ΖΩΔΙΑ

Τι δώρο να του κάνεις για τον Βαλεντίνο ανάλογα με το ζώδιό του

Υπάρχουν ζώδια που λατρεύουν τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου και άλλα που τη μισούν. Οπότε δείτε ποιο είναι το κατάλληλο δώρο για το Βαλεντίνο σας, ανάλογα με το ζώδιο του.

ΚΡΙΟΣ

Πώς μπορείς να εντυπωσιάσεις ένα κυριαρχικό και άκρως δυναμικό ζώδιο και να το φέρεις πιο κοντά στη ρομαντική του φύση; Ιδού η απορία! Τα δώρα και τα υλικά αγαθά δε θα συγκινήσουν τον Κριό, όπως θα συγκινούσαν άλλα ζώδια. Εκείνος θέλει να δει προσπάθεια, κόπο, σκέψη πίσω από την κάθε σου κίνηση και τότε θα γίνει χαλί να τον πατήσεις!

Τι εννοώ… Αφού έχεις βάλει το μικροσκοπικό μαύρο σου φόρεμα και από μέσα φοράς τα αγαπημένα του δαντελωτά εσώρουχα, κάλεσε τον στο σπίτι σου για να περάσετε τη νύχτα μαζί. Εκεί θα του έχεις φτιάξει ένα εντυπωσιακό δείπνο, μία μακαρονάδα με θαλασσινά ή ένα ριζότο με σαφράν, συνοδευόμενο από εκλεκτή σαμπάνια ή κόκκινο κρασί (το ίδιο κάνει), ενώ το σπίτι θα είναι φωτισμένο με μικρά κεράκια ρεσώ και ροδοπέταλα, τα οποία θα ξεκινούν από την πόρτα και θα φτάνουν μέχρι την κρεβατοκάμαρα.

Ο Barry White θα γεμίζει με τη φωνή του το δωμάτιο και θα σας βάλει στο κατάλληλο κλίμα για… γλυκό! Αφού η σαμπάνια θα ρέει άφθονη και θα έχει ήδη γευτεί μία κουταλιά από τη σπιτική σου σοκολατόπιτα, πρότεινέ του να του κάνεις μασάζ στην πλάτη! Θα ξετρελαθεί και θα χαλαρώσει απίστευτα!

Σύμφωνα με στατιστικές έρευνες, μέσα στα επόμενα λεπτά θα σε έχει αρπάξει και θα οδεύετε τρέχοντας και μισόγυμνοι στην κρεβατοκάμαρα! Εκεί, ο Κριός θα ξεδιπλώσει όλo του το ταλέντο και την ευγνωμοσύνη του για την πιο τέλεια ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου! 
 

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος είναι ένα από τα πιο αισθησιακά ζώδια του κύκλου! Μπορεί να το παίζει δύσκολος και να φαίνεται απότομος, αλλά μόλις πας με τα νερά του ή τον φέρεις εκεί που θέλει, γίνεται αλοιφή! Το συγκεκριμένο ζώδιο αγαπάει την ηρεμία του και θέλει να είναι τα πάντα τακτοποιημένα και ελεγχόμενα γύρω του.

Το καταλληλότερο δώρο για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου θα ήταν ένα δωμάτιο σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο σε ένα μακρινό προορισμό. Ακόμη κι αν δεν είναι τόσο μακρινός ο προορισμός, ο Ταύρος θα εκτιμήσει τις ανέσεις του ξενοδοχείου και θα ξετρελαθεί με το σπα, την πισίνα και όποιες δραστηριότητες μπορεί να του προσφέρει ένα καλό ξενοδοχείο.

Η περιέργειά του θα τον κάνει να δοκιμάσει από το πιο περίεργο φαγητό στον κατάλογο του room service έως το πιο ξακουστό cocktail στο μπαρ του lobby. Η όλη χλιδάτη ατμόσφαιρα θα μαγέψει τον Ταύρο και μόλις συνηθίσει το χώρο του, θα αρχίσει να δραστηριοποιείται και…εντός του δωματίου.

