ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Πέμπτης 13 Φεβρουαρίου 2020

Σήμερα μπορείς να ισορροπήσεις επαγγελματικές υποχρεώσεις και προσωπική ζωή καθώς μόνο έτσι θα καταφέρεις να κρατήσεις μακριά από τις εντάσεις στις σχέσεις σου.

Κριός 

Η Σελήνη βρίσκεται στον Ζυγό δίνοντάς σου την ευκαιρία να ασχοληθείς με ζητήματα που μπορεί να απασχολούν τις επαγγελματικές και προσωπικές σου σχέσεις. Είναι γεγονός ότι μπορεί να νιώσεις κατά τη διάρκεια της ημέρας ανασφάλεια και ανάγκη για να ελέγξεις τα πρόσωπα που βρίσκεσαι μαζί τους. Καλά θα κάνεις να είσαι προσεκτικός για τη νευρικότητα μπορεί να οδηγήσει σε σημαντικές εξελίξεις και προβλήματα. Το τρίγωνό της με τον Ήλιο στον Υδροχόο σε βοηθά να ξεπεράσεις τα όποια ζητήματα έχουν εμφανιστεί στο προσκήνιο και να αφήσει στην άκρη την ανάγκη να επιβάλει στην προσωπική σου άποψη. Ξέρεις ποιος είσαι και τι ζητάς από τη σχέση σου.

Σήμερα η καταπίεση δεν θα βοηθήσει στο να περάσεις καλά με το ταίρι σου, πίστεψε στον εαυτό σου και δεν θα χάσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανό είναι να προκύψει νέα γνωριμία που θα εντείνει την ανάγκη να ελέγξεις την κατάσταση, να θυμάσαι ότι η αρνητική πλευρά του εαυτού σου είναι αυτοί που θα απομακρύνει τον άλλον.

 

Ταύρος 

Η Σελήνη βρίσκεται στον Ζυγό και σου δίνεται η ευκαιρία να τακτοποιήσεις ζητήματα που έχουν προκύψει σε καθημερινό επίπεδο καθώς φαίνεται το άγχος να κυριαρχεί και να μην σου είναι εύκολο να διαχειριστείς με ψυχραιμία υποχρεώσεις και αγγαρείες που έχεις αναλάβει. Εκτόνωσε την ενέργειά σου με δράση και μην αφήσεις αρνητικά συναισθήματα να επηρεάσουν τις σχέσεις με τους συναδέλφους σου. Το τρίγωνό της με τον Ήλιο στον Υδροχόο σε βοηθά να δεις τι πραγματικά μπορεί να πετύχεις και να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό, κάτι που θα σε βοηθήσει να λάμψεις και να εντυπωσιάσεις τους ανωτέρους σου.

Σήμερα σημαντικό είναι να μην αφήσεις τη ρουτίνα της καθημερινότητας να λειτουργήσει πιεστικά τη σχέση και να πιστέψεις σε σένα και στο ταίρι σου για να ξεπεράσεις ότι μικροπροβλήματα μπορεί να σας επηρεάζουν. Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες μπορεί να υπάρξουν μέσα από το εργασιακό περιβάλλον, η αυτοπεποίθηση και η αυτοκυριαρχία σου θα εντυπωσιάσουν. 

 

Δίδυμοι

Η Σελήνη βρίσκεται στον Ζυγό και σου δίνεται η δυνατότητα να επικεντρωθεί σε ότι αφορά αυτά που σε ευχαριστούν, τον έρωτα και ότι μπορεί να δημιουργήσει σταθερότητα και αυτοπεποίθηση στην ψυχολογία σου. Πρόσεξε μόνο γιατί η ανάγκη να επιβάλει στα θέλω σου μπορεί να οδηγήσει σε μπελάδες και συγκρούσεις στην προσωπική σου ζωή δυσαρεστώντας το ταίρι σου. Το τρίγωνό της με τον Ήλιο στον Υδροχόο σε βοηθά να αφήσεις πίσω πιθανές εμμονές και ανάγκη ελέγχου και να απολαύσεις κάθε στιγμή με τον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου αφού είναι σημαντικό για εσένα να νιώσεις πιο κοντά από ποτέ μαζί του.

Σήμερα το πάθος είναι αυτό που μπορεί να κυριαρχήσει και να σε βοηθήσει να αφήσει στην άκρη ανασφάλειες και άγχη που μπορούν να δυναμιτίσουν τη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η δες τη ζωή από την αισιόδοξη πλευρά της και είναι βέβαιο ότι πολλοί μπορεί να έρθουν να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους για σένα. 

