GOSSIP

Και η Φωτεινή Ψυχίδου μίλησε για το χωρισμό της με τον Κοργιαλά

Η Φωτεινή Ψυχίδου, που έχει αποκτήσει ένα παιδί με τον πρώην σύζυγό της και διάσημο μουσικό Μπάμπη Στόκα και ένα παιδί με τον πρώην σύντροφό της Δημήτρη Κοργιαλά, είπε γιατί χώρισε με τον Δημήτρη.

Λίγο μετά τις δηλώσεις του Δημήτρη Κοργιαλά, όπου ομολόγησε πως χώρισε με τη Φωτεινή και άφησε να εννοηθεί πως δεν το ήθελε, η Φωτεινή μίλησε σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή και είπε:

«Δεν είναι εύκολη περίοδος αυτή για μένα. Είδα τη συνέντευξη του Δημήτρη. Είναι δυσάρεστο όλο αυτό που συμβαίνει. Δεν είναι και ό,τι πιο εύκολο. Υπάρχουν χωρισμοί εύκολοι. Αυτός ο χωρισμός είναι δύσκολος. Είναι ένας καταπληκτικός μπαμπάς ο Δημήτρης και αυτό είναι που μετράει.

Είναι ένας υπέροχος πατέρας στον Θανάση, απλά επειδή υπάρχει και ένα άλλο παιδάκι στην προ εφηβεία και όταν υπάρχουνε κάποιες δύσκολες καταστάσεις αντιλαμβάνεται και καταλαβαίνει διαφορετικά ορισμένα πράγματα, θεωρώ ότι σαν μητέρα πρέπει να προφυλάξω και το άλλο μου το παιδάκι. Ήταν μια καθαρά συνειδητή απόφαση. Για να υπάρξει κάποιο τέλος, δόθηκαν αρκετές προσπάθειες και από τους δυο. Αποτύχαμε. Ήταν μια προσωπική ήττα» δήλωσε η Φωτεινή Ψυχίδου.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!