ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις του Σαββάτου 1 Φεβρουαρίου 2020

Η Σελήνη έχει περάσει στον Ταύρο και στρέφεις την προσοχή σου κυρίως σε θέματα που απασχολούν τον οικογενειακό περίγυρό καθώς φαίνεται να πρέπει να τα διαχειριστείς και να δώσεις λύσεις. Έντονες τάσεις εσωστρέφειας μπορεί να προκύψουν αφού μπαίνει σε μία διαδικασία απολογιστικού χαρακτήρα των τελευταίων πεπραγμένων σου.

Κριός 

Η Σελήνη έχει περάσει στον Ταύρο και καλείσαι να διαχειριστείς οικονομικά ζητήματα και λογαριασμούς που μπορεί με εκκρεμούν και να δημιουργούν αναστάτωση. Είναι σημαντικό βέβαια και εσύ να προσπαθήσεις να περιορίσεις πιθανά έξοδα γιατί η τάση του να αγοράζεις πράγματα που δεν χρειάζεσαι τελικά μπορεί να προκαλέσει ζητήματα στον προϋπολογισμό σου. Νωρίς το πρωί η σύνοδός της με τον Ουρανό μπορεί να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για ξαφνικά έξοδα που θα σε αγχώσουν και θα σου δημιουργήσουν ανασφάλεια, φρόντισε να κρατήσεις την ψυχραιμία σου γιατί όλα μπορείς να τα αντιμετωπίσεις.

Σήμερα  οι απαιτήσεις σου μπορεί να αιφνιδιάσουν το ταίρι σου και αυτό να δημιουργήσει ένταση καλό είναι να το αποφύγεις. Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες πιθανό είναι να έρθουν και να δημιουργήσουν ιδιαίτερη υπερένταση εκτοξεύοντας στα ύψη το πάθος. 

 

Ταύρος 

Η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιό σου και δίνεις προτεραιότητα στο να εκφράσεις τις πραγματικές σου ανάγκες στα πρόσωπα που παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή σου. Αυτό μπορεί να σε οδηγήσει στο να εγκλωβιστείς αδιαφορώντας για το τι θέλει το ταίρι σου ή συνεργάτες σου κάτι που θα κοστίσει στις σχέσεις σου. Φρόντισε να δώσεις χώρο και στους άλλους για να εκφράσου αυτά που θέλει να πω εσένα. Νωρίς το πρωί η σύνοδός της με τον Ουρανό μπορεί να σε ωθήσει στο να γίνεις απότομος και να διεκδικήσεις τα “θέλω” σου με οριστικό τρόπο δημιουργώντας ένταση και τάση για καυγάδες.

Σήμερα το πώς θα διεκδικήσεις την κάλυψη των αναγκών σου θα παίξει καθοριστικό ρόλο, καθώς ο εκνευρισμός μπορεί να κυριαρχήσει και να οδηγήσει σε αντιπαραθέσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η δεν αποκλείεται να έρθουν πρόσωπα αιφνιδιαστικά στη ζωή σου που θα εντείνουν το καρδιοχτύπι και την ταχυπαλμία. 

 

Δίδυμοι

Η Σελήνη έχει περάσει στον Ταύρο και μπαίνεις σε μία διαδικασία έντονης εσωστρέφειας καθώς φαίνεται ότι ήρθε η στιγμή να αντιμετωπίσεις ζητήματα του παρελθόντος ή εκκρεμούσες καταστάσεις που πιθανά σε βαραίνουν σε ψυχολογικό επίπεδο. Καλά θα κάνεις να επικεντρωθείς σε καθημερινά ζητήματα γιατί είναι αυτό που θα σε γειώσει και θα ισορροπήσει την ψυχολογία σου. Νωρίς το πρωί η σύνοδός της με τον Ουρανό φέρνει ξαφνικά ζητήματα και πάλι στο προσκήνιο που μπορεί να είχες καλά κρυμμένα μέσα σου, τα ξεσπάσματα και η συναισθηματική υπερχείλιση μπορεί να οδηγήσουν σε ένταση με σημαντικά πρόσωπα γύρω σου.