 

Καρκίνος

Η Σελήνη βρίσκεται στον Ζυγό και έχεις τη δυνατότητα να δώσεις όλο σου το βάρος σε ζητήματα που απασχολούν την οικογένεια καθώς είναι σημαντικό για εσένα να λύσεις ότι μπορεί να δυναμιτίσει την ατμόσφαιρα στο οικείο περιβάλλον. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις και σε δικές σου συμπεριφορές γιατί δεν θα διστάσεις να γίνεις καταπιεστικός και εξουσιαστικός με όποιους θεωρείς ότι δεν μπορείς να ελέγξεις. Το τρίγωνό της με τον Ήλιο στον Υδροχόο σε βοηθά να πατήσεις γερά στα πόδια σου και να δεις τα βαθύτερα αίτια σε συναισθηματικό επίπεδο που μπορεί να επηρεάζουν τις οικογενειακές σχέσεις. Εκμεταλλεύσου τις συνθήκες για μοναδικές οικονομικές συμφωνίες για ακίνητη περιουσία που μπορεί να έχεις.

Σήμερα ήρθε η ώρα να εκφράσεις τα βαθύτερα συναισθήματα που έχεις το ταίρι σου μην επιτρέποντας σε απωθημένα και ενοχές να κυριαρχήσουν και να επηρεάσουν τη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία μπορεί να υπάρξει μέσα από το οικείο φιλικό περιβάλλον, μην επιτρέψεις σε ό τι σε φοβίζει να καθορίζει τη συμπεριφορά σου γιατί θα χάσεις.

 

Λέων

Η Σελήνη βρίσκεται στον Ζυγό δίνοντάς σου την ευκολία να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα του κοντινού του περιβάλλοντος καθώς είναι σημαντικό για εσένα να εκφράσεις πιθανές ανάγκες ή ανησυχίες που έχεις για ζητήματα που σε απασχολούν έντονα. Φρόντισε να μην εκφράζεσαι σκληρά ή απόλυτα στις απόψεις σου γιατί είναι αυτό που τελικά μπορεί να προκαλέσει δυσαρέσκεια στους γύρω σου και να οδηγήσει σε ισχυρές κόντρες μαζί τους. Το τρίγωνό της με τον Ήλιο στον Υδροχόο σου δίνει την ευκαιρία να αναγνωρίσεις ποιος πραγματικά είσαι, να πιστέψει στον εαυτό σου και να δημιουργήσεις τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για νέες συνεργασίες εμπορικής φύσεως που έχω να σου δώσουν πολλά.

Σήμερα η ανησυχία που μπορεί να έχεις είναι αυτό που θα δημιουργήσει ένταση με το ταίρι σου, φρόντισε να την ξεπεράσεις και να εκφράσεις ότι πραγματικά νιώθεις κάτι που θα εκτιμήσει. Αν είσαι ελεύθερος/η πατάς γερά στα πόδια σου και αυτό φαίνεται σε πρόσωπα που δείχνουν το έντονο ενδιαφέρον τους για εσένα. 

 

Παρθένος

Η Σελήνη βρίσκεται στον Ζυγό και καλείσαι να αντιμετωπίσεις ζητήματα οικονομικής φύσεως που μπορεί να έχουν έρθει στο προσκήνιο, καθώς φαίνεται να είναι αυτά που μπορούν να σου δημιουργήσουν ιδιαίτερη ανασφάλεια και θέματα αυτοεκτίμησης. Προσπαθώντας να επιβάλλεις τους δικούς σου ρυθμούς και προτεραιότητες στους γύρω σου δεν θα καταφέρεις παρά να δημιουργήσεις έντονα συγκρουσιακές συμπεριφορές που μπορεί να επηρεάσουν και την πορεία οικονομικών ζητημάτων. Το τρίγωνό της με τον Ήλιο στον Υδροχόο σου δίνει την ευκαιρία να πραγματοποιήσεις συζητήσεις σε εργασιακό επίπεδο που θα έχει θετικές εξελίξεις και στο εισόδημά σου.

