ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Δευτέρας 20 Ιανουαρίου 2020

Η Σελήνη έχει περάσει στον Τοξότη και αυτό που κυρίως απολαμβάνεις είναι να βρεθείς με πρόσωπα από το φιλικό σου περίγυρο καθώς είναι αυτά που μπορεί να αντιληφθούν πιθανές πρωτοποριακές απόψεις και σκέψεις που μπορεί να έχεις.

Κριός 

Η Σελήνη έχει περάσει στον Τοξότη επικεντρώνοντας το ενδιαφέρον σου κυρίως σε ότι αφορά σπουδές και σεμινάρια που μπορεί να σε ενδιαφέρουν, επαφές και ταξίδια στο εξωτερικό που δημιουργούν τις προϋποθέσεις για να ανοίξεις τους ορίζοντές σου. Ασχολείσαι με το να βρεθείς με πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού περιβάλλοντος και να περάσεις όμορφα μαζί τους αφού η διασκέδαση και το ερωτικό παιχνίδι εσένα είναι κυρίαρχο στοιχείο της ημέρας. Το τετράγωνό της με την Αφροδίτη στους Ιχθύες μπορεί να προκαλέσει έναν ιδιότυπο εκνευρισμό που πιθανόν να εκδηλωθεί στη σχέση ή στο περιβάλλον που θα βρεθείς αφού με τίποτα δεν είσαι ικανοποιημένος.

Σήμερα σημαντικό είναι να μπορέσεις να κρατήσεις την αισιοδοξία και να μην εγκλωβιστείς στη γκρίνια και τη νευρικότητα που θα τονίσουν τη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές είναι νέες γνωριμίες, όμως δεν φαίνεται να είναι συμβατές με αυτό που σε ικανοποιεί. 

Ταύρος

Η Σελήνη έχει περάσει στον Τοξότη και αυτό που κυρίως ενδιαφέρει είναι να ασχοληθείς με οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους ή επιχειρηματικές κινήσεις που πιθανά θέλεις να πραγματοποιήσεις.  Το ένστικτό σου μπορεί να σε καθοδηγήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο γιατί σε βοηθάω να αντιληφθείς άμεσα πώς πρέπει να κινηθείς για να  ευνοήθηκε από τις εξελίξεις. Να θυμάσαι ότι η καχυποψία μπορεί να δυναμιτίσει την ατμόσφαιρα στη σχέση σου γι’ αυτό καλείσαι να την διαχειριστείς. Το τετράγωνό της με την Αφροδίτη στους Ιχθύες εντείνει τον εκνευρισμό και δεν αποκλείεται να υπάρξουν ξεσπάσματα και σκηνές ζηλοτυπίας που θα δονήσουν για τα καλά της σχέσης σου.

Σήμερα σημαντικό είναι να μπορέσεις να αντισταθείς στις ανασφάλειες σου γιατί είναι αυτές που θα οδηγήσουν σε συγκρούσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανό είναι να υπάρξουν νέες γνωριμίες που θα σε αναστατώσουν, όμως γεγονός είναι ότι τα αντικρουόμενα συναισθήματα σου δεν σε αφήνουν να απολαύσεις τις στιγμές. 

Δίδυμοι

Η Σελήνη έχει περάσει στον Τοξότη δίνοντάς σου την ευκαιρία να ασχοληθείς με τις σημαντικές σχέσεις της ζωής σου καθώς είναι κυρίαρχο για εσένα να εξισορροπήσει τις καταστάσεις που μπορεί να απασχολούν τις συνεργασίες ή την προσωπική σου ζωή. Είναι επιτακτική ανάγκη να εκφράσεις αυτό που νιώθεις γιατί το να μην δείξεις σε συνεργάτες και σύντροφο τι πραγματικά θέλεις θα σε οδηγήσει στο να καταπιέζεις τελικά τα συναισθήματά σου. Το τετράγωνό της με την Αφροδίτη στους Ιχθύες δημιουργεί τις προϋποθέσεις για έντονες αντιπαραθέσεις αφού ρέπεις μεταξύ κοινωνικής ζωής και έντονης ανάγκης για συντροφικότητα.

