ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Τετάρτης 5 Φεβρουαρίου 2020

Η Σελήνη παραμένει στους Διδύμους και το τετράγωνό της με την Αφροδίτη στους Ιχθύες εντείνει πιθανά τις ανασφάλειες και την καχυποψία με πρόσωπα του φιλικού σου περίγυρου, κάτι που δεν αποκλείεται να οδηγήσει σε νευρικότητα και πιθανές αντιπαραθέσεις.

Κριός 

Η Σελήνη παραμένει στους Διδύμους και το τετράγωνό της με την Αφροδίτη στους Ιχθύες μπορεί να δημιουργήσει διαφωνίες με πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος και οικονομικά ζητήματα του παρελθόντος, προσπάθησε να αποφύγεις τις εντάσεις. Αργά το απόγευμα η Σελήνη περνάει στον Καρκίνο και επιδιώκεις να βρεθείς με πρόσωπα του οικογενειακού του περιβάλλοντος καθώς είναι σημαντικό για εσένα να νιώσεις πιο κοντά από ποτέ μαζί τους. Αυτό βέβαια που θα πρέπει να θυμάσαι είναι ότι η κυκλοθυμία και η μεταβαλλόμενη ψυχολογία σου μπορεί να παίξουν αρνητικό ρόλο και να προκληθούν αντιπαραθέσεις χωρίς ουσιαστικό λόγο.

Σήμερα το να νιώσεις πιο κοντά από ποτέ με το ταίρι σου θα είναι ουσιαστικά αυτό που θα σε γεμίσει τρυφερότητα η ασφάλεια. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανό είναι να προκύψει νέα γνωριμία μέσα από το οικείο περιβάλλον που να εντείνει συναισθήματα που πιθανά έχεις ξεχάσει. 

Ταύρος 

Η Σελήνη παραμένει στους Διδύμους και το τετράγωνό της με την Αφροδίτη στους Ιχθύες μπορεί να φέρει συγκρουσιακές καταστάσεις με πρόσωπα που συναλλάσσεσαι σε οικονομικά ζητήματα, φρόντισε να μην επηρεάσουν και φιλικές σχέσεις  που μπορεί να εμπλέκονται. Αργά το απόγευμα η Σελήνη περνάει στον Καρκίνο και σου δίνεται η ευκαιρία να έρθει σε επαφή με πρόσωπα που βρίσκονται κοντά σου καθώς είναι σημαντικό για εσένα να ανταλλάξεις απόψεις, να συζητήσεις, να διασκεδάσεις μαζί τους. Προσκλήσεις για κοινωνικές εκδηλώσεις μπορεί να υπάρξουν που θα δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για νέες γνωριμίες. Φρόντισε να τις εκμεταλλευτείς γιατί μπορεί να δώσουν πολλά τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Σήμερα έξοδοι με πρόσωπα από το κοντινό περίγυρο θα λειτουργήσουν άκρως ανανεωτικά για τη σχέση σου και τα συναισθήματά σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανό είναι να προκύψουν νέες γνωριμίες μέσα από πάρτι ή εξόδους, είναι γεγονός ότι εντυπωσιάζεις με την κοινωνικότητα σου. 

Δίδυμοι

Η Σελήνη παραμένει στο ζώδιό σου και το τετράγωνό της με την Αφροδίτη στους Ιχθύες δεν σου επιτρέπει να δεις ξεκάθαρα πως πρέπει να κινηθείς σε επαγγελματικό επίπεδο και δεν αποκλείεται να γίνεις έντονα εριστικός προκαλώντας προβλήματα με τους ανωτέρους σου. Αργά το απόγευμα η Σελήνη περνάει στον Καρκίνο και επιβίωσης να βρεθείς με λίγους και καλούς φίλους καθώς για εσένα είναι σημαντικό να νιώσεις σταθερότητα και αυτοπεποίθηση στην παρέα που θα βρεθείς. Οικονομικά ζητήματα έρχονται στο προσκήνιο που μπορεί να σε απασχολήσουν, καλά θα κάνεις βέβαια να κρατήσεις και εσύ το μέτρο σε πιθανές σπατάλες.