Σήμερα νιώθεις ότι το ταίρι σου μπορεί να γίνει κτήμα σου και αυτό είναι κάτι που θα προκαλέσει αντίδραση. Δείξε τα απαραίτητα συναισθήματα και άφησε τις αμφιβολίες γιατί είναι αυτές που δημιουργούν προβλήματα στη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η η εσωστρέφεια και οι εμμονές πιθανό είναι να μην αφήσουν περιθώριο για ερωτικά παιχνίδια. 

 

Ζυγός

Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου και σου δίνεται η ευκαιρία να βγεις δυναμικά στο προσκήνιο σε ότι αφορά την προσωπική και την επαγγελματική σου ζωή καθώς φαίνεται να θέλει να διεκδικήσεις την προσοχή των συνεργατών και του/ης συντρόφου σου. Η ανάγκη να επιβληθείς μπορεί να οδηγήσει σε εντάσεις και συγκρουσιακές καταστάσεις που καλό είναι να αποφύγεις γιατί ο εγωισμός θα ξεπεράσει το κάθε όριο. Το τρίγωνό της με τον Ήλιο στον Υδροχόο σε βοηθά να βρεις τον εαυτό σου και την αισιοδοξία που είναι απαραίτητη για να αφήσεις πίσω σου τα όποια ζητήματα μπορεί να σε απασχολούν, περνώντας όμορφες στιγμές με πρόσωπα που είναι σημαντικά για σένα.

Σήμερα ο ερωτισμός κυριαρχεί και είναι βέβαιο ότι μαγνητίζεις τα βλέμματα του/ης συντρόφου σου παρ’ όλες τις προσωπικές σου ανασφάλειες. Αν είσαι ελεύθερος/η δεν μπορεί να περάσεις απαρατήρητος σε κοινωνικές εκδηλώσεις που πρέπει να παρευρεθείς για το κέφι σου είναι αυτό που θα τραβήξει τα βλέμματα. 

 

Σκορπιός

Η Σελήνη βρίσκεται στον Ζυγό και νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να αντιμετωπίσεις ζητήματα του παρελθόντος που μπορεί να σε επηρεάζουν έντονα τόσο στην καθημερινότητα όσο και την ψυχολογία σου. Οι φοβίες μπορεί να ενισχύονται και είναι αυτές που τελικά θα παίξουν κυρίαρχο ρόλο για να θολώσουν την σκέψη και να μην αφήσουν να δεις πραγματικά πως πρέπει να κινηθείς. Το τρίγωνό της με τον Ήλιο στον Υδροχόο σε βοηθά να εκφράσει ζητήματα οικογενειακής φύσεως στο περιβάλλον σου έχοντας έτσι την ευκαιρία να δείξεις πραγματικά τι νιώθεις και τελικά να λειτουργήσει ευεργετικά ξεπερνώντας τα. Η ψυχική σου δύναμη είναι εμφανής.

Σήμερα μην δυναμιτίσεις στην ατμόσφαιρα στη σχέση σου λόγω των έντονων απωθημένων και των τραυμάτων που να έρχονται στην επιφάνεια, εκμεταλλεύσου τη συνθήκη για να απολαύσεις το πάθος και το ρομαντισμό. Αν είσαι ελεύθερος/η επιστροφές προσώπων είναι πιθανό να προκύψουν, η δική σου διαχείριση θα οδηγήσει είτε σε σύγκρουση, είτε σε άκρως θετικές εξελίξεις.

 

Τοξότης

Η Σελήνη βρίσκεται στον Ζυγό και τα φιλικά σου πρόσωπα κυριαρχούν στη ζωή σου καθώς είναι σημαντικό για εσένα να βρεθείς μαζί τους και να περάσεις στιγμές εκφράζοντας όνειρα και σχέδια που μπορεί να έχεις. Μην επιδιώξεις να επιβάλεις τις απόψεις σου καταπιέζοντας τους γύρω σου γιατί η αντίδραση θα είναι έντονη και θα δημιουργήσεις προβλήματα, αντιπαραθέσεις, νευρικότητα. Το τρίγωνό της με τον Ήλιο στον Υδροχόο σε βοηθά τελικά εκφράσεις με τον κατάλληλο τρόπο τι είναι αυτό που πραγματικά πιστεύεις και θέλεις να δημιουργήσεις ως κοινό στόχο, κάτι που θα βοηθήσει στην καλύτερη επικοινωνία και συνεννόηση με τους φίλους σου.