Τότε είναι που θα ασχοληθεί μαζί σου και θα σε ευχαριστήσει (ιδιαιτέρως) για όλες τις ανέσεις που του παρείχες, καθώς αισθάνεται πως είναι η ώρα να στις ανταποδώσει! Σημειωτέον πως ο Ταύρος είναι σα τα μικρά παιδιά… Του αρέσουν τα φανταχτερά παιχνίδια και μόλις τα βαρεθεί, βλέπει την ουσία και τον πραγματικό λόγο για να είναι χαρούμενος. (Και αυτός δεν είναι άλλος από το να έχει μία γυναίκα που τον φροντίζει και του κάνει όλα τα χατίρια δίπλα του!) .

 
 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το τέλειο δώρο για έναν Δίδυμο είναι να περάσει την πιο ρομαντική ημέρα του χρόνου…μαζί με άλλα ζευγάρια. Προσοχή! Αυτό δε σημαίνει πως δε σ’ αγαπάει ή δε θέλει να κάνει κάτι ρομαντικό μαζί σου, απλώς αγαπάει πολύ και τους φίλους του και θέλει να μοιραστεί αυτή την όμορφη στιγμή μαζί σου και μαζί τους!

Η επικοινωνία είναι το παν για έναν Δίδυμο και όσο και να λατρεύει το ταίρι του, δεν μπορεί να κλειστεί στο σπίτι και ακόμα κι αν κλειστεί, θέλει παρέες να τον περιτριγυρίζουν. Μία πρόταση, λοιπόν, για τον κοινωνικό Δίδυμο είναι να κλείσεις τραπέζι (για τέσσερις) σε ένα κουβανέζο εστιατόριο. Εκεί, μπορεί να δοκιμάσει περίεργες γεύσεις και να μεθύσει με το ρούμι, ενώ θα μιλά ακατάπαυστα για τις εβδομαδιαίες περιπέτειες του στο φιλικό του ζευγάρι. Μόλις φάει το γλυκό και έχει γλυκαθεί από το ποτό και την κουβέντα, πάρτον να χορέψετε latin, παρέα με τους άλλους και ανέβασέ του τη λίμπιντο στα ύψη!

Θα ενθουσιαστεί με την ιδέα να μάθει κάτι καινούργιο και θα σε ευχαριστεί με τα μάτια για την υπέροχη βραδιά που περνάει. Ως Δίδυμος έχει το ρυθμό και το χορό μέσα του και είναι θέμα χρόνου να γίνει η ατραξιόν του μαγαζιού και τα σφηνάκια να σας έρχονται κερασμένα, το ένα μετά το άλλο!

Μόλις φύγετε από το εστιατόριο (και σταματήσει να μοιράζει αυτόγραφα!), πήγαινε τον σπίτι και κάλεσέ τον να του χορέψεις έναν πιο… προσωπικό χορό. Θα έχεις ήδη βάλει σατέν κόκκινα σεντόνια στο κρεβάτι, ενώ στο κομοδίνο θα περιμένει ένα τελευταίο μπουκάλι σαμπάνιας. Στην υγειά σου, Δίδυμε! 


 
 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Καρκίνος είναι το πιο εύκολο ζώδιο για επιλογή δώρου την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Και εξηγούμαι…Το συγκεκριμένο ζώδιο είναι ευαίσθητο και άκρως συναισθηματικό. Οτιδήποτε και να του κάνεις θα μείνει ευχαριστημένο, γιατί πολύ απλά τον σκέφτηκες και μπήκες σε τρομερό κόπο γι’ αυτόν!

Ξεκίνα, λοιπόν, την ημέρα αφήνοντάς του ένα τριαντάφυλλο δίπλα στο μαξιλάρι, μαζί με ένα σημείωμα που να λέει «Καλημέρα, αγάπη μου! Χρόνια μας πολλά!». Ακόμα κι αν χωριστείτε για 8 ώρες λόγω δουλειάς, συνέχιζε να στέλνεις μηνύματα αγάπης και να του αφιερώνεις ερωτικά κομμάτια όλη την ημέρα, δείχνοντάς του πόσο ανυπομονείς να τον δεις το βράδυ και πόσο θέλεις να περάσετε τη νύχτα όπως σας αξίζει.

Μόλις γυρίσει από τη δουλειά, υποδέξου τον με το πιο γλυκό σου χαμόγελο και άρχισε τον στα φιλιά. Το τραπέζι θα είναι στρωμένο ρομαντικά και ο φωτισμός θα είναι χαμηλός, αλλά αυτό που θα τον κάνει να μαγευτεί θα είναι το δώρο του. (Γιατί ωραίες οι χειρονομίες, αλλά ο Καρκίνος θέλει και κάτι να του μείνει ως ανάμνηση!)