Σήμερα ο έντονος αισθησιασμός μπορεί να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στη σχέση μιας και θα δώσει αίσθημα ασφάλειας σε σένα και το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η αμφιβάλλεις για τον εαυτό σου και αυτό γίνεται εντονότερο από ποτέ σε πιθανές νέες γνωριμίες. 

 

Καρκίνος

Η Σελήνη παραμένει στους Διδύμους και το τετράγωνό της με την Αφροδίτη στους Ιχθύες και δεν αποκλείεται να έρθουν στο προσκήνιο καταστάσεις του παρελθόντος που θα απασχολήσουν το ευρύτερο περιβάλλον σου, καλά θα κάνεις να περιορίσεις την γκρίνια και να αφεθείς την αισιοδοξία. Αργά το απόγευμα η Σελήνη περνάει στο ζώδιό σου δίνοντάς σου την ώθηση να πρωταγωνιστήσεις και να βγεις δυναμικά στο προσκήνιο διεκδικώντας την προσωπική σου ικανοποίηση από τα πρόσωπα που παίζουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σου, όπως οι συνεργάτες και το ταίρι σου. Καλά θα κάνεις να αποφύγεις επιθετικές διαθέσεις και εριστική τάση που μόνο προβλήματα θα δημιουργήσουν.

Σήμερα εξέφρασε συναισθήματα και ανάγκες στο ταίρι σου και να είσαι βέβαιος ότι μπορεί να γίνουν αντιληπτά και να ικανοποιηθούν. Αν είσαι ελεύθερος/η λάμπεις και δεν μπορεί κανένας να αδιαφορήσει για την παρουσία σου, νέα πρόσωπα έρχονται στη ζωή σου. 

 

 

Λέων

Η Σελήνη παραμένει στους Διδύμους και το τετράγωνό της με την Αφροδίτη στους Ιχθύες εντείνει πιθανά τις ανασφάλειες και την καχυποψία με πρόσωπα του φιλικού σου περίγυρου, κάτι που δεν αποκλείεται να οδηγήσει σε νευρικότητα και πιθανές αντιπαραθέσεις. Αργά το απόγευμα η Σελήνη περνάει στον Καρκίνο εντείνοντας το συναισθηματισμό και την ανάγκη για απομόνωση καθώς έρχονται στο μυαλό σου ζητήματα από το παρελθόν που δεν έχεις κλείσει μέσα σου και μπορεί ακόμα να σε πληγώνουν. Καλά θα κάνεις να επικεντρωθείς στην τέχνη γιατί είναι αυτή που μπορεί να σε βοηθήσει να ισορροπήσεις σε ψυχολογικό επίπεδο.

Σήμερα ο ρομαντισμός μπορεί να κυριαρχήσει και να δημιουργήσει σε ένα ονειρικό σκηνικό για εσένα και το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πρόσωπα από το παρελθόν χτυπούν και πάλι την πόρτα σου και πιθανόν αναζητήσουν μία δεύτερη ευκαιρία από εσένα. 

  

Παρθένος

Η Σελήνη παραμένει στους Διδύμους και το τετράγωνό της με την Αφροδίτη στους Ιχθύες μπορεί να οδηγήσει σε αντιπαραθέσεις με συνεργάτες σου καθώς φαίνεται να υπάρχουν οικονομικές διαφωνίες που έρχονται στην επιφάνεια. Αργά το απόγευμα η Σελήνη περνάει στον Καρκίνο και αφήνεις τα επαγγελματικά σου στην άκρη καθώς επιδιώκεις να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα από το φιλικό σου περίγυρο καθώς είναι σημαντικό για εσένα να περάσεις όμορφες στιγμές μαζί τους. Επικεντρώσου σε στόχους και φιλοδοξίες που μπορεί να έχεις καθώς είναι η στιγμή να κάνεις βήματα που μπορεί να έχουν θετικό αντίκτυπο.