Σήμερα είναι σημαντικό να προσπαθήσεις με ηρεμία να συζητήσεις με το ταίρι σου κοινά σχέδια, παρά να προσπαθήσεις να επιβάλλεις τους δικούς σου όρους εκτοξεύοντας τη νευρικότητα στα ουράνια. Αν είσαι ελεύθερος/η  πρωτοποριακές γνωριμίες έρχονται για να σε απογειώσουν και να φέρουν στην επιφάνεια φοβίες που έχεις καλά κρυμμένες μέσα σου.

  

Αιγόκερως

Η Σελήνη βρίσκεται στον Ζυγό και σου δίνεται η δυνατότητα να δρομολογήσεις επαγγελματικά ζητήματα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, καθώς δείχνεις τι πραγματικά μπορείς να πετύχεις στην καριέρα σου εντυπωσιάζοντας τους γύρω σου.  Το να προσπαθήσεις να κυριαρχείς είναι αυτό που θα φέρει έντονες αντιπαραθέσεις γι’ αυτό φρόντισε να το αποφύγεις. Το τρίγωνό της με τον Ήλιο στον Υδροχόο ανοίγει ένα νέο κύκλο συζητήσεων που μπορεί να αποδώσει σημαντικά σε ότι αφορά το εισόδημά σου, βέβαιο είναι ότι θα αποδώσει τα μέγιστα στην αυτοπεποίθησή σου καθώς δείχνεις να ξέρεις πια την πραγματική σου άξια.

Σήμερα μπορείς να ισορροπήσεις επαγγελματικές υποχρεώσεις και προσωπική ζωή καθώς μόνο έτσι θα καταφέρεις να κρατήσεις μακριά από τις εντάσεις στις σχέσεις σου. Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες μπορεί να προκύψει μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον που θα απογειώσουν το πάθος.

 

Υδροχόος

Η Σελήνη βρίσκεται στον Ζυγό και νιώθεις πιο ευχάριστα και αισιόδοξα από ποτέ γι’ αυτό και δεν αποκλείεται να επικεντρωθείς σε ότι αφορά γνώσεις, επιμόρφωση, σπουδές που θέλεις να πραγματοποιήσεις για αντικείμενα που ανοίγουν τους ορίζοντές σου. Η αφέλεια σου μπορεί να οδηγήσει σε λάθη σε ζητήματα καθημερινής ρουτίνας φρόντισε να το αποφύγεις. Παράλληλα να θυμάσαι ότι ο φανατισμός πολώνει την ατμόσφαιρα στις σχέσεις σου. Το τρίγωνό της με τον Ήλιο στο ζώδιό σου σε βοηθά να ξεπεράσεις τις οποίες ανησυχίες και να απολαύσεις κάθε στιγμή με όποια παρέα και αν βρεθείς, καθώς η διασκέδαση και το φλερτ έχουν τον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Σήμερα μην χάσεις την ευκαιρία να γευτείς κάθε στιγμή με το ταίρι σου βλέποντας την αισιόδοξη πλευρά της ζωής και αφήνοντας αρνητικά συναισθήματα και φόβου στην άκρη. Αν είσαι ελεύθερος/η μέσα από το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό σου περιβάλλον μπορεί να υπάρξουν νέες γνωριμίες που θα σε οδηγήσουν να δεις τη ζωή από τη θετική τη σκοπιά.

 

Ιχθύες

Η Σελήνη βρίσκεται στον Ζυγό δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για να ασχοληθείς με οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους που μπορεί να έχουν προκύψει. Φρόντισε οι ανασφάλειες, το άγχος και η καχυποψία να μην κυριαρχήσουν τόσο στις οικονομικές τους συναλλαγές όσο και στην προσωπική σου ζωή γιατί θα λειτουργήσουν σαν δύναμη της στη σχέση σου με αρνητικές συνέπειες. Το τρίγωνό της με τον Ήλιο στον Υδροχόο σε βοηθά να αντιμετωπίσεις ζητήματα του παρελθόντος με αυτοπεποίθηση και να μην διστάσεις να δεις κατάματα ότι σε φοβίζει και σε προβληματίζει, κάνοντας ένα βήμα μακριά από ανασφάλειες και νευρικότητα.

Σήμερα ο πόθος και ο αισθησιασμός μπορούν να απογειώσουν τη σχέση σου, μην αφήσεις ότι προκαλεί ένταση να εισβάλει στη σχέση με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η η εσωστρέφεια είναι έντονη και κυριαρχεί στην ψυχολογία σου, μη δίνοντάς σου την ευκαιρία για έντονη κοινωνική ζωή.

 

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​ 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!