Αφού έχετε φάει και έχετε ανταλλάξει λόγια αγάπης, βγάλε μία τούρτα σε σχήμα καρδιάς που θα έχεις φτιάξει με τα χεράκια σου και δώσε το κουτί που έκρυβες επιμελώς πίσω από τον καναπέ. Μέσα στο κουτί θα κρύβεται μία ψηφιακή κορνίζα, η οποία θα περιέχει όλες σας τις φωτογραφίες από την πρώτη στιγμή που γνωριστήκατε έως και σήμερα. Το δώρο αυτό θα τον γεμίσει με αναμνήσεις και θα αισθανθεί για μία ακόμη φορά απίστευτα τυχερός που σε έχει στη ζωή του!


 

ΛΕΩΝ  

Ημέρα αγάπης για τα περισσότερα ζώδια, ημέρα αγάπης, αλλά και λάμψης για το Λέοντα. Όσο και να θέλετε να περάσετε ρομαντικά την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, πρέπει πρώτα να εντυπωσιάσετε το απαιτητικό σας ταίρι. Όταν θα είναι η ώρα να βγείτε έξω, φόρεσε τα καλά σου, βάψου όσο πιο όμορφα και εντυπωσιακά μπορείς και κάνε τα μαλλιά σου να λάμπουν και να δείχνουν μεταξένια, καθώς αυτό αποτελεί το μεγάλο φετίχ του Λέοντα.

Το δώρο που θα έχεις διαλέξει για αυτόν θα πρέπει να έχει να κάνει με την εμφάνισή του. Μπορεί να είναι η μεγαλύτερη μέρα αγάπης και έρωτα, αλλά για το συγκεκριμένο ζώδιο, τα ακριβά ρούχα (ή έστω τα καλά και όμορφα ρούχα) ή τα αξεσουάρ είναι ό,τι καλύτερο μπορείς να του πάρεις για τον κάνεις ευτυχισμένο.

Μόλις τον δεις και μείνει έκθαμβος από την ομορφιά σου, πες του ένα «χρόνια πολλά» δωρίζοντάς του ένα κασμιρένιο πουλόβερ, μία μεταξωτή γραβάτα, ένα ρολόι ή ένα ζευγάρι βραδινά παπούτσια, εάν το αντέχει η τσέπη σου, ή αλλιώς κάνε του δώρο μία δωροεπιταγή για αγορές στο Attica ή σε οποιοδήποτε άλλο μεγάλο πολυκατάστημα, ώστε να έχει όλες τις επιλογές στα πόδια του!

Μετά την ανταλλαγή των δώρων, μπορείτε να πιείτε ένα cocktail σε ένα πολυτελές μπαρ των βορείων προαστίων, γιορτάζοντας τον έρωτά και την ομορφιά σας σε ένα περιβάλλον με εκλεπτυσμένη μουσική και καλαίσθητους ανθρώπους. Θα αισθανθεί τόσο μοναδικός και ιδιαίτερος και θα είναι έτοιμος να στρέψει όλη την προσοχή του πάνω σου…και ό,τι προκύψει! 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ  

Η πρακτικότητα είναι η μισή αρχοντιά, ακόμα κι όταν ένας Παρθένος είναι ερωτευμένος! Το ζώδιο αυτό τα θέλει όλα στην εντέλεια και αγαπά τον έλεγχο και την τάξη. Δε θα μπορούσε να ερωτευτεί περισσότερο το σύντροφό του, εάν του έκανε δώρο ένα tablet για να μπορεί να σημειώνει τα ραντεβού του, να βλέπει ειδήσεις, ταινίες και οτιδήποτε άλλο επιθυμεί, και να είναι πάντα και παντού on-line.

Στην περίπτωση, δε που μένει μαζί με το ταίρι του, θα γινόταν πολύ ευτυχισμένος, εάν η καλή του πλήρωνε για ένα χρόνο μία γυναίκα να τους καθαρίζει το σπίτι μία φορά τη βδομάδα! Κάτι τέτοιο θα τον ανακούφιζε και θα τον έκανε να τη λατρέψει, καθώς δείχνει πως έχει καταλάβει τη μεγάλη του ανησυχία για καθαριότητα και για αρχοντιά! Τη μέρα εκείνη, λοιπόν, μπορείς να τον πας σε ένα πολυτελές εστιατόριο, που χρησιμοποιεί αποκλειστικά βιολογικά προϊόντα, εκφράζοντας βαθιά την αγάπη σου και το σεβασμό σου στις επιλογές του.

