ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Πέμπτης 30 Ιανουαρίου 2020

Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και έχεις επικεντρωθεί κυρίως σε επαγγελματικά ζητήματα και υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει να λύσεις. Καλά θα κάνεις να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό γιατί αυτό θα δημιουργήσει και τις κατάλληλες ευκαιρίες για να εξελιχθείς στην καριέρα σου.

Κριός 

Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου δίνοντάς σου την ευκαιρία να πάρεις σημαντικές πρωτοβουλίες σε ότι αφορά τα επαγγελματικά σου αλλά και την προσωπική σου ζωή. Είναι σημαντικό να συγκρατήσεις πιθανή εριστική διάθεση και παρορμητισμό που θα σε οδηγήσουν σε λανθασμένες συμπεριφορά. Αργά το απόγευμα το τετράγωνό της με τον Δία στον Αιγόκερω ενισχύει την τεμπελιά και την διάθεση υπερβολής. Καλά θα κάνεις να είσαι προσεκτικός σε επαγγελματικές αποφάσεις που καλείσαι να πάρεις γιατί η υπερβολική αισιοδοξία θα οδηγήσει πιθανά σε λάθη που θα στοιχίσουν.

Σήμερα μπορείς να ζήσεις έντονες στιγμές χαρά και τεμπελιάς με το ταίρι σου, προσοχή σε υπερβολές που θα ενοχλήσουν. Αν είσαι ελεύθερος/η ο αυθορμητισμός και το κέφι είναι στα ύψη και κεντρίζουν το ενδιαφέρον πολλών, φρόντισε να μην χάνεις το μέτρο και εκτίθεσαι. 

 

Ταύρος 

Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και νιώθεις την ανάγκη να απομακρυνθείς από το ευρύτερο περιβάλλον σου καθώς οι αναμνήσεις κυριαρχούν και μπορεί να σε οδηγήσουν σε έντονη εσωστρέφεια και πιθανή μελαγχολία. Εκμεταλλεύσου την ημέρα για να κλείσεις εκκρεμότητες, δείξε όμως συγκέντρωση και προσοχή γιατί το μυαλό ταξιδεύει και τα λάθη είναι πολύ πιθανά. Αργά το απόγευμα το τετράγωνό της με τον Δία στον Αιγόκερω εντείνει τις ευαισθησίες και δεν αποκλείεται να υπάρξουν υπερβολικά ξεσπάσματα που θα ενοχλήσουν το περιβάλλον σου.

Σήμερα οι συναισθηματικές υπερβολές μπορεί να παίξουν αρνητικό ρόλο στη σχέση σου, καθώς πιθανό είναι να κουραστεί το ταίρι σου από αλλοπρόσαλλες συμπεριφορές. Αν είσαι ελεύθερος/η επιστροφές προσώπων από το παρελθόν προβλέπονται, οι ακραίες ενέργειές σου δεν βοηθούν στο να υπάρξει ομαλή εξέλιξη.

 

Δίδυμοι

Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και στρέφεις την προσοχή σου στο πως θα προωθήσεις στόχους και πιθανά όνειρα που μπορεί να έχεις, καθώς είναι καθοριστική για εσένα η επίτευξή τους. Σε αυτό μπορεί να σε βοηθήσουν σημαντικά και φιλικά πρόσωπα που φαίνεται να συμμερίζονται τις φιλοδοξίες και επιδιώκουν να σταθούν δίπλα σου στις προσπάθειες που καταβάλεις. Αργά το απόγευμα το τετράγωνό της με τον Δία στον Αιγόκερω ενισχύει την καχυποψία και οι ανασφάλειες έρχονται στην επιφάνεια σε υπερβολικό βαθμό, χαλώντας το καλό κλίμα στις φιλικές σου σχέσεις και σε παρέες που μπορεί να βρεθείς.

Σήμερα κράτησε υπό έλεγχο την ανάγκη να επιβάλεις τα θέλω σου στο ταίρι σου γιατί διαφορετικά θα πάρετε αποστάσεις που θα ενοχλήσουν. Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες έρχονται στη ζωή σου για να εντείνουν το δίλημμα μεταξύ ανεξαρτησίας και απόλυτης συγχώνευσης.

 

Καρκίνος

Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και έχεις επικεντρωθεί κυρίως σε επαγγελματικά ζητήματα και υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει να λύσεις. Καλά θα κάνεις να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό γιατί αυτό θα δημιουργήσει και τις κατάλληλες ευκαιρίες για να εξελιχθείς στην καριέρα σου. Αργά το απόγευμα το τετράγωνό της με τον Δία στον Αιγόκερω δημιουργεί ευχάριστο κλίμα σε συνεργασίες και προσωπική ζωή, καλά θα κάνεις να προσέξεις τον υπέρμετρο αυθορμητισμό σου γιατί είναι αυτό που θα σε οδηγήσει σε πράξεις και συμπεριφορές που μπορεί να σε εκθέσουν.