Σήμερα οι εκπλήξεις είναι αυτές που θα δημιουργήσουν έντονα ρομαντικό κλίμα στη σχέση, μην χάσεις την ευκαιρία να αιφνιδιάσει στο ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πρόσωπα από το παρελθόν επιστρέφουν ξαφνικά για να σου θυμίσουν με απότομο τρόπο ότι δεν έχει κλείσει το κεφάλαιο αυτό στη ζωή σου.

 

Καρκίνος

Η Σελήνη έχει περάσει στον Ταύρο επικεντρώνοντας το ενδιαφέρον σου κυρίως στο να βρεθείς με πρόσωπα από το φιλικό περίγυρο. Είναι έντονη η ανάγκη να συναναστραφείς με τους φίλους σου και να συμμετέχεις σε συζητήσεις που κεντρίζουν την προσοχή και το ενδιαφέρον καθώς έχεις τη δυνατότητα να εκφράσεις πρωτοποριακές σκέψεις που μπορεί να έχεις. Νωρίς το πρωί η σύνοδός της με τον Ουρανό μπορεί να φέρει ξαφνικές προσκλήσεις από πρόσωπα του φιλικού περιβάλλοντος ή από πρόσωπα που συμμετέχετε μαζί σε ομαδικές προσπάθειες δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για να περάσεις μοναδικά και ευχάριστα αυτή την ημέρα.

Σήμερα μία ξαφνική έξοδο με το ταίρι σου σε μέρη πρωτόγνωρα θα είναι εξαιρετική συνθήκη αφού θα λειτουργήσει ανανεωτικά για τη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η ξαφνικές νέες γνωριμίες είναι πιθανόν να έρθουν μέσα από το φιλικό περιβάλλον, η εκκεντρική στάση ζωής θα παίξει καθοριστικό ρόλο στο να έρθεις πιο κοντά τους. 

 

Λέων

Η Σελήνη έχει περάσει στον Ταύρο και δεν αποκλείεται να σε απασχολούν έντονα ευθύνες σε επαγγελματικό επίπεδο που πιθανά πρέπει να διαχειριστείς ή κοινωνικές υποχρεώσεις που θα πρέπει να παρευρεθείς και μπορεί να μην σου κεντρίζουν το ενδιαφέρον. Θυμήσου ότι μέσα από τις επαγγελματικές τους συναναστροφές μπορεί να έρθουν θετικές εξελίξεις για την καριέρα σου. Νωρίς το πρωί η σύνοδός της με τον Ουρανό μπορεί να φέρει στο προσκήνιο ξαφνικά νέα από τον επαγγελματικό χώρο που θα σου δημιουργήσουν  εκνευρισμό, φρόντισε να τα διαχειριστείς με ψυχραιμία και να αποφύγεις τις αντιπαραθέσεις.

Σήμερα η ένταση λόγω πιθανών επαγγελματικών εξελίξεων δεν πρέπει να επηρεάσει το ταίρι σου και να δονήσει τη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία μπορεί να έρθει κεραυνοβόλα μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον για να αλλάξει άρδην τη δημόσια εικόνα σου και την προσωπική σου πορεία. 

  

Παρθένος

Η Σελήνη έχει περάσει στον Ταύρο ανεβάζοντας κατακόρυφα την αισιοδοξία και την ανάγκη για να ξεφαντώσεις και να χαρείς σε όποια παρέα κι αν βρεθείς. Είναι σημαντικό για εσένα να βρεθείς με πρόσωπο του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού σου περιβάλλοντος και να περάσεις μοναδικές στιγμές μαζί τους, καθώς η ανάγκη για επικοινωνία και ανταλλαγή απόψεων σε πνευματικό επίπεδο είμαι αυτή που κυριαρχεί σήμερα. Νωρίς το πρωί η σύνοδός της με τον Ουρανό δεν αποκλείεται να φέρει ξαφνικές προσκλήσεις από πρόσωπα που έχεις να δεις καιρό, εκμεταλλεύσου τη συγκυρία γιατί προμηνύονται υπέροχες στιγμές ξεφαντώματος και ερωτικού παιχνιδιού.

