ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Τετάρτης 12 Φεβρουαρίου 2020

Η Σελήνη έχει περάσει στον Ζυγό και στρέφεις όλο σου το ενδιαφέρον σε ότι αφορά τις υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες καθώς είναι σημαντικό για εσένα να εξασφαλίσεις το μεγαλύτερο δυνατό εισόδημα καθώς είναι αυτό που σε κάνει να νιώθεις ασφαλή και γεμάτο αυτοπεποίθηση.

Κριός 

Η Σελήνη έχει περάσει στον Ζυγό και αυτό που κυρίως ενδιαφέρει είναι να ασχοληθείς με τις συνεργασίες και την προσωπική σου ζωή καθώς δεν αποκλείεται να υπάρχουν ζητήματα που θέλεις να διευθετήσεις και να ξεπεράσεις. Είναι σημαντικό για εσένα να υπάρξει ηρεμία και ισορροπία στις  κομβικές σχέσεις της ζωής σου καθώς είναι αυτό που μπορεί να σου δημιουργήσει έντονη ανασφάλεια. Η αντίθεσή της με την Αφροδίτη στον Κριό δεν αποκλείεται να σε οδηγήσει σε συναισθηματικές υπερβολές αλλά και υπέρμετρη αισιοδοξία σε οικονομικά θέματα που μπορεί να σου στοιχίσουν  τόσο στην ψυχολογία όσο και στο εισόδημά σου.

Σήμερα το να βρεις τη χρυσή τομή με το ταίρι σου θα είναι ιδανικό γιατί αυτό θα σε βοηθήσει να αποφύγεις το έλλειμμα μέτρου που σε χαρακτηρίζει. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία μπορεί να υπάρξει που θα είναι καταλυτική για εσένα, φρόντισε μην εγκλωβιστείς στις προσωπικές σου ανάγκες δημιουργώντας νευρικότητα.

 

Ταύρος 

Η Σελήνη έχει περάσει στον Ζυγό και σου δίνεται η ευκαιρία να στραφείς στην καθημερινότητα και σε πιθανά ζητήματα που μπορεί να έχουν έρθει στο προσκήνιο και πρέπει να διαχειριστείς. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε πιθανό άγχος που έρχεται στην επιφάνεια καθώς είναι αυτό που μπορεί να επηρεάσει σημαντικά τις σχέσεις με τους συναδέλφους σου και να σε οδηγήσει σε λανθασμένες επιλογές που θα σου κοστίσουν. Η αντίθεσή της με την Αφροδίτη στον Κριό εντείνει το συναισθηματισμό και την ανάγκη να ωραιοποιήσεις πρόσωπα και πράγματα, αυτό βέβαια μπορεί να οδηγήσει σε λάθος κρίσεις στο εργασιακό πεδίο.

Σήμερα καθοριστικό ρόλο στην καθημερινότητα θα παίξει το να μην υπερβάλλεις στις απαιτήσεις και να δεις τα πράγματα ρεαλιστικά, έτσι ώστε να τα ξεπεράσεις με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει μέσα από το εργασιακό περιβάλλον, φρόντισε όμως να μην ζητάς πράγματα εκτός ρεαλιστικών ωρών. 

 

Δίδυμοι

Η Σελήνη έχει περάσει στον Ζυγό και νιώθεις την αυτοπεποίθησή σου να ξεχειλίζει καθώς έχεις την ευκαιρία να πατήσεις γερά στα πόδια σου και να δείξει στους γύρω σου το δυναμισμό που σε διέπει. Επικεντρώνεσαι στο να περάσεις καλά με το ταίρι σου και να διασκεδάσεις με τις παρέες σου. Πρόσεξε μόνο γιατί υπερβολές προς χάριν της προσοχής μπορεί να οδηγήσουν σε δυσαρέσκεια. Η αντίθεσή της με την Αφροδίτη στον Κριό μπορεί να φέρει την ανάγκη της ανεξαρτησίας στην επιφάνεια, κάτι που θα θορυβήσει το ταίρι σου και αν δεν βρεις την ισορροπία που χρειάζεται δεν αποκλείεται να υπάρξουν εντάσεις.