Σήμερα οι φίλοι μπορεί να έρθουν με προσκλήσεις και να δημιουργήσουν ιδανικό σκηνικό για εσένα και το ταίρι σου, μην χάσεις την ευκαιρία. Αν είσαι ελεύθερος/η πρόσωπα έρχονται στη ζωή σου για να ανατρέψουν τα μέχρι τώρα δεδομένα της και να οδηγήσουν σε νέα πρωτότυπα μονοπάτια. 

 

 

Ζυγός

Η Σελήνη παραμένει στους Διδύμους και το τετράγωνό της με την Αφροδίτη στους Ιχθύες εντείνει τον εκνευρισμό και την αναστάτωση και πιθανό είναι να έρθουν στο προσκήνιο καθημερινές υποχρεώσεις που επιτακτικά θέλεις να διεκπεραιώσεις, αφήνοντας πίσω σου την οποία διασκέδαση. Αργά το απόγευμα η Σελήνη περνάει στον Καρκίνο και μπαίνεις στη διαδικασία να ασχοληθείς με ζητήματα της επαγγελματικής σου ζωής καθώς φαίνεται να έρχονται στο προσκήνιο ευθύνες που θα πρέπει να αναλάβεις. Κοινωνικές υποχρεώσεις μπορεί να προκύψουν φρόντισε να περάσεις όμορφα και να αναδείξεις στο ευρύτερο περιβάλλον που θα βρεθείς τις επαγγελματικές του δυνατότητες.

Σήμερα το να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου σε μία επαγγελματική υποχρέωση είναι αυτό που θα βοηθήσει να βρείτε χρόνο μαζί. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανό είναι να προκύψει νέα γνωριμία μέσα από το περιβάλλον της καριέρας σου που θα σηματοδοτήσει κάτι σημαντικό στη ζωή σου.

 

Σκορπιός

Η Σελήνη παραμένει στους Διδύμους και το τετράγωνό της με την Αφροδίτη στους Ιχθύες φέρνει στην επιφάνεια έντονες ανασφάλειες και ζήλια που μπορεί να δυναμιτίσουν την όμορφη ατμόσφαιρα στην προσωπική σου ζωή, καλά θα κάνεις να είσαι προσεκτικός. Αργά το απόγευμα η Σελήνη περνάει στον Καρκίνο αλλάζοντας άρδην τη διάθεσή σου καθώς φαίνεται να νιώθεις πια πιο αισιόδοξος από ποτέ και να σου δίνεται η ευκαιρία να περάσεις μοναδικά με πρόσωπα από το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό σου περιβάλλον. Η διασκέδαση και το φλερτ κυριαρχούν και δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέες γνωριμίες της ζωής σου.

Σήμερα η χαρά και η θετική σου διάθεση είναι αυτή που θα δώσει ώθηση στη σχέση σου και θα δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για μοναδικές στιγμές. Αν είσαι ελεύθερος/η πολλές μπορεί να είναι οι νέες γνωριμίες στη ζωή σου, καθώς φαίνεται να πρωταγωνιστείς με το κέφι και το μπρίο σου.

 

Τοξότης

Η Σελήνη παραμένει στους Διδύμους και το τετράγωνό της με την Αφροδίτη στους Ιχθύες ενισχύει πιθανή κυκλοθυμία και σπασμωδικές συμπεριφορές που μπορεί να επηρεάσουν σημαντικά τις συνεργασίες και την προσωπική σου ζωή, καλό είναι να είσαι προσεκτικός. Αργά το απόγευμα η Σελήνη περνάει στον Καρκίνο και μπαίνεις σε μία διαδικασία εσωστρέφειας καθώς επιδιώκεις να μην εκφράζεις αυτά που νιώθεις και αυτά που σκέφτεσαι θέλοντας να αντιληφθείς πως κινούνται οι άλλοι στο περιβάλλον που θα βρεθείς. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε ότι αφορά την προσωπική σου ζωή για την ζήλια μπορεί να οδηγήσει σε εκρηκτικές καταστάσεις.

Σήμερα μετουσίωσε την ένταση και την καχυποψία σε πόθο και έντονο ερωτισμό αποφεύγοντας συγκρούσεις δεν θα δυναμιτίσουν την ατμόσφαιρα στη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η η έντονη εσωστρέφεια δύσκολα θα σου επιτρέψει να αφεθείς σε ερωτικό επίπεδο.

