ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Παρασκευής 14 Φεβρουαρίου 2020

Σήμερα το πάθος μπορεί να κυριαρχήσει σε προσωπικό επίπεδο και να δώσει στη σχέση σου την επιθυμητή ώθηση για να περάσεις μοναδικά με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η εντυπωσιάζεις με τον χαρακτήρα και την προσωπικότητα που δείχνεις και αυτό μοιραία φέρνει νέα πρόσωπα στη ζωή σου.

Κριός 

Η Σελήνη έχει περάσει στον Σκορπιό και σου δίνεται η ευκαιρία να επικεντρωθείς σε οικονομικά ζητήματα που μπορεί να σε απασχολούν έντονα. Ήρθε η στιγμή να δραστηριοποιηθείς και σε πιθανά επιχειρηματικά βήματα που μπορεί να σε ενδιαφέρουν, φρόντισε βέβαια να αφήσει στην καχυποψία στην άκρη και να εμπιστευτείς το ένστικτό σου δίνοντας την ευκαιρία σε όποια πρόσωπα πρέπει να συναλλάσσεσαι. Η ζήλια στην προσωπική σου ζωή μπορεί να κυριαρχήσει δημιουργώντας προβλήματα, εμπιστεύσου το πάθος και τα έντονα συναισθήματα που έχεις για το ταίρι σου ή πιθανή νέα γνωριμία και μην επιτρέψεις στον εκνευρισμό να δυναμιτίσει την ατμόσφαιρα.

Σήμερα καθόρισε τη στάση σου απέναντι στο ταίρι σου μακριά από φόβους που μπορεί να δημιουργήσουν με εντάσεις και απόλαυσε τις στιγμές. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανό είναι να υπάρξει η νέα γνωριμία που θα εξελιχθεί σε κάτι άκρως σημαντικό για εσένα αφού απογειώνει τα συναισθήματα.

 

Ταύρος 

Η Σελήνη έχει περάσει στον Σκορπιό και είναι σημαντικό για εσένα να επικεντρωθείς σε ζητήματα που μπορεί να παίξουν καθοριστικό ρόλο στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και που σου δίνεται η ευκαιρία να λύσεις με τους συνεργάτες ή το ταίρι σου. Είναι σημαντικό να προσπαθήσεις να κρατήσεις τις ισορροπίες και να αποφύγεις τους καβγάδες, παράλληλα όμως θα πρέπει να δείξεις πραγματικά τι έχεις ανάγκη στους γύρω σου καθώς η τάση του να καταπιέζεις τον εαυτό σου οδηγεί στο να μην ικανοποιείσαι. Νέες συνεργασίες μπορεί να έρθουν στο προσκήνιο που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στις επαγγελματικές σας επιδιώξεις.

Σήμερα η έντονη ανάγκη για συντροφικότητα επικεντρώνει την προσοχή σου στο ταίρι σου, φρόντισε μόνο να ικανοποιείς και τα δικά σου θέλω. Αν είσαι ελεύθερος/η το έντονο ερωτικό παιχνίδι παίζει κυρίαρχο ρόλο και μπορεί να φέρει δίπλα σου πρόσωπο που θα είναι άκρως καθοριστικό για την προσωπική σου ζωή. 

 

Δίδυμοι

Η Σελήνη έχει περάσει στον Σκορπιό και ήρθε η στιγμή να ασχοληθείς με ζητήματα της καθημερινότητας που μπορεί να σε ενοχλούν ή να πρέπει να λύσεις άμεσα. Καλά θα κάνεις να μην αφεθείς το άγχος και στον εκνευρισμό που μπορεί να σου δημιουργήσουν οι υποχρεώσεις και να προσπαθήσεις με μεθοδικό και έξυπνο τρόπο να διεκπεραιώσεις ότι έχεις αναλάβει. Είναι ιδανική μέρα για να αρχίσεις ένα νέο πρόγραμμα άσκησης η διατροφής που θα σε γεμίσει ενέργεια και θα σε βοηθήσει να ανταποκριθείς στο έντονο πρόγραμμα από πιθανά έχεις. Είναι καθοριστικό για εσένα να προσέξεις την φυσική σου υγεία για να υπάρχει και πνευματική διαύγεια.

