δυναμισμού και της μαχητικότητας που σε διακρίνουν. Η κοινωνική σου ζωή απογειώνεται και σου δίνεται η ευκαιρία να μονοπωλήσεις τα φώτα σε δηλώσεις που θα παρευρεθείς.

Σήμερα φρόντισε ο εγωκεντρισμός να μην επικρατήσει στην προσωπική σου ζωή καθώς η δυσαρέσκεια σε αυτήν θα είναι διάχυτη και θα ενοχλήσεις το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η εκμεταλλεύσου την έντονη κοινωνικότητα που δείχνεις για να μαγνητίσεις τα πλήθη και να αφοσιωθεί σε πιθανές νέες γνωριμίες που έρχονται στη ζωή σου.

  

Αιγόκερως

Η Σελήνη έχει περάσει στον Τοξότη και σου δίνεται η ευκαιρία να αναπολήσεις στο παρελθόν καθώς έρχονται στο μυαλό σου καταστάσεις που μπορεί να σε έχουν πληγώσει και να έχουν στιγματίσει την ψυχή σου. Αυτό βέβαια πιθανά είναι να σε οδηγήσει τη μελαγχολία και σε έντονη εσωστρέφεια μη βοηθώντας να ξεπεράσεις πρόσωπα και καταστάσεις που έχουν αφήσει το αποτύπωμά τους σε εσένα. Επικεντρώσου στο να περάσεις καλά και να ισορροπήσεις μέσα από την τέχνη και τον εσωτερισμό καθώς είναι αυτά που θα σε βοηθήσουν να σταθείς στα πόδια σου και να δεις ότι όλα μπορούν να ξεπεραστούν διώχνοντας από πάνω σου ψυχολογικά βαρίδια.

Σήμερα ο ρομαντισμός μπορεί να κυριαρχήσει στην προσωπική σου ζωή και να δώσει απίστευτες στιγμές χαράς για σένα και τον/η σύντροφό σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πρόσωπα από το παρελθόν επιστρέφουν και σου δίνουν την ευκαιρία και πάλι να σκεφτείς μήπως πραγματικά τα θέλεις στη ζωή σου.

 

Υδροχόος

Η Σελήνη έχει περάσει στον Τοξότη και στρέφεις σε όλη σου την προσοχή σε ομαδικές δραστηριότητες που πιθανά θέλεις να συμμετέχεις καθώς είναι κυρίαρχο για εσένα να δώσει τον καλύτερό σου εαυτό σε συλλόγους και οργανώσεις που εκφράζουν την ψυχή σου και βοηθούν τώρα βάλεις και εσύ το δικό σου λιθαράκι στην προσπάθειά τους. Το φιλικό σου περιβάλλον μπορεί να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο αφού είναι σημαντικό για εσένα να βρεθείς με πρόσωπα που μπορείς να εκφράσεις άμεσα τις σκέψεις σου και μπορούν να αντιληφθούν τι είναι αυτό που θα σας οδηγήσει στο να γίνουν κοινοί στόχοι και φιλοδοξίες.

Σήμερα το να μπεις σε μία διαδικασία κοινής πορείας με το ταίρι σου θα είναι πολύ εύκολο γιατί είναι αυτό που θα σας φέρει πιο κοντά και θα σας οδηγήσει να λειτουργήσετε σαν ομάδα. Αν είσαι ελεύθερος/η προετοιμάσου για νέες πρωτοποριακές νέες γνωριμίες που θα εκτοξεύσουν την ένταση και το καρδιοχτύπι.

 

Ιχθύες

Η Σελήνη έχει περάσει στον Τοξότη και στρέφεις την προσοχή σου κυρίως σε ότι αφορά τις υποχρεώσεις που μπορεί να έχεις σε επαγγελματικό επίπεδο καθώς είναι αυτές που λειτουργούν θετικά στην ψυχολογία σου και σου δημιουργούν έντονο άγχος. Η επιθυμία να ανταποκριθείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε ότι έχεις αναλάβει είναι δεδομένη, αυτό όμως που θα πρέπει να θυμάσαι είναι ότι η νευρικότητα μπορεί να κυριαρχήσει και να σε οδηγήσει σε συγκρούσεις που τελικά δεν ωφελούν τις όποιες προσπάθειές σου. Εκμεταλλεύσου τις όποιες ευκαιρίες σου δίνονται για να δείξεις τις ικανότητές σου καθώς μόνο έτσι μπορείς να προχωρήσεις σε ανώτερο επίπεδο.

Σήμερα μην διστάσεις να έχεις δίπλα σου το ταίρι σου σε κοινωνικές υποχρεώσεις που μπορεί να προκύψουν καθώς μπορείτε να περάσετε υπέροχα μαζί. Αν είσαι ελεύθερος/η μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον μπορεί να έρθει νέα γνωριμία άκρως σημαντική για εσένα.

 

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​ 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!