Σήμερα διεκδίκησε τον προσωπικό σου χώρο στη σχέση σου χωρίς να αφήνεις περιθώρια και αμφιβολίες στον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πολλές μπορεί να είναι οι νέες γνωριμίες που θα σου κεντρίσουν το ενδιαφέρον, είναι στο χέρι σου όμως να περιορίσεις την επαναστατική διάθεση που θα προβληματίσει. 

 

 

Καρκίνος

Η Σελήνη έχει περάσει στον Ζυγό και στρέφεις την προσοχή σου κυρίως σε ότι αφορά ζητήματα της οικογένειας που έρχονται στην επιφάνεια και μπορεί να σε προβληματίζουν έντονα. Η ανάγκη να συζητήσεις και να καταλάβεις τα οικεία πρόσωπα είναι έντονη, καλά θα κάνεις βέβαια να μην οικειοποιείσαι σε τα προβλήματα των άλλων. Η αντίθεσή της με την Αφροδίτη στον Κριό μπορεί να σε οδηγήσει σε αντιπαραθέσεις καθώς φαίνεται να επιδιώκεις να βγεις από την οικογενειακή εστία και να προσβληθείς μη δίνοντας σημασία στο πώς νιώθουν οι δικοί σου άνθρωποι. Οι αντιδράσεις θα είναι έντονες εάν δεν μπεις στη θέση τους και αν δεν βρεις τη μέση οδό.

Σήμερα ζητήματα αυτοπροβολής μπορεί να εκδηλωθούν στη σχέση σου που θα ενοχλήσουν το ταίρι σου και θα εκδηλώσει δυσαρέσκεια. Αν είσαι ελεύθερος/η μέσα από το οικείο φιλικό περιβάλλον πιθανό είναι να έρθει νέα γνωριμία, σημαντικό είναι να ισορροπήσεις μεταξύ της άκρας λογικής και του έντονου συναισθηματισμού.

 

Λέων

Η Σελήνη έχει περάσει στον Ζυγό και σου δίνεται η ευκαιρία να βγεις και να συζητήσεις με πρόσωπα που παίζουν χαρακτηριστικό ρόλο στο κοντινό σου περιβάλλον καθώς είναι κομβικό για εσένα να ακούσεις τις απόψεις τους σε θέματα που σε απασχολούν. Εμπορικά ζητήματα έρχονται στο προσκήνιο που μπορεί να εκμεταλλευτείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και να έχεις το θετικό το αποτέλεσμα για εσένα. Η αντίθεσή της με την Αφροδίτη στον Κριό δεν αποκλείεται να οδηγήσει σε υπερβολές στη διασκέδαση που θα δημιουργήσουν αμηχανία και νευρικότητα στα πρόσωπα του στενού σου περίγυρου.

Σήμερα οι υπερβολικές αντιδράσεις και η νευρικότητα στην επικοινωνία δεν αποκλείεται να οδηγήσουν σε παρεξηγήσεις με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πολλές μπορεί να είναι οι νέες γνωριμίες σε εξόδους και πάρτι, το έλλειμμα μέτρο από την πλευρά σου μπορεί να ενοχλήσει. 

  

Παρθένος

Η Σελήνη έχει περάσει στον Ζυγό και στρέφεις όλο σου το ενδιαφέρον σε ότι αφορά τις υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες καθώς είναι σημαντικό για εσένα να εξασφαλίσεις το μεγαλύτερο δυνατό εισόδημα καθώς είναι αυτό που σε κάνει να νιώθεις ασφαλή και γεμάτο αυτοπεποίθηση. Σημαντικό είναι βέβαια να δεις την πραγματική σου αξία και να μην την συγχέεις με την οικονομική σου ευκαιρία ή όχι. Η αντίθεσή της με την Αφροδίτη στον Κριό μπορεί να οδηγήσει σε υπερβολές είτε σπατάλης είτε συναισθήματος και πείσματος που θα επηρεάσουν τόσο την τσέπη σου όσο και την προσωπική σου ζωή.

Σήμερα η καχυποψία και η κτητικότητα μπορεί να ενοχλήσουν γι’ αυτό  θα πρέπει να είσαι προσεκτικός στη συμπεριφορά που θα έχεις απέναντι στο σύντροφό σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανό είναι να υπάρξουν νέες γνωριμίες, καθοριστικό είναι το να μπορέσεις να κρατήσεις τις ισορροπίες γιατί οι ανασφάλειες μπορεί να κυριαρχήσουν. 