Αφού φάτε και δεις τη χαρά ζωγραφισμένη στο πρόσωπό του, δώσε του μία κάρτα (Ναι, με αρκουδάκια και καρδούλες! Πάντα έχουν επιτυχία τέτοιες μέρες), η οποία μέσα θα λέει το εξής: «Αγάπη μου, το δώρο σου σε περιμένει σπίτι!». Και μόλις πάτε σπίτι, ο Παρθένος θα μπει μέσα γεμάτος περιέργεια και θα το δει πεντακάθαρο, με τα σεντόνια διπλωμένα και τσακισμένα σωστά, ενώ στο προσκεφάλι του κρεβατιού θα είναι τοποθετημένο ένα σοκολατάκι! Εμ..τότε θα είναι η ώρα να αποκαλύψεις το δώρο και μετά να χαθείς ευτυχισμένη στη ζεστή αγκαλιά του! 


 

ΖΥΓΟΣ 

Η αλήθεια είναι πως οι τρόποι του Ζυγού δε θα τον αφήσουν να μην ευχαριστηθεί την ημέρα των ερωτευμένων! Όποιο δώρο και να πάρει από την αγαπημένη του, θα εκτιμήσει τόσο τη χειρονομία και θα σπεύσει να την ανταποδώσει (εάν δεν το έχει κάνει ήδη!). Ο Ζυγός θέλει μαγεία, ρομαντισμό, αλλά και μεγαλεία!

Το ιδανικότερο δώρο για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου θα ήταν να τον πάρεις με το αμάξι και να τον οδηγήσεις σε μία μικρή περιπέτεια. Θα του πεις να ακυρώσει το πρόγραμμά του ή να πάρει μία μέρα άδεια και θα τον απαγάγεις με το αμάξι. Μην ξεχάσεις να του θυμίσεις να ντυθεί καλά, διότι εάν πάτε κάπου επίσημα με το συγκεκριμένο ζώδιο και δεν το ειδοποιήσει κάνεις από πριν να έχει το κατάλληλο ντύσιμο, υπάρχει περίπτωση να το σκάσει από το αυτοκίνητο, μόλις γίνει κόκκινο το φανάρι.

Μόλις, λοιπόν, κάτσει στη θέση του συνοδηγού, θα δει να τον περιμένουν εισιτήρια για τη συναυλία του αγαπημένου του καλλιτέχνη σε V.I.P. θέσεις. Κάπου εκεί θα χάσει τη γη κάτω από τα πόδια του και θα σκέφτεται εάν το δικό του δώρο μπορεί να ξεπεράσει μία τόσο ξεχωριστή έκπληξη! Μετά τη συναυλία, μπορεί να σας περιμένει κάποιο τραπέζι κλεισμένο για φαγητό ή απλά ένα ποτό σε ένα ιδιαίτερο cocktail bar, ώστε να σχολιάσετε με την ησυχία σας το όλο δρώμενο.

Την κατάληξη της βραδιάς δε θα την περιγράψω, καθώς θεωρώ πως μετά από τέτοιο δώρο ο Ζυγός θα έχει ήδη κλείσει κρυφά ξενοδοχείο, κάπου εκεί κοντά, για να είστε οι δυο σας και για σου χαρίζει μία βραδιά γεμάτη έρωτα και πάθος!


 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ  

Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι συνυφασμένη με το ζώδιο του Σκορπιού. Αποτελεί το πλέον σεξουαλικό ζώδιο και είναι λάτρης του πάθους και της ερωτικής ατμόσφαιρας. Τρελαίνεται για φλερτ, για ματάκια, για μικρά αγγίγματα, αλλά και για κρυφές χειρονομίες πονηρού τύπου.

Το πλέον ιδανικό δώρο, λοιπόν, για έναν Σκορπιό δεν θα μπορούσε να είναι άλλο από ένα βράδυ παθιασμένου σεξ με τη σύντροφό του. Ας θεωρήσουμε πως έχετε φάει, έχετε πιει όσο πρέπει για να μπορείτε να έχετε καλές αποδόσεις, και ας περάσουμε κατευθείαν στο ψητό!

