ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Τρίτης 11 Φεβρουαρίου 2020

Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και στρέφεις την προσοχή σου κυρίως σε ότι αφορά οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους καθώς είναι σημαντικό για εσένα να τακτοποιήσεις συναλλαγές που πιθανά σε απασχολούν. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε ότι αφορά τη σχέση σου καθώς δεν θα διστάσεις να συγκρουστείς λόγω των ασφαλειών που έρχονται στην επιφάνεια.

Κριός 

Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και εσύ αφιερώνεις τη μέρα σου για να διεκπεραιώσεις καθημερινές υποχρεώσεις και αγγαρείες που πιθανά έχεις αναλάβει και σου δημιουργούν έντονο άγχος. Φρόντισε να εκτονώσεις αυτή σου την ενέργεια μέσω της γυμναστικής ή κάποιου είδους ασκήσεις που σου αρέσει γιατί μόνο έτσι θα μπορέσεις να δεις ξεκάθαρα πως πρέπει να κινηθείς αποφεύγοντας τις εντάσεις. Το τρίγωνό της με τον Πλούτωνα και τον Κρόνο στον Αιγόκερω σου δίνει τη διαίσθηση και την ωριμότητα να πάρει τις αποφάσεις που από που απαιτούνται στο εργασιακό περιβάλλον και να δείξεις αποφασιστικότητα όπου χρειάζεται.

Σήμερα σου δίνεται η ευκαιρία να ξεπεράσεις καθημερινά ζητήματα που μπορεί να προβληματίζουν τη σχέση σου και να δημιουργούν νευρικότητα. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή είναι νέα γνωριμία μέσα από το εργασιακό περιβάλλον που θα δώσει την αίσθηση της σταθερότητας και του έντονου πάθους.

 

Ταύρος 

Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και σου δίνεται η ευκαιρία να στραφείς στην προσωπική σου ζωή καθώς σημαντικό είναι για εσένα να μπορέσεις να απολαύσεις κάθε στιγμή με το ταίρι σου διασκεδάζοντας και παίρνοντας μοναδικά μαζί του. Η αυτοπεποίθησή σου μπορεί να οδηγήσει σε υπερβολές για αυτό είναι προτιμότερο να διατηρήσεις χαμηλούς τόνους και να κρατήσεις το μέτρο. Το τρίγωνό της με τον Πλούτωνα και τον Κρόνο στον Αιγόκερω σε βοηθά να βάλει γερά θεμέλια στη σχέση σου και να εκφράσεις με όλες σου της δύναμης το πάθος και τον ερωτισμό που νιώθεις για τον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου.

Σήμερα η ερωτική σου ζωή απογειώνεται αφού ο αισθησιασμός κυριαρχεί και η βεβαιότητα που χαρίζει στο/η σύντροφό σου εκτοξεύει τη σχέση στα ουράνια. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανό είναι να υπάρξουν νέες γνωριμίες που θα εντείνουν το πάθος και την ανάγκη για σταθερότητα. 

 

Δίδυμοι

Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και μπαίνεις στη διαδικασία να ασχοληθείς με καταστάσεις της οικογένειας που μπορεί να έρχονται στο προσκήνιο και να απασχολούν το περιβάλλον που κίνησε. Φρόντισε παράλληλα να μπει σε διαδικασία συμφωνιών σε ότι αφορά θέματα ακίνητης περιουσίας καθώς έχεις τη δυνατότητα να αντιληφθείς πώς πρέπει να κοιμηθείς για να έχεις θετική εξέλιξη. Το τρίγωνό της με τον Πλούτωνα και τον Κρόνο στον Αιγόκερω σε βοηθάμε να δεις διαισθητικά τις κατάλληλες λύσεις που θα αποσυμφορήσουν την οικογένεια από προβλήματα και θα δώσουν τις πλέον συμφέρουσες συμφωνίες σε ότι αφορά τα ακίνητα σου.