 

 

Ζυγός

Η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιό σου δίνοντας σου την ευκαιρία με εκδηλώσεις άμεσα και δυναμικά αυτά που θέλεις τόσο από τους συνεργάτες όσο και από το ταίρι σου. Δεν θα διστάσεις να πάρεις σημαντικές πρωτοβουλίες και να κάνεις τα απαραίτητα βήματα για συνεργασίες που μπορεί να αποδώσουν σημαντικά οφέλη για εσένα. Η αντίθεσή της με την Αφροδίτη στον Κριό μπορεί να οδηγήσει σε λανθασμένα συμπεράσματα οικονομικής φύσεως, φρόντισε να μην υπερβάλλεις σε στόχους που έχεις θέσει στα επαγγελματικά σου γιατί δεν αποκλείεται να απογοητευτείς και αυτό να έχει και οικονομικό κόστος.

Σήμερα καλείσαι να βρεις τις απαραίτητες ισορροπίες μεταξύ εσού και του/ης συντρόφου σου καθώς είναι σημαντικό να καλυφθούν οι ανάγκες εκατέρωθεν. Αν είσαι ελεύθερος/η ο πρωταγωνιστικός ρόλος σου ανήκει σε ότι αφορά την κοινωνική σου ζωή, η ανάγκη για αυτοπροβολή μπορεί να πυροδοτήσει νευρικότητα σε πιθανές νέες γνωριμίες. 

 

 

Σκορπιός

Η Σελήνη έχει περάσει στον Ζυγό και εσύ έχεις την ανάγκη να αποτραβηχτείς από όλους και όλα καθώς είναι σημαντικό να αντιμετωπίσεις κατάματα ζητήματα του παρελθόντος που έρχονται στην επιφάνεια και μπορεί να ταλαιπωρούν την ψυχολογία σου. Είναι σημαντικό να μπορέσεις να ισορροπήσεις μέσω της τέχνης καθώς μόνο αυτή η διέξοδος μπορεί να σου φτιάξει τη διάθεση. Η αντίθεσή της με την Αφροδίτη στον Κριό σε οδηγεί στο να κινηθείς σε ρεαλιστικούς όρους στην καθημερινότητα, κάτι που μπορεί να μην σου αρέσει και να αντιδράσεις ή να οδηγηθείς σε λάθη που θα σου στοιχίσουν.

Σήμερα ρέπεις μεταξύ συναισθηματικής υπερχείλισης και εμμονή στη λεπτομέρεια και αυτό τελικά μπορεί να χαλάσει την όμορφη ατμόσφαιρα στην προσωπική σου ζωή. Αν είσαι ελεύθερος/η πρόσωπα από το παρελθόν έρχονται ανεβάζοντας κατακόρυφα τις ευαισθησίες και την επικριτική σου διάθεση.

 

Τοξότης

Η Σελήνη έχει περάσει στον Ζυγό και σου δίνεται η ευκαιρία να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα από το φιλικό σου περίγυρο καθώς είναι σημαντικό για εσένα να συναναστραφείς αυτούς που μπορείς να εκφράσεις τις απόψεις σου και να γίνουν κατανοητές. Οργανώσεις και σύλλογοι έρχονται στο προσκήνιο καθώς απολαμβάνεις την ομαδική προσπάθεια. Η αντίθεσή της με την Αφροδίτη στον Κριό ενισχύει την ανάγκη για αυτοπροβολή και ηγετική  παρουσία σε όποια παρέα κι αν βρεθείς, αυτό όμως να ξέρεις μπορεί να ενοχλήσει και να οδηγήσει σε εντάσεις με σημαντικά πρόσωπα στο φιλικό περίγυρο.

Σήμερα καλά θα κάνεις να ισορροπήσεις μεταξύ ανεξαρτησίας και έντονο πάθους γιατί είναι αυτή σου η διάθεση που θα οδηγήσει σε συγκρούσεις στη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πρόσωπα μέσα από το φιλικό περίγυρό έρχονται για να σου γνωρίσουν πρωτόγνωρα συναισθήματα και ανατρεπτικές καταστάσεις.