  

Αιγόκερως

Η Σελήνη παραμένει στους Διδύμους και το τετράγωνό της με την Αφροδίτη στους Ιχθύες μπορεί να δημιουργήσει οι παρεξηγήσεις σε ότι αφορά τα εργασιακά σου, γι’ αυτό καλά θα κάνεις να είσαι ξεκάθαρος στον τρόπο που κινείσαι στη δουλειά για να μην υπάρξουν διαμάχες. Αργά το απόγευμα η Σελήνη περνάει στον Καρκίνο στρέφοντας την προσοχή σου κυρίως σε ότι αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς είναι σημαντικό για εσένα να επικεντρωθείς το να εξισορροπήσεις καταστάσεις που μπορεί να προβληματίζουν τις συνεργασίες και την σχέση σου. Το να εκφράσεις αυτά που νιώθεις είναι σημαντικό, διαφορετικά θα εγκλωβιστείς σε λάθος διαδικασίες.

Σήμερα η ανάγκη για έντονη συντροφικότητα μπορεί να σε ωθήσει στο να αποκρύψεις δικά σου παράπονα από το ταίρι σου, μην το κάνεις και εξέφρασε αυτά που πιστεύεις. Αν είσαι ελεύθερος/η η εξωστρέφεια και η ανάγκη για ερωτικό παιχνίδι μπορεί να φέρει πολλά νέα πρόσωπα στη ζωή σου.

 

 

Υδροχόος

Η Σελήνη παραμένει στους Διδύμους και το τετράγωνό της με την Αφροδίτη στους Ιχθύες δεν αποκλείεται να δημιουργήσει ανασφάλειες και έντονη κτητικότητα που μπορεί να προβληματίσει την προσωπική σου ζωή, οι αντιπαραθέσεις δεν αποκλείονται με το ταίρι σου. Αργά το απόγευμα η Σελήνη περνάει στον Καρκίνο και επικεντρώνεσαι στο να τακτοποιήσεις ζητήματα της καθημερινότητας που πιθανά σε προβληματίζουν και μπορεί να σου δημιουργούν ιδιαίτερο άγχος. Φρόντισε η γκρίνια να μην επηρεάσει τις σχέσεις με τους γύρω σου και οδηγηθείς σε προστριβές, ομόρφυνε την καθημερινότητα και δεν θα χάσεις.

Σήμερα μην επιτρέψει στη μιζέρια και στην ανησυχία να εισβάλουν στη σχέση σου δημιουργώντας προβλήματα. Αν είσαι ελεύθερος/η πρόσωπα μέσα από το εργασιακό περιβάλλον δεν αποκλείεται να έρθουν και να σου κινήσουν το έντονο ερωτικό ενδιαφέρον.

 

Ιχθύες

Η Σελήνη παραμένει στους Διδύμους και το τετράγωνό της με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου ενισχύει τα σκαμπανεβάσματα στην ψυχολογία σου και δεν αποκλείεται να ξεσπάσεις πιθανές ανασφάλειες στο ταίρι σου ή σε πρόσωπα σου οικογενειακού σου περιβάλλοντος. Αργά το απόγευμα η Σελήνη περνάει στον Καρκίνο ανεβάζοντας κατακόρυφα τη διάθεση σου και δίνοντάς σου την ώθηση να βγεις, να διασκεδάσεις, να περάσεις μοναδικά. Καθοριστικό ρόλο θα παίξει το ταίρι σου καθώς επικεντρώνεσαι στο να απολαύσεις μοναδικές στιγμές μαζί του όπου θα χαρείς τον έρωτα, τη διασκέδαση, τα μοναδικά συναισθήματα που μπορεί να σου δώσει.

Σήμερα καθοριστικό ρόλο θα παίξει ο αισθησιασμός και ο έντονος πόθος που δημιουργεί τις προϋποθέσεις για άκρως ευεργετικές στιγμές με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η η λάμψη σου δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη και είναι αυτή που τελικά θα κεντρίσει το έντονο ενδιαφέρον πολλών.  

 

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​ 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!