Σήμερα η τρυφερότητα μπορεί να παίξει κομβικό ρόλο καθώς εναρμονιζόμενη με το πάθος δημιουργεί έντονα συναισθήματα στη σχέση. Αν είσαι ελεύθερος/η πρόσωπα από το οικείο φιλικό περιβάλλον έρχονται για να χαρίσουν σταθερότητα και έντονο ερωτισμό στην προσωπική σου ζωή. 

 

Καρκίνος

Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και σου δίνεται η ευκαιρία να επικεντρωθείς σε ζητήματα που πιθανό να απασχολούν πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος καθώς είναι σημαντικό για εσένα να επικοινωνήσεις και να ανταλλάξεις απόψεις μαζί τους βρίσκοντας λύσεις. Εμπορικά ζητήματα έρχονται στο προσκήνιο και μπορεί να δημιουργήσουν το πλαίσιο για νέες συμφωνίες άκρως συμφέρουσες για εσένα. Το τρίγωνό της με τον Πλούτωνα και τον Κρόνο στον Αιγόκερω μπορεί να δώσει σημαντικές νέες συνεργασίες για εσένα που θα εξελιχθούν άκρως θετικά που φαίνονται να είναι μακροχρόνιες και να αποδώσουν σημαντικά κέρδη και σε οικονομικό επίπεδο.

Σήμερα εκφράζοντας σκέψεις και ανησυχίες που μπορεί να έχεις σου δίνεται η ευκαιρία να μιλήσεις με το ταίρι σου ζητήματα για να δημιουργήσει σταθερό πλαίσιο στη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η διασκέδαση και επικοινωνιακή δεινότητα δημιουργούν τις προϋποθέσεις για νέες σημαντικές γνωριμίες.

 

 

Λέων

Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και αυτό που κυρίως ενδιαφέρει είναι να ασχοληθείς με οικονομικά ζητήματα ή λογαριασμούς και εκκρεμότητες που δεν έχεις τακτοποιήσει μέχρι στιγμής και μπορεί να σε απασχολούν. Καλά θα κάνεις βέβαια να περιορίσει τις πιθανές σπατάλες που μπορεί να δημιουργήσουν πρόβλημα στον προϋπολογισμό σου αποφεύγοντας έτσι τα οικονομικά και ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα. Το τρίγωνό της με τον Πλούτωνα και τον Κρόνο στον Αιγόκερω σε βοηθά να διεκδικήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο μία αύξηση ή bonus από τον εργασιακό χώρο αφού δείχνεις με την προσπάθεια που καταβάλλεις και την υπευθυνότητα σου ότι το αξίζεις

Σήμερα ο έντονος αισθησιασμός βοηθά στο να σταθεροποιηθεί η σχέση σου και να ξεπεραστούν ζητήματα της καθημερινότητας που μπορεί να σε ενοχλούν. Αν είσαι ελεύθερος/η η ανάγκη για ασφάλεια κυριαρχεί στην προσωπική σου ζωή και μπορεί να φέρει γνωριμία πού θα παίξει κομβικό ρόλο. 

  

Παρθένος

Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου και σου δίνεται η ευκαιρία να δείξεις το δυναμισμό και την αυτοπεποίθησή σου καθώς δεν θα διστάσεις να κάνεις κινήσεις ή να πάρεις πρωτοβουλίες που θα παίξουν σημαντικό ρόλο σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Φρόντισε να μην παρεξηγείς ότι ακούς γιατί η τάση του να ενστερνίζεσαι την κάθε άποψη μπορεί να σε οδηγήσει σε αντιπαραθέσεις με το ταίρι ή τους συνεργάτες σου. Το τρίγωνό της με τον Πλούτωνα και τον Κρόνο στον Αιγόκερω δεν αποκλείεται να φέρει σημαντική νέα γνωριμία που θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο σε προσωπικό επίπεδο και θα σε γεμίσει με πάθος και έντονα συναισθήματα.

Σήμερα εκφράζοντας αυτά που θέλεις από το ταίρι σου είναι βέβαιο ότι θα βρεις την ισορροπία και θα δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για να απολαύσεις κάθε στιγμή μαζί του. Αν είσαι ελεύθερος/η πρόσωπα μπορεί να έρθω στη ζωή σου που θα βάλουν γερές βάσεις για το μέλλον. 