Σήμερα ανέτρεψε τα δεδομένα στη σχέση σου αιφνιδιάζοντας το ταίρι σου με μία απόδραση στην ύπαιθρο που θα λειτουργήσει ιδανικά για τη σχέση σας. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία μπορεί να έρθει ξαφνικά στη ζωή σου και να σηματοδοτήσει την ανατροπή της κοσμοθεωρίας σου. 

 

 

Ζυγός

Η Σελήνη έχει περάσει στον Ταύρο και μπαίνεις σε μία διαδικασία έντονης εσωστρέφειας και καχυποψίας που μπορεί να επηρεάσει σημαντικά την ψυχολογία σου καθώς δεν θα είναι εύκολο να διαχειριστείς τον εκνευρισμό σου. Οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους και επιχειρηματικές δράσεις είναι αυτά που απασχολούν το μυαλό σου σχεδιάζοντας τα επόμενα βήματα και τις συναλλαγές σου. Νωρίς το πρωί η σύνοδός της με τον Ουρανό μπορεί να φέρει ξαφνικά στην επιφάνεια ζητήματα που θεωρούσες ότι είχες ξεπεράσει, καλά θα κάνεις να μην εκτονώσεις το ταίρι σου την ένταση γιατί οι συγκρούσεις προμηνύονται σφοδρές.

Σήμερα οι προσωπικές σου ανασφάλειες και τα απωθημένα έρχονται αιφνιδιαστικά στην επιφάνεια και μπορεί να επηρεάσουν αρνητικά την σχέση σου, μην το επιτρέψεις. Αν είσαι ελεύθερος/η ο έντονος εκνευρισμός και η ανάγκη να απομονωθείς δεν αφήνουν περιθώρια για έναν κοινωνική ζωή και φλερτ.

 

Σκορπιός

Η Σελήνη έχει περάσει στον Ταύρο και επικεντρώνεις την προσοχή σου σε ότι αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς είναι κυρίαρχος στόχος για εσένα να επικρατήσει αρμονία και απόλυτη ισορροπία με τους συνεργάτες και το ταίρι σου. Ο φόβος της μοναξιάς είναι έντονος όμως και μπορεί να καθορίσει τις κινήσεις σου, σε σημείο που να καταπιέσεις τις δικές σου ανάγκες. Νωρίς το πρωί η σύνοδός της με τον Ουρανό μπορεί να φέρει ξαφνικές προτάσεις για νέες συνεργασίες που θα είναι σημαντικές για σένα ή νέες γνωριμίες που θα παίξουν κυρίαρχο ρόλο σε προσωπικό επίπεδο.

Σήμερα η ένταση μπορεί να οδηγήσει στο να πάρεις αποστάσεις με το ταίρι σου, φρόντισε να κρατήσεις χαμηλούς τόνους. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία μπορεί να έρθει κεραυνοβόλα στη ζωή σου για να απογειώσει συναισθήματα και ανάγκες

 

 

Τοξότης

Η Σελήνη έχει περάσει στον Ταύρο και μπαίνεις στη διαδικασία να τακτοποιήσεις ζητήματα της καθημερινότητας που μπορεί να σου δημιουργούν άγχος, όμως θέλεις επιτακτικά να τα λύσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Πρόσεξε γιατί η ένταση που νιώθεις μπορεί να οδηγήσει στο να γκρινιάζεις και να γίνεσαι εριστικός με τους γύρω σου δημιουργώντας προβλήματα. Νωρίς το πρωί η σύνοδός της με τον Ουρανό μπορεί να ανατρέψει τον προγραμματισμό που πιθανά είχε στο μυαλό σου δημιουργώντας νευρικότητα και συγκρουσιακές καταστάσεις με πρόσωπα που συναναστρέφεσαι σε καθημερινό επίπεδο.

Σήμερα ξαφνικά ζητήματα έρχονται και σε αναστατώνουν, κάτι που θα επηρεάσει σημαντικά τις σχέσεις σου αν δεν καταφέρεις να το ελέγξεις. Αν είσαι ελεύθερος/η η κούραση και ο εκνευρισμός που επικρατεί σήμερα δύσκολα θα αφήσουν περιθώρια για να μπεις δυναμικά στο ερωτικό παιχνίδι.