Σήμερα σημαντικό είναι να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου και να μην  αφήσεις την συγκρουσιακή διάθεση σου να δημιουργήσει προβλήματα στη σχέση. Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες μπορεί να έρθουν αφού γοητεύεις η νευρικότητα που εκπέμπεις όμως θα αποτελέσει τροχοπέδη για την εξέλιξή τους.

 

Καρκίνος

Η Σελήνη έχει περάσει στον Τοξότη και σου δίνεται η ευκαιρία να επικεντρωθείς σε υποχρεώσεις και αγγαρείες που μπορεί να έχεις αναλάβει σε ότι αφορά την καθημερινότητα και τη δουλειά σου. Είναι επιτακτική ανάγκη να δείξεις τον καλύτερό σου εαυτό, κάτι που μπορεί να σε οδηγήσει σε εμμονές, γκρίνια και επικριτική διάθεση προς τους γύρω σου γι’ αυτό καλά θα κάνεις να είσαι προσεκτικός στον τρόπο που συμπεριφέρεσαι και επικοινωνείς αυτά που νιώθεις. Το τετράγωνό της με την Αφροδίτη στους Ιχθύες δημιουργεί υπερένταση που μπορεί να εκτονωθεί τόσο στην προσωπική σου ζωή όσο και στο εργασιακό περιβάλλον, προσοχή γιατί οι συγκρούσεις θα είναι  έντονες.

Σήμερα είναι σημαντικό να μην αφήσεις τις λεπτομέρειες της σχέσης σου να σε οδηγήσουν στο να γκρινιάζεις το ταίρι σου δημιουργώντας προβλήματα. Αν είσαι ελεύθερος/η η ανάγκη να τακτοποιήσεις καθημερινά ζητήματα μπορεί να περιορίσει τη διάθεση για ερωτικό παιχνίδι. 

 

Λέων

Η Σελήνη έχει περάσει στον Τοξότη και σου δίνεται η ευκαιρία να στραφείς στον/η σύντροφό σου καθώς είναι σημαντικό για εσένα να απολαύσεις κάθε στιγμή με τον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου.  Η αυτοπεποίθησή που νιώθεις είναι διάχυτη και αυτό κάνει σημαντική την παρουσία σου σε όποια παρέα κι αν βρεθείς. Είναι βέβαιο ότι με τη συμπεριφορά σου θα μπορέσεις να καταφέρεις να τραβήξεις τα βλέμματα. Το τετράγωνό της με την Αφροδίτη στους Ιχθύες μπορεί να οδηγήσει στο να έρθουν ανασφάλειες και φοβίες στην επιφάνεια που θα επηρεάσουν την προσωπική σου ζωή προσπάθησε να τις διαχειριστείς γιατί οι συγκρουσιακές καταστάσεις δεν αποκλείονται.

Σήμερα είναι σημαντικό να καταφέρεις να αφεθεί στο πάθος χωρίς να επικρατήσει η ζήλια και να δυναμιτίσει στην ατμόσφαιρα στη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες μπορεί να έρθουν αφού η γοητεία σου είναι απαράμιλλη, φρόντισε να κατασταλάξει στη θέλεις γιατί αυτό είναι που θα δημιουργήσει προβλήματα.

  

Παρθένος

Η Σελήνη έχει περάσει στον Τοξότη και στρέφεις το ενδιαφέρον σου κυρίως σε ότι αφορά την οικογένειά σου αφού είναι σημαντικό για εσένα να βρεθείς με πρόσωπα που μπορούν να σου δώσουν ζεστασιά και ασφάλεια. Φρόντισε να χαλιναγωγήσεις στην κυκλοθυμία σου γιατί είναι αυτή που μπορεί να σε οδηγήσει σε συγκρουσιακές καταστάσεις με πρόσωπα του οικείου περιβάλλοντός. Το τετράγωνό της με την Αφροδίτη στους Ιχθύες δημιουργεί τις προϋποθέσεις για συγκρούσεις τόσο σε ότι αφορά την οικογένεια όσο και σε ότι αφορά την προσωπική σου ζωή λόγω της νευρικότητας και της εσωτερικής αναταραχής που σε διέπει. 