  

Αιγόκερως

Η Σελήνη έχει περάσει στον Ζυγό και σου δίνεται η ευκαιρία να επικεντρωθείς σε ζητήματα που μπορεί να απασχολούν την καριέρα σου καθώς φαίνεται να αναλαμβάνεις περισσότερες υποχρεώσεις και ευθύνες, λόγω των ικανοτήτων σου. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις καθώς φαίνεται να θέλεις να επιβάλλεις στους δικούς σου όρους, κάτι που δεν θα γίνει αποδεκτό από τους ανωτέρους σου. Η αντίθεσή της με την Αφροδίτη στον Κριό εντείνει τον συναισθηματισμό και την ανάγκη να βρεθείς σε ζεστό και οικείο περιβάλλον, αγνοώντας πιθανές κοινωνικές υποχρεώσεις που θα παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην καριέρα σου.

Σήμερα μην επιτρέψεις στα επαγγελματικά σου να χαλάσουν την όμορφη ατμόσφαιρα στη σχέση σου γιατί είναι αυτή που θα σε απογειώσει και θα σου δώσει άλλη ώθηση για τις επιδιώξεις σου. Αν είσαι ελεύθερος/η μέσα από τον επαγγελματικό περίγυρο έρχονται πρόσωπα που θα σε κάνω να νιώσεις μοναδικά και θα εντείνουν τις ευαισθησίες σου.

 

 

Υδροχόος

Η Σελήνη έχει περάσει στον Ζυγό και η ψυχολογία σου απογειώνεται καθώς νιώθεις πιο αισιόδοξος και πιο χαρούμενος από ποτέ. Βλέπεις τη ζωή από τη θετική πλευρά των πραγμάτων και δεν αφήνεις περιθώριο σε κανέναν να σε πτοήσει ή να χαλάσει τη διάθεσή σου. Οι συναναστροφές με πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού σου περιβάλλοντος θα οδηγήσουν σε μοναδικές στιγμές διασκέδασης. Η αντίθεσή της με την Αφροδίτη στον Κριό μπορεί να οδηγήσει σε υπερβολές σε ότι αφορά το ξεφάντωμα αλλά και στην κατανάλωση ποτού και φαγητού, φρόντισε να κρατήσει στο μέτρο για να μην υπάρξουν ζητήματα με τα πρόσωπα που συναναστρέφεσαι.

Σήμερα το φλερτ κυριαρχεί και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε μοναδικές στιγμές με το ταίρι σου, πρόσεξε όμως γιατί η τάση να ξεφεύγεις μπορεί να οδηγήσει σε παρεξηγήσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η είναι σημαντικό για εσένα το ερωτικό παιχνίδι και οι νέες γνωριμίες που εκδηλώνουν το ενδιαφέρον τους, χάνοντας το μέτρο όμως μπορεί να χάσεις και ανάλογες ευκαιρίες.

 

Ιχθύες

Η Σελήνη έχει περάσει στον Ζυγό και επικεντρώνεσαι σε ότι αφορά ζητήματα οικονομικής φύσεως σε σχέση με τρίτους, επενδύσεις ή κληρονομικά ζητήματα καθώς ήρθε η στιγμή να τα λύσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο χρησιμοποιώντας το ένστικτό σου που σου δείχνει τον καλύτερο δυνατό δρόμο για εσένα. Προσοχή στην προσωπική σου ζωή γιατί η ζήλια οδηγεί σε σκηνές που θα δυναμιτίσουν την ατμόσφαιρα. Η αντίθεσή της με την Αφροδίτη στον Κριό δεν αποκλείεται να σε οδηγήσει σε λανθασμένα συμπεράσματα σε οικονομικά θέματα και σε συμφωνίες που τελικά δεν θα είναι συμφέρουσες για εσένα γι’ αυτό  δείξε προσοχή.

Σήμερα φρόντισε να αφήσεις τις ανασφάλειες στην άκρη και να απολαύσεις το μοναδικό πάθος και τον έντονο αισθησιασμό στη σχέση διαφορετικά οι εντάσεις δεν αποκλείεται να είναι κυρίαρχες. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα πρόσωπα έρχονται στη ζωή σου για να σου γνωρίσουν μοναδικά συναισθήματα και να βγάλουν στην επιφάνεια όλους σου τους φόβους.

 

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​ 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!