Σήμερα η ανάγκη να πετύχεις στην καριέρα μπορεί να είναι εκτός ορίων και αυτό να ενοχλήσει το ταίρι σου, κράτησε το μέτρο. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές είναι νέες γνωριμίες μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον, πρόσεχε τους χειρισμούς σου για να μην εκτεθείς. 

 

Λέων

Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και η ανάγκη να διασκεδάσεις και να ξεφύγεις από τα τετριμμένα είναι διάχυτη. Είναι κυρίαρχη η αισιοδοξία και η διάθεση να τεμπελιάσεις, αφήνοντας πιθανές υποχρεώσεις ρουτίνας που δεν σε εμπνέουν. Ασχολήσου με ότι πνευματικό σου κινεί το ενδιαφέρον που ανακουφίζει την ψυχή σου. Αργά το απόγευμα το τετράγωνό της με τον Δία στον Αιγόκερω μπορεί να φέρει στο προσκήνιο ζητήματα της καθημερινότητας που θα πρέπει να λύσεις, κάτι που θα προκαλέσει έντονο εκνευρισμό χαλώντας πιθανά την καλή σου διάθεση. Διαχειρίσου πιθανές υπερβολές και μην χάνεις το κέφι σου.

Σήμερα δώσε όλη σου την προσοχή στο να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου και μην αφήνεις το άγχος και την νευρικότητα να σε κυριεύσουν. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα πρόσωπα μπορεί να σου κινήσουν το ενδιαφέρον, η ευκολία να κολλήσεις στις λεπτομέρειες δεν βοηθά να δεις την ουσία. 

  

Παρθένος

Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και μπαίνεις στην διαδικασία να ασχοληθείς με οικονομικά ζητήματα, κληρονομιές και επενδύσεις που επιδιώκεις να δρομολογήσεις προς όφελός σου. Είναι καθοριστικό να μην εγκλωβιστείς στην καχυποψία και να αφήσεις την διαίσθησή σου να σε καθοδηγήσει σε απόλυτο βαθμό. Αργά το απόγευμα το τετράγωνό της με τον Δία στον Αιγόκερω σε ωθεί να στρέψεις το ενδιαφέρον στο ταίρι σου και να εκδηλώσεις σε υπέρμετρο βαθμό φόβους και ανασφάλειες, κάτι που μπορεί να κουράσει ή να προκαλέσει εκνευρισμό και ένταση.

Σήμερα τα έντονα συναισθήματα μπορούν να δημιουργήσουν μοναδική ατμόσφαιρα στην προσωπική σου ζωή, αρκεί να ελέγξεις τα απωθημένα σου. Αν είσαι ελεύθερος/η ρέπεις μεταξύ έντονου φλερτ και υπερβολικής εσωστρέφειας και αυτό δεν σε απελευθερώνει στο ερωτικό παιχνίδι και σε πιθανές νέες γνωριμίες που μπορεί να υπάρξουν. 

 

 

Ζυγός

Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και έχεις την ευκαιρία να ασχοληθείς συστηματικά με τις σημαντικές σχέσεις της ζωής σου, όπως οι συνεργασίες και ο έρωτας. Καθοριστικό ρόλο θα παίξει σε επίλυση ζητημάτων που σε απασχολούν η διάθεση να εκφράσεις αυτά που νιώθεις και αποζητάς, διαφορετικά θα βρεθείς σε σχέσεις με πρόσωπα που δεν σε ικανοποιούν. Αργά το απόγευμα το τετράγωνό της με τον Δία στον Αιγόκερω μπορεί να δημιουργήσει ιδιαίτερη χαρά αλλά και διάθεση για τεμπελιά που το πιθανότερο είναι να σε ωθήσει στο να δώσεις χρόνο για να περάσεις καλά, αφήνοντας υποχρεώσεις και επαγγελματικά ζητήματα στην άκρη.

Σήμερα οι υπερβολικές συμπεριφορές και η ανάγκη επιβεβαίωσης μπορεί αν προκαλέσουν δυσαρέσκεια στο ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες που θα σε ωθήσουν σε υπέρμετρη ανάγκη συντροφικότητας.

 

Σκορπιός

Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και ασχολείσαι κυρίως με θέματα ρουτίνας και καθημερινότητας που μπορεί να σου προκαλούν ιδιαίτερο άγχος, όμως είναι επιτακτική ανάγκη να τα διεκπεραιώσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Εκτόνωσε το έντονο ψυχικό δυναμικό σε γυμναστική και άσκηση, που θα σε βοηθήσουν να ισορροπήσεις. Αργά το απόγευμα το τετράγωνό της με τον Δία στον Αιγόκερω σε ωθεί σε παρέες και συζητήσεις για να περάσεις όμορφα, πρόσεχε γιατί οι εμμονές και η γκρίνια σου θα προκαλέσουν ένταση και θα χάσεις την ουσία των χαλαρών αυτών στιγμών.

Σήμερα δεν θα διστάσεις να γίνεις υπερβολικός για λεπτομέρειες, επηρεάζοντας αρνητικά την σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/νέα γνωριμία μπορεί να έρθει, αρκεί να μην αφεθείς στην μιζέρια και χάσεις το όριο του εαυτού σου.