Σήμερα  η έντονα συγκρουσιακή σου ψυχολογία θα παίξει αρνητικό ρόλο και μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα σε ρομαντικές στιγμές που θέλεις να βιώσεις με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η ο εκνευρισμός δύσκολα θα σου επιτρέψει να επικεντρωθείς στην προσωπική σου ζωή. 

 

 

Ζυγός

Η Σελήνη έχει περάσει στον Τοξότη και αυτό που κυρίως ενδιαφέρει είναι να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα του στενού του περιβάλλοντος αφού είναι σημαντικό για εσένα να επικοινωνήσεις. Το εμπόριο, οι δημόσιες σχέσεις, το διαδίκτυο μπορεί να σε απασχολήσουν έντονα σε ότι αφορά τα επαγγελματικά σου καθώς δεν αποκλείεται να έρθουν προτάσεις που θα σου κινήσουν το ενδιαφέρον. Το τετράγωνό της με την Αφροδίτη στους Ιχθύες μπορεί να δημιουργήσει ένταση και να βγάλει στην επιφάνεια εμμονές που θα ενοχλήσουν τόσο στις συναλλαγές σου όσο και στον τρόπο που επικοινωνείς με τους κοντινούς σου.

Σήμερα  ο τρόπος που επικοινωνείς μπορεί να είναι ο λόγος που θα επικρατήσει εκνευρισμό στη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η εμμονές και ανασφάλειες δεν θα επιτρέψουν σε νέα γνωριμία να εξελιχθεί αισιόδοξα.

 

Σκορπιός

Η Σελήνη έχει περάσει στον Τοξότη και επικεντρώνεις την προσοχή σου κυρίως σε ότι αφορά τις υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες αφού είναι σημαντικό για εσένα να νιώσεις ασφάλεια και σταθερότητα.  Δεν αποκλείεται να βάλεις μπροστά για πλάνα οικονομικής φύσεως που πιθανά σε ενδιαφέρουν και θα σου δώσουν την ευκαιρία να αυξήσεις τον προϋπολογισμό σου. Το τετράγωνό της με την Αφροδίτη στους Ιχθύες δεν σε βοηθά να έχεις καλή αίσθηση των προτεραιοτήτων σου σε οικονομικό επίπεδο γι’ αυτό δεν αποκλείεται να μπει σε μία διαδικασία σπατάλης που τελικά μόνο προβλήματα θα δημιουργήσει στην τσέπη σου. 

Σήμερα πρόσεχε γιατί κτητικότητα και νευρικότητα θα δημιουργήσουν εντάσεις στις σχέσεις σου και θα βγει η απολυτότητα που σε διέπει. Αν είσαι ελεύθερος/η το έλλειμμα αυτοεκτίμησης και η ανασφάλεια κυριαρχεί σε πιθανές νέες γνωριμίες.

 

 

Τοξότης

Η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιό σου επικεντρώνοντας την προσοχή σου σε αυτά που εσύ θέλεις, εσύ νιώθεις, εσύ αποζητάς από τους γύρω σου. Αυτό μπορεί να σε οδηγήσει σε έντονα εγωκεντρικές και υποκειμενικές συμπεριφορές που θα φέρουν παρεξηγήσεις με τους γύρω σου αν δεν καταφέρεις να δώσεις την ευκαιρία και στους άλλους να σου εξηγήσουν τι είναι αυτό που πραγματικά ζητούν από εσένα. Το τετράγωνό της με την Αφροδίτη στους Ιχθύες εντείνει τον εκνευρισμό και δημιουργεί κυκλοθυμικές τάσεις φρόντισε να τις ξεπεράσεις ιδιαίτερα σε ότι αφορά τις συνεργασίες σου γιατί είναι πιθανό να προκύψουν προβλήματα.

Σήμερα δεν ξέρεις τι θέλεις και τι ζητάς και αυτό εκδηλώνεται άμεσα στη σχέση σου με δυσάρεστες συνέπειες. Αν είσαι ελεύθερος/η ο εκνευρισμός και ο εγωισμός δεν αφήνουν περιθώρια για ερωτικά τερτίπια.