Σήμερα καλά θα κάνεις να αφήσεις την γκρίνια μακριά από την προσωπική σου ζωή γιατί το πιθανότερο είναι να οδηγήσει σε καυγάδες που δεν χρειάζονται. Αν είσαι ελεύθερος/η μην επιτρέψεις στην κούραση και την κατήφεια να επηρεάσουν την ψυχολογία σου. Βγες, διασκέδασε, άφησε τις εμμονές στην άκρη. 

 

Καρκίνος

Η Σελήνη έχει περάσει στον Σκορπιό και σου δίνεται η ευκαιρία να στραφείς σε ότι αφορά την προσωπική σου ζωή καθώς είναι σημαντικό για εσένα να περάσεις όμορφες στιγμές με το ταίρι ή πιθανή νέα γνωριμία που μπορεί να υπάρχει. Νιώθεις πιο σίγουρος για τον εαυτό σου από πότε και αυτό εκδηλώνεται άμεσα και σε όποιο περιβάλλον βρεθείς καθώς κεντρίζεις τα βλέμματα των γύρω σου, κάτι που ούτως ή άλλως σου αρέσει πολύ. Φρόντισε βέβαια να μην εγκλωβιστείς σε εγωκεντρικές συμπεριφορές που θα προκαλέσουν δυσαρέσκεια σε πρόσωπα του περιβάλλοντος που κινείσαι αλλά και στον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου χαλώντας την όμορφη ατμόσφαιρα.

Σήμερα το πάθος μπορεί να κυριαρχήσει σε προσωπικό επίπεδο και να δώσει στη σχέση σου την επιθυμητή ώθηση για να περάσεις μοναδικά με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η εντυπωσιάζεις με τον χαρακτήρα και την προσωπικότητα που δείχνεις και αυτό μοιραία φέρνει νέα πρόσωπα στη ζωή σου.

 

 

Λέων

Η Σελήνη έχει περάσει στον Σκορπιό και αυτό που επιδιώκεις είναι να βρεθείς με πρόσωπα της οικογένειας καθώς είναι σημαντικό για εσένα να νιώσεις έντονα την τρυφερότητα και τη ζεστασιά που μπορεί να σου δώσουν οι οικείοι σου. Σημαντικό είναι να αντιληφθείς ότι πρέπει να κυριαρχήσεις στα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα που έχεις για να αποφύγεις πιθανές εντάσεις και ξεσπάσματα. Επικεντρώσου σε ότι αφορά την ακίνητη περιουσία και πιθανές εργασίες που μπορεί να έχεις στο προσωπικό σου χώρο καθώς εκεί μπορείς να αποδώσεις μοναδικά και να έχεις τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

Σήμερα το να δημιουργήσεις την κατάλληλη ατμόσφαιρα για εσένα και το ταίρι σου στον προσωπικό σου χώρο θα είναι αυτό που θα βοηθήσει να δώσεις άλλη διάσταση στη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πρόσωπα μέσα από το οικείο περιβάλλον έρχονται για να εντείνουν τα συναισθήματα και να δημιουργήσουν έντονα οικείο περιβάλλον. 

  

Παρθένος

Η Σελήνη έχει περάσει στον Σκορπιό και σου δίνεται η ευκαιρία να έρθεις πιο κοντά από ποτέ στα πρόσωπα του κοντινού περίγυρου καθώς είναι σημαντικό για εσένα να συζητήσεις μαζί τους προβλήματα που μπορεί να έχουν προκύψει και να σε απασχολούν. Δείξε την απαιτούμενη διάθεση για επικοινωνία και μην αφήσεις τη νευρικότητα να παίξει σημαντικό ρόλο στις συζητήσεις στις οποίες συμμετέχεις, καθώς η ένταση μπορεί να κυριαρχήσει και να οδηγήσει σε προστριβές. Προσκλήσεις για κοινωνικές εκδηλώσεις και πάρτι έρχονται και μπορούν να σου φτιάξουν το κέφι και να προσφέρουν νέες γνωριμίες και γνώσεις που σε εξιτάρουν.

Σήμερα αφιέρωσε στιγμές διασκέδασης για εσένα και το ταίρι σου καθώς είναι βέβαιο ότι αυτό θα λειτουργήσει άκρως ανανεωτικά στη σχέση σας. Αν είσαι ελεύθερος/η σημαντικές είναι νέες γνωριμίες που έρχονται και σε κεντρίζουν πνευματικά καθώς απογειώνουν τη σκέψη. 