 

Ζυγός

Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και σου δίνεται η ευκαιρία να αντιμετωπίσεις καταστάσεις ή πιθανά απωθημένα που έχουν παραμείνει στην ψυχή σου από το παρελθόν και ότι σε έχει πληγώσει. Η περίεργη διάθεση σου δεν αφήνει περιθώρια για ξεκάθαρη σκέψη και αυτό μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο στην καθημερινότητα και στη δουλειά σου καθώς φαίνεται να μην είναι εύκολο να συγκεντρωθείς σε αυτά που πρέπει να διεκπεραιώσεις. Το τρίγωνό της με τον Πλούτωνα και τον Κρόνο στον Αιγόκερω σε βοηθά να ισορροπήσεις ψυχολογικά και να δεις ρεαλιστικά ζητήματα της οικογένειας που εκκρεμούν από το παρελθόν βοηθώντας έτσι να τα ξεπεράσεις.

Σήμερα σημαντικό είναι να αντιμετωπίσεις φόβους που μπορεί να επηρεάζουν τη σχέση σου και να μην αφήνουν περιθώριο για να κινηθεί ελεύθερα. Αν είσαι ελεύθερος/η πρόσωπα από το παρελθόν μπορεί να κάνουν την εμφάνισή τους, η ανάγκη για σιγουριά μπορεί να οδηγήσει το να και εσείς την επανασύνδεση. 

 

Σκορπιός

Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και επικεντρώνεσαι στο να βρεθείς με πρόσωπα από το φιλικό σου περιβάλλον καθώς είναι κυρίαρχο για εσένα να εκφράσεις πιθανές σκέψεις ή στόχους που μπορεί να έχεις. Δεν αποκλείεται να ενδιαφέρουν και να υπάρξουν φίλοι που θα επιδιώξουν να σταθούν αρωγοί σε κάθε σου προσπάθεια. Φρόντισε βέβαια να περιορίσει τις αλαζονικές τάσεις με πρόσωπα που δείχνουν να μην αντιλαμβάνονται τις απόψεις σου. Το τρίγωνό της με τον Πλούτωνα και τον Κρόνο στον Αιγόκερω βοηθά να αναδείξεις με ωριμότητα και πάθος αυτά που πιστεύεις ότι μπορείς να καταφέρεις, κάτι που θα παίξει σημαντικό ρόλο στο να πείσεις τους γύρω σου.

Σήμερα η επίτευξη κοινών στόχων με το ταίρι σου γίνεται πιο εύκολη αφού η ωριμότητα και η διεισδυτικότητα στη σκέψη βοηθά στην κοινή δράση. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανό είναι να προκύψουν νέα πρόσωπα μέσα από τον φιλικό περίγυρο που θα εντυπωσιάσεις με την λογική σκέψη και με το πάθος που δείχνεις.

 

 

Τοξότης

Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και έχεις την ευκαιρία να επικεντρωθείς σε επαγγελματικά ζητήματα που πιθανά έρχονται στο προσκήνιο και δημιουργούν τις προϋποθέσεις για να δείξεις πραγματικά τι μπορεί να καταφέρεις στην καριέρα σου. Προσοχή μόνο στο άγχος γιατί η διάθεση να ανταπεξέλθεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο μπορεί να λειτουργεί πιεστικά στην ψυχολογία σου. Το τρίγωνό της με τον Πλούτωνα και τον Κρόνο στον Αιγόκερω σε βοηθά να διεκδικήσεις καλύτερους οικονομικούς όρους σε επαγγελματικό επίπεδο καθώς φαίνεται να αναδεικνύεις τα προσόντα, την προσπάθεια και την υπευθυνότητα που έχεις δείξει.

Σήμερα το πάθος που αναδεικνύεται στη σχέση σου παίζει καθοριστικό ρόλο και στην εικόνα που δείχνεις στο ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον. Αν είσαι ελεύθερος/η μέσα από την επαγγελματική στέγη πού κινείσαι πιθανό να υπάρξουν άτομα που θα επιδιώξουν να σε προσεγγίσουν σε προσωπικό επίπεδο.