  

Αιγόκερως

Η Σελήνη έχει περάσει στον Τοξότη και μπαίνεις σε μία διαδικασία έντονης εσωστρέφειας καθώς είναι σημαντικό για εσένα να έρθεις αντιμέτωπος με τραύματα και αναμνήσεις του παρελθόντος που ακόμα βουλιάζουν την ψυχολογία σου. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε ότι αφορά την καθημερινότητα γιατί το να κάνεις λάθη λόγω ελλείμματος αυτοσυγκέντρωσης είναι πολύ πιθανόν να προκύψει. Το τετράγωνό της με την Αφροδίτη στους Ιχθύες δημιουργεί ένταση πιθανά με το ταίρι σου ή με πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος που μπορεί να θέλουν να διασκεδάσουν, φρόντισε να περιορίσεις τα νεύρα σου για να μην εκτονωθείς στους γύρω και προκαλέσεις ζητήματα στη σχέση σου.

Σήμερα είναι επιτακτική ανάγκη να κρατήσει χαμηλούς τόνους γιατί ένταση θα χαλάσει το έντονο ρομαντικό κλίμα στη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πρόσωπα από το παρελθόν επιστρέφουν και δημιουργούν ιδιαίτερο εκνευρισμό σε σένα.

 

 

 

Υδροχόος

Η Σελήνη έχει περάσει στον Τοξότη και αυτό που κυρίως απολαμβάνεις είναι να βρεθείς με πρόσωπα από το φιλικό σου περίγυρο καθώς είναι αυτά που μπορεί να αντιληφθούν πιθανές πρωτοποριακές απόψεις και σκέψεις που μπορεί να έχεις. Είναι σημαντικό για εσένα το να βρεθείς σε ομαδικές προσπάθειες για να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό αφού σε ενδιαφέρει να προσφέρεις στο κοινωνικό και ευρύτερο σύνολο. Το τετράγωνό της με την Αφροδίτη στους Ιχθύες μπορεί να φέρει κτητικές συμπεριφορές και ανασφάλειας στην επιφάνεια που θα επηρεάσουν φιλικές σχέσεις, φρόντισε να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και ψύχραιμη στάση για να μην υπάρξουν συγκρούσεις.

Σήμερα η μουρμούρα μπορεί να κυριαρχήσει στην προσωπική σου ζωή λόγω διαφωνίας σε ότι αφορά τους κοινούς στόχους με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες μέσα από το φιλικό περιβάλλον μπορεί να υπάρξουν, φρόντισε να ξεκαθαρίσεις τι θέλεις και τι ζητάς για να μπορέσεις να προχωρήσεις με τα νέα πρόσωπα που έρχονται στη ζωή σου.

 

Ιχθύες

Η Σελήνη έχει περάσει στον Τοξότη και ήρθε η στιγμή να ασχοληθείς με επαγγελματικές υποχρεώσεις και ευθύνες που μπορεί να έχεις, αφού εκνευρισμός κυριαρχεί και το άγχος αυξάνεται κατακόρυφα ώστε να μπορέσεις να ανταποκριθείς σε ότι έχεις αναλάβει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Καθοριστικό είναι να μπορέσεις να συγκρατήσεις την αδιαλλαξία σου για να μην αντιπαρατεθείς με ανώτερους. Το τετράγωνό της με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου μπορεί να αυξήσει κατακόρυφα τη νευρικότητα καθώς πιθανά να θεωρείς ότι αυτό που κυρίως θέλεις σήμερα είναι να περάσεις όμορφα και να διασκεδάσεις αφήνοντας μακριά υποχρεώσεις καριέρας του σε πιέζουν.

Σήμερα η ένταση από τα επαγγελματικά σου είναι βασικό να μην εκτονωθεί στο ταίρι σου γιατί συγκρούσεις θα είναι έντονες. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει μέσα από τον επαγγελματικό περίγυρο, η εσωτερική σου σύγκρουση όμως είναι έντονη και δεν σου επιτρέπει ξεκάθαρα να κινηθείς.

 

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​ 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!