 

 

Ζυγός

Η Σελήνη έχει περάσει στον Σκορπιό και στρέφεις την προσοχή σου σε ότι αφορά τις υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες. Είναι σημαντικό για εσένα να αποκτήσεις ισορροπία στα οικονομικά σου και δεν αποκλείεται να καταβάλεις προσπάθειες για επιπλέον πόρους που θα σου δώσουν την ασφάλεια και την αυτοπεποίθησή που πιθανά σου λείπει. Παράλληλα όμως η τάση του να ξοδεύεις αλόγιστα μπορεί να κάνει την εμφάνισή της και να σε οδηγήσει σε οικονομικά προβλήματα και έλλειμμα στο ταμείο σου. Αφιέρωσε στιγμές πάθους στο ταίρι σου, μακριά από πείσματα και προκαταλήψεις που μόνο προβλήματα δημιουργούν σε σχέση.

Σήμερα ένα ήσυχο δείπνο μπορεί να απογειώσει τα συναισθήματα και να δημιουργήσει έντονες αισθησιακές στιγμές για εσένα και τον άνθρωπό σου. Αν είσαι ελεύθερος/η μην επιτρέψεις στην ανασφάλεια και στους φόβους σου να κυριαρχήσουν και να μην σε αφήσουν να φλερτάρεις με ενδιαφέροντα πρόσωπα που έρχονται στη ζωή σου. 

 

Σκορπιός

Η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιό σου και σου δίνεται η ευκαιρία να αφοσιωθείς στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, όμως ήρθε η στιγμή να δείξεις με δυναμισμό συναισθήματα και θέλω που μπορεί να αιφνιδιάσουν τους γύρω σου. Φρόντισε να ισορροπήσεις μεταξύ δυναμισμού και επιθετικής διάθεσης γιατί δεν θα είναι εύκολο να συγκρατήσεις την ορμή σου και αυτό μπορεί να επηρεάσει τόσο τις συνεργασίες όσο και την προσωπική σου σχέση. Πάρε τις πρωτοβουλίες που χρειάζεται για να εξελίξεις συνεργασίες ή επαγγελματικές ευκαιρίες που έρχονται στη ζωή σου και μπορούν να αποδώσουν πολλά και σημαντικά.

Σήμερα εξέφρασε με ηρεμία αυτά που σε προβληματίζουν στη σχέση σου, καθώς μόνο με αυτό τον τρόπο μπορείς να πάρεις το αποτέλεσμα που θέλεις. Αν είσαι ελεύθερος/η η έντονη κοινωνικότητα και η εξωστρέφεια που χαρακτηρίζουν ελκύουν νέα και σπουδαία πρόσωπα για την προσωπική σου ζωή.

 

Τοξότης

Η Σελήνη έχει περάσει στον Σκορπιό και νιώθεις ότι θέλεις να απομονωθείς από όλους και όλα καθώς η ανάγκη για εσωστρέφεια έρχεται στο προσκήνιο και κυριαρχεί. Βέβαια δεν αποκλείεται αυτή σου η διάθεση να επηρεάσει καθημερινά ζητήματα και υποχρεώσεις γι’ αυτό θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα συγκεντρωμένος σε ότι έχεις αναλάβει  για να το διεκπεραιώσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και να μπορέσεις να ισορροπήσεις ψυχολογικά βρίσκοντας την καλή σου ψυχολογία. Οι αναμνήσεις που ταλαιπωρούν το μυαλό σου μπορεί να σε ρίχνουν, όμως σου δίνεται η δυνατότητα να τις αντιμετωπίσεις κατάματα και να δεις πραγματικά τι είναι αυτό που σε ενοχλεί.

Σήμερα η διάθεση για να βιώσεις στιγμές παραμυθένιες με το ταίρι σου μπορεί να σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις την κακή σου διάθεση. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανό είναι να υπάρξουν γνωριμίες που θα σε κεντρίσουν συναισθηματικά, καλά θα κάνεις να μην εκδηλώσεις άμεσα συναισθήματα και εμπιστοσύνη γιατί δεν αποκλείεται να μην δείχνουν αυτό που πραγματικά θέλουν από εσένα.