Έχεις βάλει σατέν μαύρα σεντόνια στο κρεβάτι και έχεις χαμηλώσει το φωτισμό. Του προστάζεις να ξαπλώσει στο κρεβάτι και του δένεις τα χέρια με χειροπέδες στα κάγκελα του κρεβατιού. Του κλείνεις τα μάτια με ένα μαντήλι και αφήνεις τη φαντασία να παίξει το παιχνίδι της! Το μόνο βέβαιο είναι πως τα εσώρουχα που θα έχεις επιλέξει να φορέσεις θα είναι κομμένα και ραμμένα για την περίσταση.

Μπορείς να προτιμήσεις δαντελωτά ή για πιο kinky εμφανίσεις, δερμάτινα! Καθώς εκείνος είναι χαμένος στο σκοτεινό του κόσμο, εσύ έχεις μείνει μόνο με τα εσώρουχα και ετοιμάζεσαι να κάνεις το ίδιο και σε εκείνον. Τη συνέχεια δε θα την περιγράψω, καθώς μετά το δώρο του Σκορπιού θα αποτελέσει απόσπασμα από Άρλεκιν!

Το μόνο που έχω να προσθέσω είναι πως οποιοδήποτε καινούργιο σεξουαλικό παιχνίδι είναι παραπάνω από ευπρόσδεχτο στην κρεβατοκάμαρά σας και πως ανάλογα με τα γούστα του, μπορείς να υποδυθείτε κάποιο ρόλο και να του μιλήσεις με τον αντίστοιχο τρόπο.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ  

Εάν η «απαγωγή» με το αμάξι, την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, αποτελεί το πλέον αυθόρμητο δώρο για έναν Ζυγό, τότε ένα διήμερο ταξίδι - έκπληξη αποτελεί την απόλυτη ευτυχία για ένα Τοξότη. Το συγκεκριμένο ζώδιο αγαπά την περιπέτεια, τη δράση και την αδρεναλίνη, ενώ μισεί τη ρουτίνα, τις τετριμμένες καταστάσεις και τη μιζέρια.

Πέρα του απλού δώρου, όπως μία ετήσια συνδρομή σε έναν αθλητικό όμιλο ή σε μία ομάδα ορειβασίας, το απόλυτο δώρο για έναν Τοξότη την πιο ερωτική μέρα του χρόνου, είναι ένα ταξίδι σε ένα νέο προορισμό, τον οποίο θα ανυπομονεί να ανακαλύψει. Θα τρελαινόταν εάν τον πήγαινες ένα διήμερο στα χιόνια για σκι ή απλά μία μικρή εκδρομή σε ένα σπίτι πάνω σε ένα ξεχασμένο χωριό.

Εκεί που θα έφτανε σε σημείο να σου κάνει μία απίστευτα ρομαντική ερωτική εξομολόγηση, θα ήταν εάν του έφτιαχνες ένα χάρτη με τα πιο γραφικά σημεία του χωριού και του έστηνες ένα μίνι - κυνήγι θησαυρού για να κερδίσει το μεγάλο τρόπαιο…το οποίο δεν είναι άλλο από την αγκαλιά σου!

Σκέψου να φτιάξεις πέντε - έξι ρομαντικούς φακέλους, οι οποίοι μέσα θα περιέχουν σημειώματα με γρίφους. Εκείνος θα πρέπει να βρει τον έναν γρίφο για να προχωρήσει στον επόμενο. Οι γρίφοι μπορούν να σχετίζονται με τη σχέση σας και μόλις απαντάει, θα προχωράει στο επόμενο σημείο όπου θα είναι ένας άλλος φάκελος.

Αφού τα έχει βρει όλα και η αγωνία του θα έχει φτάσει στα ύψη, τότε θα τον οδηγήσεις σε ένα ρομαντικό μέρος του χωριού , όπου θα έχεις στρώσει τραπέζι και τον περιμένεις να λύσετε μαζί τον τελευταίο και πιο σημαντικό γρίφο…την αγάπη σας! 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 

Με τον Αιγόκερω μπορεί και να παιδευτείς, καθώς είναι ένα ζώδιο που δεν πετάει στα σύννεφα και δεν ξεφεύγει συχνά από την πραγματικότητα! Η ημέρα των ερωτευμένων είναι μία μέρα που ίσως και να μη της δίνει και ιδιαίτερη σημασία, καθώς θεωρεί πως κάθε μέρα είναι ερωτευμένος με την κοπέλα του και δε χρειάζεται μία τέτοια εμπορευματοποιημένη γιορτή για να το δείξει!

