GOSSIP

Η Ηλιάδη δηλώνει δημόσια πως στηρίζει τον Οικονομόπουλο [βίντεο]

Μετά το ντόρο που προκάλεσε η αιφνίδια αποχώρηση του Νίκου Οικονομόπουλου από το νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζονταν, η Αγγελική Ηλιάδη έσπευσε να σχολιάσει το όλο σκηνικό και να πάρει θέση υπέρ του συναδέλφου της.

Θυμίζουμε πως ο Νίκος Οικονομόπουλος πρόσφατα ανακοίνωσε την αιφνίδια αποχώρηση του από το Κέντρο Αθηνών όπου εμφανίζονταν τα τελευταία τρία χρόνια και πολλοί εικάζουν πως αυτό έγινε επειδή υπήρξε κάποια οικονομική διαφωνία με τον ιδιοκτήτη του κέντρου.


Λίγες μέρες αργότερα οι εργαζόμενοι του εν λόγω νυχτερινού κέντρου έκαναν μια... αιχμηρή ανακοίνωση κατηγορώντας στην ουσία τον τραγουδιστή πως τους άφησε άνεργους.


Και τώρα η Αγγελική Ηλιάδη, μίλησε στην κάμερα πρωινής τηλεοπτικής εκπομπής και δήλωσε ξεκάθαρα πως στηρίζει την απόφαση του Οικονομόπουλου, εστιάζοντας στο πρόσφατο περιστατικό ανάμεσα στον Νίκο Οικονομόπουλο και το Κέντρο Αθηνών ενώ αποκάλυψε πως έχει βρεθεί και η ίδια σε δύσκολες συνεργασίες στο παρελθόν.

“Θυμάμαι πάρα πολύ έντονα την πρώτη τηλεοπτική μου εμφάνιση” σημείωσε χαρακτηριστικά η Αγγελική Ηλιάδη, προσθέτοντας πως “ήμουν με τον Γιώργο Μαρίνο στο Ciao ANT1. Ήμουν μικρό κοριτσάκι, μπήκα λόγω της ξαδέλφης μου και αυτό κράτησε κάποιους μήνες”.

Όσον αφορά στη διακοπή της συνεργασίας του Νίκου Οικονομόπουλου με το Κέντρο Αθηνών, η όμορφη τραγουδίστρια θέλησε να υποστηρίξει φανερά τον συνάδελφο της. “Άκουσα όσα ειπώθηκαν. Ο Νίκος είναι γνωστό το πόσο τελειομανής και επαγγελματίας είναι οπότε θεωρώ ότι για κάποιο πολύ σοβαρό λόγο έφυγε από το σχήμα”!

“Εγώ έχω συνεργαστεί με όλους τους επιχειρηματίες σε όλα τα νυχτερινά μαγαζιά της Αθήνας, μου έχει συμβεί και μένα κάτι αντίστοιχο πάρα πολλές φορές. Μου έχει συμβεί να μου κρατηθούν χρήματα χωρίς να το έχω συμφωνήσει ή να με ενημερώσει κανένας. Επίσης, μου έχει ζητηθεί να δουλεύω χωρίς να πληρώνομαι. Σε μια περίπτωση, μάλιστα, έμεινα λόγω των συνεργατών μου που μου το ζήτησαν χωρίς να πληρώνομαι μέχρι να τελειώσει η σεζόν.

Πως θα αντιδρούσε, ωστόσο, σήμερα; “Τώρα αν μου ξανασυμβεί δεν θα το δεχτώ γιατί θεωρώ πως δεν είναι σωστό να δουλεύει κάποιος εργαζόμενος χωρίς να πληρώνεται”.

 


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!