  

Αιγόκερως

Η Σελήνη έχει περάσει στον Ταύρο και νιώθεις μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση από ποτέ, κάτι που γίνεται άμεσα εμφανές στο περιβάλλον που κινείσαι και κυρίως στην προσωπική σου ζωή. Καθοριστικό ρόλο θα παίξει για εσένα η διασκέδαση καθώς δεν θέλεις να χάσεις ευκαιρία και θα επιδιώξεις να απολαύσεις κάθε στιγμή της ημέρας με την παρέα το ταίρι υπήρχαν η νέα γνωριμία ξεφαντώνοντας μέχρι τελικής πτώσεως. Νωρίς το πρωί η σύνοδός της με τον Ουρανό δεν αποκλείεται να φέρει κοντά σου αιφνιδιαστικές νέες γνωριμίες που θα σηματοδοτήσουν ένα νέο κεφάλαιο στην προσωπική σου ζωή καθώς ο κεραυνοβόλος έρωτας είναι εδώ.

Σήμερα οι εκπλήξεις θα ομορφύνουν τη σχέση σου και θα δημιουργήσουν έντονα ερωτική ατμόσφαιρα με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η κεραυνοβόλες νέες γνωριμίες έρχονται στη ζωή σου για να εκτοξεύσουν το πάθος και τον αισθησιασμό στα ύψη.

 

 

Υδροχόος

Η Σελήνη έχει περάσει στον Ταύρο και στρέφεις την προσοχή σου κυρίως σε θέματα που απασχολούν τον οικογενειακό περίγυρό καθώς φαίνεται να πρέπει να τα διαχειριστείς και να δώσεις λύσεις. Έντονες τάσεις εσωστρέφειας μπορεί να προκύψουν αφού μπαίνει σε μία διαδικασία απολογιστικού χαρακτήρα των τελευταίων πεπραγμένων σου. Νωρίς το πρωί η σύνοδός της με τον Ουρανό μπορεί να δημιουργήσει ιδιαίτερη ένταση στο οικογενειακό περιβάλλον που θα οδηγήσει σε συγκρουσιακές καταστάσεις. Φρόντισε να μπορέσεις να κρατήσεις την ψυχραιμία σου για να μην υπάρξουν οριστικές συμπεριφορές που θα ενοχλήσουν σφόδρα.

Σήμερα αιφνιδίασε θετικά δημιουργώντας την κατάλληλη ατμόσφαιρα για εσένα και το ταίρι σου στον προσωπικό σου χώρο, κάτι που θα δώσει άλλη διάσταση στο μεταξύ σας πάθος. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία δεν αποκλείεται να υπάρξει μέσα από το οικείο φιλικό περιβάλλον που θα σε αιφνιδιάσει θετικά και θα σε ωθήσει στο να αλλάξεις ριζικά τις απόψεις σου,

 

Ιχθύες

Η Σελήνη έχει περάσει στον Ταύρο και η ανάγκη να βρεθείς με πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος είναι σημαντική για αυτό και δεν αποκλείεται να επιδιώξεις να επικοινωνήσεις μαζί τους και να συζητήσεις θέματα που σε απασχολούν. Πιθανές είναι οι κοντινές αποδράσεις που θα λειτουργήσουν άκρως ανανεωτικά στη διάθεσή σου αφού θα σε βγάλουν από τη βαρετή ρουτίνα της καθημερινότητας. Νωρίς το πρωί η σύνοδός της με τον Ουρανό δεν αποκλείεται να οδηγήσει σε ξαφνικά ταξίδια που θα σε εκπλήξουν ευχάριστα ή σε αιφνιδιαστικές προσκλήσεις για διασκέδαση που θα δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για να περάσεις υπέροχες στιγμές.

Σήμερα μία απόδραση θα είναι αυτό που θα δώσει άλλη αίσθηση και διαφορετική ώθηση στα συναισθήματα και το πάθος της σχέσης σου. Αν είσαι ελεύθερος/η μέσα από κοινωνικές εκδηλώσεις έρχονται κεραυνοβόλες γνωριμίες που θα απογειώσουν την αισιοδοξία και το κέφι.  

 

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​ 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!