GOSSIP

Ο Κοργιαλάς επιβεβαίωσε το χωρισμό του με την Ψυχίδου [βίντεο]

Πρόσφατα κυκλοφόρησε η φήμη πως ο γνωστός τραγουδιστής, χωρίζει με τη δημοσιογράφο και πρώην σύζυγο του Μπάμπη Στόκα, Φωτεινή Ψυχίδου,με την οποία έχει αποκτήσει και ένα παιδί. Και τελικά αυτός ο χωρισμός δεν αποτελεί απλά φήμη, αφού ο ίδιος ο Δημήτρης Κοργιαλάς επιβεβαίωσε πως τελείωσε ο δεσμός του με τη Φωτεινή.

Ο Δημήτρης Κοργιαλάς, με δηλώσεις του σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή παραδέχτηκε πως οι φήμες πως χωρίζει ευσταθούν.

“Ισχύει. Συμβαίνουν αυτά. Δεν θα το ήθελα, είμαι πολύ της οικογένειας, αλλά δυστυχώς στην εποχή μας είναι πολύ εύκολο αυτό να γίνει για πολλούς λόγους. Συνέβη και σε μας. Δεν έγινε τίποτα. Αγαπημένοι είμαστε. Υπάρχουν τα παιδιά, τα οποία μόνιμα θα τα προσέχουμε. Ότι χρειαστεί η Φωτεινή θα τρέξω πρώτος απ’ όλους.

Υπήρξε ένα μεγάλο διάστημα με κόντρες και γκρίνιες και από τις δύο πλευρές. Μάλλον, αυτός ο δρόμος θα κατέληγε εκεί. Εγώ προσπαθούσα να αλλάξω για να φτιάξουν τα πράγματα, αλλά οι γυναίκες όταν αποφασίσουν κάτι τελείωσε. Εγώ θα έδινα και 15 ευκαιρίες στη σχέση μας, αλλά όσο και να θέλει ο ένας η κατάσταση είναι αυτή”, είπε ο Δημήτρης Κοργιαλάς.

Θυμίζουμε πως το ζευγάρι ήταν μαζί από το 2015 και είχαν δύο παιδιά: το γιο του Θανάση που απέκτησαν μαζί και τη κόρη Ιόλη που είχε αποκτήσει η Φωτεινή από το γάμο της με τον Μπάμπη Στόκα

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!