  

Αιγόκερως

Η Σελήνη έχει περάσει στον Σκορπιό και σου δίνεται η ευκαιρία να ασχοληθείς με τα φιλικά σου πρόσωπα και να περάσεις στιγμές μαζί τους που σου δίνουν χαρά και γαλήνη. Στόχοι και φιλοδοξίες έρχονται στο προσκήνιο και σου δίνεται η δυνατότητα να κάνει σημαντικά βήματα προς την εξέλιξή τους.  Αφιέρωσε χρόνο σε συλλογικές προσπάθειες που μπορεί να φτιάχνουν την ψυχολογία σου και να δημιουργούν την αίσθηση ότι προσφέρεις σε ένα σκοπό ή σε μία κοινωνική ομάδα που το έχει ανάγκη. Φρόντισε βέβαια να περιορίσεις την αλαζονεία που θα προκαλέσει δυσαρέσκεια σε όποιο περιβάλλον κι αν βρεθείς.

Σήμερα εκμεταλλεύσου τη συγκυρία για μία έξοδο με φιλικά πρόσωπα που θα ανανεώσει την ατμόσφαιρα στην προσωπική σου ζωή. Αν είσαι ελεύθερος/η πρόσωπα μέσα από το φιλικό περιβάλλον έρχονται για να κεντρίσουν την κοινωνική σου συνείδηση και να ανατρέψουν νοοτροπίες που μπορεί να είχες χρόνια.

 

Υδροχόος

Η Σελήνη έχει περάσει στον Σκορπιό και βλέπεις τις υποχρεώσεις σε επαγγελματικό επίπεδο να αυξάνονται, κάτι που θα αυξήσει τους ρυθμούς και θα σε οδηγήσει στο να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο από ότι συνήθως στο να τακτοποιήσεις ότι έχεις αναλάβει στην καριέρα σου. Καλά θα κάνεις να μην μπει σε διαδικασία αντιπαραθέσεων με πρόσωπα που είναι σημαντικά και μπορούν να σε βοηθήσουν στην εξέλιξή σου λόγω του άγχους ή της διάθεσης να επιβάλεις τη δική σου άποψη. Φρόντισε να δείξεις διαλλακτικότητα και να μπεις σε διαδικασία συζητήσεων που μπορεί να σου δώσουν πολλά και να βρεις την προσωπική σου αναγνώριση.

Σήμερα ο εκνευρισμός και η ένταση των επαγγελματικών υποχρεώσεων μπορεί να χαλάσει την ατμόσφαιρα στην προσωπική σου ζωή δημιουργώντας αντιπαραθέσεις με το ταίρι σου, μην το επιτρέψεις. Αν είσαι ελεύθερος/η  πρόσωπα μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον εισβάλλουν στη ζωή σου για να αλλάξουν άρδην την προσωπική σου πορεία.

 

Ιχθύες

Η Σελήνη έχει περάσει στον Σκορπιό και βρίσκεις την αισιοδοξία και τη χαρά καθώς νιώθεις ότι τίποτα δεν μπορεί να μπει εμπόδιο στις προσωπικές του επιδιώξεις και στην ανάπτυξη σου. Επικεντρώσου στο να δρομολογήσεις νομικά ζητήματα που πιθανά σε απασχολούν ή να αφιερώσεις χρόνο σε πιθανές σπουδές και θέματα επιμόρφωσης που σου κινούν το ενδιαφέρον. Σημαντικό είναι βέβαια να εκμεταλλευτείς πιθανές προσκλήσεις από πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού του περιβάλλοντος που σου δίνουν την ευκαιρία να διασκεδάσεις και να συζητήσεις για διάφορα θέματα απολαμβάνοντας χαλαρές στιγμές μαζί τους.

Σήμερα ο έντονος ερωτισμός και η διάθεση για διασκέδαση δημιουργούν τις προϋποθέσεις για να περάσεις υπέροχα με τον άνθρωπό σου, μην χάσεις την ευκαιρία. Αν είσαι ελεύθερος/η η θετική διάθεση και το κέφι που εκπέμπεις μαγνητίζουν νέα πρόσωπα στη ζωή σου.

 

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​ 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!