Ό,τι και να λέει, ό,τι και να κάνει, είναι και εκείνος ένα μικρό παιδί που χαίρεται πραγματικά με τα δώρα. Με αφορμή, λοιπόν, την επίσημη ημέρα που υμνεί τον έρωτα, μπορείς να του αγοράσεις κάτι σπάνιο ή κάτι δυσεύρετο για δώρο. Κάποιο αντικείμενο από ένα παλαιοπωλείο ή από μία αντικερί θα τον συγκινούσε και τότε θα καταλάβαινε πραγματικά το λόγο που πρέπει να κάνουμε πιο συχνά δώρα αγάπης.

Ειδικότερα, ο Αιγόκερως αγαπά τις αντίκες και τα πράγματα που πίσω τους κρύβουν μία ιστορία. Ένα βινύλιο, ένα παλιό γραμμόφωνο ή μία πολυθρόνα των 50s, συνοδευόμενη από την κατάλληλη κάρτα που θα αποκάλυπτε τους αληθινούς λόγους του δώρου, θα του κέντριζε το ενδιαφέρον και θα τον έκανε πολύ χαρούμενο.

Αν και το δώρο είναι καθαρά υλικό και δεν κρύβει κάποιο ρομαντικό στοιχείο, ο Αιγόκερως θα πάρει το μήνυμα και θα προσπαθήσει να ανταποδώσει τη χειρονομία, είτε κερνώντας δείπνο σε κάποιο καλό εστιατόριο είτε ικανοποιώντας όλες τις σεξουαλικές σου επιθυμίες. Και μόνο από τη σκέψη αυτή θα καταλάβει πως η ημέρα των ερωτευμένων είναι απλώς μία αφορμή για γιορτή. (Και ο Αιγόκερως, φοβέρα θέλει!).


 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 

Ησυχία, τάξη και ασφάλεια για τον Υδροχόο την ημέρα των ερωτευμένων! Το συγκεκριμένο ζώδιο θα είναι το ίδιο ευχαριστημένο με τον Καρκίνο, εάν του ετοιμάσεις ένα δείπνο στο σπίτι υπό το φως των κεριών. Του αρέσει να ζει σε ένα δικό του κόσμο, φτιαγμένο από αγάπη και από ιδεατές πράξεις.

Αυτό που μπορείς, βέβαια, να κάνεις για να δείξεις την απύθμενη αγάπη σου προς το πρόσωπό του είναι να του μαγειρέψεις την αγαπημένη του συνταγή, συνοδευόμενη από ένα πεπαλαιωμένο κρασί και να του έχεις ετοιμάσει ένα δώρο - έκπληξη για μετά το επιδόρπιο. (Και δεν εννοώ μόνο το σεξ!) Το δώρο αυτό μπορεί να είναι η εγγραφή του σε κάποιο εκπαιδευτικό πρόγραμμα ή σε κάποιο εξειδικευμένο σεμινάριο, στο οποίο θα μπορέσει να λάβει επιπλέον γνώσεις πάνω στο αντικείμενο που τον ενδιαφέρει και δραστηριοποιείται.

Το ανήσυχο και ονειροπόλο πνεύμα του θα μαγευτεί, εάν καταλάβει πως μπορεί να φοιτήσει περαιτέρω ή να τελειοποιήσει το εργασιακό του αντικείμενο, μέσω μίας συμμετοχής του σε κάποιο εκπαιδευτικό ίδρυμα ή φορέα, στο οποίο δεν είχε σκεφτεί ή δεν είχε τα χρήματα να συμμετάσχει μέχρι πρότινος. Το γεγονός πως η κοπέλα του ενδιαφέρεται για τη μόρφωση και την επιπλέον κατάρτιση του, κάνει τον Υδροχόο να πετάει στα σύννεφα από τη χαρά του, καθώς συνειδητοποιεί πως έχει δίπλα του έναν άνθρωπο με κατανόηση και με αγνά αισθήματα προς το πρόσωπό του.

Μόλις ξεπεράσει το πρώτο σοκ, θα τρέξει κατενθουσιασμένος στην αγκαλιά σου και θα προσφερθεί να σου κάνει μασάζ σε όλο σας το κορμί για να «ξεπληρώσει» το σπάνιο αυτό δώρο!

Πηγή: astropedia.gr

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!