 

 

 

Τοξότης

Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και επιδιώκεις να έχεις όλα τα φώτα και την προσοχή πάνω σου, καθώς νιώθεις την αυτοπεποίθησή σου να ξεχειλίζει. Η διάθεση για ξεφάντωμα και απολαύσεις κυριαρχεί και μπορεί να σε οδηγήσει σε παρέες όπου θα διασκεδάσεις και θα φλερτάρεις μέχρι τελικής πτώσεως. Αργά το απόγευμα το τετράγωνό της με τον Δία στον Αιγόκερω ενισχύει την ανάγκη για καλοπέραση και δεν αποκλείεται να οδηγήσει σε σπατάλες και περιττά έξοδα που αργότερα θα διαπιστώσεις ότι ζημίωσαν τον προϋπολογισμό σου και πιθανά να σου προκαλέσουν ανασφάλεια.

Σήμερα ο υπέρμετρος εγωισμός και οι πομπώδεις εκφράσεις θα ενοχλήσουν πιθανά το ταίρι σου και θα οδηγήσουν σε αντιπαραθέσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η η υπερβολική ανάγκη να κυριαρχήσεις δεν αφήνει περιθώρια σε πρόσωπα που ενδιαφέρονται να κινηθούν.

  

Αιγόκερως

Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και έχεις επικεντρωθεί κυρίως με το να ασχοληθείς σε ότι αφορά την οικογένεια και πιθανές υποθέσεις που μπορεί να προβληματίζουν το περιβάλλον σου. Έντονη μπορεί να είναι η κυκλοθυμία και τα σκαμπανεβάσματα στην διάθεσή σου που πιθανά να προκαλέσουν νευρικότητα και κόντρες, γι’ αυτό καλά θα κάνεις να τα θέσεις υπό έλεγχο. Αργά το απόγευμα το τετράγωνό της με τον Δία στο ζώδιό σου μπορεί να σε ωθήσει στο να γίνεις περισσότερο παρορμητικός και έντονος, κάτι που θα αναστατώσει το περιβάλλον σου. Αφέσου στην θετικότητα και είναι βέβαιο ότι θα περάσεις όμορφα, μακριά από αντιδικίες.

Σήμερα ο υπέρμετρος συναισθηματισμός μπορεί να επηρεάσει την σχέση σου γιατί τα ξεσπάσματα δεν αποκλείονται. Αν είσαι ελεύθερος/η η περίεργη διάθεση σου πιθανό είναι να μην αφήσει περιθώρια για έντονο ερωτικό παιχνίδι.

 

 

 

Υδροχόος

Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και ενδιαφέρεσαι κυρίως να βρεθείς με πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος καθώς είναι κυρίαρχο στοιχείο της ημέρας η επικοινωνία, οι συζητήσεις, οι χαλαρές στιγμές με δικά σου πρόσωπα. Κοντινές αποδράσεις ή μετακινήσεις για επαγγελματικούς λόγους δεν αποκλείονται, απόλαυσέ τες. Αργά το απόγευμα το τετράγωνό της με τον Δία στον Αιγόκερω δεν αποκλείεται να έρθουν στην επιφάνεια καταστάσεις του παρελθόντος που να εντείνουν τον συναισθηματισμό και να προκαλέσουν έντονα ξεσπάσματα και υπερβολικές συμπεριφορές.

Σήμερα η ανάγκη να επικοινωνήσεις μπορεί να σε οδηγήσει να πεις πράγματα που θα ενοχλήσουν το ταίρι σου, δείξε προσοχή. Αν είσαι ελεύθερος/η καλά θα κάνεις να μην χάσεις το μέτρο σε ότι αφορά συζητήσεις και συνομιλίες γιατί μπορεί να κουράσεις πιθανά νέα πρόσωπα.

 

Ιχθύες

Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και σου δίνεται η ευκαιρία να επικεντρωθείς στα οικονομικά σου και να πάρεις πρωτοβουλίες για να υπάρξουν νέα σχέδια ή συζητήσεις που θα καταλήξουν στην ενίσχυση του εισοδήματός σου. Το πάθος κυριαρχεί σε προσωπικό επίπεδο και έχεις την ευκαιρία να απολαύσεις μοναδικές στιγμές με το ταίρι σου που θα απογειώσουν τη σχέση σας. Αργά το απόγευμα το τετράγωνό της με τον Δία στον Αιγόκερω δημιουργεί έντονο αίσθημα ανεξαρτησίας που μπορεί να εκδηλωθεί σε υπερβολικό βαθμό και τελικά να προκαλέσει ζητήματα στη σχέση σου.

Σήμερα μην αφήσεις τις επαναστατικές σου διαθέσεις να κυριαρχήσουν και να προκαλέσουν ανασφάλεια και κόντρες με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η η έντονη ανάγκη να θέσεις τα προσωπικά σου όρια μπορεί να λειτουργήσει αρνητικά σε πιθανή νέα γνωριμία.  

 

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​ 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!