  

Αιγόκερως

Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και σου δίνεται η δυνατότητα να περάσεις μοναδικά με πρόσωπα σου ευρύτερου συγγενικού και φιλικού τους περιβάλλοντος καθώς νιώθεις μεγάλη ευφορία, χαρά και αισιοδοξία. Καλά θα κάνεις να επικεντρωθείς σε σπουδές ή σεμινάρια που θέλεις να πραγματοποιήσεις καθώς είναι αυτά που θα σε βοηθήσουν να ανοίξεις τους πνευματικούς σου ορίζοντες και σε άλλες κατευθύνσεις. Το τρίγωνό της με τον Πλούτωνα και τον Κρόνο στο ζώδιό σου δημιουργεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να πρωταγωνιστήσει σε όποια παρέα και αν βρεθείς και να δείξεις πόσο ιδανικά εναρμονίζεται το πάθος και η ωριμότητα σε σένα.

Σήμερα είναι καθοριστικό για τη σχέση σου το να δείξεις σταθερά συναισθήματα και ότι απολαμβάνεις κάθε στιγμή με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η δεν αποκλείεται να έρθουν πρόσωπα στη ζωή σου που να επιδιώξουν να βρεθούν δίπλα σου αφού απολαμβάνουν την αισιοδοξία και την ωριμότητα που δείχνεις σαν χαρακτήρα.


 

Υδροχόος

Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και στρέφεις την προσοχή σου κυρίως σε ότι αφορά οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους καθώς είναι σημαντικό για εσένα να τακτοποιήσεις συναλλαγές που πιθανά σε απασχολούν. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε ότι αφορά τη σχέση σου καθώς δεν θα διστάσεις να συγκρουστείς λόγω των ασφαλειών που έρχονται στην επιφάνεια. Το τρίγωνό της με τον Πλούτωνα και τον Κρόνο στον Αιγόκερω σου δίνει την ευκαιρία να αντιμετωπίσεις με ωριμότητα και διεισδυτικότητα ότι έρθει στο προσκήνιο φροντίζοντας να απαλλάξεις την ψυχολογία σου αλλά και την σχέση σου από ότι σε προβληματίζει.

Σήμερα δες κατάματα τι είναι αυτό που αναστατώνει την ψυχολογία σου και μπορεί να εκτονωθεί στο ταίρι σου με δυσάρεστες συνέπειες. Αν είσαι ελεύθερος/η ο αισθησιασμός και η ώριμη σκέψη πρωταγωνιστούν σε πιθανές νέες γνωριμίες που απογειώνουν το συναίσθημα.

 

Ιχθύες

Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και περνάς στην διαδικασία που χρειάζεται για να ισορροπήσεις ζητήματα που έρχονται στην επιφάνεια και απασχολούν τις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς δεν θέλεις να υπάρχουν προβλήματα που να διαταράσσουν τις ισορροπίες με το ταίρι ή τους συνεργάτες σου. Παράλληλα όμως οφείλεις να εκφράσεις αυτά που νιώθεις και επιδιώκεις για να μην καταπιέζεις τον εαυτό σου και τον αδικείς. Το τρίγωνό της με τον Πλούτωνα και τον Κρόνο στον Αιγόκερω σε βοηθά να δώσεις στους γύρω σου να αντιληφθούν τι είναι αυτό που πραγματικά θέλεις και δεν αποκλείεται σε επαγγελματικό επίπεδο να υπάρξουν εξελίξεις που θα σε φέρουν κοντά στην επίτευξη των στόχων σου.

Σήμερα η σημαντικότητα της σχέσης σου γίνεται άμεσα εμφανής αφού δεν θα διστάσεις να θέσεις στόχους και όνειρα με το ταίρι σου που θέλεις να πετύχεις μαζί του. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανό είναι να υπάρξει νέα γνωριμία πού θα παίξει αναγεννησιακό ρόλο στη ζωή σου και θα σε οδηγήσει προς τις φιλοδοξίες σου.

 

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​ 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!