GOSSIP

Μαμά για πρώτη φορά έγινε το plus size μοντέλο Ashley Graham

Το 32χρονο μοντέλο Ashley Graham, που έγραψε ιστορία ως το πρώτο plus size μοντέλο του πλανήτη που όχι μόνο έκανε εξώφυλλα στη Vogue αλλά μπήκε και στη λίστα του Forbes με τα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα στον κόσμο, πλέον κρατά στην αγκαλιά της το πρώτο παιδί της.

Η ίδια και ο σύζυγός της και γνωστός σκηνοθέτης Justin Ervin, υποδέχτηκαν στον κόσμο, το περασμένο Σάββατο, το γιο τους.

Την ευχάριστη είδηση πως ήρθε στη ζωή ο μικρός της πρίγκιπας έκανε γνωστή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Ιnstagram.

«Από τις 6 το απόγευμα του Σαββάτου οι ζωές μας άλλαξαν προς το καλύτερο. Σας ευχαριστούμε όλους για την αγάπη και την υποστήριξη καθ’όλη τη διάρκεια αυτής της υπέροχης περιόδου», έγραψε χαρακτηριστικά η Ashley Graham κάνοντας tag και τον σύζυγό της, Justin.

Λίγο πριν γεννήσει η Ashley είχε ανεβάσει στα social media ένα βίντεο, όπου αν και με πολύ φουσκωμένη κοιλίτσα, πήγαινε πάνω - κάτω από τον ενθουσιασμό της με τη νέα fashion συλλογή που σχεδίασε η Beyonce σε συνεργασία με γνωστή εταιρία αθλητικών.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by A S H L E Y G R A H A M (@ashleygraham) on Jan 17, 2020 at 6:46pm PST

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!